receptes poc calòriques i "resultones"
receptes poc calòriques i "resultones"
au, ja tenim un lloc on anar posant totes les receptes que volguem compartir per ajudar-nos a variar una mica els nostre menús de règim...
qui comença?
qui comença?
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: receptes poc calòriques i "resultones"
M'agrada el post, quan neixi l'Emma m'hauré de tornar a posar al dia per no haber de comprar-me tota la roba nova!!
Qué tal aquest aperitiu, amb un formatge tipus philadelphia (ja sé que no és de dieta pero se'n pot comprar un de light), hi barreges un iogurt, una mica de pebre... Fas tires de pastanaga per sucar.
Ho hem fet vàries vegades a casa i fins i tot els més reacis n'acaben menjant!
Qué tal aquest aperitiu, amb un formatge tipus philadelphia (ja sé que no és de dieta pero se'n pot comprar un de light), hi barreges un iogurt, una mica de pebre... Fas tires de pastanaga per sucar.
Ho hem fet vàries vegades a casa i fins i tot els més reacis n'acaben menjant!
- petitaemma
- :: girafa
- Entrades: 2229
- Membre des de: dc. març 19, 2008 8:54 pm
Re: receptes poc calòriques i "resultones"
Molt bona idea!
Montadito de rodanxes de tomate i hortalisses a la planxa i formatge
Fem a la planxa: albergínia, ceba, carabassó
Fem rodanxes de tomate i fem rodanxa de tomate, capa de albergínia, carabassó i ceba i lonxa de formatge light, clar i un parell de pisos més.
Podem ficar una mica d'oli al tomate i a les verdures i tb ficar alguna herba.
Boníssim!
Montadito de rodanxes de tomate i hortalisses a la planxa i formatge
Fem a la planxa: albergínia, ceba, carabassó
Fem rodanxes de tomate i fem rodanxa de tomate, capa de albergínia, carabassó i ceba i lonxa de formatge light, clar i un parell de pisos més.
Podem ficar una mica d'oli al tomate i a les verdures i tb ficar alguna herba.
Boníssim!
L'Ariadna i l'Abril us agraeixen els ànims que els heu donat des del primer dia de vida. Moltes gràcies!
El nostre post:http://forum.socpetit.cat/viewtopic.php?f=71&t=15825
Petites coses GRANS: viewtopic.php?f=25&t=18803 Esperem la teva aportació diària!
Re: receptes poc calòriques i "resultones"
Crema d'espàrrecs verds. Bonissima.
Reservem les puntes dels espàrrecs.
Bullim els espàrrecs amb un brou (pot ser de pollastre o de verdures)
Hi afegim un formatget light (jo en poso un per persona)
Ho triturem.
Saltegem les puntetes dels espàrrecs i les tirem a cada plat de la crema.
Està bonissim. A casa s'ho menja inclus el meu fill.
Aixo si,... si ho feu per sopar, prepareu-vos per llevar-vos uns quants cops a la nit a veure el sr. roca.
Reservem les puntes dels espàrrecs.
Bullim els espàrrecs amb un brou (pot ser de pollastre o de verdures)
Hi afegim un formatget light (jo en poso un per persona)
Ho triturem.
Saltegem les puntetes dels espàrrecs i les tirem a cada plat de la crema.
Està bonissim. A casa s'ho menja inclus el meu fill.
Aixo si,... si ho feu per sopar, prepareu-vos per llevar-vos uns quants cops a la nit a veure el sr. roca.
Re: receptes poc calòriques i "resultones"
Carxofes al forn
Es renten les carxofes i es tallen per la meitat. Jo trec els pels que tenen al cor.
Es posa el forn a calentar a 150 graus
Es posen a una font de forn amb la part interior cap amunt, es posa sal i pebre i una mica d'oli a sobre de cada carxofa. Després a la font s'afegeix 1/3 d'un got d'aigua.
Es posa tot al forn i s'ha de deixar uns 90 minuts. Surten moooolt bones. Les tinc al forn ara mateix i fa una oloreta. No surten com a la brasa, però estan molt bé.
Es renten les carxofes i es tallen per la meitat. Jo trec els pels que tenen al cor.
Es posa el forn a calentar a 150 graus
Es posen a una font de forn amb la part interior cap amunt, es posa sal i pebre i una mica d'oli a sobre de cada carxofa. Després a la font s'afegeix 1/3 d'un got d'aigua.
Es posa tot al forn i s'ha de deixar uns 90 minuts. Surten moooolt bones. Les tinc al forn ara mateix i fa una oloreta. No surten com a la brasa, però estan molt bé.
Re: receptes poc calòriques i "resultones"
Us poso una recepta que fem sovint a casa, es molt senzill de fer, poc calòric i plat únic, ideal per als que ens costa una mica menjar verd!
Arròs amb espinacs i ou:
Es fa bullir l'arròs, un cop està fet es col.loca en una safata de vidre que pugui anar al forn, fent una capa ben fina. A sobre hi col.loquem una capa d'espinacs, bullits prèviament. Fem un "foradet" on hi trencarem un ou (o dos foradets si fem menjar per 2) i cap al forn fins que veiem que l'ou s'ha fet. Podem posar-hi una miqueta de parmesà i tot ben barrejadet, boníssim!
Arròs amb espinacs i ou:
Es fa bullir l'arròs, un cop està fet es col.loca en una safata de vidre que pugui anar al forn, fent una capa ben fina. A sobre hi col.loquem una capa d'espinacs, bullits prèviament. Fem un "foradet" on hi trencarem un ou (o dos foradets si fem menjar per 2) i cap al forn fins que veiem que l'ou s'ha fet. Podem posar-hi una miqueta de parmesà i tot ben barrejadet, boníssim!
Re: receptes poc calòriques i "resultones"
Hola,
Nosaltres som molt de sopes i cremes fredes ara a l'estiu (meló, tomàquet...gaspatxo no en faig...) i una de les que més ens agrada és la sopa freda de Tomàquet i Maduixes amb Mascarpone i Oli de Menta.
Edito per dir que el Mascarpone molt light no és, però sempre es pot substituir per un formatge fresc més light que amb el tomàquet lliga molt bé o com deieu en un altre missatge per philadelphia .
Us explico.
Tomàquets, Maduixes, Oli de Girasol, Menta, "Mascarpone", Sal i Pebre
Preparem l'Oli de menta posant unes fulles de menta amb Oli de Girasol. Ho deixem reposar.
Poseu 3/4 parts de Tomáquet 1/4 part de Maduixes (750Gr Tomàquet + 250 Maduixa)...si voleu que domini més el gust de maduixa doncs podeu fer meitat i metiat de cada cosa.
Pelem els tomàquets i els netegem de Llavors. (això és força laboriós, si tinc pressa no pelo ni els netejo de llavors i queda si fa no fa igual...)
Netegem les Maduixes
Ho posem tot al got de la batedora, un cop triturat ho passem pel Xino (o no, això va a gustos) ho reservem a la nevera
Salpebrem el mascarpone i el reservem.
Quan arribi el moment el podeu servir en gotets o bé en copes de Cocktail. Poseu la sopeta freda, una bola de mascarpone (una cullerada) i afegiu un rajolí de l'Oli de girasol que ja haurà agafat l'aroma de la menta.
Podeu enllestir la presentació amb unes fulles de menta o un trosset de maduixa...
També podeu fer la variant substituint les maduixes per Síndria i sense l'Oli de Menta...
Espero que us agradi si no la coneixieu! Bon profit!
Nosaltres som molt de sopes i cremes fredes ara a l'estiu (meló, tomàquet...gaspatxo no en faig...) i una de les que més ens agrada és la sopa freda de Tomàquet i Maduixes amb Mascarpone i Oli de Menta.
Edito per dir que el Mascarpone molt light no és, però sempre es pot substituir per un formatge fresc més light que amb el tomàquet lliga molt bé o com deieu en un altre missatge per philadelphia .
Us explico.
Tomàquets, Maduixes, Oli de Girasol, Menta, "Mascarpone", Sal i Pebre
Preparem l'Oli de menta posant unes fulles de menta amb Oli de Girasol. Ho deixem reposar.
Poseu 3/4 parts de Tomáquet 1/4 part de Maduixes (750Gr Tomàquet + 250 Maduixa)...si voleu que domini més el gust de maduixa doncs podeu fer meitat i metiat de cada cosa.
Pelem els tomàquets i els netegem de Llavors. (això és força laboriós, si tinc pressa no pelo ni els netejo de llavors i queda si fa no fa igual...)
Netegem les Maduixes
Ho posem tot al got de la batedora, un cop triturat ho passem pel Xino (o no, això va a gustos) ho reservem a la nevera
Salpebrem el mascarpone i el reservem.
Quan arribi el moment el podeu servir en gotets o bé en copes de Cocktail. Poseu la sopeta freda, una bola de mascarpone (una cullerada) i afegiu un rajolí de l'Oli de girasol que ja haurà agafat l'aroma de la menta.
Podeu enllestir la presentació amb unes fulles de menta o un trosset de maduixa...
També podeu fer la variant substituint les maduixes per Síndria i sense l'Oli de Menta...
Espero que us agradi si no la coneixieu! Bon profit!
Re: receptes poc calòriques i "resultones"
Quina bona pinta les receptes, les haig de probar que desprès d'un tercer embaras costa moooolt recuperar-se!!
Una amanida d'espinacs, tomàquets i pesto:
És tan senzill com ratllar o triturar el tomàquet amb una mica de sal i oli.
Es van fen capes de fulles d'espinacs i per sobre el tomàquet i una mica de pesto.
Al final queda molt bo una mica de parmesà per sobre.
Una amanida d'espinacs, tomàquets i pesto:
És tan senzill com ratllar o triturar el tomàquet amb una mica de sal i oli.
Es van fen capes de fulles d'espinacs i per sobre el tomàquet i una mica de pesto.
Al final queda molt bo una mica de parmesà per sobre.
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |