Empanadilles (al forn)
Re: Empanadilles (al forn)
uiiii la de coses que s'aprenen llegint-vos!!!
Com a dit algú ja... el que no sabreu vosaltres!
Com a dit algú ja... el que no sabreu vosaltres!
- petazetas
- :: girafa
- Entrades: 2418
- Membre des de: dj. oct. 30, 2008 8:51 am
- Ubicació: Badalona - Barcelona
Re: Empanadilles (al forn)
Uuuuh, jo a la que acabi la dieta el que faré es fer-ne i tastar-les!
La Lia ja és tota una princesa!
Re: Empanadilles (al forn)
Molt bé una altre ideia per fer algún sopar/dinar a la mainada.
Gràcies!
Gràcies!
Vivint una vida d'aventura amb tres fills
- vallpresona
- :: tortuga
- Entrades: 330
- Membre des de: dc. març 24, 2010 11:36 am
- Ubicació: Alt Empordà
Re: Empanadilles (al forn)
Ostres Nini, quina bona idea que ens has donat i quantes receptes !!! Amb lo que m'agrada a mi experimentar a la cuina!!!!
Jo, no n'he comprat mai d'aquestes oblees ... a quina part del súper es compren?
Cada oblea és per una empanadilla?
Uisss, quines ganes d'anar a comprar, agafar-ne i provar-ho de seguida!!!!
Jo, no n'he comprat mai d'aquestes oblees ... a quina part del súper es compren?
Cada oblea és per una empanadilla?
Uisss, quines ganes d'anar a comprar, agafar-ne i provar-ho de seguida!!!!
- Bombolla
- :: dragona
- Entrades: 4444
- Membre des de: dc. set. 10, 2008 9:25 am
- Ubicació: Mallorca (Amb el cor a Barcelona)
- Contacta:
Re: Empanadilles (al forn)
Nini, també em va passar que se'ns van enganxar, llavors el què faig és posar-les amb el paperet que vénen, que és com un paper de forn, les poso a congelar una mica separades, i quan ja estàn congelades les poso totes juntes en una bossa de congelar o en un tupper.
Vallpresona: Jo les compro a la part de nevera, i sí, cada oblea és una cresta.
Aix...quina salivera que em feu venir...aquesta nit crec que en farem algunes!
Vallpresona: Jo les compro a la part de nevera, i sí, cada oblea és una cresta.
Aix...quina salivera que em feu venir...aquesta nit crec que en farem algunes!
Que em voleu conèixer?: viewtopic.php?f=35&t=9125
Que em voleu conèixer?: viewtopic.php?f=91&t=25741
Les Positives sempre estarem amb tu Brownie !
- cuqueta
- :: dragona
- Entrades: 4991
- Membre des de: dg. ago. 05, 2007 12:04 pm
- Ubicació: Ja som 4!!! Quina felicitat!!!!
- Contacta:
Re: Empanadilles (al forn)
Ufff nenes sou unes Cheffs!!!
Jo n'acostumo a fer pero no se m'havia mai acudit posar-les al forn, no en feia massa sovint perquè com dieu no m'agrada massa menjar fregits però si les puc fer al forn SEGUR que cauen un cop per setmana.
Gràcies per compartir la idea
Jo n'acostumo a fer pero no se m'havia mai acudit posar-les al forn, no en feia massa sovint perquè com dieu no m'agrada massa menjar fregits però si les puc fer al forn SEGUR que cauen un cop per setmana.
Gràcies per compartir la idea
Ieiiiiiiiiiiiiiii que m'estic fent molt gran viewtopic.php?f=35&t=8514
Cuquet, hem fet tetilla juntets durant 15 mesos!!!
Re: Empanadilles (al forn)
Les empanadilles són un gran invent! A mi i al meu germà quan èrem petits ens encantaven, i a més de seguida els nens poden participar en elaborar-les. Nosaltres les menjàvem de tonyina (de llauna) , ou dur, olives a trossets i salsa de tomàquet.
Una pregunta: totes compreu les oblees de La Cocinera? hi ha algun super que tinguin una altra marca? o congelades?
És que a casa som vegetarians i la pasta de La Cocinera porta greix de porc... era per mirar una altra marca, però no en trobo enlloc...
Una pregunta: totes compreu les oblees de La Cocinera? hi ha algun super que tinguin una altra marca? o congelades?
És que a casa som vegetarians i la pasta de La Cocinera porta greix de porc... era per mirar una altra marca, però no en trobo enlloc...
Re: Empanadilles (al forn)
Ponioleta, a mi no em sona que hi hagi altres marques... Però el que se m'acut és que podries fer les crestes amb pasta de full (que no sé si és vegana, però de vegetariana segur que en trobes). Surten uns pastissets més "densos" que les empanadilles (atipen mooolt més) però també queden bé!
O també farcellets amb pasta brick...
ostres noies, quina gana!
O també farcellets amb pasta brick...
ostres noies, quina gana!
Re: Empanadilles (al forn)
Ponioleta, jo només he trobat les de "La Cocinera", he mirat a molts supers i només en tenen d'aquestes, no hi ha de marques blanques ni res, sembla tot un monopoli, suposo perquè la gent compra les que ja estan fetes congelades.
Jo fa temps vaig provar de fer-les amb les oblees per fer canalons, les vaig farcir de verduretes i carn picada de vedella (però es poden fer amb totes aquestes opcions que han anat dient per aquí), les vaig coure al vapor i després les vaig passar per la paella (només amb un raig d'oli d'oliva). Queden com les empanadilles que fan els japonesos i estan també molt bones.
Jo fa temps vaig provar de fer-les amb les oblees per fer canalons, les vaig farcir de verduretes i carn picada de vedella (però es poden fer amb totes aquestes opcions que han anat dient per aquí), les vaig coure al vapor i després les vaig passar per la paella (només amb un raig d'oli d'oliva). Queden com les empanadilles que fan els japonesos i estan també molt bones.
Re: Empanadilles (al forn)
Noies moltes gràcies!!!
A vegades les he fet amb pasta de full però no queda igual (tot i que estan bones, eh?!)
Doncs sí, La Coniera té monopoli.
Tinc alguna recepta per fer la massa però llavors ja és més elaborat i perd la gràcia de tenir un àpat en poca estona i sense gaires complicacions...
A vegades les he fet amb pasta de full però no queda igual (tot i que estan bones, eh?!)
Doncs sí, La Coniera té monopoli.
Tinc alguna recepta per fer la massa però llavors ja és més elaborat i perd la gràcia de tenir un àpat en poca estona i sense gaires complicacions...
- vallpresona
- :: tortuga
- Entrades: 330
- Membre des de: dc. març 24, 2010 11:36 am
- Ubicació: Alt Empordà
Re: Empanadilles (al forn)
Bombolla ha escrit:Nini, també em va passar que se'ns van enganxar, llavors el què faig és posar-les amb el paperet que vénen, que és com un paper de forn, les poso a congelar una mica separades, i quan ja estàn congelades les poso totes juntes en una bossa de congelar o en un tupper.
Vallpresona: Jo les compro a la part de nevera, i sí, cada oblea és una cresta.
Aix...quina salivera que em feu venir...aquesta nit crec que en farem algunes!
Gràcies Bombolla! Ahir vaig anar al Mercadona i en vaig agafar! Ara falta posar-m'hi! Però hauré d'esperar uns dies, ques estic a dieta després d'una gastrointeritis! De moment no surto de l'arròç bullit, pa torrat, pernil dolç, pomes al forn ... jajajaja!
Re: Empanadilles (al forn)
jo també en faig bastant de crestes d'aquestes. Precisament ahir vaig probar a fer de carn picada amb tomaquet sofregidet i formatge i van sortir molt bones i és un bon sopar pels nostres nens, a la meva li van agradar molt.
jo intento fer-les al forn perque és més sa i no agafen tant d'oli però si no tinc temps les passso per la paella.
a vegades has de pensar sopars diferents i és difícil trobar idees.
jo intento fer-les al forn perque és més sa i no agafen tant d'oli però si no tinc temps les passso per la paella.
a vegades has de pensar sopars diferents i és difícil trobar idees.
El meu blog de cuina i trucs
cocinayrecetas.hola.com/detectivedecuchara
cocinayrecetas.hola.com/detectivedecuchara
Re: Empanadilles (al forn)
Trobo genial la recepte!! Trobo que poden anar bé per fer un pica pica hi tot!!
Re: Empanadilles (al forn)
M'encanta aquest post!!!
Ja tinc totes les vostres receptes a la meva llibreteta!! GRÀCIES
Jo no n'he fet mai d'empanadilles, la veritat és que no fem res de fregits a casa.... però això de fer-les al forn m'ha encantat!! no ho savia pas!! ara segur que en faig més d'una vegada!!
Ja tinc totes les vostres receptes a la meva llibreteta!! GRÀCIES
Jo no n'he fet mai d'empanadilles, la veritat és que no fem res de fregits a casa.... però això de fer-les al forn m'ha encantat!! no ho savia pas!! ara segur que en faig més d'una vegada!!
- Bombolla
- :: dragona
- Entrades: 4444
- Membre des de: dc. set. 10, 2008 9:25 am
- Ubicació: Mallorca (Amb el cor a Barcelona)
- Contacta:
Re: Empanadilles (al forn)
Hola noies!
Potser ja ho heu provat. El cas és que a mi m'encanten les coses arrebossades, el peix, el pollastre, les verduretes, els "tomates verdes fritos"... i un llarg etzètera. I quan fas arrebossat, jo fins no fa massa doncs ho fregia, però com que engreixa molt i queda massa oliós,he anat descobrint que tot el què abans feia arrebossat i fregit ara ho faig arrebossat i al forn!!! Queda boníssim i sense tant de greix.
Potser ja ho heu provat. El cas és que a mi m'encanten les coses arrebossades, el peix, el pollastre, les verduretes, els "tomates verdes fritos"... i un llarg etzètera. I quan fas arrebossat, jo fins no fa massa doncs ho fregia, però com que engreixa molt i queda massa oliós,he anat descobrint que tot el què abans feia arrebossat i fregit ara ho faig arrebossat i al forn!!! Queda boníssim i sense tant de greix.
Que em voleu conèixer?: viewtopic.php?f=35&t=9125
Que em voleu conèixer?: viewtopic.php?f=91&t=25741
Les Positives sempre estarem amb tu Brownie !
Re: Empanadilles (al forn)
Bombolla, com arrebosses al forn? Es que em sembla molt bona idea!!
- vallpresona
- :: tortuga
- Entrades: 330
- Membre des de: dc. març 24, 2010 11:36 am
- Ubicació: Alt Empordà
Re: Empanadilles (al forn)
Ei Bombolla, jo també vull saber cóm "arrebosses" al forn!!!!
I una pregunta ... potser tonta, però jo no en tinc ni idea ... quina diferència hi ha entre pasta de full i pasta brisé?
Ah! I jo també he fet les empanadilles al forn i passen súper bé!!!! (no recordava que la meva mare les fa -al forn també- però ella fa la pasta amb un recepta de la meva àvia!).
I una pregunta ... potser tonta, però jo no en tinc ni idea ... quina diferència hi ha entre pasta de full i pasta brisé?
Ah! I jo també he fet les empanadilles al forn i passen súper bé!!!! (no recordava que la meva mare les fa -al forn també- però ella fa la pasta amb un recepta de la meva àvia!).
- Bombolla
- :: dragona
- Entrades: 4444
- Membre des de: dc. set. 10, 2008 9:25 am
- Ubicació: Mallorca (Amb el cor a Barcelona)
- Contacta:
Re: Empanadilles (al forn)
Doncs per arrebossar ho faig com sempre. Com si fós per fregir.
Primer una capa de farina, després passat per ou batut i després per farina de galeta, llavors ho poso a una plata al forn untada amb una mica d'oli perquè no s'enganxi i ja està, a coure!! No té més secret!
Doncs la diferència no te la ser dir, sé que són diferents, però ara no sé dir-te quina és quina, però diria que la de pasta de fulls fa precisament això fulls i la brise no...però potser m'equivoco,eh!
Primer una capa de farina, després passat per ou batut i després per farina de galeta, llavors ho poso a una plata al forn untada amb una mica d'oli perquè no s'enganxi i ja està, a coure!! No té més secret!
Doncs la diferència no te la ser dir, sé que són diferents, però ara no sé dir-te quina és quina, però diria que la de pasta de fulls fa precisament això fulls i la brise no...però potser m'equivoco,eh!
Que em voleu conèixer?: viewtopic.php?f=35&t=9125
Que em voleu conèixer?: viewtopic.php?f=91&t=25741
Les Positives sempre estarem amb tu Brownie !
Re: Empanadilles (al forn)
Ahir vaig fer les empanadilles al forn i van quedar boníssimes!!!!I sense greix!
Vaig farcir unes quantes amb tonyina,ou dur,olives i tomàquet i van sortir molt sabroses.
La resta les vaig farcir de formatge i pernil dolç,però no em van agradar tant.
Serà qüestió de fer proves amb el farcit .
Gràcies per la recepta noies
Vaig farcir unes quantes amb tonyina,ou dur,olives i tomàquet i van sortir molt sabroses.
La resta les vaig farcir de formatge i pernil dolç,però no em van agradar tant.
Serà qüestió de fer proves amb el farcit .
Gràcies per la recepta noies
Re: Empanadilles (al forn)
jo ahir també vaig fer empanadilles al forn!!!!
en vaig fer unes amb pernil dolç i formatge i les altres amb espinacs i pinyons!!!!
Estaven força bones!!!!
Ara provare l'arrebossat al forn!!! que ho fas sol amb aire? o el forn de dalt i baix? quina temperatura?
en vaig fer unes amb pernil dolç i formatge i les altres amb espinacs i pinyons!!!!
Estaven força bones!!!!
Ara provare l'arrebossat al forn!!! que ho fas sol amb aire? o el forn de dalt i baix? quina temperatura?
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 0 visitants
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |