Lecto Fàcil i Lecto Ágil, el teu millor aliat per al Pla Lector i la LOMLOE

Tota l'actualitat a Socpetit i tots els vostres comentaris.
Avatar de l’usuari
Toni
:: dinosaure
Entrades: 5872
Membre des de: dc. abr. 23, 2003 12:23 pm
Ubicació: Bcn
Contacta:

Lecto Fàcil i Lecto Ágil, el teu millor aliat per al Pla Lector i la LOMLOE

EntradaAutor: Toni » dj. juny 01, 2023 8:59 am

Potencia l’aprenentatge dels teus alumnes amb els quaderns escolars de Comprensió i Velocitat Lectora: Lecto Fàcil en català i Lecto Ágil en castellà.

A l’Editorial Nadal, estem emocionats de presentar les nostres últimes novetats: els quaderns escolars de Comprensió i Velocitat Lectora: Lecto Àgil. Dissenyats específicament per a nens i nenes de 6 a 12 anys en tot el cicle de primària, aquests quaderns són una eina poderosa que busca reforçar les habilitats fonamentals en la lectura.

En aquest article, descobrirem els punts forts dels nostres quaderns Lecto Àgil, que inclouen:

L’enfocament en la comprensió lectora.
La cobertura de tots els aspectes bàsics de la lectura i l’agilitat visual.
L’ús tan individual com a l’aula de la pissarra digital.
Les valuoses eines que proporcionem als docents per treballar la comprensió lectora en diferents nivells, seguint els criteris d’avaluació establerts segons la LOMLOE.

Desenvolupament:

Comprensió lectora garantida A l’Editorial Nadal, entenem la importància d’assegurar la comprensió lectora en els estudiants. Amb els nostres quaderns Lecto Àgil, ens assegurem que l’alumnat no només llegeixi, sinó que també comprengui el que es llegeix. Per aconseguir-ho, hem integrat preguntes relacionades amb el text, la qual cosa impulsa els estudiants a aprofundir en la seva comprensió i a demostrar el seu coneixement mitjançant respostes. Aquesta combinació de lectura i preguntes és una forma efectiva d’avaluar i reforçar la comprensió lectora en els nens.
Cobertura integral dels aspectes bàsics de la lectura En els quaderns Lecto Àgil, abastem tots els aspectes essencials de la lectura. Des de la fluïdesa en la lectura fins a la identificació de paraules clau, passant per la comprensió de la trama i l’anàlisi de personatges. Els nostres quaderns proporcionen una àmplia gamma d’activitats dissenyades per millorar les habilitats de lectura dels estudiants. En treballar amb aquests quaderns, els nens adquireixen les destreses necessàries per llegir amb fluïdesa i comprendre textos de manera efectiva, el que els permet fer front amb confiança a qualsevol desafiament de lectura que trobin en la seva vida acadèmica i més enllà.
Lectura individual i treball a l’aula amb la pissarra digital Reconeixent la importància d’adaptar-nos als diferents entorns d’aprenentatge, els nostres quaderns Lecto Àgil ofereixen flexibilitat tant per a la lectura individual com per al treball a l’aula. Els estudiants poden realitzar activitats de lectura al quadern de manera individual, la qual cosa els ofereix l’oportunitat de practicar i millorar la seva comprensió lectora de manera autònoma. A més, hem incorporat l’ús de la pissarra digital a l’aula, la qual cosa permet una experiència interactiva i enriquidora. Amb la pissarra digital, els docents poden dur a terme activitats en grup, compartir exemples de lectures, presentar imatges relacionades i fomentar la participació activa dels estudiants. Aquesta combinació de lectura individual i treball a l’aula amb la pissarra digital crea un ambient d’aprenentatge dinàmic i estimulant, on els estudiants poden desenvolupar les seves habilitats de comprensió lectora de manera interactiva i col·laborativa.
Eines per al docent i criteris d’avaluació segons la LOMLOE A l’Editorial Nadal, creiem en el paper fonamental que juguen els docents en el desenvolupament de la comprensió lectora dels estudiants. Per això, els nostres quaderns Lecto Àgil no només estan dissenyats per als nens, sinó que també proporcionem eines valuoses als educadors. Aquestes eines permeten als docents treballar la comprensió lectora en diferents nivells, adaptant-se a les necessitats i habilitats de cada estudiant.

Quaderns que integren els criteris d’avaluació establerts segons la LOMLOE

A més, hem integrat els criteris d’avaluació establerts segons la LOMLOE. La Llei Orgànica de Modificació de la Llei Orgànica d’Educació (LOMLOE) estableix els estàndards i criteris d’avaluació que guien el procés educatiu a Espanya. En incloure aquests criteris als nostres quaderns Lecto Àgil, assegurem que els docents tinguin una referència clara i precisa per avaluar el progrés dels estudiants en termes de comprensió lectora.

Amb aquestes eines i criteris d’avaluació, els docents poden:

Seguir de prop el desenvolupament de les habilitats de lectura dels seus alumnes.
Identificar àrees de millora.
Proporcionar una retroalimentació constructiva per impulsar el seu creixement.

Conclusió:

A l’Editorial Nadal, ens enorgulleix presentar els nostres quaderns de Comprensió i Velocitat Lectora: Lecto Àgil. Amb aquests quaderns, no només fomentem la lectura en els nens, sinó que també ens assegurem que comprenguin el que llegeixen i desenvolupin habilitats de lectura i són una eina efectiva per ajudar els estudiants de 1er a 6è de primària a millorar les seves habilitats de lectura i assolir l’èxit acadèmic. Amb activitats i exercicis dissenyats per a cada curs, els nostres quaderns són una eina valuosa per a qualsevol estudiant que busqui millorar la seva comprensió i velocitat lectora.

Aconsegueix els teus en català i en castellà avui mateix i ajuda els teus fills a assolir el seu màxim potencial!
https://servibanners.net/rv/www/deliver ... rca.cat%2F

Imatge

Torna a “Actualitat a Socpetit”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 5 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::