CUINAR PER AMOR!
Re: CUINAR PER AMOR!
Jo no he fet fotos!!! Pero el meu pare que no es de menjar postre ha repetit!!! Estava super bo!!! I per compensar calories (je-je), li he ficat caramels del Solano sense sucre de nata i maduixa xDDDD
Positives: Madrona , Nivaira , NidiaGi , Mama2010 , Pimpam , Gegar , Bombolla , Anoa , Ninetapetita , Martavila i Brownie
Segona Fornada Positiva: NidiaGi
La Gràfica del positiu
♥♥♥♥ 14/2/11:TE+ ♥♥♥♥
Coneixem el ple significat de la felicitat el dia 11/10/2011
Crònica de l'arribada del Ratolinet Erik AQUÍ
Segona Fornada Positiva: NidiaGi
La Gràfica del positiu
♥♥♥♥ 14/2/11:TE+ ♥♥♥♥
Coneixem el ple significat de la felicitat el dia 11/10/2011
Crònica de l'arribada del Ratolinet Erik AQUÍ
Re: CUINAR PER AMOR!
quna pinta el pastis Agunau!! Jo el tinc pendent pel cap de setmana que be, que segurament quedarem amb el cunyat! Ara avui he tornat a repetir el de poma a l'Albert li agrada molt, resulta que havíem d'anar a berenar amb uns amics, però s'han posat malalts i quan li he preguntat: "i ara que fem amb tot un pastis", ell sense dubtar-ho "doncs menjar-nos-el".
Ja veieu tinc una autèntic llaminer a la família, haurà de tornar a fer esport si vol seguir aquest ritme de dolços!!!
Ja veieu tinc una autèntic llaminer a la família, haurà de tornar a fer esport si vol seguir aquest ritme de dolços!!!
- vallpresona
- :: tortuga
- Entrades: 330
- Membre des de: dc. març 24, 2010 11:36 am
- Ubicació: Alt Empordà
Re: CUINAR PER AMOR!
Hola noies!
Estic intentant penjar un parell de fotos dels meus invents! Em pensava que no podia ... aviam si surten!
Re: CUINAR PER AMOR!
Hola guapes!!
Com estàn les cuineres?!
Vallpresona reina quina bona pinta!! nyam nyam
Piruleta tens que fer-lo ja el Pastís de Pettit Suisse!! jejejeje està boníssim!! jo segur que repeteixo!! el de poma encarà el tinc pendent
Ramtri gràcies animat que ja veuràs que és molt ràpid i senzill.
Mama 2010 segur que estava boníssim!! amb caramelets i tot!!
Com estàn les cuineres?!
Vallpresona reina quina bona pinta!! nyam nyam
Piruleta tens que fer-lo ja el Pastís de Pettit Suisse!! jejejeje està boníssim!! jo segur que repeteixo!! el de poma encarà el tinc pendent
Ramtri gràcies animat que ja veuràs que és molt ràpid i senzill.
Mama 2010 segur que estava boníssim!! amb caramelets i tot!!
Re: CUINAR PER AMOR!
Quina bona pinta el pastís de petit suisse!!!!!!! aquest l'haig de fer algún dia!
Jo aquest divendres vaig fer el pastís de carn, vaig seguir la recepta de la rela, tot i que el vaig modificar un xic.
Va quedar boníssim!!!! el meu home ja m'està demanant que el repeteixi!!!!!! l'única cosa, que no hi vaig tirar fotos.. em sap greu!
Jo aquest divendres vaig fer el pastís de carn, vaig seguir la recepta de la rela, tot i que el vaig modificar un xic.
Va quedar boníssim!!!! el meu home ja m'està demanant que el repeteixi!!!!!! l'única cosa, que no hi vaig tirar fotos.. em sap greu!
Re: CUINAR PER AMOR!
Mare de Déu, Agunau! Quin pastís!!! Hi ha la recepta al post? No l'he sabuda trobar!!! Me'n menjaria un de sencer, ara mateix!!!
Re: CUINAR PER AMOR!
Ostres Agunau el tinc pendent amb petitsuis de prèssec o albercoc, no sé ben bé de què és i melmelada de préssec. Que al post del pastis comentaven a veure si es podia fer d'algun altre gust!
A veure quan vaig a comprar els petit suis aquests i ho probo!
A veure quan vaig a comprar els petit suis aquests i ho probo!
Re: CUINAR PER AMOR!
bona tarda noies
us volia fer una consulta, a veure si alguna em pot ajudar,....necessito idees
demà tenim un sopar, i és d'aquells sopars que tothom porta alguna cosa, a mi m'han tocat els postres
som 12 i vaig pensar a fer el pastis de petit suis i el de tres xocolates, però per repartir-ho millor he posat les racions en copes de plàstic. Ja he fet el de petit suis i estic ala meitat dels de xocolata, dema us poso fotos
però en voldria fer un altre, els gots no m'han quedat molt plens i pensava fer untercer postre, però no se quin
em podeu ajudar?? hauria de ser un pastis com els altres dos, fred, perque al fer-ho amb copes de plastic no pot anar al forn
a veure siem doneu idees
us volia fer una consulta, a veure si alguna em pot ajudar,....necessito idees
demà tenim un sopar, i és d'aquells sopars que tothom porta alguna cosa, a mi m'han tocat els postres
som 12 i vaig pensar a fer el pastis de petit suis i el de tres xocolates, però per repartir-ho millor he posat les racions en copes de plàstic. Ja he fet el de petit suis i estic ala meitat dels de xocolata, dema us poso fotos
però en voldria fer un altre, els gots no m'han quedat molt plens i pensava fer untercer postre, però no se quin
em podeu ajudar?? hauria de ser un pastis com els altres dos, fred, perque al fer-ho amb copes de plastic no pot anar al forn
a veure siem doneu idees
Re: CUINAR PER AMOR!
eva gi Ostres molt bona la idea del Pastís de Petit Suisse i el de Tres Xocos en copes!! aviam que et sembla la meva idea per seguir la línea del que has preparat...
Copa Mousse de Turron
Ingredientes
1 tableta de turrón
3 huevos
250 grs de nata montada
Carameo líquido
crocanti
Elaboración
Pica el turrón en trozos, colocalo en la licuadora, con las yemas de los huevos.
Bate hasta obtener una crema. Añade a la mezcla la nata y las claras montadas a punto de nieve.
En la copa, debajo poner una base de caramelo, encima la mousse i decorar con crocanti.
Dejalo reposar en la nevera hasta servirlo.
Jo vaig possar-hi al fons de la copa el caramel i damunt un tros d'un Biscote de Soletilla, despres el Mousse i per decorar com que no tenia crocanti vaig possar uns Mikados i caramel que vaig fer al forn.
La recepta és per l'estil de les que ja has fet, fàcil, ràpida i sense cocció
No se si t'he ajudat, però el Turró és un postre que sempre trionfa!!
Copa Mousse de Turron
Ingredientes
1 tableta de turrón
3 huevos
250 grs de nata montada
Carameo líquido
crocanti
Elaboración
Pica el turrón en trozos, colocalo en la licuadora, con las yemas de los huevos.
Bate hasta obtener una crema. Añade a la mezcla la nata y las claras montadas a punto de nieve.
En la copa, debajo poner una base de caramelo, encima la mousse i decorar con crocanti.
Dejalo reposar en la nevera hasta servirlo.
Jo vaig possar-hi al fons de la copa el caramel i damunt un tros d'un Biscote de Soletilla, despres el Mousse i per decorar com que no tenia crocanti vaig possar uns Mikados i caramel que vaig fer al forn.
La recepta és per l'estil de les que ja has fet, fàcil, ràpida i sense cocció
No se si t'he ajudat, però el Turró és un postre que sempre trionfa!!
agunau l’ha editat per darrera vegada el dia: dj. juny 03, 2010 5:52 am, en total s’ha editat 2 vegades.
Re: CUINAR PER AMOR!
piruleta ha escrit:Ostres Agunau el tinc pendent amb petitsuis de prèssec o albercoc, no sé ben bé de què és i melmelada de préssec. Que al post del pastis comentaven a veure si es podia fer d'algun altre gust!
A veure quan vaig a comprar els petit suis aquests i ho probo!
Quina bona idea, no s'he m'avia acudit pas variar el gust, doncs segur que el provaré de fer de petit suisse de préssec i de natural!! gràcies guapa!!
Re: CUINAR PER AMOR!
agunau ha escrit:eva gi Ostres molt bona la idea del Pastís de Petit Suisse i el de Tres Xocos en copes!! aviam que et sembla la meva idea per seguir la línea del que has preparat...
Copa Mousse de Turron
Ingredientes
1 tableta de turrón
3 huevos
250 grs de nata montada
Carameo líquido
crocanti
Elaboración
Pica el turrón en trozos, colocalo en la licuadora, con las yemas de los huevos.
Bate hasta obtener una crema. Añade a la mezcla la nata y las claras montadas a punto de nieve.
En la copa, debajo poner una base de caramelo, encima la mousse i decorar con crocanti.
Dejalo reposar en la nevera hasta servirlo.
Jo vaig possar-hi al fons de la copa el caramel i damunt un tros d'un Biscote de Soletilla, despres el Mousse i per decorar com que no tenia crocanti vaig possar uns Mikados i caramel que vaig fer al forn.
La recepta és per l'estil de les que ja has fet, fàcil, ràpida i sense cocció
No se si t'he ajudat, però el Turró és un postre que sempre trionfa!!
ostres agnau m'agrada molt la idea
trobare turró al super???
quina quantitat et va sortir amb aquestes mides? és q haig de fer 12 copes
Re: CUINAR PER AMOR!
mireu he fet el paastis de petit suis i les copes m'han quedat així
i veieu prou quantitat?? esti pensant fer una segona capa
a, al cim i posaré una maduixa, en tinc de fresques i penso q hi pot quedar be
i veieu prou quantitat?? esti pensant fer una segona capa
a, al cim i posaré una maduixa, en tinc de fresques i penso q hi pot quedar be
Re: CUINAR PER AMOR!
Bones Eva!!
A l'hipercor segur que trobes turró!
Espero que tot et vagi de conya!
Molt bona idea de fer els pastissos amb copes!
A l'hipercor segur que trobes turró!
Espero que tot et vagi de conya!
Molt bona idea de fer els pastissos amb copes!
Re: CUINAR PER AMOR!
Molt xulo Eva, si fas més copes jo no n'hi posaria pas més, que "lo guai", és anar provant de tot, almenys així a mi em conquistaries que m'agrada provar-ho tot, però a miquetes!
Segur que triomfes amb el sopar!!!
Segur que triomfes amb el sopar!!!
Re: CUINAR PER AMOR!
NyiNyi ha escrit:Bones Eva!!
A l'hipercor segur que trobes turró!
Espero que tot et vagi de conya!
Molt bona idea de fer els pastissos amb copes!
ostres Nyi nyi tens raó
men vaig al caprabo i si no en trobo m'arribo a lhipercor
Re: CUINAR PER AMOR!
Noies avui he dinat "migas" mmmm que bones. Us explico la recepta, i sobretot li explico a l'Angelina que m'ho ha demanat:
Ingredients:
- Pa dur
- Oli
- Alls
-Pebrot verd
- Meló
- Xoriço
- Morcilla de ceba
El dia abans poses el pa dur humitejat d' aigua i el deixes reposar durant tota la nit. Al dia següent has de fer engrunetes amb el pa, "desmenuzarlo, desmigarlo" no ha d' estar molt moll ni molt sec, si està molt moll trigareu molta estona a coure'l. En una paella posar oli per fregir, tirar els alls pelats però sense tallar per poder apartar-los després, és perquè donin gustet. Quan el pa ja està desmigat posar-lo a la paella i coure'l fins que es faci de color marró. Es necessita força als braços i molta paciència. Quan estiguin "sueltas" com engrunetes de pa ja estaran llestes.
En una altra paella fregir els pebrots, el xoriço i la botifarra negra de ceba. El meló també és per acompanyar.
Aix m' encanten!!!!
Ingredients:
- Pa dur
- Oli
- Alls
-Pebrot verd
- Meló
- Xoriço
- Morcilla de ceba
El dia abans poses el pa dur humitejat d' aigua i el deixes reposar durant tota la nit. Al dia següent has de fer engrunetes amb el pa, "desmenuzarlo, desmigarlo" no ha d' estar molt moll ni molt sec, si està molt moll trigareu molta estona a coure'l. En una paella posar oli per fregir, tirar els alls pelats però sense tallar per poder apartar-los després, és perquè donin gustet. Quan el pa ja està desmigat posar-lo a la paella i coure'l fins que es faci de color marró. Es necessita força als braços i molta paciència. Quan estiguin "sueltas" com engrunetes de pa ja estaran llestes.
En una altra paella fregir els pebrots, el xoriço i la botifarra negra de ceba. El meló també és per acompanyar.
Aix m' encanten!!!!
1/5/12 TE+dia de la mare, gràcies per aquest regal!
5/1/12 El dia més feliç de les nostres vides, el teu naixement!
17/5/15 TE + un@ germanet@ per la nostra princesa!
5/1/12 El dia més feliç de les nostres vides, el teu naixement!
17/5/15 TE + un@ germanet@ per la nostra princesa!
- angelina
- :: dinosaure
- Entrades: 5461
- Membre des de: dc. març 25, 2009 12:37 pm
- Ubicació: Poitiers, FRANÇA
Re: CUINAR PER AMOR!
Gràcies LUVA quina eficacia!!!!
Una pergunta hi poses molt all? i d'oli per fergir-lo, una micona o un "tollet"?? i després el pobrot i companyia els barrejes o t¡ho menjes al costat!?
Una pergunta hi poses molt all? i d'oli per fergir-lo, una micona o un "tollet"?? i després el pobrot i companyia els barrejes o t¡ho menjes al costat!?
PER VEURE ELS NOSTES POSTS CLICKEU AL TICKER:
Walid Hem fet teta durant 1.043 dies (del 12/08/2009 al 19/06/2012)
Inès Hem fet teta durant 497 dies (des del 14/02/2011 al 25/06/22012)
El blog de la mama: http://man-smanetes.blogspot.com
WALID & INÈS
Walid Hem fet teta durant 1.043 dies (del 12/08/2009 al 19/06/2012)
Inès Hem fet teta durant 497 dies (des del 14/02/2011 al 25/06/22012)
El blog de la mama: http://man-smanetes.blogspot.com
WALID & INÈS
Re: CUINAR PER AMOR!
Angelina et responc:
Amb dos allets ja tens. És per donar-li una mica de sabor. De l' oli 1 dit i mig més o menys, un tollet com has dit, pensa que s'ha de fregir el pa. Lleugeres les migas no són jeje! I l'acompanyament va a gustos, jo ho barrejo tot o ho tinc separadet segons em vingui de gust. Però millor barrejadet i el meló el vas picant a part.
Un petoniku guapa i si les fas posa'ns la foto!!!!
Amb dos allets ja tens. És per donar-li una mica de sabor. De l' oli 1 dit i mig més o menys, un tollet com has dit, pensa que s'ha de fregir el pa. Lleugeres les migas no són jeje! I l'acompanyament va a gustos, jo ho barrejo tot o ho tinc separadet segons em vingui de gust. Però millor barrejadet i el meló el vas picant a part.
Un petoniku guapa i si les fas posa'ns la foto!!!!
1/5/12 TE+dia de la mare, gràcies per aquest regal!
5/1/12 El dia més feliç de les nostres vides, el teu naixement!
17/5/15 TE + un@ germanet@ per la nostra princesa!
5/1/12 El dia més feliç de les nostres vides, el teu naixement!
17/5/15 TE + un@ germanet@ per la nostra princesa!
- angelina
- :: dinosaure
- Entrades: 5461
- Membre des de: dc. març 25, 2009 12:37 pm
- Ubicació: Poitiers, FRANÇA
Re: CUINAR PER AMOR!
mmmmm avian si les probo quan tingui pa sec...mmmm
PER VEURE ELS NOSTES POSTS CLICKEU AL TICKER:
Walid Hem fet teta durant 1.043 dies (del 12/08/2009 al 19/06/2012)
Inès Hem fet teta durant 497 dies (des del 14/02/2011 al 25/06/22012)
El blog de la mama: http://man-smanetes.blogspot.com
WALID & INÈS
Walid Hem fet teta durant 1.043 dies (del 12/08/2009 al 19/06/2012)
Inès Hem fet teta durant 497 dies (des del 14/02/2011 al 25/06/22012)
El blog de la mama: http://man-smanetes.blogspot.com
WALID & INÈS
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 0 visitants
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |