Avui aprenem a cuinar...els bunyols de bacallà

Receptes de cuina, trucs i idees.
Avatar de l’usuari
Toni
:: dinosaure
Entrades: 6070
Membre des de: dc. abr. 23, 2003 12:23 pm
Ubicació: Bcn
Contacta:

Avui aprenem a cuinar...els bunyols de bacallà

EntradaAutor: Toni » dc. juny 21, 2023 5:08 pm

El nens gaudiran de la seva textura cruixent, i participar en la elaboració, serà una activitat molt entretinguda.

Ingredients:

250 grams de bacallà dessalat i esmicolat
200 grams de farina
2 ous
1 ceba petita, picada finament
2 grans d'all, picats finament
Julivert fresc, picat (al gust)
Sal i pebre al gust
Oli vegetal per a fregir

Instruccions:

En un recipient, mescla la farina amb els ous i afegeix a poc a poc aigua fins a obtenir una massa homogènia i lleugerament espessa.

Agrega el bacallà esmicolat a la massa i mescla bé perquè s'incorpori.

Afegeix més tard la ceba, l'all i el julivert picats. Assaona amb sal i pebre al gust. Remena tot novament per a distribuir els ingredients de manera uniforme.

Deixa reposar la massa en el refrigerador durant aproximadament 30 minuts perquè es compacti i sigui més fàcil manejar.

Passat el temps de repòs, escalfa abundant oli vegetal en una paella a foc mitjà-alt.

Amb l'ajuda de dues culleres, forma petites porcions de massa i col·loca-les acuradament en l'oli calent. No posis massa bunyols alhora per a evitar que s'enganxin entre si.

Fregeix els bunyols fins que estiguin daurats i cruixents per fora. Assegura't de voltejar-los perquè es cuinin de manera parella.

Una vegada daurats, retira els bunyols de l'oli i col·loca'ls sobre paper absorbent per a eliminar l'excés de greix.

Serveix els bunyols de bacallà calents com a aperitiu o com a part d'un menjar principal. Pots acompanyar-los sols, amb una salsa d'allioli o bé amb una salsa de tomàquet casolana.

Eva Remolina | AMIC

Imatge
CarolBaker
Entrades: 1
Membre des de: dt. feb. 27, 2024 8:43 am

Re: Avui aprenem a cuinar...els bunyols de bacallà

EntradaAutor: CarolBaker » dt. feb. 27, 2024 8:47 am

Vaig seguir aquesta recepta i em va quedar genial. Gràcies per compartir. basket random

Torna a “Bona Cuina”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::