Vichyssoise

Pastes, arrossos, peix, carn...
Avatar de l’usuari
Momo
:: dragona
:: dragona
Contacta:
Ubicació: Andorra
Entrades: 4884
Membre des de: ds. gen. 12, 2008 2:09 pm

Vichyssoise

dl. març 09, 2009 11:08 pm

Ingredients:

2 porros
2 patates grans
1/2 carbassó
1 cullerada de mantega
750 ml de caldo
1 got de llet
6 formatgets

Preparació:

Netegem els porros, tallem la part blanca en rodanxes fines i el sofregim durant 10 min amb la mantega. Mentrestant pelem i tallem les patates i el carbassó, també en rodanxes. Ho afegim a l'olla i ho sofregim durant 5 min.

Afegim el caldo, tapem l'olla i ho deixem a foc mig durant 30 min. Fins que la patata es comenci a desfer.

Ho retirem del foc i hi afegim els formatgets i la llet. Ho passem tot pel Turmix i ja es pot servir. Pot menjar-se freda, o calenta, segons ens agradi més.
Avatar de l’usuari
Silvia24
:: granota
:: granota
Ubicació: viladecans
Entrades: 241
Membre des de: dc. feb. 25, 2009 9:35 am

Re: Vichyssoise

ds. març 21, 2009 11:13 am

yo tambien ago una crema igual que tu pero no le llamo vichisoise porke la ago de cosas diferentes ay veces que la ago de calabacin, otras lo ago de patata y cebolla solo otras veces la ago de champiñones, otras veces la ago de calabacin champiñones y un poco de zanahoria vamos que ago muuuchas bariaciones y siempre lo ago igual

3 patatas
1 cebolla si es grande y 2 si son pekes
1 calabacin entero
3 quesitos y 2 tranchetes
agua
1 pastilla de avecrem

una vez pelado y cortado todo lo pongo a hervir con la pastillita de avecrem y cuando veo que keda poco le añado los kesitos y los tranchetes para que coja sabor se derritan y no se pegen abajo hasta que veo que esta tooodo ya muy hervido entonces en el mismo agua de hervir lo trituro todo y ya ta esta bueniiisimo
Imatge
ImatgeImatgeImatgeImatgeImatge

pasate por mi post y me conoces viewtopic.php?f=50&t=12780

Torna a “Receptes salades”

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::