Revetlla
Revetlla
Hola!
Com fa poquet que ens hem canviat de pis, per la Revetlla de Sant Joan ens juntem amb uns amics per ensenyar-li's el pis.
Farem algo senzillet pica-pica, embotits... però m'agradaria preparar alguna coseta original i que no requereixi gaire temps de preparació, ja que aniré justeta.
Segur que teniu un munt de receptes, em doneu idees?
Merci!
Com fa poquet que ens hem canviat de pis, per la Revetlla de Sant Joan ens juntem amb uns amics per ensenyar-li's el pis.
Farem algo senzillet pica-pica, embotits... però m'agradaria preparar alguna coseta original i que no requereixi gaire temps de preparació, ja que aniré justeta.
Segur que teniu un munt de receptes, em doneu idees?
Merci!
Re: Revetlla
El que a vegades faig jo i que agrada es un Pastis Vegetal.
El pots tenir fet i guardat a la nevera.
Ingredients
Pa de motllo tallat a lo llarg, ( hi ha forns de pa que ho fan, sino en botigues especialitzades ho trobaras)
Enciam
Tonyina de llauna en oli d'oliva
Maionesa (si no la pots fer tu, et recomano una ligh)
Tomaquets per sucar
Tomquets
Ous durs
Suco les llesques amb els tomaquets, i posso la maionesa .
Es tracte de fer pisos. Jo en faig un de ou dur ratllat, un altres de tonyina ven escureguda, un altre d'enciam tallat en juliana molt primet, i tomaquet talladet ben primet.
A sobre de tot jo hi posso enciam , i el pots decorar amb rodanxes d'ou, amb olives , amb esparecs , amb pebrot escalivat, aixo al gust.
El pots tenir fet i guardat a la nevera.
Ingredients
Pa de motllo tallat a lo llarg, ( hi ha forns de pa que ho fan, sino en botigues especialitzades ho trobaras)
Enciam
Tonyina de llauna en oli d'oliva
Maionesa (si no la pots fer tu, et recomano una ligh)
Tomaquets per sucar
Tomquets
Ous durs
Suco les llesques amb els tomaquets, i posso la maionesa .
Es tracte de fer pisos. Jo en faig un de ou dur ratllat, un altres de tonyina ven escureguda, un altre d'enciam tallat en juliana molt primet, i tomaquet talladet ben primet.
A sobre de tot jo hi posso enciam , i el pots decorar amb rodanxes d'ou, amb olives , amb esparecs , amb pebrot escalivat, aixo al gust.
Re: Revetlla
Queda molt vistos a la taula (tot i que no alimenta gaire...) fer unes brotxetes fresques posant coses tipus: una oliva, un tomaquet xerri, una mini bola de motzarel.la, un tros de tronquet de cranc,.... i amb mitges pomes li claves les brotxetes i en fas un parell o tres de ramells. Es facil i vistos
Re: Revetlla
També pots fer enrrolladets de pa bimbo, amb sobrassada, philadelphia i pernil dolç, mantega i salmó, queda molt maco de veure!
Agafes una llesca de bimbo i l'untes amb la sobrassada, la mantega, del que els vulguis fer, enrolles la llesca i ho tenques amb film (com una butifarra). Ho poses a la neverea i quan ho necessitis, treus el film i talles petites llesques. Té la ventatge que ho pots deixar fet del dia abans, o del matí, i que a última hora només has de tallar.
Agafes una llesca de bimbo i l'untes amb la sobrassada, la mantega, del que els vulguis fer, enrolles la llesca i ho tenques amb film (com una butifarra). Ho poses a la neverea i quan ho necessitis, treus el film i talles petites llesques. Té la ventatge que ho pots deixar fet del dia abans, o del matí, i que a última hora només has de tallar.
Re: Revetlla
Pots fer una Quiche. És molt fàcil de fer i la pots deixar feta del dia abans...
Et deixo l'enllaç del meu bloc: http://www.niniscooking.com/2008/09/03/quiche/
Et deixo l'enllaç del meu bloc: http://www.niniscooking.com/2008/09/03/quiche/
Re: Revetlla
Jo aquesta nit m'animaré a fer una versió de la recepta de la Ra26!
Faré mini-bocaditos vegetals! En comptes de un gran pa de motllo a lo llarg, he comprat bimbo sin corteza blanc i de dos en dos els anire farcint...alguns amb enciam, maionesa, i tonyina....i altres amb enciam, maionesa i pavo...despres el tallaré fent 4 quadradets de cada "entrepa" i clavaré una oliveta amb escuradents a sobre per que quedi mes vistos!
Ah! I la meva mega-truita de patates amb ceba que no falti!!
Bon apetit i bona revetlla!!!
Faré mini-bocaditos vegetals! En comptes de un gran pa de motllo a lo llarg, he comprat bimbo sin corteza blanc i de dos en dos els anire farcint...alguns amb enciam, maionesa, i tonyina....i altres amb enciam, maionesa i pavo...despres el tallaré fent 4 quadradets de cada "entrepa" i clavaré una oliveta amb escuradents a sobre per que quedi mes vistos!
Ah! I la meva mega-truita de patates amb ceba que no falti!!
Bon apetit i bona revetlla!!!
Les gràfiques amb el + !!
http://28dias.es/elbereth/wykresy/2009-03-17
http://www.fertilityfriend.com/home/261840
El nostre post: viewtopic.php?f=50&t=13662&start=0
Re: Revetlla
Potser ja és massa tard, però una truita de patata i ceba feta al microones: menys oliosa i molt més rapida de fer
talles 1 patata gran, o 2 o 3 de petites a quadrets petitons; el mateix amb 1 ceba. Ho poses dins un bol, un rajolinet d'oli i ho tapes amb film. 4 minuts al microones.
Mentrestant bats 3 ous, una miqueta de sal. Poses la paella al foc, amb una mica d'oli.
Quan pita el microo, ho barreges al plat amb els ous, i cap a la paella. Ràpid de coure i, sobretot, BONÍSSIMAAAAAAAAA!
talles 1 patata gran, o 2 o 3 de petites a quadrets petitons; el mateix amb 1 ceba. Ho poses dins un bol, un rajolinet d'oli i ho tapes amb film. 4 minuts al microones.
Mentrestant bats 3 ous, una miqueta de sal. Poses la paella al foc, amb una mica d'oli.
Quan pita el microo, ho barreges al plat amb els ous, i cap a la paella. Ràpid de coure i, sobretot, BONÍSSIMAAAAAAAAA!
Re: Revetlla
Hola, guapes!
Moltes gràcies per les vostres idees!
A part dels embotits, pà amb tomàquet, truita...Vaig probar una cosa. Un nius d'ensaladilla rusa (natural) que vaig fer al migdia. Faig fer unes cistelletes amb massa per crestes de tonyina, les vaig ficar uns minuts al forn i desprès les vaig farcir amb l'ensaladilla i vaig posar una gamba pelada a sobre. Vaig posar-les en una safata en mig la taula, quedava super vistós i no va quedar ni una!!!
Nius: mai he fet la truita al micro, ho probaré un dia, a veure com em surt.
Gràcies, de nou!
Moltes gràcies per les vostres idees!
A part dels embotits, pà amb tomàquet, truita...Vaig probar una cosa. Un nius d'ensaladilla rusa (natural) que vaig fer al migdia. Faig fer unes cistelletes amb massa per crestes de tonyina, les vaig ficar uns minuts al forn i desprès les vaig farcir amb l'ensaladilla i vaig posar una gamba pelada a sobre. Vaig posar-les en una safata en mig la taula, quedava super vistós i no va quedar ni una!!!
Nius: mai he fet la truita al micro, ho probaré un dia, a veure com em surt.
Gràcies, de nou!
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 2 visitants
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |