*CERCADORES Març 2020*

comparteix les teves il·lusions de ser mare.
Nuri00
:: granota
:: granota
Entrades: 243
Membre des de: dj. gen. 31, 2019 7:56 pm

Re: *CERCADORES Març 2020*

EntradaAutor: Nuri00 » dl. març 09, 2020 8:59 pm

hola boniques!!!

ara feia dies que no escrivia però us he anat llegint i ara he volgut entrar un momentet a felicitar a l'anika.... ves-t'ho creient ENHORABONA!!!!!!! :b-))) :b-))) i aquesta gine que la bombin!!! jo canviava segurissim, quina falta de tacte! amb algu que porta tan de temps que no et digui ni enhorabona i tot aquest plan, en serio....jo no m'ho pensaria gens. Demana una segona opinió ja amb algú altre i canvia. A mi no em donaria gens de confiança que una persona aixi em portés l'embaràs! ves informant de com va evolucionant, aqui estem per acompanyar-te en tot el que necessitis!

sento no personalitzar més....a veure si un altre moment puc entrar i ho faig millor..

jo a quatre dies de la DNW ja començo amb els meus tacadets marrons de sempre, no falla, com un rellotge tu! aixi que....en 3 o 4 dies ja la tindré aqui i cap a l'abril!

us he de dir que ja tenim hora a final de març per posar data per començar IA. El que estem dubtant és si provar de començar per IA i fer un parell de intents maxim o anar directament a FIV.... el gine ens va dir que amb el nostre cas podiem escollir el que vulguem. Que d'entrada IA no és tan agressiu per la dona però alhora no és tan eficaç, de fet només un 24% dels casos tenen èxit! i en canvi la FIV és més agressiva pet la dona però tens més possibilitats d'èxit... no sabem gaire què fer....alguna opinió?
Avatar de l’usuari
Gustineta
:: gosset
:: gosset
Entrades: 426
Membre des de: dl. nov. 03, 2014 4:58 pm
Ubicació: Entre Barcelona, l'Alt Empordà i Andorra

Re: *CERCADORES Març 2020*

EntradaAutor: Gustineta » dt. març 10, 2020 7:50 am

Hola cercadores!

M'infiltro un moment per respondre la Nuri00...
Jo he passat per dos IA i 3 FIV amb DGP i per a mi les IA van ser una pèrdua de temps. Imagina't a l'úlitma fins i tot em van dir que el que em podien fer les IA ja ho feia jo a casa... en fi.

Dit això, cada cas és un món. El primer de tot és tenir un diagnòstic. Si aquest diagnòstic és esterilitat de causa desconeguda, doncs jo diria que no hi perds res per provar les IA. Seria públic o privat?
Si teniu causa coneguda, doncs ha de ser el metge qui us ho ha de dir, crec. No és el mateix un recompte d'espermatozoides baix o esperma anormal que un SOP o un problema a l'úter, per exemple.

Si opteu per FIV, jo no la faria sense haver fet més proves que les bàsiques. En aquest sentit, crec que podria ser una bona idea que passessis pel fórum de reproducció assistida i miressis els posts que hi ha sobre proves (p. ex. "Les proves són importants", de 2016).

Una cosa que jo he après és que en reproducció assistida més val anar pas a pas, les presses no són bones.

Moltíssima sort!
I a totes les cercadores, també!
Nov de 2013: inici cerca
Gen-jun 2014: 2 TE+ i 2 avortaments espontanis
Set 2014-set 2017: proves, cerca natural, 2 IA -
Oct-des 2017: 1a FIV+DGP. Un sol embrió sa; bioquímic
Jul i set 2018: 2a i 3a FIV+DGP.
Nov 2018: Beta +
Ago 2019: Benvingut, Enric
Gen 2022: Trànsfer i bioquímic
Ago 2022: Emb. espontani
Mai 2023: Benvinguda, Elna
Laura_Josu
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 88
Membre des de: dt. oct. 10, 2017 9:51 am

Re: *CERCADORES Març 2020*

EntradaAutor: Laura_Josu » dt. març 10, 2020 8:53 am

Bon dia noies!

Anika_Quin coi de problema de conducte té la teva gine?? Jo canviaria sense pensar-m’ho!! I enhorabona reina!! Ara si que si!! ESTÀS EMBARASSADA :-()) !! Ho hauries de començar a gaudir!! Fes bondat i deixat mimar molt!!

Abans de tenir a la nena era molt regular igual que ara, però el cicle era una mica més llarg. Ara es 25 dies abans de 28.

Perdudapelmon_Com van els tacadets?? Ja comentaràs si et donen progesterona o que et diuen de la FL curta

Nuri00_Finals de març està aquí mateix. La meva opinió es subjectiva totalment, però penso que sempre es millor provar ni que sigui una vegada el tractament menys agressiu, no? Donar-li aquesta oportunitat al cos.

Aixamb_Estàs en plena SW o ja l’has acabat?

NinaDina_com va el procés?? Com et sents?

Noies quan llegeixo les vostres experiències, m’he n’adono de lo fortes i persistents que podem arribar a ser les dones. Gràcies a totes per compartir.

Ego_Encara no he vist el positiu en TO, tenia l'esperança de que l'antibiòtic del mes passat fos la causa de la ovulació retardada, pero crec que no, que efectivament ovulo normalment sobre el 16 o 17 del cicle. Així que en principi encara em queden un parell de dies.

Una abraçada
Avatar de l’usuari
aixamb
:: tigre
:: tigre
Entrades: 749
Membre des de: dl. abr. 26, 2010 6:21 pm

Re: *CERCADORES Març 2020*

EntradaAutor: aixamb » dt. març 10, 2020 9:52 am

Bon dia!!!

Anika com estàs?? Quina poca empatia, mare meva!!! Anem per passos, es confirma embaràs, cosa que ella ja dubtava, així que enhorabona, bonica!! Sé que amb tot plegat no està sent gens fàcil, però sí! hi ha postiu, ara que s'agafi ben fort!! I sí, ni ho pensis, demana una segona opinió, a veure si són més empàtics i almenys ho veieu tot d'una altra manera!! Una abraçada gegant, bonica!!

perdudapelmon com?? un TE amb tacadet rosa?? A veure com evoluciona... potser no arriba la W, no?

lulaxin petons, bonica!!

MIri ànims amb l'espera!! Sí que desespera, tot plegat, sí!

Nuri em sap greu, no et puc ajudar massa! Ara a posar tota l'energia i concentració en això.

Laura a donar-ho tot a la SW!! A veure si aviat veus el positiu al TO!!

Ego: Ja estic en plena fase de desespero, intentant no escoltar-me massa, però ja se sap. De moment tinc com molta sequedat vaginal, i una mica de coïssor (massa sexe?? hahaha). Dia 21 de cicle, encara em queden uns 9 dies per endavant, aprox.

Petons i bon dimaaarts!!
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
anika_
:: granota
:: granota
Entrades: 225
Membre des de: dv. nov. 01, 2019 9:59 am

Re: *CERCADORES Març 2020*

EntradaAutor: anika_ » dt. març 10, 2020 11:51 am

Noies, moltes gràcies pel suport!! Sí, està clar que la meva gine és subnormal perduda, una amiga ja m'ha passat el contacte del seu gine i el trucarem per fer una segona valoració, ens esperarem una o dues setmanes (a veure si ja podem escoltar el cor) i treure'n més profit de la visita. Mentrestant repòs i bondat, i creuant els dits perquè tot això sigui un susto passatger i l'embaràs vagi bé. Ara mateix em fa molta por tot, tot està fora de control i em sento molt impotent, trista, no sé... paciència i poca cosa més puc fer.

Nuri la veritat és que no sé com aconsellar-te, no és gens fàcil. Nosaltres el mes passat vem començar a mirar preus i clíniques i teníem el mateix dubte. En el nostre cas, amb l'oligozoospèrmia del maromo, era més recomanada una fiv, però clar... econòmicament no té comparació! Penso que si no teniu cap problema de fertilitat la IA pot funcionar molt bé, però és una decisió complicadeta.

aixamb per la sequedat beu moltíssima aigua, menja plàtans i pren vitamina C, jeje, diuen que van molt bé per produïr moc.

Laura tranquil·la, ja veuràs com acabarà sortint el positiu, jo els dos últims mesos vaig ovular el dia 22 del cicle, mai sabré perquè, perquè fins ara sempre havia tingut cicles de 28 dies i ovulava cap al dia 16... no t'amoïnis!
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: *CERCADORES Març 2020*

EntradaAutor: crunchi » dt. març 10, 2020 5:13 pm

Anikaaaaa enhorabona un altre cop!!! és una pena k x culpa d'aquesta inepte no gaudeixis daquest moment, però embarassada ho estàs. :-()-) Jo tb canviaria de gine ( kin poc tacte x favor :ufs: ) i demanaria una altre opinió. Tan de bo aquests dies agredolços marxin aviat i puguis estar tranquila i esperançada. Moltissima sort i anims. Confia amb el teu cos, parla-hi si vols, però no perdis lesperança x una amargada d la vida.

Laura Josu jo estic amb epoca de destete amb un nen de quasi 32 mesos. Fem una toma al dia ja. Recordo k als 2anys estava molt demandant i semblava impossible k arribés el dia. I ara, mica en mica, m sembla q va arribant l final. Anims!!

Us llegeixo noies, tot el meu suport x a totes. Anims amb l desesperos tb!! Aviam si surt algun TE+ més!!! :ok: molta sooort!!!
Imatge

Imatge
Pink_flower
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 506
Membre des de: dj. ago. 18, 2011 8:12 pm

Re: *CERCADORES Març 2020*

EntradaAutor: Pink_flower » dt. març 10, 2020 11:07 pm

Hola noies!!!

Jolin vaig entrar per presentar-me i no he tornat a dir res :-o00m

Anika, ostres em sap greu tot el que estas pasant aquests dies i penso que la gran culpa es la falta de sensibilitat d'aquest gine. Em va pasar algo molt semblant en el meu darrer embaras per anar massa aviat a fer visita i eco. Van ser molt desagradables parlant.me de que potser seria un avortament, que ves a saber si s'implantaria...bueno va ser horroros. Vaig sortir plorant i els hi vaig ficar una reclamació per insensibles. Que tenen raó i anem molt aviat? Doncs si, però escolta hi ha formes i formes. Que estem obsessionades per fer TE? Doncs si...quin vici tu :content: Per cert, jo també prenc Soniase supra D, als anterior embarassos va ser la clave per quedar-me penso. Estic flipant muy fuertemente el que t'ha dit la gine en sortir, imagina't aquesta gine, cesarea programada fijo!! Quina bestia... Hi ha un grup de Facebook que es diu "Dona Llum" on hi ha moltes matrones que pot ser si expliques el teu cas et poden ajudar. Pots fer la consulta anònima escrivint a alguna de les administradores. Segur que et treu molts dubtes! Em sembla heavy això de que exploti.... Per cert on és aquesta gine? Per no anar! :ufs:

Bea, això que comentes dels carbohidrats m'has deixat morta!! Justament per cercar ara vaig llegir que les que tenim SOP és recomenable restringir els carbohidrats per no se quina relació amb la resistència a la insulina. Jo he tingut diabetes gestacional i no voliar tornar a pasar per aquest show de prendre aquest suc asqueros un altre cop i vaig trobar la dieta cetogènica que és la que estic fent ara a veure si ajuda a veure el positiu més aviat. De moment he pasat de tenir cicles mega irregulars entre 30 i 70 dies a veure clarament quan ovulo i reduir-los a uns 32-34 dies. Per mi tot un miracle!! Serà la dieta? Serà bona aquesta dieta embarassada? Tinc por de preguntar a un gine antiquat i que em tracti de boja.

Crunchi com estas compi juliolera!!?? :-()) >.-<:

EGO: Doncs jo us comento que penso que ja he ovulat. Us explico, vaig veure la claraweb dilluns i dimarts, el Fertility Friend em marca que vaig ovular dimecres (faig gràfica amb temperatura) i jo vaig tenir mal d'ovaris dijous nit i divendres. Heu tingut mal d'ovaris desprès d'ovular? O pot ser vaig ovular més tard? però m'extranya que la temperatura no encerti....

Paso les meves dades que encara ni les he posat:

Pink_flower
Edat: 32 jo i ell 34
Fills: 3 (13, 6 i 2,5)
Cicles de cerca: aquest es el 2on
DNW: segons tempes 21/3
Altres: doncs normalment no m'he quedat mai embarassada abans dels 6 mesos però...la esperanza es lo ultimo que se pierde :-D

Ens veiem, abraçada!! :love: :-()-)
Laura_Josu
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 88
Membre des de: dt. oct. 10, 2017 9:51 am

Re: *CERCADORES Març 2020*

EntradaAutor: Laura_Josu » dc. març 11, 2020 8:51 am

Bon dia boniques,

Perdoneu que ara no personalitzi, intentaré fer-ho més tard, però necessito compartir i fer un superego.

Estic a dia 16 de cicle i de moment la ovulació brilla per la seva absència. Ahir vaig parlar amb una amiga que es metge. Recalcant-me que es hematòloga i no gine, em va comentar que possiblement tingui la FL tan curta perquè la prolactina esta alta de lo demandant que es la nena i per la quantita de llet que tinc, que es normalíssim que la ovulació sigui més tard. Em va dir que no em preocupi que té fàcil solució, si no vull deixar de lactar, òvuls de progesterona sempre sota control ginecològic, però com que sempre he dit que donaria pit fins 2 anys i la meva filla els fa el mes que ve, que ella m’aconsella (com a amiga no metge) simplement tenir paciència a que es reguli tot de nou, que segur que veig el positiu. Em va deixar més tranquil·la la veritat, per que ja començava amb pensaments negatius, de altre cop endometriosis blablabla.

Crunchi_Merci pel teu escrit!! He intentat reduir o espaiar tomes però és del tot impossible amb la L, es molt tossuda i no es distreu amb res, quan vol teta, vol teta, així que em tocarà treure-li de cop. Sé que no és el més respectuós però no veig altre manera que a nosaltres ens pugui funcionar. Crec que acabaré plorant més jo que ella i tampoc sé si estic preparada per veure-la patir, he sigut tan feliç donant-li teta! va sé un èxit des del primer moment...però ara ja se’m comença a fer una muntanya, no para quieta, em sintonitza, fa self-service,...ha arribat el moment de dir adéu i tinc una sensació agredolça. Hi ha moment que ho veig claríssim i altres que em fa pena perdre aquests moments tan nostres.
Per cert, com estàs?? Com va la panxu??

Una gran abraçada a totes :--/)
Avatar de l’usuari
anika_
:: granota
:: granota
Entrades: 225
Membre des de: dv. nov. 01, 2019 9:59 am

Re: *CERCADORES Març 2020*

EntradaAutor: anika_ » dc. març 11, 2020 9:24 am

Laura, sembla que el que et comenta la teva amiga té tot el sentit del món, el teu cos necessita trobar l'equilibri. Jo et recomanaria que estiguis tranquil·la i deixis que tot flueixi, i si a l'abril tens revisió al gine pots aprofitar perquè t'ho mirin, però no t'amoïnis. Pel que comentes de la lactància no et puc ajudar gens :(

Crunchi i Pink_flower moltes gràcies pels ànims! Sense ànims de treure-li importància a aquests maleïts quistes, no vull estar amargada ni agobiant-me per tot el que podria anar malament. Hi ha mil coses que podrien anar malament, no cal que ens torturin d'aquesta manera. Aquesta senyora és com una tortura extra, ens va deixar clar que l'embaràs era molt incipient i que no li importava gens ara mateix... perdoni senyora, però és que a mi SI que m'importa!!! Encara que faci 1mm, per mi ja és el meu fill, i m'agradaria que algú m'expliqués quines visites de control farem, què he d'esperar de les properes setmanes, que em receptin àcid fòlic o que em donin una punyetera carpeteta cuqui d'embarassada! En fiiiii... jo sóc de la mútua de Granollers, no hi aneu!!! jajaja

Pink_flower, potser tu també em podràs donar un cop de mà, saps si puc fer alguna cosa per reduir els quistes de forma natural? De moment estic vigilant molt la dieta (res de sucres, farines sempre integrals, molta fruita i verdura, peix, pocs làctics...), dieta estàndard, vaja. Però puc fer algo més?? Menjar algo concret? Infusions? Fer bany calents? No sé, algo!
Ah! I pel que comenteu dels carbohidrats, jo tinc una amiga que sempre havia tingut rmolts xungazos durant la regla, més d'una vegada l'havíem acompanyat a urgències sent jovenetes. Després va començar a prendre anticonceptives i ja no li ha tornat a passar mai més. El cas, és que fa uns anys que li han diagnosticat celiaquia... quan la Bea va comentar allò de seguida hi vaig pensar que no hi hagués una relació directa entre una cosa i l'altra.
I això dels dolorets d'ovulació, la veritat és que no et puc ajudar gens. Els darrers dos mesos vaig tenir dolorets d'ovulació una setmana abans d'ovular, així que no em quadra gens. El que mana sempre és la temperatura, si ha pujat has ovulat seguríssim!! >.-<:

La resta com esteu boniques?? Estava revisant que la meitat teniu la DNW cap al 20/03, totes de cop!! Quines ganes que surtin panxetes noies!! :-()) :-())
Pink_flower
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 506
Membre des de: dj. ago. 18, 2011 8:12 pm

Re: *CERCADORES Març 2020*

EntradaAutor: Pink_flower » dc. març 11, 2020 11:27 am

Hola noies!!

Aixxx...havia escrit un mega text i se m'ha esborrat...mira que sempre ho copio abans d'enviar i avui no ho he fet perquè volia contestar en plan pim pam.

Laura et deia que jo com la Crunchi encara li dono el pit a la meva peque que farà els 3 anys al juliol i és veritat que als dos anys era molt demandant i exigent, era insuportable però ara s'ha relaxat moltíssim. Només li dono per la migdiada i per la nit per dormir. Durant el dia ni s'enrecorda i per les nits ja tampoc em demana. Pensava que no arribaria mai aquest dia!! :content:
No sé si tens cicles regulars? Has pensat pot ser en fer destete nocturn?

Anika, primer de tot et deia que gràcies, no aniré a Granollers :-D i segon que això dels quistes penso que els del SOP tenia entés que es desfan sols. Normalment et donen anticonceptives per tal d'evitar que es facin quistes i això està molt bé per amagar el problema però no el soluciona! Així que jo he llegit que reduïr els carbohidrats està molt lligat amb les noies amb SOP. De moment jo el primer cicle vaig ovular com una persona normal i aquest segon sembla que també quan no m'havia passat mai, jo no era capaç de distinguir quan ovulava només amb tempes perquè els TO també em surten alterats per l'excès d'hormona.

EGO: Doncs jo estic a 7DPO, aquí amb la meve tempe alta de moment, lo normal vamos... Ahir vaig anar a classe de gimnàsia tipus Crossfit i vam fer patades. Quan em tocava agafar el sac i em donaven les patades en tota la panxa ja estava patint per la possible implantació...aix espero que no pasi res perquè eren unes patades bastant fortes i l'impacte era bastant gran.

Una abraçada! :-()-)
Avatar de l’usuari
Bea
:: conillet
:: conillet
Entrades: 389
Membre des de: dj. set. 02, 2010 5:39 pm

Re: *CERCADORES Març 2020*

EntradaAutor: Bea » dc. març 11, 2020 12:10 pm

Bon dia,

Primer de tot, enhorabona Anika!!! Ara sí que sí!! Jo estic amb les companyes, demana una segona opinió i que t'expliquin detalladament sobre els quists, i si et veus amb cor posa una reclamació. Jo hi ha dret a que t'ho hagi fet passar tan malament. Si no té vocació, que es dediqui a una altra cosa.

Pink_flower, efectivament és la dieta la que t'ha regulat el cicle. No pots manternir-te en cetosi durant l'embaràs, ni tampoc molts dies seguits sense control mèdic. Però no cal una dieta tan restrictiva per mantenir el SOP a ratlla, ara miraré d'explicar-ho. Sobre el mal d'ovulació, és totalment normal quan tens SOP i ovules. Fa molt mal quan el folicle dominant es fa prou gran, uns dies abans de l'ovulació, perque amb el SOP hi ha altres folicles en desenvolupament amb un tamany també considerable, i pressionen les parets de l'ovari. Un cop el folicle dominant es trenca i ovules, sents un mal sord durant uns minuts i després el mal va disminuint durant el cicle. Jo des de que tinc el SOP control·lat, noto exactament el moment de la ovulació.

Sobre la resistència a la insulina i el SOP, intentaré no allargar-me massa perque podria estar hores parlant d'aquests tema i no vull avorrir. La resistència a la insulina (en endavant RI) és un estat pre-diabètic. Si no es control·la, és garantia de desenvolupar diabetis tipus 2 entorn a la cinquentena. La bona noticia és que es pot revertir d'una manera relativament senzilla. Les dones amb SOP tenim resistència a la insulina congènita que va empitjorant amb el pas dels anys, de vegades clínica (70%-80%, especialment les que tenen sobrepés), i la resta subclínica. Per tant no cal fer cap prova específica (es podria fer un test HOMA), perque encara que no doni positiu, tenim RI subclínica i responem igual de bé al tractament.

Què és la RI? Quan mengem carbohidrats, el nostre cos la transforma en glucosa i l'allibera a la sang. Aquesta glucosa ha d'arribar a totes les cèl·lules del cos per "alimentar-les". La manera que té el cos de fer arribar aquesta glucosa a les cèl·lules és secretar insulina, la insulina és la que porta la glucosa a alimentar les cèl·lules. Quan tenim el metabolisme dels carbohidrats alterat (el que passa a les dones amb SOP) o quan portem durant molt de temps una dieta incorrecta amb molts carbohidrats simples (cosa que sol ser comuna a les dones amb SOP), el cos troba molta glucosa a la sang i ha de secretar grans quantitats d'insulina, per sobre de la normalitat. Amb el temps, les cèl·lules del cos s'acostumen a grans quantitats d'insulina i cada cop necessiten més per poder captar la glucosa, s'han fet resistents. Per tant el pàncrees cada cop ha de secretar més insulina com a resposta a la mateixa quantitat de glucosa en sang.

I com afecta això els ovaris? Els ovaris són un dels òrgans diana de la insulina i les seves cèl·lules, a diferència de la majoria de les del cos, no es fan insulinoressistents. Això implica que responen desproporcionadament cada cop que mengem carbohidrats ràpids. La resposta dels ovaris a la insulina implica descontro·lar la producció de les hormones ovàriques, i en resum, fa que molts fol·licles s'estimulin cada mes perque la LH està sempre per sobre de la normalitat, això dona la típica imatge d'ovaris plens de "quistes" que són fol·licles en desenvolupament intermig. Però sovint cap agafa avantatge i es desenvolupa fins al punt necessari per ovular, i/o la LH no arriba a fer el pic de LH que trenca el fol·licle per deixar sortir l'òvul. Els cicles s'allarguen, o desaparèixen, de vegades no s'arriba a ovular, de vegades s'ovula però òvuls de mala qualitat que no arriben a fecundar o implantar. Amés a més, aquest estat androgenitza el cos de la dona: provoca obesitat central, acné, hirsutisme, alopècia, ... i moltes coses més. I és un peix que es mossega la qua, perque l'androgenització de l'organisme perpetua el mal funcionament dels ovaris.

Bé, no m'enrollo més, i què és pot fer? La única manera d'abordar el SOP es tractar la RI. Això no cura, però cotrol·la fins al punt de normalitzar la ovulació i fer desaparèixer la majoria de símptomes desagradables. Vull aclarir que el tractament típic del SOP, que són els anticonceptius, NO són una sol·lució. Els anticonceptius enmascaren els símptomes perque paralitzen el cicle ovàric, però per definició aumenten la insulinoressistència. Al deixar-los la cosa empitjora i molt. Si es volne pendre, mai s'ha de fer sense seguir a més a més les pautes que escriuré a continuació, per tal de paliar els efectes. Com atacar la RI? Hi ha 3 vies:
- Dieta de baix índex glucèmic. Hi ha moltes taules a Internet. Bàsicament, res de dolços, res de carbohidrats de ràpida absorció. Aquest tipus d'aliment es transfroma molt ràpid en glucosa a la sang, per tant els pics d'insulina són majors. Barrejar sempre els carbohidrats de lenta absorció amb proteïnes o greixos, que ralentitzen encara més la transformació dels carbohidrats en glucosa, fent que l'alliberació de insulina sigui progressiva i no un pic.
- Exercici: 30 minuts d'exercici moderat milloren la resistència a la insulina durant 24h - 48h. De veritat que val la pena.
- Insulino-sensibilitzadors: són substàncies que milloren la sensibilitat de les cèl·lules ddel cos a la insulina. El més típic és la metformina, que és el medicament de primera elecció per les persones amb diabetis tipus 2, però té efectes secundaris i requereix de recepta i seguiment mèdic. Fa uns 10 anys es va introduir amb èxit l'inositol com a alternativ (Ovusitol, Soniase, etc). Jo vaig ser de la primera onada que va fer de conillet d'indies ja al 2010, i encantada, va ser un canvi gran.

Com a nota: el 70%-80% de dones amb SOP presenten sobrepés que no aconsegueixen reduïr tot i grans esforços. El greix produeix estrògens, i els estrògens sobrants, el cos els transforma en andrògens, empitjorant i molt el problema. Per tant les noies amb sobrepés solen tenir més símptomes. Peròoooo, la bona noticia és que amb les pautes anteriors, el pes es redueix ràpidament, i una reducció de pes del 5% sol ser suficient per aconseguir l'ovulació i millorar la majoria de símptomes. El que més costa és acabar amb l'hirsutisme, no es sol veure millora fins passats 6 - 12 mesos. A les que no tenim sobrepés ens costa una mica més, però és qüestió de pocs mesos igualment. En 3 mesos es noten normalment grans resultats i millora de la qualitat de vida i estat d'ànim.

Bé, no m'enrollo més. Petons a totes.
Jo: SOP+RI
Ell: Translocació Robertsoniana 13-14 (Des'14)
Jul'10 TE+/Abr'11 Neix L
Set'12 TE+/Mar'13 M marxa
Nov'13 TE+/Des'13 Av. espontani
Ago'14 TE+/Oct'14 P marxa: ILE per anencefalia i trisomia 18
Des'14 TE+/Ago'15 Neix J
Ago'17 TE+/Oct'17 Av. diferit bessons Mo-Mo
Abr'18 TE+/Bioquímic
Mai'18 TE+/Gen'19 Neix V
Pink_flower
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 506
Membre des de: dj. ago. 18, 2011 8:12 pm

Re: *CERCADORES Març 2020*

EntradaAutor: Pink_flower » dc. març 11, 2020 12:32 pm

Caray Bea quina master class!! >.-<: >.-<: >.-<:

M’has definit totalment, entenc que per això gracies a la dieta he baixat en un mes i algo 6kg i noto tanta diferencia! I la veritat es que no estic fens res exigent, una mica d’esport i eliminar bolleria, farines, pasta, arros...

El que em preocupa es de cara a després, no vull tornes a les pastilles. diu pot ser millor opció?
Avatar de l’usuari
aixamb
:: tigre
:: tigre
Entrades: 749
Membre des de: dl. abr. 26, 2010 6:21 pm

Re: *CERCADORES Març 2020*

EntradaAutor: aixamb » dc. març 11, 2020 3:27 pm

Hola noies!!
Només entro un segon!!

Anika bonica, com estàs?? Conec una gine de Granollers. Diria que treballa per privat i fa algunes coses a l'Hospital de Granollers. Si necessites el contacte o algo, te'l busco (jo tinc el personal). Ets del Vallès? Jo visc a La Garriga! A veure com evolucionen aquests quistes, tant de bo es vagin desfent i et permetin gaudir de l'embaràs amb més calma!! Un axuxón molt i molt gran!! AH!! que me n'oblidava! Gràcies pels consells!

Pink_flower benvinguda de nou! Tema ovulacions vaig bastant perduda i el poc que he après, ho fe fet amb l'ajuda d'aques grup...

Laura bonica! Això té força sentit, oi?? una abraçada gegant!!


Ego. Segueix amb el compte enrere per la W, intento no pensar-hi gaire, però ja sabeu que és bastant inevitable, però encara queden massa dies...


PETONEEEETS!!
Imatge

Imatge
lulaxin
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 64
Membre des de: dt. gen. 21, 2020 12:54 pm

Re: *CERCADORES Març 2020*

EntradaAutor: lulaxin » dc. març 11, 2020 9:23 pm

Hola guapes,

carai Bea quina super master class! tot i que moltíssima lògica. Jo en el darrer any i mig he perdut molt de pes i se m'han regulat els cicles totalment. El problema es q em costa molt eliminar els sucres...realment és com tenir mono eh! sort que ja ve el bon temps i hi ha més tipus de fruites i van millor per pica entre hores.

Anika, com et trobes? tens algun símptoma? son a la nit?

Pinkflower, vas ser mare super jove! valent! quina passada 4! que divertit

Aixa, força i paciencia amb aquest desespero.

Laura, fas tempes o TOs?? a veure si apareix l'ovulació!

Nuri, com vas tu?

Com a mode EGO dir-vos que avui m'he fet el primer TO i es veia una mica marcadet. a veure si puc fer-me'l cada dia més o menys a la mateixa hora i mirar d'encertar el dia...quan surt super positiu vol dir que ovulo al cap de 24h no??

apa, anem parlant

*lulaxin*
Avatar de l’usuari
anika_
:: granota
:: granota
Entrades: 225
Membre des de: dv. nov. 01, 2019 9:59 am

Re: *CERCADORES Març 2020*

EntradaAutor: anika_ » dc. març 11, 2020 9:41 pm

Bea, vaja màster class!! Has pensat mai en escriure un llibre/eBook i vendre'l per Amazon?? jejeje jo me'l compraria!
Em sembla molt interessant tota l'explicació, no hi ha dubte que l'alimentació és clau i que els sucres sempre estan al darrera de la majoria de problemes. Jo no tinc clar si tinc ovaris poliquístics o no, però pèls xungos a la barbeta deu-n'hi-do, vaig arribar a un punt que cada dia abans de sortir de casa me n'havia de treure 4 o 5, al final em vaig fer la depilació elèctrica i ja mai més... es passa molt malament!

Pink_flower crec que no t'has de preocupar pel cross-fit, és tan exageradament diminut que hauries de fer moltes bestieses per arribar a fer-li mal!
Pel tema del diu et diria que si és millor opció, el meu cos rebutja totalment les anticonceptives (menstruacions mega-xungues cada 15 dies) i el gine em va dir que o diu o res, ja que era l'única opció no-hormonal... al final vaig decidir res.

aixamb siiii, sóc de Granollers!! Tinc dues amigues que van amb en Tarbal i estan contentíssimes, al socpetit també hi ha algun post que el recomanen, així que aniré a veure'l en 1-2 setmanes pel tema del quistes i després ja veurem què faig, però amb aquella bruixa piruja no hi vull tornar!! Molta força per aquests dies, es fa molt pesadeta aquesta última setmana!

lulaxin siiii, hi ha gent que diu que l'ovulació es en 24-48h, i d'altres en 12-36h... I en general diuen que els pinxos just abans d'ovulació són els meus efectius, ja que els hi dona temps als bitxitus a fer el camí i esperar a l'òvul!!

Jo em trobo molt bé, em molesten bastant els pits i em noto una mica inflada, no sé si pels quistes, o perquè porto quasi una setmana sense moure'm... jo que volia ser la típica prenyi esportista, i al final seré tot al contrari!
Laura_Josu
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 88
Membre des de: dt. oct. 10, 2017 9:51 am

Re: *CERCADORES Març 2020*

EntradaAutor: Laura_Josu » dj. març 12, 2020 9:44 am

Hola Boniques,

Bea_Això si que és una bona explicació!! Estàs informadíssima, ets sanitària?

Aixamb_un dia menys de compte enrere, ànims amb el desespero.

Pinkflower_No et preocupis pel crossfit, tan a l’inici de l’embaràs dubto que sigui contraproduent. Com portes l’espera?

Lulaxin_per el que he llegit si els testos son de 20mlU/ml o menys l’ovulació serà entre 24-48h, si els testos son de 25-30mlU/ml l’ovulació serà entre 12-36h. El que no em queda clar son les tempes, el dia de la pujada, es el primer dia de FL? O es compte a partir del mateix dia de l’ovulació?

Anika_potser en cosa de setmanes ja et deixen fer vida normal i podràs fer una miqueta d’exercici. Es comú tenir la panxa inflada per l’embaràs en el primer trimestre.

Ego_No sé segur si ahir el TO era positiu o no, no estava en perfecte estat i era l’últim que em quedava (que dius: ja et val nena!). Només es veia mitja ratlla tant en la marca de control com en la de LH i no sé si eren de la mateixa intensitat. Ahir vaig estar tota la tarda amb molèsties als ovaris però la tempe d'avui seguía baixa. Aixxx es tot complicat això!

Passeu un bon dia!!
Pink_flower
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 506
Membre des de: dj. ago. 18, 2011 8:12 pm

Re: *CERCADORES Març 2020*

EntradaAutor: Pink_flower » dj. març 12, 2020 11:10 am

Laura_Josu ha escrit:Hola Boniques,

Bea_Això si que és una bona explicació!! Estàs informadíssima, ets sanitària?

Aixamb_un dia menys de compte enrere, ànims amb el desespero.

Pinkflower_No et preocupis pel crossfit, tan a l’inici de l’embaràs dubto que sigui contraproduent. Com portes l’espera?

Lulaxin_per el que he llegit si els testos son de 20mlU/ml o menys l’ovulació serà entre 24-48h, si els testos son de 25-30mlU/ml l’ovulació serà entre 12-36h. El que no em queda clar son les tempes, el dia de la pujada, es el primer dia de FL? O es compte a partir del mateix dia de l’ovulació?

Anika_potser en cosa de setmanes ja et deixen fer vida normal i podràs fer una miqueta d’exercici. Es comú tenir la panxa inflada per l’embaràs en el primer trimestre.

Ego_No sé segur si ahir el TO era positiu o no, no estava en perfecte estat i era l’últim que em quedava (que dius: ja et val nena!). Només es veia mitja ratlla tant en la marca de control com en la de LH i no sé si eren de la mateixa intensitat. Ahir vaig estar tota la tarda amb molèsties als ovaris però la tempe d'avui seguía baixa. Aixxx es tot complicat això!

Passeu un bon dia!!


Hola!!

El dia de la pujada de tempe es el priMer dia de fase lutea, es a dir 1DPO.

:-()-)
Avatar de l’usuari
anika_
:: granota
:: granota
Entrades: 225
Membre des de: dv. nov. 01, 2019 9:59 am

Re: *CERCADORES Març 2020*

EntradaAutor: anika_ » dj. març 12, 2020 1:28 pm

Laura per confirmar l'ovulació la temperatura t'ha de pujar durant tres dies consecutius, i després ja es queda alta tota la FL. La tempe serveix per confirmar que ja has ovulat i que tens un cicle ovulatori, però no t'avisa durant ovulació. Un truquillu que a mi em funciona, és que un o dos dies abans d'ovular la tempe em fa una baixadeta.

Et passo les meves tempes a veure si et serveixen de referència:

Fase fol·licular: 36,3-36,4°
Dos dies abans d'ovular: 36,1-36,2°
Fase lútia: Comença a pujar fins a arribar als 36,8°

Llavors, el primer dia que veig una tempe superior als 36,4° sé que vaig ovular el dia anterior.

Possibles coses rares:
- Una baixada de tempe o un petit sagnat (cap al 9dpo) pot significar implantació (a mi no em va passar ni una cosa ni l'altra)
- Si després de 10dpo la tempe torna a fer una pujadeta pot significar embaràs (a mi em va pujar fins a arribar a 37,2°)
- Si la tempe no arriba a pujar mai és un cicle anovulatori
- Si la tempe cau abans de 11dpo pot significar falta de progesterona (o excés d'estrògens)

Pels TO, perquè es consideri positiu la línia de test ha de ser més intensa que la línia de control, jo crec que està al caure!!!!!
:b-))) :b-)))
Laura_Josu
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 88
Membre des de: dt. oct. 10, 2017 9:51 am

Re: *CERCADORES Març 2020*

EntradaAutor: Laura_Josu » dj. març 12, 2020 2:06 pm

Moltes gràcies noies per les explicacions. Es que vaig començar per primera vegada a prendrem tempes el mes passat i com que vaig estar amb febre la gràfica no em serveix de res. Es possible veure TO positius i no ovular?? Vaig ben peix amb tot plegat
Avatar de l’usuari
anika_
:: granota
:: granota
Entrades: 225
Membre des de: dv. nov. 01, 2019 9:59 am

Re: *CERCADORES Març 2020*

EntradaAutor: anika_ » dj. març 12, 2020 2:33 pm

Sii, si que és possible, l'hormona de l'ovulació (LH) pot fer la pujada però després hi pot haver una falla i que el fol·licle no es trenqui i no arribi a sortir. Per això és important mesurar la temperatura, és l'única que t'assegura 100% que has ovulat, si puja has ovulat, si no puja és un cicle anovulatori!

Torna a “Buscant un embaràs”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 14 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::