Empanadilles (al forn)
Empanadilles (al forn)
Hola!
Ja fa molts anys que existeixen, però jo les he 'descobert' ara. Em refereixo que ara les començo a utilitzar. I és que les pots farcir del que vulguis!
El primer dia vaig fer una barreja amb tonyina, ou dur i tomàquet (la típica) i ho vaig posar al forn uns 10 minuts i genial!!
Ahir vaig posar-hi sobrassada i formatget i boníssimes!
I ara tinc ganes de posar-hi verdura saltejada, carn amb tomàquet.... teniu més idees??
Per tancar-les es mulla la vora amb una mica d'aigua perquè s'enganxi, i a sobre es pot posar ou batut perquè brillin.
Jo no en feia mai perquè a casa gairebé no es mengen mai fregits, però fetes al forn son molt més sanes i estan igual (o més) de bones!!
Ja sé que aquí hi ha grans cuiners, però altres,que com jo han perdut l'afició, o la comencen, això està molt bé.
Apa, salut!!!
Ja fa molts anys que existeixen, però jo les he 'descobert' ara. Em refereixo que ara les començo a utilitzar. I és que les pots farcir del que vulguis!
El primer dia vaig fer una barreja amb tonyina, ou dur i tomàquet (la típica) i ho vaig posar al forn uns 10 minuts i genial!!
Ahir vaig posar-hi sobrassada i formatget i boníssimes!
I ara tinc ganes de posar-hi verdura saltejada, carn amb tomàquet.... teniu més idees??
Per tancar-les es mulla la vora amb una mica d'aigua perquè s'enganxi, i a sobre es pot posar ou batut perquè brillin.
Jo no en feia mai perquè a casa gairebé no es mengen mai fregits, però fetes al forn son molt més sanes i estan igual (o més) de bones!!
Ja sé que aquí hi ha grans cuiners, però altres,que com jo han perdut l'afició, o la comencen, això està molt bé.
Apa, salut!!!
- Bombolla
- :: dragona
- Entrades: 4444
- Membre des de: dc. set. 10, 2008 9:25 am
- Ubicació: Mallorca (Amb el cor a Barcelona)
- Contacta:
Re: Empanadilles (al forn)
Hola!!
Nosaltres a casa també fem empanadilles o crestes al forn. Compro les oblees de la cocinera.
I en fem de diferents farcits.
Un de tonyina+olives verdes+ou dur+sofregit de ceba i tomàquet.
Un altre tipus és: Espinacs+pinyons+panses+pernil salat a dauets
Un altre tipus és: Carn picada+ sofregit de ceba i tomàquet+ pinyons
I l'últim i que li agrada molt a la meva filla és : Penil dolç i formatge picadet ben petit, i llavors al fron queda desfet.
Nosaltres tanquem les cretes amb les puntes de la forquilla.
i mmmmmmmmmmm!!! Boníssimes!
Nosaltres a casa també fem empanadilles o crestes al forn. Compro les oblees de la cocinera.
I en fem de diferents farcits.
Un de tonyina+olives verdes+ou dur+sofregit de ceba i tomàquet.
Un altre tipus és: Espinacs+pinyons+panses+pernil salat a dauets
Un altre tipus és: Carn picada+ sofregit de ceba i tomàquet+ pinyons
I l'últim i que li agrada molt a la meva filla és : Penil dolç i formatge picadet ben petit, i llavors al fron queda desfet.
Nosaltres tanquem les cretes amb les puntes de la forquilla.
i mmmmmmmmmmm!!! Boníssimes!
Que em voleu conèixer?: viewtopic.php?f=35&t=9125
Que em voleu conèixer?: viewtopic.php?f=91&t=25741
Les Positives sempre estarem amb tu Brownie !
Re: Empanadilles (al forn)
jo he comprat alguna vegada però no les he fet mai al forn si no a la paella ... la propera vegada las faré al forn, més ràpid i més sa..
- pigadeta
- :: dragona
- Entrades: 4871
- Membre des de: dc. jul. 25, 2007 3:10 pm
- Ubicació: Tarragona (xo ganxeta)
- Contacta:
Re: Empanadilles (al forn)
A veure això.... que compreu la pasta de les empanadiles fetes i després les ompliu? Quin tipus de pasta es?
- Bombolla
- :: dragona
- Entrades: 4444
- Membre des de: dc. set. 10, 2008 9:25 am
- Ubicació: Mallorca (Amb el cor a Barcelona)
- Contacta:
Re: Empanadilles (al forn)
Jo compro la pasta feta de la marca "la cocinera". Crec que a cada paquet vénen 16 oblees, tu només les has de farcir i al forn...o a la paella i llestos!
Que em voleu conèixer?: viewtopic.php?f=35&t=9125
Que em voleu conèixer?: viewtopic.php?f=91&t=25741
Les Positives sempre estarem amb tu Brownie !
- pigadeta
- :: dragona
- Entrades: 4871
- Membre des de: dc. jul. 25, 2007 3:10 pm
- Ubicació: Tarragona (xo ganxeta)
- Contacta:
Re: Empanadilles (al forn)
Ui el que no sabeu vosalres!!! Una altra recepta a la llista!!!
- Bombolla
- :: dragona
- Entrades: 4444
- Membre des de: dc. set. 10, 2008 9:25 am
- Ubicació: Mallorca (Amb el cor a Barcelona)
- Contacta:
Re: Empanadilles (al forn)
I per cert, si poses aquestes mateixes oblees en motllos petitets i els omples d'una barreja de xocolata+nata líquida, i els poses un momentet al forn...mmmm!!! Ara bé...se'n van directes a les cartutxeres! hahha
Que em voleu conèixer?: viewtopic.php?f=35&t=9125
Que em voleu conèixer?: viewtopic.php?f=91&t=25741
Les Positives sempre estarem amb tu Brownie !
- petazetas
- :: girafa
- Entrades: 2418
- Membre des de: dj. oct. 30, 2008 8:51 am
- Ubicació: Badalona - Barcelona
Re: Empanadilles (al forn)
mmmmmm que bo, però al forn s'han de girar?
Quan de temps les feu i a quina temperatura?
Quan de temps les feu i a quina temperatura?
La Lia ja és tota una princesa!
- pigadeta
- :: dragona
- Entrades: 4871
- Membre des de: dc. jul. 25, 2007 3:10 pm
- Ubicació: Tarragona (xo ganxeta)
- Contacta:
Re: Empanadilles (al forn)
Bombolla para, para... que ja estan baixant, i la cosa ja esta pleneta!!!
- Bombolla
- :: dragona
- Entrades: 4444
- Membre des de: dc. set. 10, 2008 9:25 am
- Ubicació: Mallorca (Amb el cor a Barcelona)
- Contacta:
Re: Empanadilles (al forn)
Jo les poso sobre paper de forn i no les giro. La temperatura si no vaig equivocada és 180-200º, i entre 10 i 15 minuts, segons si agraden més o menys doradetes.
Que em voleu conèixer?: viewtopic.php?f=35&t=9125
Que em voleu conèixer?: viewtopic.php?f=91&t=25741
Les Positives sempre estarem amb tu Brownie !
Re: Empanadilles (al forn)
Noies, jo també les he fet farcides amb formatge brie i salmó fumat També s'hi poden afegir dàtils ben picadets i anous.
Aquesta variant la vaig treure d'un llibre de la Mireia Carbó
Aquesta variant la vaig treure d'un llibre de la Mireia Carbó
Re: Empanadilles (al forn)
Penny ha escrit:Noies, jo també les he fet farcides amb formatge brie i salmó fumat També s'hi poden afegir dàtils ben picadets i anous.
Aquesta variant la vaig treure d'un llibre de la Mireia Carbó
Ostres¡¡ penny això són paraules majors, delicatessem pura...aquesta me la apunto
- petazetas
- :: girafa
- Entrades: 2418
- Membre des de: dj. oct. 30, 2008 8:51 am
- Ubicació: Badalona - Barcelona
Re: Empanadilles (al forn)
Bombolla ha escrit:Jo les poso sobre paper de forn i no les giro. La temperatura si no vaig equivocada és 180-200º, i entre 10 i 15 minuts, segons si agraden més o menys doradetes.
gràcies bombolla!
Ei sabeu si es poden fer al forn, guardar a la nevera i després escalfar? queden be?
La Lia ja és tota una princesa!
Re: Empanadilles (al forn)
sisi, i tant petazetas! Potser queden una mica més estovades, però jo ho he fet alguns cops i m'han quedat prou bé
Re: Empanadilles (al forn)
ah, sí! un altre farcit:
- sofregit de ceba i/o porro amb bolets (que poden ser de pot). Després barrejar tot això amb formatge philadelphia, i ja tenim la farsa per les crestes!
- sofregit de ceba i/o porro amb bolets (que poden ser de pot). Després barrejar tot això amb formatge philadelphia, i ja tenim la farsa per les crestes!
- Bombolla
- :: dragona
- Entrades: 4444
- Membre des de: dc. set. 10, 2008 9:25 am
- Ubicació: Mallorca (Amb el cor a Barcelona)
- Contacta:
Re: Empanadilles (al forn)
Ah! I una altra idea que me'n oblidava! Jo en faig moltíssimes, faig farciment per bastantes crestes,ja que faig la feina, doncs m'hi poso de veritat i llavors les congelo, així el dia que ens vénen de gust només les hem de treure del congelador, una mica de forn i llestos!
Per cert, les crestes aquetes de salmó deuen ser delicioses!!!
Per cert, les crestes aquetes de salmó deuen ser delicioses!!!
Que em voleu conèixer?: viewtopic.php?f=35&t=9125
Que em voleu conèixer?: viewtopic.php?f=91&t=25741
Les Positives sempre estarem amb tu Brownie !
Re: Empanadilles (al forn)
ei! moltes gràcies!!mai m'havia plantejat de fer-les al forn. A casa ens agraden molt però només les faig de tant en tant perquè als nens no els donc gaire fregits (peix enfarinat, escalopes...tot casolà aixó sí!)
Però mira, m'acabeu de donar una idea molt bonai segur que els encantarà, i a més veig que les feu amb una bona varietat de d'ingredients. Aquesta setmana m'hi poso!!
Però mira, m'acabeu de donar una idea molt bonai segur que els encantarà, i a més veig que les feu amb una bona varietat de d'ingredients. Aquesta setmana m'hi poso!!
Re: Empanadilles (al forn)
Ostres noies, quantes receptes!!!!! Ñam ñammmmmmmmm
Jo també compro les oblees de la Cocinera, i les faig com dieu, amb el forn de dalt i de baix, les poso sobre la safata amb paper vegetal i a uns 180-200 graus uns 10 minuts, però com tot el que va al forn, s'ha d'anar controlant que no es cremi.
M'han sorprès molt les dolces!!!! Per fer un berenar especial segur que estàn delicioses! I dic especial perquè si berenes això cada dia, deus acabar que no passes per la porta jeje
Moltes gràcies per les vostres idees, segur que les vaig provant!!!!!!!!!!!
Jo també compro les oblees de la Cocinera, i les faig com dieu, amb el forn de dalt i de baix, les poso sobre la safata amb paper vegetal i a uns 180-200 graus uns 10 minuts, però com tot el que va al forn, s'ha d'anar controlant que no es cremi.
M'han sorprès molt les dolces!!!! Per fer un berenar especial segur que estàn delicioses! I dic especial perquè si berenes això cada dia, deus acabar que no passes per la porta jeje
Moltes gràcies per les vostres idees, segur que les vaig provant!!!!!!!!!!!
- petazetas
- :: girafa
- Entrades: 2418
- Membre des de: dj. oct. 30, 2008 8:51 am
- Ubicació: Badalona - Barcelona
Re: Empanadilles (al forn)
Penny ha escrit:sisi, i tant petazetas! Potser queden una mica més estovades, però jo ho he fet alguns cops i m'han quedat prou bé
Gràcies Penny!
La Lia ja és tota una princesa!
Re: Empanadilles (al forn)
Bombolla ha escrit:Ah! I una altra idea que me'n oblidava! Jo en faig moltíssimes, faig farciment per bastantes crestes,ja que faig la feina, doncs m'hi poso de veritat i llavors les congelo, així el dia que ens vénen de gust només les hem de treure del congelador, una mica de forn i llestos!
Per cert, les crestes aquetes de salmó deuen ser delicioses!!!
jo fa anys vaig provar de congelarles, però em van quedar totes enganxades i se'm trencaven molt... Fas algo especial?
Jo les faig en forma de tricorni, és que li vaig veure al Arguiñano jeje
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |