G.A.B: Grup d'Adictes al Biberó!!!

Tria el pit o el biberó.

Avatar de l’usuari
MaMiBlume
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2406
Membre des de: dt. feb. 12, 2008 1:00 pm
Ubicació: Badalona

G.A.B: Grup d'Adictes al Biberó!!!

EntradaAutor: MaMiBlume » dj. set. 10, 2009 4:12 am

Hola mamis i comanyia! :--/)

Igual que les mares que fan LM tenen el seu espai per commpartit dubtes i experiencies, he pensat que tb seria interessant que les que fem LA o LMixta poguessim tenir el nostre post per xerrar dels nostres petits adictes al bibi!
parlar de marques de bibis, de llets, compartir dubtes i consells, fotos...el que sigui comptal de sentir-nos recolzades no?!

començo jo presenta-me si voleu...

El meu Guillem encara no te´3 mesos i ja es fot els bibis de 180ml d'un glop casi!
fem LA des dels primers dies pk el pit no tirava prou. En Guillem és molt gran, ja fa 63 cm i pesa vora 7 kg i amb la poca teta de la mama no s'omplia, i quan va provar el bibi se'n va enamorar.
Fins fa unes setmanes feiem mixta pr ara ja la teta ha passat a l'historia (ell tant content, jo una mica trista,.. pr bueno!)
- De Llet pren la Blemil 1 AC, ja que treu molt, i al ser més espesa sembla que l'agunata millor que la normal que prenia abans... no se si funciona gaire pK segueix treient, pr de Còlics no n'ha tingut ni un!! ara que fa els 3 mesos vull mirar de canviar altre cop a una normal pr no se quina...m'han dit que l'Almiron digues va molt bé... algu l'ha provat???
- Les tomes les portem uan mica aixi aixi... no té un horari fixe pk avegades agunata molt i avegades aguanta poc i si som fora o dorm... total que mai se sap! Fins ara intentava fer cada 4 hores, les 6 tomes que diu al pot...pr amb 180ml ja diu que has de fer-ne 5 i he estat intenat regular-ho pr no hi ha manera! seguim cada 4 hores! i la toma de la nit és imperdonable per molts trucs que provi!suposo que encara és petit i molt gran alhora i necessita menjar molt!
de fet per l'alçada que té no està pas gras, més aviat se'l veu prim... pr va guanyant bé i per aixó tampoc m'hi obsesiono...
- De bibis ara ja només vol els Suavinex, abans combinavem amb Avent, pr ja no els vol, i els nuk els hem provat i res no li agraden gens!

Bueno noies ja em direu que us sembla la idea...
MaMiBlume l’ha editat per darrera vegada el dia: ds. set. 12, 2009 9:22 pm, en total s’ha editat 1 vegada.
Imatge
Imatge
ImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatge
noviachuky
:: dinosaure
Entrades: 7535
Membre des de: dt. maig 06, 2008 4:05 pm

Re: G.A.P: Grup d'Adictes al Biberó!!!

EntradaAutor: noviachuky » dj. set. 10, 2009 7:46 am

Molt bé Mamiblume, bona idea! :ok: :ok: Primer de tot ostres si que va fort el Guillem, de fet no se que dic si el Jan anava igual que ell, pero ara ja s'ha estancat.

Us explico: No vaig fer LM, sincerament, no vaig tenir paciència i el Jan plorava molt de gana, així que li vaig donar un biberó i ja va estar. Ara no ho recordo ben bé pero al primer anavem molt forts, bibis de 90 ml i aviat els de 120 i després els de 150, després vam estar com uns 3 mesos, em sembla que desde els 3 mesos fins ara fa poc que només menjava 150 pero a les nits menjava 240 de llet amb 4 cullerades de cereals i a la nit cap presa. Ara es torna a despertar algunes nits per menjar algun bibi. Ara fem bibis de 180 pero els del sopar son de 270 de llet i 4 de cereals.

Ara ja es pren la llet de continuació i fem servir la Hero baby, i n'estem molt contents, abans prenia la Blemil Plus forte 1 pero als 4 mesos o 5 li vaig canviar a l'hero pot blau i també molt bé.

El Jan no ha sigut mai de fer gaires glopades, potser al principi quan era més petitó pero ara s'ho queda tot per ell.

I de bibis doncs fem servir els Suavinex i els Bebe due anticòlics que han sigut la millor inversió :p-) :p-) cap còlic! Els Nuk tampoc li agraden gens!

Ara per això ja fa 2 mesos que menja fruita i 1 mes que menja verdura i iogur per bebés, i molt bé, això si, els seus 4 bibis al dia no els perdona mai! Li encanta la lleteta!

Ahir el vaig pesar i fa 9,800 kg i fa un mes media 70 cm o sigui que si segueix en la linia ara deu fer 3 cm més
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
cuqueta
:: dragona
:: dragona
Entrades: 4991
Membre des de: dg. ago. 05, 2007 12:04 pm
Ubicació: Ja som 4!!! Quina felicitat!!!!
Contacta:

Re: G.A.P: Grup d'Adictes al Biberó!!!

EntradaAutor: cuqueta » dj. set. 10, 2009 12:13 pm

Ei MamiBlume!!! perdona si semblo tiquis miquis eh?? pero no seria G.A.B. i no G.A.P??
Em sembla mooolt be aquesta iniciativa!!! :ok:
Jo quan vaig tenir que preparar el primer bibi (cap als 7 mesos) em vaig fer un embolic amb les mides que pà que!!! jejejjeje
Imatge
Ieiiiiiiiiiiiiiii que m'estic fent molt gran viewtopic.php?f=35&t=8514
Cuquet, hem fet tetilla juntets durant 15 mesos!!!
Imatge
ImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatge
Imatge
Tati
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 338
Membre des de: ds. març 29, 2008 8:06 am
Ubicació: Vila de Gràcia - Barcelona

G.A.P: Grup d'Adictes al Biberó!!!

EntradaAutor: Tati » dj. set. 10, 2009 12:35 pm

Hola noies,

Estic encantada amb aquest post, hi ha vegades que sembla que em tingui que disculpar per no estar-li donant el pit als peques... i més malament per no fer-ho que jo ningú si sent!!!!

Doncs el Roc i l'Aleix tambè van amb LA, bàsicament pq no em veia en cor de donar-los el pit als dos i aconseguir que per l'Ona no fos un bon trasbals... així em poden ajudar i no vaig tan atabalada. Amb tot reconec que trobo a faltar la intimitat que em donava el fet de donar el pit a l'Ona però ara ja ho he superat una miqueta, encara que continuo sentint-me una mica malament per no haver-los donat el mateix que a la seva germana.

Però bé, us els presento, els meus peques van nèxier el 20 de maig a les 36+6 setmanes, pesaven 3,200 i 2,700 i la veritat és que segueixen creixent a bon ritme! Ara fan els dos pràcticament 7 kilos i medeixen 62 i 64 cm... no us podeu imaginar el que pesa el cotxet amb ells dos a dins!

Amb l'Ona vaig provar molt bibis pq no havia manera que s'agafés a cap quan vaig tenir que anar a treballar (com a mínim aquest cop no tindré que pasar aquest mal trangol de què no mengin el bibi quan estigui a la feina), els que al final em van donar millor resultat van ser els de Chicco i amb aquest ho he mantingut.

La llet que faig servir és la Blemil Plus 1 a la que afegim una cullerada de Blemil Plus 1 AR, ei MamiBlume no li aniria millor aquesta que és "antiregurgitaciones" que la AC que és per còlics! Els nostres prenien el bibi i, molts cops, mentre el prenien el vomitavem directament! Ara ja no ho fan no sé si es para la llet o pq es controlen millor la "ansietat" amb que se'l prenen.

Ah, l'Aleix se'ls pren de 150 cc i la majoria de les vegades no se'ls acabar però el Roc són de 180 cc i molts cops sí que se'ls acaba, i els dos creixen al mateix ritme fet que et demostra que cadascú asimila el menjar a la seva manera, així que no hi ha "normes" que valguin per les quantitats... cada nen és un petit món.

Un petonàs i endanvant amb el nostre nou post!!!!!
Imatge

Imatge

Ja sóc mama-http://www.stikets.com... aquestes etiquetes són el meu vici!!!! Codi dte 5% Ms88df
Avatar de l’usuari
martinica
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 529
Membre des de: dl. feb. 23, 2009 7:13 pm

Re: G.A.P: Grup d'Adictes al Biberó!!!

EntradaAutor: martinica » dj. set. 10, 2009 2:30 pm

Einnnnnnnnnnn que jo i la Jana tambè ens apuntem al club, ara vaig amb una mica de presa perque marxem de pont i tinc que preparar boses, dimarts quan torni us faig el resum :ok:
Imatge

Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
estefania80
:: gosset
:: gosset
Entrades: 406
Membre des de: dt. set. 11, 2007 9:43 pm

Re: G.A.P: Grup d'Adictes al Biberó!!!

EntradaAutor: estefania80 » dj. set. 10, 2009 2:35 pm

Hola guapes :content: :content:
Doncs la Lucía tb fa LA, tot i dir que varem fer 13 dies LMixta...vem acabar només amb bibis, doncs jo tampoc vaig tenir prou paciencia i ella no en tenia prou amb el pit.
Desde el principi no ha sigut molt bon menjadora..així q tindré pciencia!!! Doncs actualment té 4 mesos i fa presses de 150, 90, 120 (cal a dir q li faig els bibis de 180..pq algún s'el acaba) per les nits feia 210 i ara fa una setmaneta q hem començat les papilles de cereals!!
Ella utilitza els bibis de dr.browm ja q tenia molts colics..i ens ha anat perfecte!!! Els de la nuk tampoc els va agradar!!!
I de marca de llet fem servir la Blemil plus forte.
Imatge
Imatge
polivet
:: puça
:: puça
Entrades: 8
Membre des de: ds. jul. 11, 2009 11:25 am

Re: G.A.P: Grup d'Adictes al Biberó!!!

EntradaAutor: polivet » dj. set. 10, 2009 2:41 pm

Hola noies:

Doncs en Pol el dia de reis fará 5 anys i encara vol el bibi per esmorzar i per sopar. Li poso 300 de llet sencera, ple fins dalt de cereals i 2 culleradetes de cola-cao per trencar el color.
I la Ivet el dia 24 farà 6 mesos i també pren bibi des del primer dia. Ara pren 150 de llet amb 4 cullerades de cereals per esmorzar, dinar i sopar i berenar fruita. Ella s'entima més que li donis la papilla amb cullera, no es molt de bibi, pero per nosaltres es molt més comode el bibi.

Amb el meu home diem que d'aqui uns mesos el nostre fill gran encara estarà amb els bibis i la petita amb cullera. Però es que el nen no pot viure sense els bibis.

PEtons
Tati
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 338
Membre des de: ds. març 29, 2008 8:06 am
Ubicació: Vila de Gràcia - Barcelona

Re: G.A.P: Grup d'Adictes al Biberó!!!

EntradaAutor: Tati » dj. set. 10, 2009 3:04 pm

Veritat! La llet és Blevit Plus Forte, m'havia deixat el Forte.

L'Ona no li agraden ni li han agradat mai els bibis però des de què van nèixer el Roc i l'Aleix ens el demana abans d'anar a dormir amb Cacaolat, fa dos xupadetes i el deixa! Suposo que se li passarà!

Patri
Imatge

Imatge

Ja sóc mama-http://www.stikets.com... aquestes etiquetes són el meu vici!!!! Codi dte 5% Ms88df
Avatar de l’usuari
eli75
:: poltre
:: poltre
Entrades: 685
Membre des de: ds. gen. 13, 2007 7:16 pm

Re: G.A.P: Grup d'Adictes al Biberó!!!

EntradaAutor: eli75 » dj. set. 10, 2009 3:34 pm

Jo també li dono 2 biberons al dia a més dels potitos/papilles i se'ls menja estupendament.
Quan no puc donar-li la papilla (estem fora de casa o tinc pressa) li dono papilla líquida que li encanta i per mi és molt pràctica de la casa Nutriben,Hero....

Imatge

Sempre he usat biberons de la NUK i n'estic encantada.
Mari1978
:: tigre
:: tigre
Entrades: 743
Membre des de: dg. set. 07, 2008 9:51 pm

Re: G.A.P: Grup d'Adictes al Biberó!!!

EntradaAutor: Mari1978 » dj. set. 10, 2009 9:37 pm

Com m'agrada aquest post!!, la veritat és que, de vegades, sembla que si no li dones el pit estas fent un crim...

Jo no li vaig donar el pit al Gerard, perquè em van fer cesària i va trigar 4 dies en pujar la llet. A l'hospital el nen només feia que plorar i les infermeres em dien que no passava res perquè no menges, que fins que no perdes el 10% del pes del naixement que no hi havia bibi. Els dos primers dies el nen xuclava del pit, però no en treia res, fins i tot la llevadora em va mirar i no sortia ni calostre. Al final, em van donar el primer bibi el tercer dia perquè de 3,360 es va quedar en 3,090. Quan em va pujar la llet, entre que s'havia acostumat al biberó i que no tinc gaire mugró, el nen no s'agafava i només feia que plorar desesperat perquè no s'agafava bé i no treia llet i jo patint perquè el nen estava així. He estat 1 mes treient-me la llet amb llevallets i fent lactància mixta. Però, cada cop tenia menys llet, i al final ho he deixat.

El Gerard ara té 1 mes i mig. Pren bibes de 150 cada 3 o 4 hores, és a dir, 6 vegades al dia, perquè encara pren a mitja nit. És un "glotoncete". Fa una setmana (amb 1 mes i 1 setmana) pesava 5,200 kg i media 56 cms, està enorme!!.
Respecte la llet, al principi utilitzavem la Nidina, però treia molt i la pediatra ens la va canviar. Ara pren la Novalac AR, i ens va molt bé.
Els bibes que fem servir són els de Chicco corvats anti-còlics. Al principi feiem servir els Nuk, però ara ens van millor els Chicco.

Bueno, m'agradat molt la idea de fer aquest post, així ens ajudarem les unes a les altres amb els dubtes del biberó, que no són pocs!!.
<a><img src="http://bd.lilypie.com/8oIop1.png" alt="Lilypie Embarazada Ticker" border="0"></a>
Mari1978
:: tigre
:: tigre
Entrades: 743
Membre des de: dg. set. 07, 2008 9:51 pm

Re: G.A.P: Grup d'Adictes al Biberó!!!

EntradaAutor: Mari1978 » dj. set. 10, 2009 10:24 pm

Aprofito que hi sou unes expertes del biberó per comentar-vos un dubte. Desperteu al nen/a quan han passat 3-4 hores? Em refereixo tan de dia com de nit.
Jo, fins ara, de dia sí que el despertava perquè diferencies el dia de la nit. De nit no el despertava. Però ara estic feta un embolic. A veure si em podeu ajudar.
Gràcies!.
<a><img src="http://bd.lilypie.com/8oIop1.png" alt="Lilypie Embarazada Ticker" border="0"></a>
Tati
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 338
Membre des de: ds. març 29, 2008 8:06 am
Ubicació: Vila de Gràcia - Barcelona

Re: G.A.P: Grup d'Adictes al Biberó!!!

EntradaAutor: Tati » dj. set. 10, 2009 10:44 pm

Mari1978, a mi em van dir que com a molt podien pasar 6 hores entre tomes a la nit i jo posava el despertador per donar-los el bibi als dos amb ho qual vol dir que potser era a dues hores diferents de la nit... el problema és que es van oblidar de dir-me que això era durant el primer mes! I ho vaig fer un parell de mesos. Ara amb quasi quatre mesos em dormen fins a 10 hores seguides i t'asseguro que estan molt gordetes i saludables... i el més important de tot: els papes anem més descansats! :p-) :p-) :p-) :p-) :p-)

Jo ara els deixo dormir tant com vulguin pq et garantitzo que quan tenen gana és desperten i reclamen el "ranxo"! :-eh_:: :-eh_:: :-eh_::
Imatge

Imatge

Ja sóc mama-http://www.stikets.com... aquestes etiquetes són el meu vici!!!! Codi dte 5% Ms88df
Txore
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 56
Membre des de: dt. jul. 21, 2009 9:17 pm

Re: G.A.P: Grup d'Adictes al Biberó!!!

EntradaAutor: Txore » dj. set. 10, 2009 11:33 pm

Jo no la desperto ni de dia ni de nit....a la nit ara amb dos mesos allarga entre 6 i 8 hores i de dia mai dorm més d'una hora seguida....va fent cops de cap....com que es va engreixant cada setmana el que toca si dorm que dormi....a mi m'empiparia molt que em despertessin....no?
Marta
polivet
:: puça
:: puça
Entrades: 8
Membre des de: ds. jul. 11, 2009 11:25 am

Re: G.A.P: Grup d'Adictes al Biberó!!!

EntradaAutor: polivet » dv. set. 11, 2009 3:38 pm

Nosaltres a la IVet els primers mesos la despertavem durant el dia perque prengués el bibi cada 3 hores i per la nit la deixavem dormir fins que ella demanava. Cada cop va anar allargant més i abans dels 3 mesos ja dormia tota la nit.
Nosaltres els bibis sempre del Suavinex tant pel nen com per la nena. A la nena li donem Almiron sense Lactosa perque als 2 mesos va tenir una gastrointeritis molts forta i li va quedar la intolerancia. Ens han dit que amb els mesos li marxarà i que a l'any intentarem tornar-li a introduir la lactosa.
Avatar de l’usuari
MaMiBlume
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2406
Membre des de: dt. feb. 12, 2008 1:00 pm
Ubicació: Badalona

Re: G.A.P: Grup d'Adictes al Biberó!!!

EntradaAutor: MaMiBlume » ds. set. 12, 2009 1:22 pm

hola noies!!

me'n alegro que us hagi agradat el post!!
és que es veritat..quan diu que ja no dones pit et miren amb una cara... i que! jo no m'hi he criat i ben bé que estic! hombreeeee!!!!

cuqueta... gràcies per avisar de la errata del titol..no ho havia vist! aiiii!

tati dons sí ara probarem l'AR pk la AC de moment ens ha anat bé pels colics ja que no n'ha tingut cap i com que diuen que solen ser fins els 3 mesos... dons avui he comprat un pot de blemil plus 1 AR aviam si fa algun efecte!!


veig que moltes fem servir la blemil...per opció propia o recomanació pediatre??

Mari jo des que va començar a domrmir unes 6 o 7 hores seguides al primer torn de la nit (entre les 21 i les 2 o 3h) que no l'he despertat mai! diuen que no cal i que no es recomanable apartir del 1 mes... pr ara alguns dies el Guillem s'adorm sense sopar i no menja des de les 19h i algun dia l'he agafat per donar-li a les 24h.

de moment nosaltres estem fent el següent horari: 2h - 6h - 10/11h - 14/15h - 18/19h - 22h
espeor que aviat comenci a oblidar-se del bibi de les 2h... pr de moment fa m´ñes el tonto amb el bibi de les 10 o 11h que no se l'acaba mai!
Imatge
Imatge
ImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatge
Tati
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 338
Membre des de: ds. març 29, 2008 8:06 am
Ubicació: Vila de Gràcia - Barcelona

Re: G.A.B: Grup d'Adictes al Biberó!!!

EntradaAutor: Tati » ds. set. 12, 2009 8:10 pm

Doncs jo faig servir la Blemil pq vaig començar a donar-li l'Ona la Nidina i semblava que tenia molt mal estar, llavors vaig mirar que hi havia al mercat i vaig prendre la decisició pq tenia bon renom. Amb els nens pensava seguir però igualment em vaig trobar a la clínica que la que em donaven era aquesta i com vaig veure que els sentava vaig continuar.

A mi el bibi del matí l'Aleix no se'l pren gens bé i ho vaig comentar a l'infermera i la seva resposta va ser molt simple: "Oi que hi ha gent que al matí no té gana? Doncs hi ha nens que els passa el mateix" i la veritat és que si em fixo amb ma filla, durant el dia menja bé però l'esmorzar és una guerra pq no té gens de gana! Així que no pateixis.

Nosaltres no tenim horari, bàsicament tot depén del primer que es prenen pel matí, en cap cas els desperto per seguir uns horaris... tan important és dormir com menjar. Penseu que quan comencen a prendre les papilles de cereals, de fruita, de verdura,... la cosa sense adonar-te és va regularitzant fins que arriba un moment que fa els mateixos horaris que la gent gran.
Imatge

Imatge

Ja sóc mama-http://www.stikets.com... aquestes etiquetes són el meu vici!!!! Codi dte 5% Ms88df
Avatar de l’usuari
parmac
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 95
Membre des de: dg. ago. 30, 2009 6:16 pm

Re: G.A.B: Grup d'Adictes al Biberó!!!

EntradaAutor: parmac » dg. set. 13, 2009 6:51 am

Hola, doncs jo també m'apunto al club.

Nosaltres fem LMixta des de la primera setmana i ara ja te mes i mig. De moment intentarem continuar d'aquesta manera fins que tingui els 2 mesos després ja veurem, pq ara les preses duren gairebé una hora (entre el pit i el bibe).

De llet fem servir l'almiron, i la veritat estem super-contents. Al nen li encanta i se la pren en un moment. La convinem amb la Almiron Digest (en fem una presa al dia) que va bé pels còlics i l'estrenyiment.
Durant el dia fem preses de pit + bibe de 60 cada 3 hores, però a la nit no perdona el seu bibe de 120ml. I ara ja està començant a no demanar la presa de la nit. De fet encara estic sorpresa perque avui ens ha dormit de les 23h a les 6h de cop... al principi, m'he preocupat i tot!!! Però el nen estava molt bé... jejee

De bibes, en feiem servir fins ara els Avent, però farà unes dues setmanes va començar amb una mica de còlics i ens van recomanar els BebedueMedic. Els vam comprar, i la veritat és que ha valgut la pena la inversió. Ja no els ha tornat a tenir...
Avatar de l’usuari
MaMiBlume
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2406
Membre des de: dt. feb. 12, 2008 1:00 pm
Ubicació: Badalona

Re: G.A.B: Grup d'Adictes al Biberó!!!

EntradaAutor: MaMiBlume » dg. set. 13, 2009 11:31 am

GUAPIS!

una pregunta!

sabeu sui puc combinar en un mateix bibi dos tipus de llet de la mateixa maca?? per exemple...3 mides de blemil plus forte 1 i 3 mides de blemil plus 1 AR.

es que potser amb tot el bibi de AR li queda molt espes i li costa fer cacones!

martinica a tu li dones exclusiu la AR al jan?
Imatge
Imatge
ImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatge
Avatar de l’usuari
eva gi
:: lleona
:: lleona
Entrades: 902
Membre des de: dt. ago. 11, 2009 11:30 am

Re: G.A.B: Grup d'Adictes al Biberó!!!

EntradaAutor: eva gi » dg. set. 13, 2009 5:55 pm

bon dia guapes quin post més interessant

bé, em presento, veig que totes ja sou mames, jo tot just començo amb l'embaràs, ara estic d'11 setmanes

però ja tinc força clar que no donaré el pit

i teniu raó, quan la gent t'ho pregunta (pq a aquestes alçades ja m'ho pregunten) i els dic que no sembla que facis un crim, que no estimis prou el nen

bé jo hotinc gairebé decidit perque tinc bastants problemes amb les migranyes.
fins abans de decidir que ens quedavem embarassats em medicava cada dia ja que sense medicament les migranyes eren diàries. Amb la medicació vaig aconseguir que només durant la regla tenir mal de cap algundia. Vaig millorar moltissim.
les migranyes que tinc són per causa hormonal (per tant la setmana de la regla és horrible) però també tensionals, el dia que no dormo, quan vaig a dormir més tard de lo habitual, per l'estres o els nervis, tot em produia migranya i gràcies al medicament se'm van acabar

ara he deixat el medicament i només algun dia en tinc i només puc pendre gelocatil. i em fa molta por decidir-me a donar el pit pq no em podré medicar

en tinc que parlar ambla doctora, però és un tema que em fa ballar el cap
Imatge
ImatgeImatgeImatge
caroledance
:: puça
:: puça
Entrades: 9
Membre des de: dl. juny 09, 2008 6:53 pm

Re: G.A.B: Grup d'Adictes al Biberó!!!

EntradaAutor: caroledance » dg. set. 13, 2009 6:35 pm

Hola,
es una muy buena idea!! Yo personalmente no quise darle el pecho desde el principio porque no me veía. Chloé (mi niña) se acostumbró muy bien, no ha estado nunca malita y además desde el principio mi marido me ayudó con el tema de dar los bibis. Lo cual me permitió empezar más rápido el ritmo de la vida "normal" (trabajo, dieta, deporte). Tengo la suerte de que ella siempre ha comido muy bien. Le damos la Nativa de la Nestlé.
Besos a todas
carole

Torna a “La llet”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::