Detectar intoleràncies alimentàries
- Rossinyola
- :: pantera
- Entrades: 806
- Membre des de: ds. maig 21, 2011 11:05 am
Detectar intoleràncies alimentàries
Hola,
M'agradaria saber les vostres experiències en la detecció d'intolerancies alimentàries. Sé que hi ha diferents mètodes però no sé quina fiabilitat tenen, crec que només està establert la detecció d'intolerància a gluten i lactosa. Fins i tot si algú ha provat alguna cosa més alternativa, com kinesiologia, també m'agradaria saber com ha anat.
Moltes gràcies!
M'agradaria saber les vostres experiències en la detecció d'intolerancies alimentàries. Sé que hi ha diferents mètodes però no sé quina fiabilitat tenen, crec que només està establert la detecció d'intolerància a gluten i lactosa. Fins i tot si algú ha provat alguna cosa més alternativa, com kinesiologia, també m'agradaria saber com ha anat.
Moltes gràcies!
Re: Detectar intoleràncies alimentàries
Hola Rossinyola,
T'explico el nostre cas, per si et serveix d'ajuda, tot i que a casa és el meu marit el que té una intolerància...
Ell fa cosa d'uns 2 anys va començar a tenir molèsties a la zona de l'abdomen. Va anar al metge de capçalera algunes vegades però apart de receptar-li omeprazol poca cosa més va fer... Llavors va anar a un digestòleg per la mútua, que després de provar amb alguna pastilla li va fer analítica + endoscòpia amb biòpsia per mirar que no fos celíac. Com que va sortir tot bé i no hi havia cap lesió a l'intestí, crec recordar que li va tornar a receptar algun altre medicament...
Aleshores ens van parlar molt bé d'una doctora que justament és pediatra i especialista en gastroenterologia, intoleràncies, etc. que havia treballat a l'hospital Parc Taulí de Sabadell i ara visita pel seu compte a Barcelona. Rotllo alternatiu, eh? Es tracta de medicina antroposòfica. El meu home és molt escèptic, eh, però t'asseguro que portava un any trobant-se malament i estava bastant desesperat. Hi va anar, i amb una mena de "bioressonància" (no sé ben bé si es diu així) li va detectar sensibilitat al gluten no celíaca. El seu cos no tolera el gluten, però no hi ha lesió intestinal i per això costa molt de diagnosticar. Moltes intoleràncies només les poden detectar traient aliments i veient com reacciona el cos...
Després de deixar el gluten i començar a trobar-se bé, al cap de poc va tornar a recaure. Va tornar a la doctora, i aquesta vegada la màquina li va marcar també el blat de moro (a alguns celíacs els passa...). La doctora li va dir que segurament la intolerància al blat de moro seria transitòria, però que el gluten se li posaria malament sempre.
A dia d'avui, després d'una mica més d'un any, el meu home es troba perfectament. Bé, de seguida que el seu cos va haver eliminat tot el gluten & blat de moro, ja es va trobar bé. Està començant a menjar una mica de blat de moro, i sembla que el va tolerant
La veritat és que estem molt contents. Ell va tardar un any a ser diagnosticat, però moltes d'aquestes intoleràncies de vegades costen molt de detectar i acaba sent força angoixant..
Et dic el nom de la doctora, per si la vols buscar al Google: Lluïsa Colomer. Trobaràs una entrevista que li van fer a l'Ets el que menges entre altra informació.
Sorry per la parrafada, però espero haver ajudat una mica.
T'explico el nostre cas, per si et serveix d'ajuda, tot i que a casa és el meu marit el que té una intolerància...
Ell fa cosa d'uns 2 anys va començar a tenir molèsties a la zona de l'abdomen. Va anar al metge de capçalera algunes vegades però apart de receptar-li omeprazol poca cosa més va fer... Llavors va anar a un digestòleg per la mútua, que després de provar amb alguna pastilla li va fer analítica + endoscòpia amb biòpsia per mirar que no fos celíac. Com que va sortir tot bé i no hi havia cap lesió a l'intestí, crec recordar que li va tornar a receptar algun altre medicament...
Aleshores ens van parlar molt bé d'una doctora que justament és pediatra i especialista en gastroenterologia, intoleràncies, etc. que havia treballat a l'hospital Parc Taulí de Sabadell i ara visita pel seu compte a Barcelona. Rotllo alternatiu, eh? Es tracta de medicina antroposòfica. El meu home és molt escèptic, eh, però t'asseguro que portava un any trobant-se malament i estava bastant desesperat. Hi va anar, i amb una mena de "bioressonància" (no sé ben bé si es diu així) li va detectar sensibilitat al gluten no celíaca. El seu cos no tolera el gluten, però no hi ha lesió intestinal i per això costa molt de diagnosticar. Moltes intoleràncies només les poden detectar traient aliments i veient com reacciona el cos...
Després de deixar el gluten i començar a trobar-se bé, al cap de poc va tornar a recaure. Va tornar a la doctora, i aquesta vegada la màquina li va marcar també el blat de moro (a alguns celíacs els passa...). La doctora li va dir que segurament la intolerància al blat de moro seria transitòria, però que el gluten se li posaria malament sempre.
A dia d'avui, després d'una mica més d'un any, el meu home es troba perfectament. Bé, de seguida que el seu cos va haver eliminat tot el gluten & blat de moro, ja es va trobar bé. Està començant a menjar una mica de blat de moro, i sembla que el va tolerant
La veritat és que estem molt contents. Ell va tardar un any a ser diagnosticat, però moltes d'aquestes intoleràncies de vegades costen molt de detectar i acaba sent força angoixant..
Et dic el nom de la doctora, per si la vols buscar al Google: Lluïsa Colomer. Trobaràs una entrevista que li van fer a l'Ets el que menges entre altra informació.
Sorry per la parrafada, però espero haver ajudat una mica.
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |