TR4 octubre-coques i pans de pessic
Re: TR4 octubre-coques i pans de pessic
Bon dia!!
Noies, sé que estem fora de plaç, però l'altre dia vaig fer un pa de pessic de carbassa i l'havia de compartir amb vosaltres. El vaig treure del llibre "Objetivo: tarta perfecta" i el vaig fer tal cual, l'únic que enlloc de fer un pastís gros i farcit, vaig fer dues meitats i la cobertura per sobre.. boníssim!! aquí va la recepta, encara que com he dit només transcric del llibre:
Ingredients:
- 150ml d'oli d'oliva suau
- 405g de sucre morè
- 3 ous L
- 360 ml de puré de carbassa (jo el vaig fer amb la babycook ja que no en vaig trobar, però es pot comprar fet)
- 1,5 culleradetes d'extracte de vainilla
- 300g de farina
- 2 cullerades de llevat en pols
- 2,5 cullerades de canyella en pols
- 1/4 de culleradeta de "jengibre"
- 1/4 de culleradeta de "clavo" en pols
- 180ml de llet
- 1/2 culleradeta de suc de llimona
Ingredients de la cobertura:
- 100g de mantega a temperatura ambient
- 100g de sucre glass
- 1/3 del pot de marshmallow fluff (per si hi ha vàries mides, el pot és de 230g)
Preescalfar el forn a 180ºC. Barregem la llet amb el suc de llimona xq es talli. Batre el sucre, oli i ous fins que quedi homogeni. Afegir el puré de carbassa i la vainilla i barrejar bé. Afegir la meitat de la farina amb el llevat i les espècies (tot tamissat), després la llet i després la resta de la farina. Barregem bé i posem en un motlle. Jo ho vaig fer en dos parts i van ser uns 30 minuts més o menys, fins que un escuradents surti net al punxar al mig.
Per la cobertura, batre la mantega amb el sucre 5 minuts a máxima potencia, afegir el marshmallow fluff batre 5 minuts més.. i guarnir!!
Jo vaig fer dos models, aviam si us agraden!!
Petons!!
Noies, sé que estem fora de plaç, però l'altre dia vaig fer un pa de pessic de carbassa i l'havia de compartir amb vosaltres. El vaig treure del llibre "Objetivo: tarta perfecta" i el vaig fer tal cual, l'únic que enlloc de fer un pastís gros i farcit, vaig fer dues meitats i la cobertura per sobre.. boníssim!! aquí va la recepta, encara que com he dit només transcric del llibre:
Ingredients:
- 150ml d'oli d'oliva suau
- 405g de sucre morè
- 3 ous L
- 360 ml de puré de carbassa (jo el vaig fer amb la babycook ja que no en vaig trobar, però es pot comprar fet)
- 1,5 culleradetes d'extracte de vainilla
- 300g de farina
- 2 cullerades de llevat en pols
- 2,5 cullerades de canyella en pols
- 1/4 de culleradeta de "jengibre"
- 1/4 de culleradeta de "clavo" en pols
- 180ml de llet
- 1/2 culleradeta de suc de llimona
Ingredients de la cobertura:
- 100g de mantega a temperatura ambient
- 100g de sucre glass
- 1/3 del pot de marshmallow fluff (per si hi ha vàries mides, el pot és de 230g)
Preescalfar el forn a 180ºC. Barregem la llet amb el suc de llimona xq es talli. Batre el sucre, oli i ous fins que quedi homogeni. Afegir el puré de carbassa i la vainilla i barrejar bé. Afegir la meitat de la farina amb el llevat i les espècies (tot tamissat), després la llet i després la resta de la farina. Barregem bé i posem en un motlle. Jo ho vaig fer en dos parts i van ser uns 30 minuts més o menys, fins que un escuradents surti net al punxar al mig.
Per la cobertura, batre la mantega amb el sucre 5 minuts a máxima potencia, afegir el marshmallow fluff batre 5 minuts més.. i guarnir!!
Jo vaig fer dos models, aviam si us agraden!!
Petons!!
Re: TR4 octubre-coques i pans de pessic
Noies, una altra que va completament fora de termini . He fet una Coca de coco; he vist que a l'índex hi ha una recepta, però la meva és una barreja de coca de iogurt i coco:
Ingredients:
- 125 gr de farina
- 100 gr de sucre
- 100 gr d'oli de gira-sol
- 3 cullerades (de postres) de coco ratllat
- 1 iogurt natural
- 4 ous (L)
- 1 sobre de llevat
1. Barregem en un bol: iogurt, oli i ous, i batem
2. D'altra banda, barregem: sucre, coco, llevat i farina
3. Unim tot i batem fins a tenir una massa homogènia, sense grumolls
4. Posem la massa a un motllo i al forn, a 180º durant 30 minuts o fins que al punxar surti sec (en el meu cas els 30" han estat suficients).
Ha quedat molt suau, amb un lleuger sabor a coco i molt esponjós.
Ingredients:
- 125 gr de farina
- 100 gr de sucre
- 100 gr d'oli de gira-sol
- 3 cullerades (de postres) de coco ratllat
- 1 iogurt natural
- 4 ous (L)
- 1 sobre de llevat
1. Barregem en un bol: iogurt, oli i ous, i batem
2. D'altra banda, barregem: sucre, coco, llevat i farina
3. Unim tot i batem fins a tenir una massa homogènia, sense grumolls
4. Posem la massa a un motllo i al forn, a 180º durant 30 minuts o fins que al punxar surti sec (en el meu cas els 30" han estat suficients).
Ha quedat molt suau, amb un lleuger sabor a coco i molt esponjós.
Re: TR4 octubre-coques i pans de pessic
mmm Takita que bonaaaaa!
potser la faré amb les restes de coco dels panellets
potser la faré amb les restes de coco dels panellets
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: TR4 octubre-coques i pans de pessic
ametista ha escrit:mmm Takita que bonaaaaa!
potser la faré amb les restes de coco dels panellets
Jo encara tinc pendent la coca!! Volia aprofitar i estrenar un motlle bundt cake de nordicware que m'han portat els reis. Ametista, serveix??
Ni t'explico la il·lusió que em va fer el regal!
Re: TR4 octubre-coques i pans de pessic
i taaaaant!!!!
esperarem impacients per veure com queda de xula la coca amb aquest motlle
esperarem impacients per veure com queda de xula la coca amb aquest motlle
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: TR4 octubre-coques i pans de pessic
Quan tocava no vaig penjar la recepta de coca, pero em presento als examens de juny per veure si aprovo! Es el One Bowl Chocolate cake, una coca molt esponjosa i gens pesada. Es pot fer com a pastis o magdalenes. Trobareu la recepta al bloc de la bea http://www.elrincondebea.com/2012/09/on ... e-cake.htm
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |