Menu foro
 

 batejos i comunions

 animació
 detalls
 fotografia i vídeo
 restaurants

 festes i aniversaris

 espais
 articles de festa
 servei de catering
 dolços i pastissos

 premamà
 moda
 salut

 nens
 alimentació
 higiene i salut
 escoles bressol
 llibres
 música
 moda
 mobiliari
 accesoris
 jocs i joguines
 cinema i televisió
 oci i temps lliure
 extraescolars
 museus

 pares i mares

 mascotes
 salut i bellesa
 receptes de cuina
 vehicles
 solidaritat
 associacions
 viatges

 



Espàrrecs verds

Petites ajudes per a millorar les nostres receptes, idees per condimentar millor els nostres plats, saber on podem un ingredient en concret...

Espàrrecs verds

EntradaAutor: petitindis » dt. nov. 09, 2010 3:20 pm

Hola a totes,

Us vull demanar un consell de cuina. El cas és que ens agraden molt els espàrrecs verds i els faig a la planxa amb una mica d'oli i sal però no em queden mai tant bons com quan els menjo en un restaurant, no sé com els fan que no perden l'aigua que porten i a part els queden ben verds. He provat de fer-los al forn i tampoc em queden com voldria. Sabeu com els puc cuinar?

Gràcies
Avatar de l’usuari
petitindis
:: rateta
:: rateta
 
Entrades: 164
Membre des de: dj. set. 02, 2010 10:14 pm
Ubicació: Girona

Re: Espàrrecs verds

EntradaAutor: juliet » dt. nov. 09, 2010 3:28 pm

Crec que la clau està en el temps de cocció, si els fas massa perden l'aigua.
Jo els faig a la planxa i en 6-8 minuts com a molt ja estan fets (els prims encara menys temps)
A mi m'encanten amb la salsa dels calçots!!
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
juliet
:: zebra
:: zebra
 
Entrades: 1145
Membre des de: dc. març 04, 2009 3:02 pm
Ubicació: Barcelona

Re: Espàrrecs verds

EntradaAutor: Lucia » dt. nov. 09, 2010 3:57 pm

Si els Tas al vapor primer queden fantastics.prova amb remenat d'ous o saltejats amb bolets i pebrot piquillo.
Lucia
:: puça
:: puça
 
Entrades: 16
Membre des de: dl. nov. 08, 2010 3:40 pm

Re: Espàrrecs verds

EntradaAutor: Mireille » dt. nov. 09, 2010 8:21 pm

Hola!

Jo en faig molt sovint. Normalment els faig a la paella amb un raig d'oli, però abans sempre els escaldo. Si són forts els deixo un minut o dos a l'aigua bullent, si són més tendres els escaldo només pocs segons.

M'agrada acompanyar-los amb salsa de romesco, o bé amb pernil salat (no cal que sigui el més bo del mercat).

Que vagi bé!
Avatar de l’usuari
Mireille
:: puça
:: puça
 
Entrades: 37
Membre des de: dl. feb. 23, 2009 2:39 pm

Re: Espàrrecs verds

EntradaAutor: petitindis » dc. nov. 10, 2010 2:27 pm

Doncs els escaldaré abans de coure'ls a veure si així queden com a mi m'agrada i també tindré en compte el temps de cucció, tot i que no els hi tinc massa a la planxa. També els provaré al vapor que no ho havia pensat.

Gràcies
Avatar de l’usuari
petitindis
:: rateta
:: rateta
 
Entrades: 164
Membre des de: dj. set. 02, 2010 10:14 pm
Ubicació: Girona

Re: Espàrrecs verds

EntradaAutor: petitindis » dc. nov. 10, 2010 8:32 pm

I tant que sí!
Avatar de l’usuari
petitindis
:: rateta
:: rateta
 
Entrades: 164
Membre des de: dj. set. 02, 2010 10:14 pm
Ubicació: Girona

Re: Espàrrecs verds

EntradaAutor: tamaraaramat » dj. des. 30, 2010 7:28 pm

Jo els fico primer al microones una mica i desprès a la paella. Si els poseu molta estona perden l´aigua
tamaraaramat
:: puça
:: puça
 
Entrades: 36
Membre des de: dg. des. 05, 2010 9:16 am


Torna a: Trucs i idees

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 0 visitants

cron