Receptes al forn
Receptes al forn
Per st Esteve ve la família a casa
de primer faré pica-pica meló amb pernil del bo, brandada,i coses per l'estil que encara he de buscar.
Però necessito algo per fer de segon senzillet i que no embruti molt!
Teniu receptes per fer al forn?
de primer faré pica-pica meló amb pernil del bo, brandada,i coses per l'estil que encara he de buscar.
Però necessito algo per fer de segon senzillet i que no embruti molt!
Teniu receptes per fer al forn?
Re: Receptes al forn
Bones!!
Et passo una bona recepte de bacallà al forn molt senzilla i ràpid de fer:
BACALLÀ AL FORN
Ingredients: bacallà, alls, tomates, ametlles, oli, sal i pebre negre.
Elaboració:
Fregir el bacallà prèviament enfarinat i amb força oli. Tot seguit, en el mateix oli de fregir, posar-hi uns 6-7 alls sencers, 4-5 tomates a daus i ho fregeixes tot aixafant-lo amb una forquilla. Seguidament hi poses un o dos cutxerons d’aigua o de brou de Peix i ho remenes fins a obtenir una salsa cremosa. Ho coles perquè et quedi la salsa ben fina.
En una safata per anar al forn, hi poses la salsa i a sobre el bacallà fregit. A part, en un morter hi fas una picada amb alls, ametlles, sal, pebre i un rajolí d’oli. Hi afegeixes tomata ratllada i poses aquesta picada al damunt de cada tall de bacallà.
Es posa al forn durant uns 20 minuts i llestos.
Salut i bona cuina!
Et passo una bona recepte de bacallà al forn molt senzilla i ràpid de fer:
BACALLÀ AL FORN
Ingredients: bacallà, alls, tomates, ametlles, oli, sal i pebre negre.
Elaboració:
Fregir el bacallà prèviament enfarinat i amb força oli. Tot seguit, en el mateix oli de fregir, posar-hi uns 6-7 alls sencers, 4-5 tomates a daus i ho fregeixes tot aixafant-lo amb una forquilla. Seguidament hi poses un o dos cutxerons d’aigua o de brou de Peix i ho remenes fins a obtenir una salsa cremosa. Ho coles perquè et quedi la salsa ben fina.
En una safata per anar al forn, hi poses la salsa i a sobre el bacallà fregit. A part, en un morter hi fas una picada amb alls, ametlles, sal, pebre i un rajolí d’oli. Hi afegeixes tomata ratllada i poses aquesta picada al damunt de cada tall de bacallà.
Es posa al forn durant uns 20 minuts i llestos.
Salut i bona cuina!
Re: Receptes al forn
moltes gràcies ara l'acabo de trobar aquest enllaç!!!! és fantàntic
hi ha moltes idees interessants per celebracions i pel dia a dia també!
hi ha receptes molt senzilles, fins i tot per fer arrebossats sense oli!
el bacallà és un dels meus plats preferits! gràcies!!!
hi ha moltes idees interessants per celebracions i pel dia a dia també!
hi ha receptes molt senzilles, fins i tot per fer arrebossats sense oli!
el bacallà és un dels meus plats preferits! gràcies!!!
Re: Receptes al forn
L'any passat vaig fer llom a la sal, els hi va encantar i va ser molt fàcil, llavors vaig fer una salseta amb molta ceba i vi blanc.
Agafes la safata del forn i li fas un llit de sal gruixuda i poses el llom ( cinta ) i ho cobreixes tot amb una altra capa de sal gruixuda. i al forn durant dues horetes a una 200 graus. i listo qued amolt gustos, encara que li vaig fer la salsa no van voler que li poses per sobre perquè per exemple el meu sogre se'l va menjar sense salsa deia que així estava més bo.
Agafes la safata del forn i li fas un llit de sal gruixuda i poses el llom ( cinta ) i ho cobreixes tot amb una altra capa de sal gruixuda. i al forn durant dues horetes a una 200 graus. i listo qued amolt gustos, encara que li vaig fer la salsa no van voler que li poses per sobre perquè per exemple el meu sogre se'l va menjar sense salsa deia que així estava més bo.
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 3 visitants
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |