Taller de receptes
Re: Taller de receptes
Que bé, ametista!! Me n'alegro que us agradés el pastís de pinya! I l'empanada? capassaooo? t'has despistat tu amb el foc, o el vas posar massa amunt? Ostiiiiii, no me'n vaig recordar de dir que abans de posar al forn s'havia de pintar amb rovell d'ou... però vaja, encara que haguéssis fet aquest pas, no crec que haguéssis evitat la xamuscada...
Ara edito la recepta per afegir el detall
Ara edito la recepta per afegir el detall
Re: Taller de receptes
sí, pintat d'ou no haguéssim evitat la xamusquina va passar que el vaig fer al forn dels meus pares que és molt canyeru i em vaig despistar i ja me l'havia cremat però només la capa més superficial de sobre, la vam treure i la resta ens la vam cruspir sencera
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: Taller de receptes
Nenes, una consulta (per no obrir un altre fil la poso aquí on esteu totes les expertes cuineres...)
Aquest vespre tenim un sopar i ahir per equivocació vam comprar molts tomàquets. Em doneu alguna idea de què fer-ne (que no sigui salsa)? Havia pensat que potser els podria farcir però no se m'acut de què... És que ja que tenim convidats, així me'ls trec de sobre, que sinó amb tant de tomàquet no sé què farem...
Gràcies!!
Aquest vespre tenim un sopar i ahir per equivocació vam comprar molts tomàquets. Em doneu alguna idea de què fer-ne (que no sigui salsa)? Havia pensat que potser els podria farcir però no se m'acut de què... És que ja que tenim convidats, així me'ls trec de sobre, que sinó amb tant de tomàquet no sé què farem...
Gràcies!!
Re: Taller de receptes
farcits està bé, no? una vegada anàvem nosaltres de convidats i ens els van donar per dinar i estaven boníssims! ara no recordo què portaven però la base del farcit era arròs! ...mmm, em penso que trossets de xampinyons, pèsols, gambetes...
acabo de mirar pel google i he vist una recepta que t'aniria de fàbula: tomàquets farcits de brandada de bacallà! de fàbula perquè quedaràs súper bé i perquè a sobre tens la recepta de la brandada aquí al taller (i mates dos ocellets ) ...ara falta que tinguis bacallà, clar...
acabo de mirar pel google i he vist una recepta que t'aniria de fàbula: tomàquets farcits de brandada de bacallà! de fàbula perquè quedaràs súper bé i perquè a sobre tens la recepta de la brandada aquí al taller (i mates dos ocellets ) ...ara falta que tinguis bacallà, clar...
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: Taller de receptes
Ei ametista! gràcies!!
Tinc el Banana bread al forn! i ja fa una pinta!!!
Això del farcit de bacallà sona molt i molt bé! El que no tinc bacallà i ara sortir... he pensat que sinó, faré una amanida amb una part dels tomàquets (ja tenia pensades altres coses per sopar i no vull passar-me des d'ara fins a la nit a la cuina) i dilluns aniré a comprar el bacallà i com que els tomàquets fins dilluns aguanten, doncs, ja tindrem dinar!
Quan surti el pa del forn faig foto i us l'envio! Al final no hi he posat nous i hi he posat els xips de xocolata que us vaig comentar! Ja tinc ganes de berenar!!!! Hauré de prendre una mica de paciència, que tot just acaba d'entrar ara al forn...
Que tingueu un bon dissabte!
Tinc el Banana bread al forn! i ja fa una pinta!!!
Això del farcit de bacallà sona molt i molt bé! El que no tinc bacallà i ara sortir... he pensat que sinó, faré una amanida amb una part dels tomàquets (ja tenia pensades altres coses per sopar i no vull passar-me des d'ara fins a la nit a la cuina) i dilluns aniré a comprar el bacallà i com que els tomàquets fins dilluns aguanten, doncs, ja tindrem dinar!
Quan surti el pa del forn faig foto i us l'envio! Al final no hi he posat nous i hi he posat els xips de xocolata que us vaig comentar! Ja tinc ganes de berenar!!!! Hauré de prendre una mica de paciència, que tot just acaba d'entrar ara al forn...
Que tingueu un bon dissabte!
Re: Taller de receptes
Tolinso! El Banana Bread és una passada! Perdoneu, però algú ho havia de dir!
Boníssim! Ja l'he tret del forn i després del quart d'hora de repós... vaja, que a la foto el nostre banana bread ja sortira decapitat....
Gràcies per la recepta! Ametista, després faig foto i te la passo!
Boníssim! Ja l'he tret del forn i després del quart d'hora de repós... vaja, que a la foto el nostre banana bread ja sortira decapitat....
Gràcies per la recepta! Ametista, després faig foto i te la passo!
Re: Taller de receptes
Hola guapes!
Jo ahir vaig provar de fer el pa i va ser un èxit!! El varem menjar per sopar a casa elsmeus pares amb la meva germana i cunyat i a tothom li va encantar!! la veritat és que mentes el feia pensava com sigui tan bo com la oloreta que fa... i sí sí!! molt bo, molt millor que amb la panificadora!! Que em sembla que japot anar agafant el retiro!! jajaja Noméws un parell de preguntetes, la farina la poseu normal o de força? li vaig posar normal, però potser de força agués qedat un xic més esponjós no?? i una altre quan dius que ha de doblar el volum, et referixes en total del procés o a les dues últmes hores després del plec??
Doncs res, que m'ha agradat molt aquest post i crec que aprofitaré la vostra parada tècnica per posar-me al dia de les receptes i començar amb vosaltres al setembre!!
Jo ahir vaig provar de fer el pa i va ser un èxit!! El varem menjar per sopar a casa elsmeus pares amb la meva germana i cunyat i a tothom li va encantar!! la veritat és que mentes el feia pensava com sigui tan bo com la oloreta que fa... i sí sí!! molt bo, molt millor que amb la panificadora!! Que em sembla que japot anar agafant el retiro!! jajaja Noméws un parell de preguntetes, la farina la poseu normal o de força? li vaig posar normal, però potser de força agués qedat un xic més esponjós no?? i una altre quan dius que ha de doblar el volum, et referixes en total del procés o a les dues últmes hores després del plec??
Doncs res, que m'ha agradat molt aquest post i crec que aprofitaré la vostra parada tècnica per posar-me al dia de les receptes i començar amb vosaltres al setembre!!
Re: Taller de receptes
que bé Laina! doncs ja saps, si fas receptes m'envies les fotos per mp i les poso junt amb les altres!
sobre el pa, que m'alegro que us hagi agradat a tots et responc: la farina de força li donarà al pa més volum però també serà molt més ínsipid (o sigui que ja no estarà tan bo ) si vols donar-li més volum sense perdre sabor el que pots fer és una barreja de força i normal (meitat i meitat o més de normal que de força)
sobre la fermentació ha de doblar el volum les dues vegades, a la primera fermentació quan la massa està al bol i després quan ja li has donat forma després del plec i reposa entre els draps (tot i que el segon cop no cal que dobli del tot, pot ser una mica menys perquè el que li falti serà el que creixerà dins del forn)
muc ja he posat la teva foto del banana bread!
sobre el pa, que m'alegro que us hagi agradat a tots et responc: la farina de força li donarà al pa més volum però també serà molt més ínsipid (o sigui que ja no estarà tan bo ) si vols donar-li més volum sense perdre sabor el que pots fer és una barreja de força i normal (meitat i meitat o més de normal que de força)
sobre la fermentació ha de doblar el volum les dues vegades, a la primera fermentació quan la massa està al bol i després quan ja li has donat forma després del plec i reposa entre els draps (tot i que el segon cop no cal que dobli del tot, pot ser una mica menys perquè el que li falti serà el que creixerà dins del forn)
muc ja he posat la teva foto del banana bread!
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: Taller de receptes
Muc, quina pinta amb els trossets de xocolata!
Re: Taller de receptes
Bon dia! Ja no queda banana bread...
Ahir per dinar vam fer el Mac&Cheese. Van quedar de gust molt bons, però em sembla que em vaig equivocar amb la mida de farina (en relació amb la llet) perquè la salsa va quedar massa compacte. Vaig fer-ho amb un altre formatge perquè no tenia cheddar. A veure si la setmana vinent en compro i torno a fer la recepta. Ametista, ara et passo la foto. Momo, felictats per la recepta!!!
Avui em disposo a començar a fer el pa. Ja us diré què tal!
Des d'Alemanya,
muc!
Ahir per dinar vam fer el Mac&Cheese. Van quedar de gust molt bons, però em sembla que em vaig equivocar amb la mida de farina (en relació amb la llet) perquè la salsa va quedar massa compacte. Vaig fer-ho amb un altre formatge perquè no tenia cheddar. A veure si la setmana vinent en compro i torno a fer la recepta. Ametista, ara et passo la foto. Momo, felictats per la recepta!!!
Avui em disposo a començar a fer el pa. Ja us diré què tal!
Des d'Alemanya,
muc!
Re: Taller de receptes
avui faré els macarrons amb bacalla a veure com queden!!! aquesta tarda tindreu la foto
Re: Taller de receptes
ja els hem fet.. pero no he pogut fer foto! he anat amb tantes preses al migdia i estaven taaaant bons que ens els em menjat volant!! quan m'he volgut adonar ja no hi havia res per fer foto! estaven bonissims!!!! repetirem la recepta segur i a la próxima si que faré fotos!!!
Re: Taller de receptes
t'ha passat igual que a mi!
ja els repetirem
ja els repetirem
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: Taller de receptes
Noies, acabo de treure el pa del forn. Si és la meitat de bo de la pinta que fa, ja serà espectacular. Ametista, gràcies per la recepta i després et passo la foto!!
Re: Taller de receptes
Ametista, doncs ja provaré el proxim dia de fer mig imig amb la farina, a veure que tal... Si no tal com va quedar l'altre dia ja estava bé! jeje A mi fins a fer elplec crec que si que va ben be doblar el volum, però després ja no va creixer gaire més, bueno al forn ja sí! suposo que el normal doncs! Si que vaig fer foto del pa, a veure si les descarrego i te la paso!
Re: Taller de receptes
Ja torno a tenir el pa al forn! i ahir vam fer les galetes blanc i negre! quines galetes, per favor!!! genials!!! No serà l'últim cop que les faci, us ho ben asseguro!!
Ametista, ja t'he enviat les fotos de tot, però no sé si s'ha enviat bé perquè em surt a la safata de sortida i no com a enviat. Si no les has rebudes, avisa'm i ho provo de nou!!
Visca el taller de receptes!
Ametista, ja t'he enviat les fotos de tot, però no sé si s'ha enviat bé perquè em surt a la safata de sortida i no com a enviat. Si no les has rebudes, avisa'm i ho provo de nou!!
Visca el taller de receptes!
Re: Taller de receptes
nenes, ara em feu entrar ganes de fer el pa... aquesta tarda faig la massa! demà al matí em llevo d'hora i feig el plec i a la tarda el coc! a veure què surt!
per cert... jo em sembla que les olles que tinc no poden anar al forn... si poso un pirex i no tinc tapa, val tapar-ho amb paper d'alumini, o no??
per cert... jo em sembla que les olles que tinc no poden anar al forn... si poso un pirex i no tinc tapa, val tapar-ho amb paper d'alumini, o no??
Re: Taller de receptes
Laina espero foto del pa! per cert, ara que hi penso tu i jo vam coincidir buscant el segon al post de buscadores de meitats del 2009, oi? i els nostres peques es porten molt poquet!
muc ja he posat les teves fotos del pa i les galetes, quina pinta!!
(tenies el missatge a la safata de sortida perquè jo encara no m'havia connectat!)
soleilua anima't amb el pa!! un pirex amb un motlle damunt fent de tapa et serveix (un paper de plata també serviria però el pirex estarà mooolt calent i potser no el podries tancar bé) la qüestió és que no s'escapi el vapor que es generi perquè així li quedi una bona crosta al pa!
muc ja he posat les teves fotos del pa i les galetes, quina pinta!!
(tenies el missatge a la safata de sortida perquè jo encara no m'havia connectat!)
soleilua anima't amb el pa!! un pirex amb un motlle damunt fent de tapa et serveix (un paper de plata també serviria però el pirex estarà mooolt calent i potser no el podries tancar bé) la qüestió és que no s'escapi el vapor que es generi perquè així li quedi una bona crosta al pa!
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: Taller de receptes
Aquest pa que he fet avui ha quedat mooooolt millor que el d'abans d'ahir. La raó: aquí venen molts tipus de farina i abans d'ahir vaig fer servir una faria 550 (que de l'altre no en tenia) i avui he fet la 405 (que és la normal). La 550 també és normal però més "gruixuda" (però menys que la de força). Bé, en qualsevol cas, ha quedat, espectacular!!! Gràcies per la recepta!
Re: Taller de receptes
gràcies noies, a veure com m'apanyo, algo farem!!
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 6 visitants
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |