PIZZA!!!!
Re: PIZZA!!!!
Hola!!
Sempre havia fet les pizzes amb bases d'aquestes congelades ja que mai m'atrevia a fer-la, però llegint aquest post m'he animat i avui ho he provat.
La base l'he fet sencilla amb farina i llevat.
L'hem trobat boníssima m'hauria hagut de decidir abans.
Sempre havia fet les pizzes amb bases d'aquestes congelades ja que mai m'atrevia a fer-la, però llegint aquest post m'he animat i avui ho he provat.
La base l'he fet sencilla amb farina i llevat.
L'hem trobat boníssima m'hauria hagut de decidir abans.
Re: PIZZA!!!!
ametista ha escrit:i què us sembla si també compartim idees de farciments?
- salsa de tomàquet, formatge, ceps i panceta curada
- salsa de tomàquet, formatge, ceba, pernil dolç, camembert
- salsa de tomàquet, formatge, pollastre a dauets, bacon i all
- salsa de tomàquet, formatge, ceba, xampinyons, bacon
ñam, ñam...
per cert, heu provat les bases per pizza de casa tarradelles... són làmines enrotllades, a la banda de refrigerats.,.. estan de muerrrte!
Re: PIZZA!!!!
martinica ha escrit:Els meus farcits preferits:
1-tomaquet,mozzarella, ceba tallada a rodantxes finetes, carbaso tallat igual,formatge de rulo de cabra i blat de moro: lleugera i molt boneta de gust.
Jo faig una semblant: tomaquet, mozzarela, ceba a rodantxes, carbassó i esberginia a rodanxes, orenga, i es pot posar formatge ratllat a sobre o no. Es molt lleugera però està molt bona! A vegades li hem posat també xampinyons a rondanxes, o tonyina, o pinya...
Bon profit!
Re: PIZZA!!!!
raquel79 ha escrit:ametista ha escrit:i què us sembla si també compartim idees de farciments?
- salsa de tomàquet, formatge, ceps i panceta curada
- salsa de tomàquet, formatge, ceba, pernil dolç, camembert
- salsa de tomàquet, formatge, pollastre a dauets, bacon i all
- salsa de tomàquet, formatge, ceba, xampinyons, bacon
ñam, ñam...
per cert, heu provat les bases per pizza de casa tarradelles... són làmines enrotllades, a la banda de refrigerats.,.. estan de muerrrte!
jo normalment he comprat les de buitoni enrotllades, però aquestes que dius segur que també estan bones!
- bakallanera
- :: pantera
- Entrades: 863
- Membre des de: dt. març 03, 2009 1:50 pm
Re: PIZZA!!!!
Jo també faig servir un preparat per pizzes, més que res perquè ja porta el llevat.
Pel farciment nosaltres hi posem mozzarella fresca, queda boníssima!!! LA que més triomfa a casa és la de salmó fumat. Primer posem la pizza al forn amb el tomàquet, molt d'orenga, la mozzarella i olives negres. Un cop cuita, la treiem del forn i hi posem el salmó fumat damunt, així no es cou, o no gaire.
Pel farciment nosaltres hi posem mozzarella fresca, queda boníssima!!! LA que més triomfa a casa és la de salmó fumat. Primer posem la pizza al forn amb el tomàquet, molt d'orenga, la mozzarella i olives negres. Un cop cuita, la treiem del forn i hi posem el salmó fumat damunt, així no es cou, o no gaire.
Re: PIZZA!!!!
mare meva feu la massa i tot... jo normalment compro la massa de buittoni que es molt bona... es clar que si ho fas tú et sortirà molt millor!!
Re: PIZZA!!!!
jo també faig servir la farina de pizza,no mes es té d'afegir aigua, sal i oli i surt boníssima .
un farciment doncs ...
tomàquet
formatge tipus manxec
tonyina
gambetes
mozzarela
orenga en aquest ordre
un farciment doncs ...
tomàquet
formatge tipus manxec
tonyina
gambetes
mozzarela
orenga en aquest ordre
Re: PIZZA!!!!
Nosaltres també fem servir la farina especial per pizza o si ens animem una recepta de coca de recapta de Tremp, que fa el fet de base de pizza, ara en surt molta i la congelem!
-1 got d'aigua.
-1got d'oli.
-1 got de llet.
-1ou.
farina gairebé més d'un kilo! I com que nomès hi ha un ou no es pot reduir.
El que fem a casa és verduretes saltejades, que també tenim normalment en tapers al congelador amb salsa de tomàquet o no i formatge per sobre!
Heu probat de posar-hi fulletes d'espinacs fresques, jo hi poso una mica de pesto pel damunt i li dóna un toc diferent i com que són tan primes el forn ja les cou!
-1 got d'aigua.
-1got d'oli.
-1 got de llet.
-1ou.
farina gairebé més d'un kilo! I com que nomès hi ha un ou no es pot reduir.
El que fem a casa és verduretes saltejades, que també tenim normalment en tapers al congelador amb salsa de tomàquet o no i formatge per sobre!
Heu probat de posar-hi fulletes d'espinacs fresques, jo hi poso una mica de pesto pel damunt i li dóna un toc diferent i com que són tan primes el forn ja les cou!
- Bombolla
- :: dragona
- Entrades: 4444
- Membre des de: dc. set. 10, 2008 9:25 am
- Ubicació: Mallorca (Amb el cor a Barcelona)
- Contacta:
Re: PIZZA!!!!
Nosaltres també fem la massa a casa. El meu home n'és tot un epxert i li queden boníssimes.
EL farciment que més ens agrada a nosaltres és.
Pizza-hot dog
Tomàquet+ mostassa barrejat i ben escampat per la base de la pizza, després hi posem una bona quantitat de ceba tallada ben fineta, cogombretes tallades a rodanxes, salsitxa da frankfurt a rodanxes i després formatge. Mmmm! A casa ens encanta aquesta pizza-hot dog, i a més a més, a vegades en sobra i a l'endemà encara està més bona que la nit anterior.
EL farciment que més ens agrada a nosaltres és.
Pizza-hot dog
Tomàquet+ mostassa barrejat i ben escampat per la base de la pizza, després hi posem una bona quantitat de ceba tallada ben fineta, cogombretes tallades a rodanxes, salsitxa da frankfurt a rodanxes i després formatge. Mmmm! A casa ens encanta aquesta pizza-hot dog, i a més a més, a vegades en sobra i a l'endemà encara està més bona que la nit anterior.
Que em voleu conèixer?: viewtopic.php?f=35&t=9125
Que em voleu conèixer?: viewtopic.php?f=91&t=25741
Les Positives sempre estarem amb tu Brownie !
Re: PIZZA!!!!
Dema divendres toca pizza a casa, ja us posare una fotillo, jo la massa la compro
pk fa molta mandra tenir k fer la massa i akestes k venen fresques al super son
bonissimes...... nosaltres li fiquem de tot una mica, pebrot verd, ceba, champis,
pernil dolç, baco, etccc infint de coses k ens agraden!!!!
pk fa molta mandra tenir k fer la massa i akestes k venen fresques al super son
bonissimes...... nosaltres li fiquem de tot una mica, pebrot verd, ceba, champis,
pernil dolç, baco, etccc infint de coses k ens agraden!!!!
- XANAPITUFINATRINITY
- :: papallona
- Entrades: 132
- Membre des de: dc. set. 22, 2010 3:18 pm
- Ubicació: Vilanova i la Geltrú
- Contacta:
Re: PIZZA!!!!
Hola, Noies,
Jo la veritat sempre compro la massa que venen al mercadona, a mi m'agrada. La propera vegada seguiré els vostres consells i la faré jo mateixa. Gràcies per les receptes.
Petons
Jo la veritat sempre compro la massa que venen al mercadona, a mi m'agrada. La propera vegada seguiré els vostres consells i la faré jo mateixa. Gràcies per les receptes.
Petons
Re: PIZZA!!!!
jo no faig servir cap farina especial, per la massa només hi posso:
aigua amb una mica de llevat i sal i sucre i farina
despres quan estic fent la massa afegeixo poc a poc una mica d'oli d'oliva.
la base, la fem ben prima i ens queda sempre bonissima amb un farcit de tomaquet, formatge, pernil dolç i xampinyons
aigua amb una mica de llevat i sal i sucre i farina
despres quan estic fent la massa afegeixo poc a poc una mica d'oli d'oliva.
la base, la fem ben prima i ens queda sempre bonissima amb un farcit de tomaquet, formatge, pernil dolç i xampinyons
Re: PIZZA!!!!
Amoretes, si feu vosaltres la massa de la pizza, l'heu de deixar repossar o no cal?
Jo sóc fanàtica de la pizza, només menjaria pizza!!!
Jo sóc fanàtica de la pizza, només menjaria pizza!!!
Positives: Madrona , Nivaira , NidiaGi , Mama2010 , Pimpam , Gegar , Bombolla , Anoa , Ninetapetita , Martavila i Brownie
Segona Fornada Positiva: NidiaGi
La Gràfica del positiu
♥♥♥♥ 14/2/11:TE+ ♥♥♥♥
Coneixem el ple significat de la felicitat el dia 11/10/2011
Crònica de l'arribada del Ratolinet Erik AQUÍ
Segona Fornada Positiva: NidiaGi
La Gràfica del positiu
♥♥♥♥ 14/2/11:TE+ ♥♥♥♥
Coneixem el ple significat de la felicitat el dia 11/10/2011
Crònica de l'arribada del Ratolinet Erik AQUÍ
Re: PIZZA!!!!
mama2010 sí que s'ha de deixar reposar perquè el llevat fermenti la massa tot i que també hi ha receptes que es fan sense llevat com la de coca de recapte que ha posat la piruleta i que la pots fer servir perfectament per fer pizza (per si et fa mandra esperar a que fermenti o no tens temps)
per cert, gràcies piruleta per la recepta, provaré de fer-la segur que m'encanta la coca de recapte! )
per cert, gràcies piruleta per la recepta, provaré de fer-la segur que m'encanta la coca de recapte! )
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: PIZZA!!!!
Moltes gràcies ametista! un cop vaig haver d'esperar 3 hores per una altra recpeta que també portava llevat i em vaig des-esperar!!!! Així això és lo mateix... vaja doncs :(
Positives: Madrona , Nivaira , NidiaGi , Mama2010 , Pimpam , Gegar , Bombolla , Anoa , Ninetapetita , Martavila i Brownie
Segona Fornada Positiva: NidiaGi
La Gràfica del positiu
♥♥♥♥ 14/2/11:TE+ ♥♥♥♥
Coneixem el ple significat de la felicitat el dia 11/10/2011
Crònica de l'arribada del Ratolinet Erik AQUÍ
Segona Fornada Positiva: NidiaGi
La Gràfica del positiu
♥♥♥♥ 14/2/11:TE+ ♥♥♥♥
Coneixem el ple significat de la felicitat el dia 11/10/2011
Crònica de l'arribada del Ratolinet Erik AQUÍ
Re: PIZZA!!!!
si precisament t'ho deia perquè me'n recordo del teu comentari, crec que era amb la rosca de pernil i formatge, no? doncs sí, és el mateix, totes les receptes que trobis en aquest apartat de pa i brioxeria es basen en la fermentació de la massa amb el llevat o sigui que porten temps...però sempre hi ha maneres de no des-esperar per exemple, fas la massa el dia abans (com qui posa els cigrons en remull pel dia següent) la fas mentre fas el sopar, la deixes que fermenti i abans d'anar a dormir la poses a la nevera i au, l'endemà quan la necessitis ja la tens feta
de fet últimament estic experimentant amb una massa de pizza que fa toooota la fermentació a la nevera: s'amassa i es posa a la nevera, s'hi pot estar uns quants dies i quan es necessita directament s'estira, es farceix i al forn és de lo més pràctic (la fas entre setmana quan tens un moment i te n'oblides i quan arriba el cap de setmana i et ve de gust pizza, zas! ja la tens a punt!)
ja us posaré la recepta!
de fet últimament estic experimentant amb una massa de pizza que fa toooota la fermentació a la nevera: s'amassa i es posa a la nevera, s'hi pot estar uns quants dies i quan es necessita directament s'estira, es farceix i al forn és de lo més pràctic (la fas entre setmana quan tens un moment i te n'oblides i quan arriba el cap de setmana i et ve de gust pizza, zas! ja la tens a punt!)
ja us posaré la recepta!
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: PIZZA!!!!
Doncs em sembla que ben aviat se'm girarà el cervell i faré la massa, pq tinc llevat a la nevera que em caducarà si no ho ha fet ja... demà us conto si m'he emocionat
Positives: Madrona , Nivaira , NidiaGi , Mama2010 , Pimpam , Gegar , Bombolla , Anoa , Ninetapetita , Martavila i Brownie
Segona Fornada Positiva: NidiaGi
La Gràfica del positiu
♥♥♥♥ 14/2/11:TE+ ♥♥♥♥
Coneixem el ple significat de la felicitat el dia 11/10/2011
Crònica de l'arribada del Ratolinet Erik AQUÍ
Segona Fornada Positiva: NidiaGi
La Gràfica del positiu
♥♥♥♥ 14/2/11:TE+ ♥♥♥♥
Coneixem el ple significat de la felicitat el dia 11/10/2011
Crònica de l'arribada del Ratolinet Erik AQUÍ
Re: PIZZA!!!!
nenes!!!! quina casualitat que "revifalli" el post de les pizzes...! precisament ahir en vaig fer una boníssima (sempre que hi ha futbol sopem pizza...)... vaig fer la massa jo, i vaig per, a banda, carn picada a la paella, amb bocinets de bacon... quan va estar cuit, vaig posar tomàquet d'aquell concentrat (al mercadona n'hi ha), ben estés, la carn picada amb el bacon, i després vaig tirar a sobre salsa barbacoa i formatge ratllat: PIZZA BARBACOA!!! boníssima!
Re: PIZZA!!!!
Nosaltres ahir també varem fer pizza per veure el futbol! Ahir va tocar de 4 formatges. Una altre que també ens agrada molt és de tomaquet, mozzarella, bacó, ceba i tàpares.
Jo faig massa per tres o quatre pizzes i la que no faig servir la congelo.
Jo faig massa per tres o quatre pizzes i la que no faig servir la congelo.
Re: PIZZA!!!!
helsix, la massa de pizza es pot congelar? jo ho vaig provar un parell de vegades i fatal... la congeles plana? o feta una bola???
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 0 visitants
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |