Arròs amb llet fàcil, a partir d'una resta d'arròs blanc

Pastissos, galetes, gelats i sorbets, pastes diverses...
Crisalexi
:: granota
:: granota
Entrades: 217
Membre des de: dg. març 09, 2014 1:43 pm

Arròs amb llet fàcil, a partir d'una resta d'arròs blanc

EntradaAutor: Crisalexi » dg. juny 29, 2014 12:59 pm

Doncs això, si n´heu fet al vapor i us en ha sobrat ...

El cobriu de llet, hi poseu una branqueta de canyella, i a bullir 20 minuts. Després afegir sucre al gust i a refredar!
Ningú notará que es arroç "reciclat" ;)), d´un altre plat.
Crisalexi l’ha editat per darrera vegada el dia: dl. juny 30, 2014 11:53 am, en total s’ha editat 2 vegades.
Aly84
:: conillet
:: conillet
Entrades: 396
Membre des de: dl. juny 13, 2011 3:10 pm

Re: ARROÇ AMB LLET FÁCIL, A PARTIR D´UNA RESTA D´ARROÇ BLANC

EntradaAutor: Aly84 » dg. juny 29, 2014 9:14 pm

Ostres!! m'encanta l'arròs amb llet!! Així és una manera ràpida de preparar-lo! Moltes gràcies per compartir el consell!!
laiaf3
:: granota
:: granota
Entrades: 232
Membre des de: dj. març 01, 2012 12:31 pm

Re: ARROÇ AMB LLET FÁCIL, A PARTIR D´UNA RESTA D´ARROÇ BLANC

EntradaAutor: laiaf3 » dl. juny 30, 2014 9:30 am

Hola,

la condició és haver fet abans l'arrós al vapor? Com el feu al vapor? Gràcies!!!
Crisalexi
:: granota
:: granota
Entrades: 217
Membre des de: dg. març 09, 2014 1:43 pm

Re: ARROÇ AMB LLET FÁCIL, A PARTIR D´UNA RESTA D´ARROÇ BLANC

EntradaAutor: Crisalexi » dl. juny 30, 2014 10:07 am

Ara poso la recepta d´arroça al vapor, estil oriental, o sigui cuasi sense aigua, es cou amb el vapor i no necessiteu cap aparell especial.

Mira :

Arroç rodó a ull, el que tu creguis.
Renteu-lo bé.
Poseu-lo a una casoleta, cobriu d´aigua, fins a ón ? La mida o el secret és que cuan hi posem el dit index, toquem l´arroç ( la part de sobre ), fins a la ratlleta de la nostra falange, la primera, i tindreu la mida exacta per fer un arroç al vapor perfecte!
Arrenqueu a bullir, i cuan comenci desseguida abaixar el foc al mínim, crir amb una tapa, deixant una petita esqueltxa, i deixar que es consumeixi tota l´aigua.
Jo no poso sal ni res, després el menjem per acompanyar els plats, amb sal i oli, pebre, o hi afegim tonyina, o escalivada al costat o pisto fresquet, o una salseta a base de 3 rovells d´ou crus i soja sense sucre, ...En fi tot un món de possibilitats!!!!

Torna a “Dolços i Rebosteria”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 2 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::