Taller de receptes de Nadal
Taller de receptes de Nadal
He pensat que seria una bona idea posar les nostres receptes nadalenques amb fotos aquí. Així ens donem idees i si algú s'anima pot posar la seva foto del resultat. Seria com una mena de taller d'entrenament per les festes de Nadal.
Aquí aniré posant l'índex de les receptes i les fotos perquè sigui fàcil de consultar i trobar.
Va, a veure qui s'anima...
Aquí aniré posant l'índex de les receptes i les fotos perquè sigui fàcil de consultar i trobar.
Va, a veure qui s'anima...
Re: Taller de receptes de Nadal
Aquí hi anirà l'índex.
Re: Taller de receptes de Nadal
Jo la primera!!!!!!!!!!!!! Conxes farcides de peix!!!!!!!
Com a entrant.
Comprem al Carrefour, unes conxes que hi han (tipus vol-au-vent), i comprem o lluç, o llenguado, o simplement panga. El tallem a trossos i amb gambes ho sofregim a la paella amb poc oli pero que quedi doradet. Sal-pebre i posem una mica de nou moscada (no massa, nomes una mica de gust). Es pot afegir pinyons tallats ben petit i fer-hi una beixamel. Barrejar-ho tot i omplir les conxes. Posar al forn a gratinar amb formatge i una mica de pa ratllat a sobre (jo nomes hi posso el pa) fins que estigui doradet.
Que vagi de gust.
Com a entrant.
Comprem al Carrefour, unes conxes que hi han (tipus vol-au-vent), i comprem o lluç, o llenguado, o simplement panga. El tallem a trossos i amb gambes ho sofregim a la paella amb poc oli pero que quedi doradet. Sal-pebre i posem una mica de nou moscada (no massa, nomes una mica de gust). Es pot afegir pinyons tallats ben petit i fer-hi una beixamel. Barrejar-ho tot i omplir les conxes. Posar al forn a gratinar amb formatge i una mica de pa ratllat a sobre (jo nomes hi posso el pa) fins que estigui doradet.
Que vagi de gust.
- Ítaca
- :: dinosaure
- Entrades: 7513
- Membre des de: dj. març 27, 2008 12:41 pm
- Ubicació: Sant Cugat del Vallès
Re: Taller de receptes de Nadal
Escamarlans al forn
Posar els escamarlans el dia abans a macerar en un adob d'oli amb all i julivert, el suc de llimona i una mica de sal gruixuda.
Al moment de fer-los, obrir-los per la meitat (de panxa a "terra" amb un ganivent ben punxagut clavar primer on comença el cap i obrir cap a la cua i després des de la cua fins el cap), posar-los a la safata del forn, amb la carn cap a munt i regar-los amb l'adob d'oli amb all i julivert. Tirar una mica de sal gruixuda per sobre. Es fan molt ràpids (depèn de la mida, clar), però en 10-15 minutets ja estan... Queden boníssims!
Foto no en tinc...
Posar els escamarlans el dia abans a macerar en un adob d'oli amb all i julivert, el suc de llimona i una mica de sal gruixuda.
Al moment de fer-los, obrir-los per la meitat (de panxa a "terra" amb un ganivent ben punxagut clavar primer on comença el cap i obrir cap a la cua i després des de la cua fins el cap), posar-los a la safata del forn, amb la carn cap a munt i regar-los amb l'adob d'oli amb all i julivert. Tirar una mica de sal gruixuda per sobre. Es fan molt ràpids (depèn de la mida, clar), però en 10-15 minutets ja estan... Queden boníssims!
Foto no en tinc...
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |