Carbassa
Re: Carbassa
Bullida amb patata i feta puré amb una cullerada de mantega....mmmmmm....
Re: Carbassa
Jo la faig bullida amb una o dues patates (depenent de la mida), dues pastanagues i una ceba. La trituro amb una mica de l´aigua de bullir pq així queda textura crema (si t´agrada més la textura puré treus tota l´aigua) i al servir poso un rajolí d´oli d´oliva i uns encenalls de parmesà. Boníssim!!
Re: Carbassa
Jo la faig com ho diu la Aellitta però en lloc de parmesà hi poso formatge rallat o fregeixo una mica de beicon i li tiro o alguns picatostes (no sé com es diuen en català)
Re: Carbassa
Aellitta ha escrit:Jo la faig bullida amb una o dues patates (depenent de la mida), dues pastanagues i una ceba. La trituro amb una mica de l´aigua de bullir pq així queda textura crema (si t´agrada més la textura puré treus tota l´aigua) i al servir poso un rajolí d´oli d´oliva i uns encenalls de parmesà. Boníssim!!
Jo la faig igual Però el parmesà el trituro completament a dins de la crema i en reservo una mica com a encenalls i queda boníssima!! tinc previst fer-ne demà per dinar.
Re: Carbassa
Doncs jo també en faig crema. La tallo a trossets petits i juntament amb ceba, la poso a "potxar" en una olla amb una mica d'oli fins que treuen suc. Llavors hi poso aigua fins que ho cobreixi i quan està cuit ho trituro tot. A l'hora de servir hi poso o puntes d'esparrec verd passades una mica per la paella o virutes de pernil salat.
Re: Carbassa
Doncs jo també la faig com vosaltres i alguns dies a part de posar les virutes de pernil salat, si en tinc a casa (cosa que passa molt poques vegades) afegeixo unes cloïses, les quals les he obert amb una mica de vi blanc i aigua i llavors tinc un plat de 5 estrelles!!! ummmmmm!!!!! quin gana que m'entra!!!! i això que ja he sopat
- Alesta
- :: zebra
- Entrades: 1034
- Membre des de: dl. març 21, 2011 6:55 pm
- Ubicació: Al peu del Montseny
Re: Carbassa
Doncs la carabassa, a part de salada, la pots fer dolça i és boníssssssssssima!!! només l'has de posar al forn (no sé quanta estona, però fins que vegis que està feta ) a uns 180 o 200º i després esperar que es refredi i posar-la a la nevera una estona, després hi poses mel (o xocolata desfeta...) i a menjar-la!!! mmmmm, està per llepar-se els dits!!!
El bloc de la peke: http://lapetitasuricatilla.blogspot.com
El bloc de la nostra aventura: http://elviajedemimaternidad.blogspot.com
Re: Carbassa
jo la faig en crema (estil el que ja s'ha explicat al post) i hi poso roquefort, ho trituro tot i queda boníssima!!
Re: Carbassa
Hola,
apart de la crema de patata, carbassa, ceba i formatge que ja han dit, jo també he fet alguna vegada bunyols i queden boníssims!!!! Quan en faig, de seguida s'acaben!!
apart de la crema de patata, carbassa, ceba i formatge que ja han dit, jo també he fet alguna vegada bunyols i queden boníssims!!!! Quan en faig, de seguida s'acaben!!
Re: Carbassa
Hola a totes, just fa mes o menys un any vaig obrir aquest post: viewtopic.php?f=99&t=19133
Hi ha un munt de recptes per llepar-te els dits!!!
Hi ha un munt de recptes per llepar-te els dits!!!
- Lluna_petita
- :: rateta
- Entrades: 157
- Membre des de: dv. ago. 12, 2011 9:00 pm
Re: Carbassa
Doncs si en fas bastonets i a la planxa amb carbasso i xampinyons, com acompanyament de carn (un tall de vedella o el que més t'agradi..) a nosaltres ens encanta, i és un plat que també pots compartir amb els petits de la casa.
Que us vagi bé el dia!!!
Que us vagi bé el dia!!!
Re: Carbassa
Jo faig uns dauets petits i els faig "pochats" i després li poso formatge de cabra (el de rulo) per sobre un toc de gratinar i ummmmmmmmmmm
- Lluna_petita
- :: rateta
- Entrades: 157
- Membre des de: dv. ago. 12, 2011 9:00 pm
Re: Carbassa
Avui per sopar hem fet un plat amb carbassa que ens ha quedat molt bo.
Hem tallat ceba petita, dauets de carbassó, de carbassa i de pastanaga.
Ho hem posat a la cassola, primer la ceba, quan ja estava doradeta, la resta de les verdures, fins que han quedat cuites.
I per donar-li el toc final, hem ratllat una mica de formatge parmesà, per tirar-ho per sobre, i amb una mica de nou moscada també.
Estava per llepar-se els dits, i a la Judit també li ha agradat, així que tot un èxit!!!
Apa, que demà ja és divendres!!!
Bon cap de setmana
Hem tallat ceba petita, dauets de carbassó, de carbassa i de pastanaga.
Ho hem posat a la cassola, primer la ceba, quan ja estava doradeta, la resta de les verdures, fins que han quedat cuites.
I per donar-li el toc final, hem ratllat una mica de formatge parmesà, per tirar-ho per sobre, i amb una mica de nou moscada també.
Estava per llepar-se els dits, i a la Judit també li ha agradat, així que tot un èxit!!!
Apa, que demà ja és divendres!!!
Bon cap de setmana
Re: Carbassa
Doncs jo faig la crema de carbassa de la següent manera:
Mitja carbassa de les grans que venen al mercadona
3 porros
1 patata mitjana
3 formatgets.
En una olla poso a sofregir els porros tallats petits. Quan comencen a estar una mica tous i tiro la carbassa tallada a daus petits (més que res perquè es cogui més ràpid). Quan la carbassa ja està tova i afegeixo la patata tallada a daus i ho cobreixo tot amb aigua calenta (cobert i prou, millor que no es passi gaire). Ho deixo bullir fins que la patata es cou. Ho trec del foc, afegeixo 3 formatgets i ho trituro. Està boníssima i a la meva filla li encanta! Ah! Ens hi posem formatge parmesà a sobre.
Salut!
Mitja carbassa de les grans que venen al mercadona
3 porros
1 patata mitjana
3 formatgets.
En una olla poso a sofregir els porros tallats petits. Quan comencen a estar una mica tous i tiro la carbassa tallada a daus petits (més que res perquè es cogui més ràpid). Quan la carbassa ja està tova i afegeixo la patata tallada a daus i ho cobreixo tot amb aigua calenta (cobert i prou, millor que no es passi gaire). Ho deixo bullir fins que la patata es cou. Ho trec del foc, afegeixo 3 formatgets i ho trituro. Està boníssima i a la meva filla li encanta! Ah! Ens hi posem formatge parmesà a sobre.
Salut!
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 2 visitants
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |