Escola Aula de Barcelona

P3 P4 i P5 educació a l'escola i a casa.
Elsa pataki
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 68
Membre des de: dl. juny 13, 2011 8:07 pm

Re: Escola Aula de Barcelona

EntradaAutor: Elsa pataki » dt. juny 21, 2011 10:31 am

Jo penso que si és el director el que parla amb els pares i els comunica que el fill no segueix el nivell, el nen marxa de l'escola i ja està no crec que causi un trauma al nen segons a quina edat estigui esclar, no és el mateix marxar a primaria que a la ESO, quan ja tens les amistats més arrelades... A més crec que tots els pares i nens desde que entren a Aula ja saben a què s'exposen, si no agafen el nivell, raó de més per esforçarse!

Jo quan era petita anava a una escola hiper religiosa(no era en plan opus), com que estava al costat de casa... tot i que els meus pares no han estat mai d'anar a missa i es van casar per l'ho civil. De petita jo només feia que pintar angelets i imatges religioses i els meus pares van veure que era millor marxar d'aquella escola, i em van preguntar que si ho preferia, i jo vaig estar encantada. Ma mare sempre em diu que si jo no hagués volgut canviar no m'haguessin canviat. A més va donar la casualitat que vem canviarnos de casa. A quart de EGB vaig entrar a l'escola Thau que és absolutament liberal, 0 religió. I de seguida vaig fer amistats, gent molt oberta, i molt maca. Amb la que encara ara mantinc relació! I a l'escola força bé, no vaig tenir cap problema. Inclús recordo haver tingut un novio el primer any d'entrar.

Bé aixó ultim ja sé que no té res a veure amb Aula, ja que per molt que el nen es vulgui quedar, no podrà...

Però si l'Alehop en té un bon record, això ja diu molt! Per cert Alehop, això que dius que no feien participar gaire als nens no feieu representacions de teatre en plan pasturets o aixi??? ||*||
Elsa pataki
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 68
Membre des de: dl. juny 13, 2011 8:07 pm

Re: Escola Aula de Barcelona

EntradaAutor: Elsa pataki » dt. juny 21, 2011 11:18 am

Per cert l'Artur Mas, va anar a aquesta escola, i els seus fills també. Això vol dir que va sortir content! Els fills del Pujol també i el Sr.Lara. L'Artur Mas, primer va estudiar al Liceo Francès, i resulta que uns professors del Liceo van obrir Aula, pel que el Mas va anar cap allà....

Us explicaré una anecdota que m'han explicat duna parella que porta el fill a Aula:
resulta que un dia al sortir de l'escola anaven a cel·lebrar l' aniversari d'un nen de la classe i els pares del nen havien preparat una festa a casa amb els pares dels altres nens.
Doncs al arribar a casa del nen tots els pares es veu que es van quedar drets xerrant mentre els nens anaven entrant cap al pis, al saló hi havia tota la taula preparada amb ganxitos, patates, begudes, i la pinyata penjant del sostre. Per sorpresa dels pares quan van anar cap al saló estaven tots els nens asentats alrededor de la taula de devant del sofà fent els deures, sense que ningú els diguès res. I quan van acabar llavors van anar a la taula a picar coses, a fer l'animal etc... Increible no trobeu??? Els deuen inculcar que primer és fer els deures, i desprès divertir-se... jo vaig flipar quan mho van explicar, ells també alucinaven! Deia que a casa quan arribava el nen ja de seguida es posava amb els deures però que havent una festa que esperaven que anessin a atacar al menjar de la taula o fessin pallasades entre els nens i al arribar a casa ja faria els deures, i va ser tot lho contrari... >.-<:
Avatar de l’usuari
tombarella
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2036
Membre des de: dc. gen. 20, 2010 10:48 pm

Re: Escola Aula de Barcelona

EntradaAutor: tombarella » dt. juny 21, 2011 11:23 am

Suposo que depèn molt del caràcter de cadascú. Jo mai vaig tenir problemes amb els estudis, al contrari, sempre em van anar de conya. Però el meu problema anava per una altra banda: l'autoexigència em provocava ansietat. El voler treure sempre millor nota, el voler sempre més i més (i sense que m'ho imposés ningú més que jo) em va acabar portant a crisis d'ansietat, angoixa i molt de patiment. Això sí, el meu expedient acadèmic era immillorable... :-:) Doncs no em vull ni imaginar si, a sobre, l'exigència també m'hagués vingut de fora. En el meu cas puc donar gràcies a que pares i mestres em "frenessin", ja que, d'altra manera, emocionalment jo hagués acabat fatal.

I veig que, malauradament, la meva filla ha sortit com sa mare. Penseu que s'emprenya amb ella mateixa si se li escapa un pipi... portant el bolquer!!!! :-:) I ni a casa ni a l'escola bressol l'hem forçat mai amb aquest tema ni amb cap altre, ja que som plenament partidaris de respectar el ritme de cada infant, tant en el propi desenvolupament psicomotriu com en el camp de l'aprenentatge.

Per això crec que, per a determinades persones, aquesta pressió dins de l'escola pot tenir conseqüències molt negatives. Però no tothom és igual, és clar. :ok:
Imatge Imatge

||*||
Avatar de l’usuari
tombarella
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2036
Membre des de: dc. gen. 20, 2010 10:48 pm

Re: Escola Aula de Barcelona

EntradaAutor: tombarella » dt. juny 21, 2011 11:28 am

Elsa, sí que és curiosa aquesta anècdota, sí! Però jo no sé si ho aplaudiria, la veritat... Crec que és important fer la feina i tenir clar que no es pot anar deixant (jo també feia els deures primer de tot, sense anar a aquesta escola ;-) ), però també crec que és molt important saber quan és el moment de cada cosa. I, sincerament, si jo preparés un soparet romàntic al meu home, em vestís per a l'ocasió, però quan ell arribés a casa em digués: sí, amor meu, però primer he de repassar unes factures. La veritat... em passarien les ganes de sopar i de fer res més. :ufs: Doncs quan hi ha una festa, un també ha de saber dir "ara a divertir-se, que la feina també pot esperar, per un dia". Uff! És que en què els estem educant, si no? La feina per davant de la família i els amics??? Potser sí que hi ha a qui ja li sembla bé, però no és la meva visió del món.

Jo treballo per a viure, no visc per a treballar.
Imatge Imatge

||*||
Avatar de l’usuari
socpetitona
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2180
Membre des de: ds. jul. 28, 2007 8:19 pm

Re: Escola Aula de Barcelona

EntradaAutor: socpetitona » dg. març 04, 2012 1:29 pm

I que hi ha mes bonic que un nen que tira pugui donar suport i ajudar a un que no se'n ensurt tam be?
Que volem a la vida que nomes triunfin elsguanyadors? O que entre tot ajudem afer un mon millor i una vida feliç a tothom?
L'aula promou la competitivitat i gens el respecte pels altres, l'egoisme per sobre de tot... Quin mon ens espera...
Jo ni boja els duri a una escola que promou aquests valors per sobre del companyerisme, el respecte als altres. I es clar que esta al primer lloc de la classificacio del mundo! Pero es que hauria de competir sola en el ranquing! Per mi aquesta escola no es pot comparar amb una altra on nens surten super ben preparats i a sobre amb bons valors per anar per la vida...
Jo sempre havia estat molt bona estudiant i em posaven al costat nens que els costava x poder-lis donar un cop de ma. Per aixo es un bon valor a inculcar i a promoure!
Imatge
Clàudia Myers
Entrades: 1
Membre des de: dj. maig 17, 2012 7:53 pm

Re: Escola Aula de Barcelona

EntradaAutor: Clàudia Myers » dj. maig 17, 2012 8:30 pm

Hola soc una exalumna de l'aula.
Voldria donar sens dubte la meva opinió en aquest cas ja que crec que necessiteu veure-ho tot des d'un punt de vista més intern, més comprensiu...
Jo tenia certs problemess amb les notes i això, aviso, fa mal a l'autoestima. Però no guardo cap mena de rencor a l'escola, i ara! L'Aula es una escola on es formen persones, tal com diuen ells. Una d'aquelles que no busquen només ser bons en notes, sinò a educar els nens bé, a preparar-los per un futur molt dur. Si que són nens competitius però per ser-ho també són super ambiciosos i treballadors!! Des de sisè es parla als professors de vostè, les classes són més o menys tranquiles (en comparació a les dels meus amics de fora ). Però perquè és això? Jo crec que clarament és per l'ambient que hi ha perque el temari no és millor al de qualsevol altra escola de Barcelona.Hi ha aquest ambient d'esforç i superació (en altres escoles costa trobar-l'ho) constanment que fa que els nens es superin a si mateixos o bé s'estressin. Aquest és l'aspecte negatiu. Si el teu fill/filla no se sap organitzar ( com haig d'admetre em passava a mi ) ho passarà malament. No és pel temari, com ja he dit abans, sinò per la pressió. Es pot sentir dèbil, deprimit i rabiós però no crec que es rendeixi ja que ha sigut educat de tal forma.
Jo vaig arribar a sisè, quan tot començava a ser més complicadet. Anava bé, no de les millors és clar, però bé. Em sorprenia el nivell d'anglès, que crec que és un dels punts forts o l'informàtica ( que vaig entenent poc a poquet, al principi no entenia res en absolut!! ).
Però vaig arribar a 3 de la ESO on les coses són duretes. Vaig tindre uns quants entrebancs i m'en vaig anar...
M'esforçava però vaig perdre les ganes ja que estava super cansada. Això és complicat haha!!!

Aveure en conclusió dic que l'Escola és gran i bona i si ets un alumne brillant l'escola t'oferirà immenses possibilitats (conec una noia que va ser admesa tant a la MIT de Massachussets com a Yale). Però si no és aixì patiràs. Però crec que això et farà fort pel futur! El món és dur i com més preparat estiguis millor, no només en l'aspecte acadèmic sinò també en la persona.
Hi ha una gran diferència entre un alumne que ha tret bones notes però ha esta en un institut reben males influencies, i no s'ha dignat a superar-se cada dia, a competir, i un alumne que ha tret també molt bones notes però que ha estudiat en una escola que l'ha fet treballar dia a dia, esforzant-se al màxim, no esperant que les coses li vinguin soles.
El tracte és esplèndid, encara que a vegades uuna mica llunyà.

Espero que et serveixi! Gràcies per llegir el meu comentari, i molta sort.
Clàudia Myers l’ha editat per darrera vegada el dia: dl. juny 04, 2012 2:41 pm, en total s’ha editat 1 vegada.
Avatar de l’usuari
Helia
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2289
Membre des de: dv. gen. 30, 2009 12:37 pm

Re: Escola Aula de Barcelona

EntradaAutor: Helia » dv. maig 18, 2012 5:34 pm

Uauuuuuu!! A Yaleee!! :-:) Jo vaig estudiar a la Universitat de Lleida, i orgullosa que n'estic! :content: Sóc autònoma i per sort tinc feina. I vaig anar a un institut públic on em feien pencar, però ho feia perquè em donava la gana.

Mira, la vida mateixa t'ensenya a esforçar-te, hagis anat a una megaescolasuperxuli o a una escola o institut públic. No hi ha res en aquesta vida que et garanteixi RES, i menys tal com estan les coses avui en dia.

Ho sento, però no crec que siguis real, ni que facis 3r d'ESO ni tot això que dius. Ja cansen les persones registrades de nou per parlar d'aquesta escola...
ImatgeImatge
Imatge
neuetes
:: dinosaure
Entrades: 5536
Membre des de: dj. oct. 09, 2008 5:54 pm

Re: Escola Aula de Barcelona

EntradaAutor: neuetes » dv. maig 18, 2012 5:52 pm

I si dius que estudies en aquesta escola "tant exigent" hauries de cuidar la teva ortografia i la teva gramàtica, que deixen molt que desitjar, aixó per començar...
Avatar de l’usuari
tolinso
:: dinosaure
Entrades: 5961
Membre des de: dv. maig 09, 2008 9:41 pm
Ubicació: Philadelphia, EEUU

Re: Escola Aula de Barcelona

EntradaAutor: tolinso » dv. maig 18, 2012 6:32 pm

que aixequi la ma quants d'aqui sabiem que era la MIT quan feiem 3r d'ESO?? :content: :content:

per a fer propaganda d'una escola no cal fer-se passar per alumne home, i per a fer propaganda no queda gaire be dir que en aquesta escola si ets bo triumfaras i si no ho ets doncs aquesta no es l'escola per a tu :-:) Formar persones com dieu.... si pero amb quins valors?? que l'esforç només es recompensa si treus bones notes? i tots els nens que s'esforcen pero no assoleixen el suposat nivell que es demana??

prefereixo una escola on es valori a tots els nens per igual, i no se'ls evalui nomes per la nota que treuen! que les notes son importants? si, i molt! pero es ben trist que "convidin" a marxar de l'escola als nens que no treuen bones notes.... molt trist!

ah! i l'exit no es valora nomes pel fet d'estudiar en una escola d'elit o en una de les millors universitats del món. Aixo nomes demostra que t'has pogut permetre els 200 o 300 mil dolars que et costa una carrera a MIT o Yale, ah si! i que nomes pel fet d'haver estudiat alla tens feina... pero demostra ben poc del tipus de persona que ets.
lupitafriend
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1685
Membre des de: dg. març 01, 2009 12:03 pm

Re: Escola Aula de Barcelona

EntradaAutor: lupitafriend » dv. maig 18, 2012 8:43 pm

le damos un aplauso y dejamos que se vaya??

per favoooooooooooooooorrrrrrrrrr!!!!!

lo greu es: que fa una nena de 3r d,ESO xafardejant en un foro de mamis??? q potser has tingut algun "accident", si necessites consell demana, pero crec q tot el que has de saber sobre sexualitat i reproduccio ja t'ho deuen haver ensenyat a l'escola.
Imatge

Imatge



Imatge
Avatar de l’usuari
entrerius
:: dofí
:: dofí
Entrades: 3452
Membre des de: dv. set. 26, 2008 6:12 pm

Re: Escola Aula de Barcelona

EntradaAutor: entrerius » dl. maig 21, 2012 4:31 pm

osea, me tapo un ojo, me tapo el otro y nada que veeer!!!
neuetes
:: dinosaure
Entrades: 5536
Membre des de: dj. oct. 09, 2008 5:54 pm

Re: Escola Aula de Barcelona

EntradaAutor: neuetes » dl. maig 21, 2012 5:26 pm

entrerius ha escrit:osea, me tapo un ojo, me tapo el otro y nada que veeer!!!

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Padre Niño Primara
Entrades: 1
Membre des de: dl. abr. 12, 2021 12:48 pm

Re: Escola Aula de Barcelona

EntradaAutor: Padre Niño Primara » dl. abr. 12, 2021 12:56 pm

En 2021, malauradament poc per canviar dels comentaris de VespresVerds en 2014 o d'altres comentaris negatius escrits aquí. El tracte general amb els nens segueix igual de dur, arbitrari, menyspreant la relació amb els pares i baixant l'autoestima als nens. Dependrà de cada professor i de qui és la vostra família per a l'escola potser, però en general l'escola segueix igual.
Browniano
:: puça
:: puça
Entrades: 8
Membre des de: dj. feb. 04, 2021 8:57 am

Re: Escola Aula de Barcelona

EntradaAutor: Browniano » dc. abr. 14, 2021 11:04 pm

Doncs és una llàstima perquè és una de les escoles que estem mirant pel nostre fill a P2. Des de fora li veiem coses bones; sensibilitat artística, 4 llegües (català, castellà anglès i francès), excel·lent nivell científic i disciplina. Tot i això, no volem una escola amb un règim militar, tot amb sentit comú.

Torna a “Educació Infantil”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 4 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::