receptes pels petits
Re: receptes pels petits
Bon dia!!!
Ahir vaig descobrir les bosses per fer pollastre al forn de mercadona i queda de perles!!!!! Li vaig posar llimona i tot de verdures tallades i res d'oli ni sal i queda genial
1h al forn o 30min al micro
I ara ho vull provar amb el peix i tb la carn
Ahir vaig descobrir les bosses per fer pollastre al forn de mercadona i queda de perles!!!!! Li vaig posar llimona i tot de verdures tallades i res d'oli ni sal i queda genial
1h al forn o 30min al micro
I ara ho vull provar amb el peix i tb la carn
Re: receptes pels petits
Noies quan feu arros feu blanc o integral?? Si es integral el coueu mes ja k tb es mes dur??
Re: receptes pels petits
martina13 jo ara ja no compro moniato, al no ser ja temporada poso patata o carbassa.
Aquesta setmana he fet sopa de peix i li ha encantat, molt fàcil i ràpid de fer. Vaig comprar rap i em van donar el cap i l'espinada i vaig fer un sofregit de ceba i tomàquet natural, vaig posar aigua i quan va bullir les restes de peix després vaig colar-ho tot. Per a que tinguès més aliment li vaig afegir pa ratllat i una mica d'arròs.
I ara estic fent mandonguilles amb carn ecologia jeje
Aquesta setmana he fet sopa de peix i li ha encantat, molt fàcil i ràpid de fer. Vaig comprar rap i em van donar el cap i l'espinada i vaig fer un sofregit de ceba i tomàquet natural, vaig posar aigua i quan va bullir les restes de peix després vaig colar-ho tot. Per a que tinguès més aliment li vaig afegir pa ratllat i una mica d'arròs.
I ara estic fent mandonguilles amb carn ecologia jeje
Re: receptes pels petits
Tema arròs l'acabo de veure ara jeje. Jo el faig integral ecològic, però ara que tenim problemes a les cacones blanc.
L'integral el temps de cocció és una mica més sí, el deixo uns 35 minuts perquè a mi m'agrada molt fet.
L'integral el temps de cocció és una mica més sí, el deixo uns 35 minuts perquè a mi m'agrada molt fet.
Re: receptes pels petits
Avui hem fet falafel..bonissim.. Agafeu cigrons i els xafeu amb una forquilla, hi afegiu el suc de mitja llimona, ceba ratllada, una mica d,all, julivert, 1 ou, pinyons ( q he triturat previament), pebre al gust i una mica de sal si voleu ( jo no n,hi he posat).. Tot ben remenat, feu una massa. Si us queda massa liquida hi afegiu una mica de pa torrat. Despres ho passeu x pa torrat, i es fregeix amb oli ben calent.
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |