Entrants
Entrants
Aquest diumenge tinc convidats a casa i he encarregat una fideuà. Un dels convidats, que ve de fora, s'ha ofert a recollir-la de camí cap a casa meva. Això vol dir que així que arribi, que vindrà amb la fideuà, ens entaularem a dinar. Jo havia pensat que directament la fideuà, ja que estarà recent feta, però el meu marit em comenta si només menjarem la fideuà.....Jo penso que no puc fer entrants perquè què faig amb la fideuà (som 9 i penso que per la mida de la paella no cabrà dintre el forn), però potser es veu massa poc....no? Com i què farieu vosaltres? Què em recomeneu?
Moltes gràcies.
Moltes gràcies.
Re: Entrants
Hola,
Pots fer unes amanides maques i xules i posar-les a la taula al mateix temps que la fideuà:
Caprese: tomàquet, tomàquet sec, mozzarel.la freca i olives negres sobre llit de rúcula.
Ànec. Barreja d'enciams amb anous caramelitzades ( o no) ceba fineta i pernil d'ànec.
Uns bons postres i llestos
Salut
Pots fer unes amanides maques i xules i posar-les a la taula al mateix temps que la fideuà:
Caprese: tomàquet, tomàquet sec, mozzarel.la freca i olives negres sobre llit de rúcula.
Ànec. Barreja d'enciams amb anous caramelitzades ( o no) ceba fineta i pernil d'ànec.
Uns bons postres i llestos
Salut
Re: Entrants
Jo quan faig un àpat consistent faig tres tapetes. Intento variar però et dic les que més triomfen.
- Palosanto o ceba a la planxa amb roquefort
- Llagostins amb muselina d'all
- Gambes o llagostins envolicats amb carbassó
- Canelons d'albergínia farcits amb mató
- Montaditos (encara que intento no passar-me)
Si et posse a internet, n'hi ha cinc mil.
- Palosanto o ceba a la planxa amb roquefort
- Llagostins amb muselina d'all
- Gambes o llagostins envolicats amb carbassó
- Canelons d'albergínia farcits amb mató
- Montaditos (encara que intento no passar-me)
Si et posse a internet, n'hi ha cinc mil.
Re: Entrants
Jo tambe faria unes bones amanides i unes patates olivetes etc per posar-ho a taula al mateix temps que la fideua.
Re: Entrants
Hola!!!
Sí, el tema amanides està prou bé. tot i que de vegades, la gent se'n oblida de l'amanida quan té el plat a taula.
O si no, podries fer un segon tipus mousse de tonyina o salmó...
Sí, el tema amanides està prou bé. tot i que de vegades, la gent se'n oblida de l'amanida quan té el plat a taula.
O si no, podries fer un segon tipus mousse de tonyina o salmó...
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |