Arròs amb llet fàcil, a partir d'una resta d'arròs blanc
Arròs amb llet fàcil, a partir d'una resta d'arròs blanc
Doncs això, si n´heu fet al vapor i us en ha sobrat ...
El cobriu de llet, hi poseu una branqueta de canyella, i a bullir 20 minuts. Després afegir sucre al gust i a refredar!
Ningú notará que es arroç "reciclat" ;)), d´un altre plat.
El cobriu de llet, hi poseu una branqueta de canyella, i a bullir 20 minuts. Després afegir sucre al gust i a refredar!
Ningú notará que es arroç "reciclat" ;)), d´un altre plat.
Crisalexi l’ha editat per darrera vegada el dia: dl. juny 30, 2014 11:53 am, en total s’ha editat 2 vegades.
Re: ARROÇ AMB LLET FÁCIL, A PARTIR D´UNA RESTA D´ARROÇ BLANC
Ostres!! m'encanta l'arròs amb llet!! Així és una manera ràpida de preparar-lo! Moltes gràcies per compartir el consell!!
Re: ARROÇ AMB LLET FÁCIL, A PARTIR D´UNA RESTA D´ARROÇ BLANC
Hola,
la condició és haver fet abans l'arrós al vapor? Com el feu al vapor? Gràcies!!!
la condició és haver fet abans l'arrós al vapor? Com el feu al vapor? Gràcies!!!
Re: ARROÇ AMB LLET FÁCIL, A PARTIR D´UNA RESTA D´ARROÇ BLANC
Ara poso la recepta d´arroça al vapor, estil oriental, o sigui cuasi sense aigua, es cou amb el vapor i no necessiteu cap aparell especial.
Mira :
Arroç rodó a ull, el que tu creguis.
Renteu-lo bé.
Poseu-lo a una casoleta, cobriu d´aigua, fins a ón ? La mida o el secret és que cuan hi posem el dit index, toquem l´arroç ( la part de sobre ), fins a la ratlleta de la nostra falange, la primera, i tindreu la mida exacta per fer un arroç al vapor perfecte!
Arrenqueu a bullir, i cuan comenci desseguida abaixar el foc al mínim, crir amb una tapa, deixant una petita esqueltxa, i deixar que es consumeixi tota l´aigua.
Jo no poso sal ni res, després el menjem per acompanyar els plats, amb sal i oli, pebre, o hi afegim tonyina, o escalivada al costat o pisto fresquet, o una salseta a base de 3 rovells d´ou crus i soja sense sucre, ...En fi tot un món de possibilitats!!!!
Mira :
Arroç rodó a ull, el que tu creguis.
Renteu-lo bé.
Poseu-lo a una casoleta, cobriu d´aigua, fins a ón ? La mida o el secret és que cuan hi posem el dit index, toquem l´arroç ( la part de sobre ), fins a la ratlleta de la nostra falange, la primera, i tindreu la mida exacta per fer un arroç al vapor perfecte!
Arrenqueu a bullir, i cuan comenci desseguida abaixar el foc al mínim, crir amb una tapa, deixant una petita esqueltxa, i deixar que es consumeixi tota l´aigua.
Jo no poso sal ni res, després el menjem per acompanyar els plats, amb sal i oli, pebre, o hi afegim tonyina, o escalivada al costat o pisto fresquet, o una salseta a base de 3 rovells d´ou crus i soja sense sucre, ...En fi tot un món de possibilitats!!!!
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 2 visitants
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |