Col-i-rave???
Col-i-rave???
Cada quinze dies rebo una cistella de verdura ecològica a casa. Es verdura de temporada, i la composició doncs depen del que tinguin...
El cas és que ahir quan vaig obrir la meva cistella, em vaig trobar amb una mena de bolb que no coneixia. I avui investigant per internet he descober que és un col-i-rave. Però es clar... i ara que en faig??
Alguna recepta resultona i senzillota per cuinar-lo?
Gràcies wapes
El cas és que ahir quan vaig obrir la meva cistella, em vaig trobar amb una mena de bolb que no coneixia. I avui investigant per internet he descober que és un col-i-rave. Però es clar... i ara que en faig??
Alguna recepta resultona i senzillota per cuinar-lo?
Gràcies wapes
- pirene1979
- :: rateta
- Entrades: 155
- Membre des de: dt. feb. 16, 2010 5:58 pm
Re: Col-i-rave???
hola Xana,
jo el menjava sovint quan vivia a Alemanya, simplement cru i tallat molt finet dins l'amanida mixta. el gust és a mig camí entre el rave i la col lombarda...
però potser et donen altres idees!
jo el menjava sovint quan vivia a Alemanya, simplement cru i tallat molt finet dins l'amanida mixta. el gust és a mig camí entre el rave i la col lombarda...
però potser et donen altres idees!
Re: Col-i-rave???
pirene1979 ha escrit:hola Xana,
jo el menjava sovint quan vivia a Alemanya, simplement cru i tallat molt finet dins l'amanida mixta. el gust és a mig camí entre el rave i la col lombarda...
però potser et donen altres idees!
També el pots ratllar! Jo en poso quan faig caldo. M'encanta l'olor que fa.
Re: Col-i-rave???
Per cuinar-lo, queda genial fet al forn.
És tallen a bastonets i es bullen 5 minuts, mentre escalfes el forn. I després, els poses en una plata de forn amb una barreja de llet o crema de llet, creme fraîche, caldo, sal i pebre i una mica de formatge ratllat per sobre. I apa, a gratinar. Senzill i boníssim És una molt bona opció per fer un gratinat que no siguin les típiques patates
És tallen a bastonets i es bullen 5 minuts, mentre escalfes el forn. I després, els poses en una plata de forn amb una barreja de llet o crema de llet, creme fraîche, caldo, sal i pebre i una mica de formatge ratllat per sobre. I apa, a gratinar. Senzill i boníssim És una molt bona opció per fer un gratinat que no siguin les típiques patates
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |