Espàrrecs verds

Petites ajudes per a millorar les nostres receptes, idees per condimentar millor els nostres plats, saber on podem un ingredient en concret...
Avatar de l’usuari
petitindis
:: rateta
:: rateta
Entrades: 164
Membre des de: dj. set. 02, 2010 10:14 pm
Ubicació: Girona

Espàrrecs verds

EntradaAutor: petitindis » dt. nov. 09, 2010 2:20 pm

Hola a totes,

Us vull demanar un consell de cuina. El cas és que ens agraden molt els espàrrecs verds i els faig a la planxa amb una mica d'oli i sal però no em queden mai tant bons com quan els menjo en un restaurant, no sé com els fan que no perden l'aigua que porten i a part els queden ben verds. He provat de fer-los al forn i tampoc em queden com voldria. Sabeu com els puc cuinar?

Gràcies
Avatar de l’usuari
juliet
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1145
Membre des de: dc. març 04, 2009 2:02 pm
Ubicació: Barcelona

Re: Espàrrecs verds

EntradaAutor: juliet » dt. nov. 09, 2010 2:28 pm

Crec que la clau està en el temps de cocció, si els fas massa perden l'aigua.
Jo els faig a la planxa i en 6-8 minuts com a molt ja estan fets (els prims encara menys temps)
A mi m'encanten amb la salsa dels calçots!!
Imatge
Imatge
Lucia
:: puça
:: puça
Entrades: 16
Membre des de: dl. nov. 08, 2010 2:40 pm

Re: Espàrrecs verds

EntradaAutor: Lucia » dt. nov. 09, 2010 2:57 pm

Si els Tas al vapor primer queden fantastics.prova amb remenat d'ous o saltejats amb bolets i pebrot piquillo.
Avatar de l’usuari
Mireille
:: puça
:: puça
Entrades: 38
Membre des de: dl. feb. 23, 2009 1:39 pm

Re: Espàrrecs verds

EntradaAutor: Mireille » dt. nov. 09, 2010 7:21 pm

Hola!

Jo en faig molt sovint. Normalment els faig a la paella amb un raig d'oli, però abans sempre els escaldo. Si són forts els deixo un minut o dos a l'aigua bullent, si són més tendres els escaldo només pocs segons.

M'agrada acompanyar-los amb salsa de romesco, o bé amb pernil salat (no cal que sigui el més bo del mercat).

Que vagi bé!
Avatar de l’usuari
petitindis
:: rateta
:: rateta
Entrades: 164
Membre des de: dj. set. 02, 2010 10:14 pm
Ubicació: Girona

Re: Espàrrecs verds

EntradaAutor: petitindis » dc. nov. 10, 2010 1:27 pm

Doncs els escaldaré abans de coure'ls a veure si així queden com a mi m'agrada i també tindré en compte el temps de cucció, tot i que no els hi tinc massa a la planxa. També els provaré al vapor que no ho havia pensat.

Gràcies
Avatar de l’usuari
petitindis
:: rateta
:: rateta
Entrades: 164
Membre des de: dj. set. 02, 2010 10:14 pm
Ubicació: Girona

Re: Espàrrecs verds

EntradaAutor: petitindis » dc. nov. 10, 2010 7:32 pm

I tant que sí!
tamaraaramat
:: puça
:: puça
Entrades: 36
Membre des de: dg. des. 05, 2010 8:16 am

Re: Espàrrecs verds

EntradaAutor: tamaraaramat » dj. des. 30, 2010 6:28 pm

Jo els fico primer al microones una mica i desprès a la paella. Si els poseu molta estona perden l´aigua

Torna a “Trucs i idees”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 0 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Recomanem: