mascotes i bebès!!

Gats, gossos i ocells i tots els nostres animalots.
martina13
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1102
Membre des de: dl. set. 02, 2013 10:43 pm

mascotes i bebès!!

EntradaAutor: martina13 » dg. set. 08, 2013 10:59 pm

hi ha algú que hagi tingut un bebe tenin gossos a casa??
jo tinc 2 gossos pataners de raça petita pero remimats jeje.
què m'aonselleu? sobretot a nivell d'adaptacio am la criatura: si deixarls acostar( k jo crec k si) o no, com evitar gelos etc.
Avatar de l’usuari
Alehop
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1165
Membre des de: dl. oct. 18, 2010 12:23 pm

Re: mascotes i bebès!!

EntradaAutor: Alehop » dg. set. 08, 2013 11:23 pm

El meu gos va arribar abans que els meus fills a casa, i jo al principi (abans de neixer la gran) no sabia com enfocar-ho...però ara veig que ha estat super positiu!!

Es un bichon maltes, i tal com vam arribar de l'hospital amb la gran, la vam deixar al terra al seu maxicosi i el gos la mirava i l'olorava. Quan la nena plorava el gos plorava, quan la nena va creixer es deixava fer de tot i es feien uns petons l'un a l'altra que pa que...Ara la meva filla sap que el gos ha de tenir menjar i aigua, que s'ha de treure, que les caques s'han de recollir i llençar...Es un amic i una form d'inculcar hàbits i responsabilitats...

Ara el meu fill petit te 16 mesos i es lleva pel mati i el primer que fa es anar a buscar el gos!!!! El gos és super protector amb el Nico i, igual que feia amb la seva germaneta gran, el cuida, juga amb ell i es fa estimar moltissim!!

Jo ho trobo molt recomanable, però crec que mai s'ha d'oblidar que, per damunt de tot, els gossos son animals. Amb aixo no vull dir res mes que s'ha de tenir la precaucio de ser-hi present quan el gos i el bebè estiguin sols, vigilar que els "jocs" dels bebès no facin mal al gos, que no es recomanable que estigui el bebè a la vora del gos quan menja o beu...no sé, cosetes concretes, però de sentit comú, trobo!

En qualsevol cas, no t'has d'amoinar!! Segur que teus gossets tambe necessitaran el seu proces d'adaptacio al bebè, pero ja veuras q tot anira molt be!!
noviachuky
:: dinosaure
Entrades: 7535
Membre des de: dt. maig 06, 2008 4:05 pm

Re: mascotes i bebès!!

EntradaAutor: noviachuky » dl. set. 09, 2013 8:15 am

Per nosaltres experiència super positiva, a casa nostra teniem una gossa, a casa la meva mare una altra i a casa la sogra una altra.
Els nens de ben petits han crescut amb gossos i n'estan encantats, la única que potser ha estat una mica més gelosa ha sigut la cocker però ella mateixa quan veia que arribaven els nens s'amagava i santes pasqües, en canvi la de la meva mare que es una patanera com dius tu es deixa fer de tot, lo inimaginable! Es per pixar-se quan els veus junts.

Sempre amb cuidado eh pq no saps per on et surtiran els gossos però crec que privar-los encara seria pitjor.

Que vagi molt bé!
:-()-) :-()-) :-()-) :-()-) :-()-)
Imatge

Imatge
cyprus
:: papallona
:: papallona
Entrades: 100
Membre des de: dv. abr. 27, 2012 1:51 pm

Re: mascotes i bebès!!

EntradaAutor: cyprus » dl. set. 09, 2013 8:33 am

La meva experiència també és molt positiva! Tinc dos gossos creuats de mastí que es van criar amb biberó i que eren els nostres ninos fins que vam tenir a en Martí. A mi també m'amoïnava pensar que tindrien gelos però no ha estat així. Com em van recomanar diverses persones, el primer que s'ha de fer en arribar a casa de l'hospital és deixar-los olorar el nadó i no mirar d'amagar-lo massa perquè l'integrin com un més de la família. En el meu cas, la seva reacció va ser primer de curiositat i després més aviat protectors, quan venien convidats estaven pendents de què li feien.

No t'enganyaré en dir-te que tot ha estat fàcil, els gossos han passat en segon pla i es deuen sentir desplaçats, cosa que em fa molta pena. Jo voldria estar més per ells però amb les atencions que vol el nen és difícil. Però ara que en Martí ja té 13 mesos començo a veure que s'està forjant una relació meravellosa. Tant petit com és està molt pendent del que fan. Quan els veu es posa a riure i xisclar i la veritat és que són tan bons que es deixen tocar encantats. Com t'han dit quan estan junts has d'estar sempre tu alerta i al seu costat i en veure qualsevol reacció extranya rectificar-la. Evita situacions potencialment perilloses com que estiguin aprop quan mengen i sobretot no deixis de fer coses que sempre has fet amb ells: passejar-los sovint (al nen el que li encanta sortir a passejar amb ells, això sí, els ha d'aguantar el pare perquè estiren un xic!) i moments de carícies i d'atenció exclusiva.

Ja veuràs com val la pena!! :ok:
Avatar de l’usuari
Nime
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1507
Membre des de: dv. des. 30, 2011 10:32 pm
Ubicació: Sant Cugat del Vallès

Re: mascotes i bebès!!

EntradaAutor: Nime » dl. set. 09, 2013 8:35 am

Jo tinc un lhasa apso (semblant al bichon de la Alehop) i un nen de 9 mesos i l'experiència de moment genial; el gos es deixa fer de tot pobret, no hem tingut cap problema de gelos, sinó més ben aviat d'avorriment per part del gos els primers mesos. El pobre ens deixava fer tot el dia, però a la nit quan ficàvem al Teo al bressol ja ens venia amb la pilota per jugar-hi, una peneta... Però ara que el nen ja es mou juga amb ell, li porta la pilota, el nen l'agafa, li cau, el gos li torna a portar i així poden estar-se una bona estona.

Tot i així, com ja t'han dit, no deixen de ser animals, sempre s'ha de vigilar quan estan junts no sigui que un dia el nen li faci mal al gos jugant i aquest s'ho pugui "prendre malament" :ok:
Imatge
Avatar de l’usuari
atreya
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1182
Membre des de: dc. ago. 19, 2009 4:35 pm

Re: mascotes i bebès!!

EntradaAutor: atreya » dl. set. 09, 2013 10:59 am

Hola
nosaltres tenim una gossa labrador que quan va neixer la nena tenia quatre anys. Mentre jo era al hospital el meu marit li va portar perque olores roba bruta i bolquers de la nena i quan vam arribar a casa vam deixar la nena al sofa i la gossa la va estar olorant.
Actualment la nena adora la gossa i nomes et dic que molts cops la porta ella amb la corretja i mai li ha fet cap estrebada ni la fet caure i aixo que pesa trenta quilos.
Si que et recomano que no li canviis habits despres de neixer la nena sino el gos relacionara el bebe amb algo dolent. Es a dir si no vols per exemple que entri a lhabitacio del peque no li deixis des de ja i aixi amb altres coses. Ja veuras com anira genial jo ara nomes penso en el dia que falti la gossa no vull ni pensar com sho prendra la nena....
"http://lilypie.com/"><img src="http://lb1m.lilypie.com/FrdKp1.png" width="200" height="80" border="0" alt="Lilypie First Birthday tickers"


ImatgeImatgeImatgeImatge
Avatar de l’usuari
carlotayeric
:: pantera
:: pantera
Entrades: 893
Membre des de: dc. març 13, 2013 12:53 pm

Re: mascotes i bebès!!

EntradaAutor: carlotayeric » dl. set. 09, 2013 12:38 pm

Mi experiencia.tmb es poaitiva, yo tenia.dos perros en casa cuando llego eric y los.dos lo aceptaron muy bien y nunca le.hicirron nada
Imatge Imatge

26-6-15 nico brilla en el cielo. papa y mama jamás podremos olvidarte ni dejaremos de quererte nunca
numa1982
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1708
Membre des de: dt. des. 04, 2012 10:09 pm
Ubicació: Mallorca

Re: mascotes i bebès!!

EntradaAutor: numa1982 » dl. set. 09, 2013 12:52 pm

Hola!

A mi també em preocupa el tema. Nosaltres tenim un llaurador que dissabte va fer un anyet. Des del mes de juny, quan vam pintar l'habitació den Pau, no el deixem entrar i sembla que ho ha entès. Ara ens falta una setmana per tenir el petit i els problemes que veig són la higiene (en Tro perd moltíssim pèl) i la nit. No hem aconseguit que en Tro dormi a la terrassa una nit sencera i no sé com ens ho farem quan també hi hagi en Pau... En fi, tocarà esperar...
Imatge

ImatgeImatge
mamenTGN
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 50
Membre des de: dj. abr. 04, 2013 6:11 pm

Re: mascotes i bebès!!

EntradaAutor: mamenTGN » dl. set. 09, 2013 2:28 pm

quan la meva nena va nèixer el gos tenia un parell d'anys i s'ho va prendre super bé, no entrava a la seva habitació i quan ella plorava el gos venia a buscar-nos (com si no ho sentissim nosaltres!"=)
vaja, una experiència perfecte, i no sé si és casualitat o no però la nena el primer any no va agafar ni un costipat, estava inmunitzada?
martina13
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1102
Membre des de: dl. set. 02, 2013 10:43 pm

Re: mascotes i bebès!!

EntradaAutor: martina13 » dl. set. 09, 2013 2:41 pm

moltissimes gràcies per les respostes!!!!

aixxx és un tema que et fa por pq penses ostres i si no s'adapten??? per nosaltres els gossos són un membre més de la familia no vull ni pensar en una situación en que els gossos no acceptin la Martina.

això que heu dit de dur roba bruta i panyals ho faré a més tenim la clínica a 2 minuts de casa caminant, ho podrem fer sense problemas.

gràcies!!!!!!
eviane
:: granota
:: granota
Entrades: 203
Membre des de: dl. des. 17, 2012 11:19 am

Re: mascotes i bebès!!

EntradaAutor: eviane » dl. set. 09, 2013 3:48 pm

Hola!

La nostra experiència també és positiva. La Fosca sempre ha sigut molt bona i entèn molt bé el q pot fer i el q no. Ara em fa peneta perquè no li podem dedicar el mateix temps q abans, però s'ho ha pres molt bé.

A nosaltres ens van recomanar q quan tornèssim de l'hospital, la gossa no hi fos a casa, i quan estiguèssim tots, llavors ens la portèssin, així no s'ho prendria com q la nena entrava al seu territori, sino q ella venia al territori nostre i de la nena.

Q vagi molt bé!!
mishka
:: gosset
:: gosset
Entrades: 458
Membre des de: ds. maig 14, 2011 4:55 pm

Re: mascotes i bebès!!

EntradaAutor: mishka » dl. set. 09, 2013 3:52 pm

Nosaltres també dos petaners i van arribar les dues bessones. Tot molt bé. De moment cap problema.
I això que han dit més amunt d'estar immunitzats, les nostres nenes tampoc han tingut mai res, ni un constipat.
Jo no vaig fer això dels bolquers... primer vam arribar amb una nena i la vam deixar olorar, i al cap d'un mes quan va arribar la segona, jo crec que van "flipar" una mica... no sabien on mirar... ajjajaja
2010:3 IA(-);juny 2011:1a FIV,avort.9 set.;febrer 2012:2a FIV+DGP(02/02/12=transfer);16/02/12:beta +
24/02:Són DOS!!; 09/12: dues princeses amb nosaltres.
05/13: a pel 3r! no ha pogut ser.
Avatar de l’usuari
Lizzy
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 529
Membre des de: dl. març 04, 2013 4:00 pm

Re: mascotes i bebès!!

EntradaAutor: Lizzy » dl. set. 09, 2013 4:06 pm

Noies, aprofito el fil per afegir-hi una altra pregunta: algú té experiència de tenir un fill/a amb gat a casa?? Nosaltres tenim una gata i estem fent tot el possible perquè es familiaritzi amb tots els mobles nous, ho hem anat muntant tot de forma progressiva perquè no se sentís "envaïda"... Però m'intriga molt com reaccionarà quan arribi la peque... ?-)
Imatge
Avatar de l’usuari
retalls
:: granota
:: granota
Entrades: 204
Membre des de: dt. set. 03, 2013 8:32 pm
Contacta:

Re: mascotes i bebès!!

EntradaAutor: retalls » dl. set. 09, 2013 4:45 pm

Lizzy ha escrit:Noies, aprofito el fil per afegir-hi una altra pregunta: algú té experiència de tenir un fill/a amb gat a casa?? Nosaltres tenim una gata i estem fent tot el possible perquè es familiaritzi amb tots els mobles nous, ho hem anat muntant tot de forma progressiva perquè no se sentís "envaïda"... Però m'intriga molt com reaccionarà quan arribi la peque... ?-)


eppss

jo tinc gat, té set anys i la Laia tot just ara faré un any.

Jo tenia molta por, perquè ell bufa i es tirava damunt d'altres nens, els meus nebots quan venen he de tancar-lo a una habitació. Vam comprar una tanca de les més altes per por, evidentment, la salta quan vol...

Però no hi hagut cap problema!

Quan vam començar a canviar l'habitació (era la seva, on ell dormia cada nit) el vam anar separant i prohibint l'entrada, podia olorar però no podia entrar dins el bressol. Quan estàvem a l'hospital li vam portar la robeta i li deixàvem pel seu "cuco" perque anés ensumant. I quan vaig arribar amb ella, li acostava, tot molt tranquil, si ell no volia venir res i quan ha volgut ensumar-la no li he prohibit. Només un cop que va començar a plorar, a ell li va fer por i va bufar, però un cop ha vist que plora, ja no ha bufat més.

Ara la petita que gateja el persegueix i li estira fort dels cabells, jo sempre acostumo a estar davant i acaricio al gat i faig que ella aprengui que no el pot agobiar.

vaja, que ja et dic, que cap problema si li deixes el seu temps i una mica d'espai.
Ja aniràs dient!! sort
Avatar de l’usuari
mimi82
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1532
Membre des de: dl. ago. 08, 2011 6:06 pm
Ubicació: Lleida

Re: mascotes i bebès!!

EntradaAutor: mimi82 » dl. set. 09, 2013 5:14 pm

Hola, jo us puc explicar el cas amb els nens de ma germana ja que jo no tinc fills, encara...

Quan ma germana gran es va quedar embarassada teniem un Pastor Alemany de 45kg amb un anyet i escaig, foça dominant (bordava a tots els gossos tot i que mai n'ha mossegat cap) i teniem una mica de por de com ho entomaria pq ell era el mimat de casa, i ho vam preguntar al veterinari i ens va dir que uns dies abans de que nasqués el nen anessim tirant colonia de bebè per casa per anar acostumant-lo a l'olor i també ens van dir de portar un bolquer brut de l'hospital abans de portar el nen, pq l'olorés i s'anés familiaritzant...
Un cop van portar l'Arnau a casa, li van ensenyar i cap problema!
El que mai es pot fer es no deixar-lo atansar o tancar-lo quan hi hagi el nou vingut, pq llavors es quan agafen gelos (cosa bastant lògica...) el que s'ha de fer és introduir-lo amb normalitat i ja veuràs que tot anirà rodat!!
Ara fa 9 mesos va neixer la germana de l'Arnau, i el Pastor alemany ja te 7 anys i es l'obsessió de la Jana, el primer que va dir va ser guaguau tot perseguint al Drac... També tenim una Golden de 3 anys i una Beagle de 2 i super bé, amb l'Arnau que té 5 anys juguen un munt (sobretot la Beagle, es pasen hores perseguint-se) i amb la Jana super bé tots 3, també!!

Estigues tranquil·la que els gossos són molt savis!!!! :ok: :ok:
Tenim ganes de tu, petit@...Maig 2011
4 IA's :ufs: 2na transfer, 2na FIV desembre 2014 :ok:
12/08/2015 --> Benviguda princesa!!!!
**BessonadaPacte de panxu: crisàlide :-()) ,mimi , isa31**

Imatge
Avatar de l’usuari
Lisa_Cat
:: peixet
:: peixet
Entrades: 286
Membre des de: dj. maig 20, 2010 6:04 pm
Ubicació: Vallès Occidental

Re: mascotes i bebès!!

EntradaAutor: Lisa_Cat » dl. set. 09, 2013 11:09 pm

Hola!
Per nosaltres tambe ha estat una experiencia positiva! Teniem 2 gats, bastant mimats tambe... I des de que va arribar el nen a casa ja van perdre l'exclusiva.
Tot ens ha anat molt be, no hem tingut mai cap problema ni a casa ni anant en caravana, nomes ara que el nen te 3 anys comença a martiritzar-los i perseguir-los, pero ells mes que encarar-s'hi, fugen.
A part d'aixo, el meu cunyat te dos gossos grossos, caçadors, i els pobrets tambe ho suporten tot com uns campions.
Pero com t'han dit, millor no perdre'ls mai de vista quan estan junts, que no passes res...
Lisa ||*||

Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
atreya
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1182
Membre des de: dc. ago. 19, 2009 4:35 pm

Re: mascotes i bebès!!

EntradaAutor: atreya » dt. set. 10, 2013 8:26 am

Hola
ostres aixo de la inmunitat jo no se si es veritat o no pero la meva filla el curs passat va ser la unica de la classe que no va faltar ni un dia a la llar. El primer any si que es va posar malalta pero ni de bon troç com la majoria de nens.
No se qui ha dit tema pels...f per mi el pitjor mels trobo per tot arreu. Algu te una solucio magica?
"http://lilypie.com/"><img src="http://lb1m.lilypie.com/FrdKp1.png" width="200" height="80" border="0" alt="Lilypie First Birthday tickers"


ImatgeImatgeImatgeImatge
martina13
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1102
Membre des de: dl. set. 02, 2013 10:43 pm

Re: mascotes i bebès!!

EntradaAutor: martina13 » dt. set. 10, 2013 9:05 am

pels pèls el millor es tenir un aspirador roomba amb filtre especial x mascotes.com k va sol es ideal pq pots estar fent altres coses i passar-lo cada dia.ara això si es una solucio cara, pero va de meravella!!!
cyprus
:: papallona
:: papallona
Entrades: 100
Membre des de: dv. abr. 27, 2012 1:51 pm

Re: mascotes i bebès!!

EntradaAutor: cyprus » dt. set. 10, 2013 9:18 am

Jo també trobo pèls a tot arreu :-o00m L'aspiradora Dyson també va força bé, de preu també pica però. A part dels dos gossos també tinc dos gats. D'entrada els feia pànic el nen (als gats), ara s'hi estan acostumant i estic ensenyant-li que s'han de tocar suau, perquè els hi fa unes estirades de por...

I això de la immunitat, serà per això o per una altra cosa, però el meu (creuem els dits) per ara no s'ha posat mail malalt! :b-))) visca els animals!!!!!!
Avatar de l’usuari
Leonera
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 62
Membre des de: dj. maig 26, 2011 4:45 pm

Re: mascotes i bebès!!

EntradaAutor: Leonera » dt. set. 10, 2013 2:36 pm

Nosaltres en el moment de neixer la petita, teniem dos gossos.. i no petits, un X de mastin amb husky, i una iaieta X pastor alemán.
Teniem certa por per veure com reaccionarien, sobretot per la Bora, el mastin-husky, que es jove, no para, te les potes moolt grosses i nomes movent la cua ja tenim aire acondicionat a casa. Pels dies d'hospital teniem les gosses a casa els meus pares fins que vam tornar i el leonero va anar-les a buscar. Teniem a la peque en una minicuna al menjador, i a l'entrar la bora va anar directe a la cuna, quin olfacte! pero directe! Se'm va pasar de tot pel cap en un moment, pero tot va anar bé, olorava amb molta intensitat i continuament s'hi assomava a mirar, i movia la cua.
Els primers dies vam ser una miqueta estrictes en mantenir distancies, per pors nostres mes les que et donen els de fora. Pero vam anar veient que tot funcionava, ens vam anar relaxant i tot va anar encara millor. Si als animals no els canvies les rutines no hi ha problema, pensó, i aixó que l'atenció es queda algo mes reduida, pq un fill absorveix mes temps, pero es anar trobant el punt en el canvi de rutines, i anar compensant en el que es pugui, tot i estar mooolt cansats.
A dia d'avui la peque i la gossa es porten de fabula, es un gust veure-les interactuar! i la peque li posa menjar, li dona aigua, vol que l'acompanyi a dormir tb, portar la corretxa al passejar,... un gust. I els pels es el pitjor! i quan es temporadaaa.. bueno! s'hauria d'aspirar cada dia! Pq es molt millor aspirar que escombrar.
Imatge

Torna a “Mascotes”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 0 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::