APROFITAR LES RESTES
APROFITAR LES RESTES
Apa, que m'heu agafat inspirada!!!! Ja és el segon fil que obro!!!!
Bé...Quan faig caldo de carn hi poso verdures (entre elles pastanaga, api, patata, xiribia, nap...), una cuixeta de pollastre, una pilota i un parell d'ossets (un de vedella i un de porc). D'aquí en surt el caldo però.... què en faig de tot això que ha bullit? (Bé, la pilota la faig a trossets i la poso a la mateixa sopa)
Doncs croquetes de pollastre casolanes!!!! Estan de mueeerte!!!! I no ho utilitzo tot, eh?
Agafo la patata i la pastanaga i les trituro.
Després esmicolo la cuixeta de pollastre (li trec el greixet que em fa un fàstic...)
Faig una beixamel i hi afegeixo la pastanaga i la patata triturades i el pollastre esmicolat.
Ho deixo refredar.
Faig croquetes i ho passo per ou i pa ratllat i a la paella!!!!
Ja em direu què tal!
Muaks.
Bé...Quan faig caldo de carn hi poso verdures (entre elles pastanaga, api, patata, xiribia, nap...), una cuixeta de pollastre, una pilota i un parell d'ossets (un de vedella i un de porc). D'aquí en surt el caldo però.... què en faig de tot això que ha bullit? (Bé, la pilota la faig a trossets i la poso a la mateixa sopa)
Doncs croquetes de pollastre casolanes!!!! Estan de mueeerte!!!! I no ho utilitzo tot, eh?
Agafo la patata i la pastanaga i les trituro.
Després esmicolo la cuixeta de pollastre (li trec el greixet que em fa un fàstic...)
Faig una beixamel i hi afegeixo la pastanaga i la patata triturades i el pollastre esmicolat.
Ho deixo refredar.
Faig croquetes i ho passo per ou i pa ratllat i a la paella!!!!
Ja em direu què tal!
Muaks.
- angelina
- :: dinosaure
- Entrades: 5461
- Membre des de: dc. març 25, 2009 12:37 pm
- Ubicació: Poitiers, FRANÇA
Re: APROFITAR LES RESTES
angelina l’ha editat per darrera vegada el dia: ds. jul. 18, 2009 11:06 pm, en total s’ha editat 1 vegada.
PER VEURE ELS NOSTES POSTS CLICKEU AL TICKER:
Walid Hem fet teta durant 1.043 dies (del 12/08/2009 al 19/06/2012)
Inès Hem fet teta durant 497 dies (des del 14/02/2011 al 25/06/22012)
El blog de la mama: http://man-smanetes.blogspot.com
WALID & INÈS
Walid Hem fet teta durant 1.043 dies (del 12/08/2009 al 19/06/2012)
Inès Hem fet teta durant 497 dies (des del 14/02/2011 al 25/06/22012)
El blog de la mama: http://man-smanetes.blogspot.com
WALID & INÈS
- angelina
- :: dinosaure
- Entrades: 5461
- Membre des de: dc. març 25, 2009 12:37 pm
- Ubicació: Poitiers, FRANÇA
Re: APROFITAR LES RESTES
Ostres aquesta tb me l'apunto!!! no en tens mes de receptes d'aquestes "miracle".... ho dic ara q estas inspirada...
PER VEURE ELS NOSTES POSTS CLICKEU AL TICKER:
Walid Hem fet teta durant 1.043 dies (del 12/08/2009 al 19/06/2012)
Inès Hem fet teta durant 497 dies (des del 14/02/2011 al 25/06/22012)
El blog de la mama: http://man-smanetes.blogspot.com
WALID & INÈS
Walid Hem fet teta durant 1.043 dies (del 12/08/2009 al 19/06/2012)
Inès Hem fet teta durant 497 dies (des del 14/02/2011 al 25/06/22012)
El blog de la mama: http://man-smanetes.blogspot.com
WALID & INÈS
Re: APROFITAR LES RESTES
Doncs receptes-miracle em sembla que només tinc aquesta!
I vaig i la solto ara, al mig de l'estiu, que no apeteix gens fer caldo! Jejejje
Bé... que tinc un repertori bastant limitat. Normalment a casa cuina el keyecho (diu que ho fa en defensa pròpia i a mi ja em va bé! Jejjeje).
Molts petonets!!!
I vaig i la solto ara, al mig de l'estiu, que no apeteix gens fer caldo! Jejejje
Bé... que tinc un repertori bastant limitat. Normalment a casa cuina el keyecho (diu que ho fa en defensa pròpia i a mi ja em va bé! Jejjeje).
Molts petonets!!!
- angelina
- :: dinosaure
- Entrades: 5461
- Membre des de: dc. març 25, 2009 12:37 pm
- Ubicació: Poitiers, FRANÇA
Re: APROFITAR LES RESTES
Doncs si ja va bé, jo cuino sempre jo i a vegades em surt la cuina per les orelles i ja no tinc idees de coses noves...
Doncs que continui fent-ho per defensa pròpia oi??
IGual cremo el dinar unes quantes vegades i el faig molt salat unes altres i tb s'hi posarà per defensa propia.
Doncs que continui fent-ho per defensa pròpia oi??
IGual cremo el dinar unes quantes vegades i el faig molt salat unes altres i tb s'hi posarà per defensa propia.
PER VEURE ELS NOSTES POSTS CLICKEU AL TICKER:
Walid Hem fet teta durant 1.043 dies (del 12/08/2009 al 19/06/2012)
Inès Hem fet teta durant 497 dies (des del 14/02/2011 al 25/06/22012)
El blog de la mama: http://man-smanetes.blogspot.com
WALID & INÈS
Walid Hem fet teta durant 1.043 dies (del 12/08/2009 al 19/06/2012)
Inès Hem fet teta durant 497 dies (des del 14/02/2011 al 25/06/22012)
El blog de la mama: http://man-smanetes.blogspot.com
WALID & INÈS
Re: APROFITAR LES RESTES
Doncs, si! Ja em va bé, ja! Jejejje
Algunes vegades m'hi poso jo a la cuina (normalment per a fer coses més elaborades perquè ell fer guisats, paella, fideuà, les croquetes aquestes que us he posat... va a ser que no!)
Però bueno... com no ho he de fer cada dia, quan ho faig em resulta fins i tot divertit.
I et comprenc amb això que et quedis sense idees perquè quan cuinava jo també em passava.
Petonets
Algunes vegades m'hi poso jo a la cuina (normalment per a fer coses més elaborades perquè ell fer guisats, paella, fideuà, les croquetes aquestes que us he posat... va a ser que no!)
Però bueno... com no ho he de fer cada dia, quan ho faig em resulta fins i tot divertit.
I et comprenc amb això que et quedis sense idees perquè quan cuinava jo també em passava.
Petonets
Re: APROFITAR LES RESTES
Mmmmmmmmmmmh! Croquetes!!!
Jo aprofito quan faig estofat i hi poso moltes patates i molta salsa. En mengem un dia procurant menjar-ne el que seria normal, o sigui carn amb una mica de patates i suc. Del que sobra: separo les patates del suc i amb el suc en faig un dia pasta; i amb les patates en faig una truita de patates un altre dia. Queda boníssima perquè les patates tenen el gustet de l'estofat...
De fet pots aprofitar qualsevol cosa fent-ne una truita i solen quedar boníssimes.
Jo aprofito quan faig estofat i hi poso moltes patates i molta salsa. En mengem un dia procurant menjar-ne el que seria normal, o sigui carn amb una mica de patates i suc. Del que sobra: separo les patates del suc i amb el suc en faig un dia pasta; i amb les patates en faig una truita de patates un altre dia. Queda boníssima perquè les patates tenen el gustet de l'estofat...
De fet pots aprofitar qualsevol cosa fent-ne una truita i solen quedar boníssimes.
Re: APROFITAR LES RESTES
Ostras momo! Quina idea!
Ara perquè estem al mig del juliol però ho tindré en compte per als estofadets de l'hivern!
Ara perquè estem al mig del juliol però ho tindré en compte per als estofadets de l'hivern!
- llumer
- :: dofí
- Entrades: 3140
- Membre des de: dv. feb. 09, 2007 6:20 pm
- Ubicació: el vallès occidental
Re: APROFITAR LES RESTES
ei!!! I amb el suquet de la vedella amb bolets del diumenge... unes patates estofades pel dilluns!!! jeje
bonissssimes!
bonissssimes!
Re: APROFITAR LES RESTES
llumer ha escrit:ei!!! I amb el suquet de la vedella amb bolets del diumenge... unes patates estofades pel dilluns!!! jeje
bonissssimes!
Nyaaam!!!!! Bona idea!!!!!!
Re: APROFITAR LES RESTES
Aqui deixo el que nosaltres fem!
Si algun dia comprem pollastre a l´ast i en sobra...fem croquetes tb!
Si faig verdura bullida, guardo el caldo, el congelo i quan faig arrós, en lloc de tirar-hi aigua sola li fico el caldo de les verdures, hi deixa un gustet molt bo!!! i si sobre verdura , depenen de la quantitat , faig una crema de verdures o un pudin.
Quan compro peix, demano el cap i les espines, ho fico dins una bossa i al congelador...quan ja en tinc 3 o cuatre bosses, les descongelo i ho faig bullir per fer una base que torno a congelar, i que després puc utilitzar per fer sopa de peix o per fer arrós, fideuà...
I si algun dia fem musclos a la marinera o gambetes amb suc...tb ho congelo i em serveis per el mateix...Així no em de utilitzar l´Avecrem!
Quan fem ensaladilla rusa i en sobre, el dia despres fem rotllets de salmó o de pernil dolçs farcits amb l´ensaladilla, així no sembla que mengis un altre cop el mateix...
Amb el pa que sobre, el deixem possar dur, i ho be faig torradetes de Santa Teresa, o be el paso per el molinet i fem pa ratllat.
Si recordo mes cosetes us les poso!!!
Si algun dia comprem pollastre a l´ast i en sobra...fem croquetes tb!
Si faig verdura bullida, guardo el caldo, el congelo i quan faig arrós, en lloc de tirar-hi aigua sola li fico el caldo de les verdures, hi deixa un gustet molt bo!!! i si sobre verdura , depenen de la quantitat , faig una crema de verdures o un pudin.
Quan compro peix, demano el cap i les espines, ho fico dins una bossa i al congelador...quan ja en tinc 3 o cuatre bosses, les descongelo i ho faig bullir per fer una base que torno a congelar, i que després puc utilitzar per fer sopa de peix o per fer arrós, fideuà...
I si algun dia fem musclos a la marinera o gambetes amb suc...tb ho congelo i em serveis per el mateix...Així no em de utilitzar l´Avecrem!
Quan fem ensaladilla rusa i en sobre, el dia despres fem rotllets de salmó o de pernil dolçs farcits amb l´ensaladilla, així no sembla que mengis un altre cop el mateix...
Amb el pa que sobre, el deixem possar dur, i ho be faig torradetes de Santa Teresa, o be el paso per el molinet i fem pa ratllat.
Si recordo mes cosetes us les poso!!!
- llumer
- :: dofí
- Entrades: 3140
- Membre des de: dv. feb. 09, 2007 6:20 pm
- Ubicació: el vallès occidental
Re: APROFITAR LES RESTES
jo tb faig pa ratllat!!!!
Va, va, que el post m'agrada!!!!
Va, va, que el post m'agrada!!!!
- angelina
- :: dinosaure
- Entrades: 5461
- Membre des de: dc. març 25, 2009 12:37 pm
- Ubicació: Poitiers, FRANÇA
Re: APROFITAR LES RESTES
M'apunto a les del pa ratllat jo tb ho faig, en guardo tonelades... jiji al meu home no li agraden els crostons del pa, a mi si però esclar tampoc me'l's puc menjar totsss i entre això i el pà del dia avans que queda tinc un bon estoc de pa ratllat! s'ha de dir q el tall arrebossat ens agrada molt!!!
Llumer a mi tb m'encanta aquest post nenes esteu fetes un pou d'idees! a mi ara no em vé res al cap... i això que normalment no deixo perdre res ia ra res em vé al cap... ja arribarà...
Llumer a mi tb m'encanta aquest post nenes esteu fetes un pou d'idees! a mi ara no em vé res al cap... i això que normalment no deixo perdre res ia ra res em vé al cap... ja arribarà...
PER VEURE ELS NOSTES POSTS CLICKEU AL TICKER:
Walid Hem fet teta durant 1.043 dies (del 12/08/2009 al 19/06/2012)
Inès Hem fet teta durant 497 dies (des del 14/02/2011 al 25/06/22012)
El blog de la mama: http://man-smanetes.blogspot.com
WALID & INÈS
Walid Hem fet teta durant 1.043 dies (del 12/08/2009 al 19/06/2012)
Inès Hem fet teta durant 497 dies (des del 14/02/2011 al 25/06/22012)
El blog de la mama: http://man-smanetes.blogspot.com
WALID & INÈS
Re: APROFITAR LES RESTES
Hola noies!!!!
Jo tampoc deixo perdre res perquè m'ho menjo tooooot!!!! Jejjejeje
I d'Avecrem... a casa nostra no en volem sentir ni a parlar!!!! Ni de clados pre-fabricats tampoc!!!!
Jo els caldos, fumets, etc que un dia sobren... els congelo tots i sempre serveixen per a alguna cosa!!!!
Moooolts petonets
Jo tampoc deixo perdre res perquè m'ho menjo tooooot!!!! Jejjejeje
I d'Avecrem... a casa nostra no en volem sentir ni a parlar!!!! Ni de clados pre-fabricats tampoc!!!!
Jo els caldos, fumets, etc que un dia sobren... els congelo tots i sempre serveixen per a alguna cosa!!!!
Moooolts petonets
Re: APROFITAR LES RESTES
Ostres Layona, sembla que ho hagi escrit jo!!! Menys lo de l'ensaladilla, tota la resta ho fem igual!! JA ja ja ja!!!
A part d'això, també tinc una bossa al congelador on hi vaig posant la carn de rostits, pollastre a l'ast, restes de carn d'olla.... i quan en tinc prou, faig canelons, pebrots del piquillo...
A part d'això, també tinc una bossa al congelador on hi vaig posant la carn de rostits, pollastre a l'ast, restes de carn d'olla.... i quan en tinc prou, faig canelons, pebrots del piquillo...
Re: APROFITAR LES RESTES
Ostres noies!!!!
Quin munt d'idees anti-crisi!!!! Jejejje.
Jo vaig prenent nota...
Muaks
Quin munt d'idees anti-crisi!!!! Jejejje.
Jo vaig prenent nota...
Muaks
Re: APROFITAR LES RESTES
Jejejje, Pitisu!!!
El meu congelador és dels normalets! Jejejej
El meu congelador és dels normalets! Jejejej
- angelina
- :: dinosaure
- Entrades: 5461
- Membre des de: dc. març 25, 2009 12:37 pm
- Ubicació: Poitiers, FRANÇA
Re: APROFITAR LES RESTES
A mi no m 'hi cap res.... es un d'aquests combi amb la nevera pero petit petit...
PER VEURE ELS NOSTES POSTS CLICKEU AL TICKER:
Walid Hem fet teta durant 1.043 dies (del 12/08/2009 al 19/06/2012)
Inès Hem fet teta durant 497 dies (des del 14/02/2011 al 25/06/22012)
El blog de la mama: http://man-smanetes.blogspot.com
WALID & INÈS
Walid Hem fet teta durant 1.043 dies (del 12/08/2009 al 19/06/2012)
Inès Hem fet teta durant 497 dies (des del 14/02/2011 al 25/06/22012)
El blog de la mama: http://man-smanetes.blogspot.com
WALID & INÈS
Re: APROFITAR LES RESTES
Nosaltres amb les restes del pollastre a l'ast, que acostumen a ser les petxugues, fem amanida de pollastre. El pollastre tallat a tires amb enciam i el que se t'acudeixis i tinguis per casa: tomata, panses, nous, poma, arròs....
La salsa la vaig copiar d'una recepta del Ferran Adrià, maionesa barrejada amb herbes (orenga, alfàbrega... el que tinguis) i trocets petits d'anxova, queda molt bona.
De pa no ens en sobra, el comprem tallat i el congelem, aleshores només cal treure les llesques que vols per aquell àpat i descongelar-les, amb la torradora és 1 minut.
La salsa la vaig copiar d'una recepta del Ferran Adrià, maionesa barrejada amb herbes (orenga, alfàbrega... el que tinguis) i trocets petits d'anxova, queda molt bona.
De pa no ens en sobra, el comprem tallat i el congelem, aleshores només cal treure les llesques que vols per aquell àpat i descongelar-les, amb la torradora és 1 minut.
- angelina
- :: dinosaure
- Entrades: 5461
- Membre des de: dc. març 25, 2009 12:37 pm
- Ubicació: Poitiers, FRANÇA
Re: APROFITAR LES RESTES
Ahh això del pà congelat va super bé... pero al meu congelador no hi cap prefereixo aprofitat, q es petit i congelar altres coses (com ara gelats a l'estiu!!!!)
Lo de la salsa jo tb la faig aixi pero lo de les anxoves no ho havia sentit...mmm ha de ser bonissim
Jo poso mayonesa una micona de vinagre (de llimona normalment) un pelin de mostassa, una micona d'oli d'oliva i una micona d'aigua per fer-lo mes liquid i no posar-ne tant (en principi es un truco de la dietista,, pero nose si funciona jajja, si es cert q com q es mes liquid impregna la amanida mes facilment i no en poses tant!) i llavors poso orenga o herves vàries, segons el dia i sal aixi ja no cal posar-la a l'amanida!ç
Esq soc una fan de les amanides i a mi oli i sal i herves ja em va bé, però per fer-la passar al meu marit per nassos q li he de fer salsa... li agrada pero sense salsa NO! que hi farem!
La proxima vegada provo la mayonesa amb anxoves
Lo de la salsa jo tb la faig aixi pero lo de les anxoves no ho havia sentit...mmm ha de ser bonissim
Jo poso mayonesa una micona de vinagre (de llimona normalment) un pelin de mostassa, una micona d'oli d'oliva i una micona d'aigua per fer-lo mes liquid i no posar-ne tant (en principi es un truco de la dietista,, pero nose si funciona jajja, si es cert q com q es mes liquid impregna la amanida mes facilment i no en poses tant!) i llavors poso orenga o herves vàries, segons el dia i sal aixi ja no cal posar-la a l'amanida!ç
Esq soc una fan de les amanides i a mi oli i sal i herves ja em va bé, però per fer-la passar al meu marit per nassos q li he de fer salsa... li agrada pero sense salsa NO! que hi farem!
La proxima vegada provo la mayonesa amb anxoves
PER VEURE ELS NOSTES POSTS CLICKEU AL TICKER:
Walid Hem fet teta durant 1.043 dies (del 12/08/2009 al 19/06/2012)
Inès Hem fet teta durant 497 dies (des del 14/02/2011 al 25/06/22012)
El blog de la mama: http://man-smanetes.blogspot.com
WALID & INÈS
Walid Hem fet teta durant 1.043 dies (del 12/08/2009 al 19/06/2012)
Inès Hem fet teta durant 497 dies (des del 14/02/2011 al 25/06/22012)
El blog de la mama: http://man-smanetes.blogspot.com
WALID & INÈS
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 2 visitants
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |