FIV a Sant Pau, compartim experiències??

Tractaments, clíniques, medicaments..
Xúlia2019
:: puça
:: puça
Entrades: 21
Membre des de: dt. feb. 19, 2019 6:13 pm

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

EntradaAutor: Xúlia2019 » dj. ago. 01, 2019 10:08 am

Bon dia a totes!!
Per fi m’han trucat per fer la primera visita >.-<: !!!! La Tinc a finals d’agost amb el dr. dosouto??? Alguna que hagi estat amb aquest metge??
I... que fan a la primera visita??
Vinga noies que estic molt nerviosa!!! Jajajajaja
Barcelona32
:: puça
:: puça
Entrades: 25
Membre des de: dc. maig 15, 2019 2:45 pm

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

EntradaAutor: Barcelona32 » ds. ago. 03, 2019 12:46 pm

Hola noias, volia fer unes preguntes.... vaig tenir visita el 18 de juny i m’han derivat a la puigvert x Fiv, el ginecòleg ca trucar davant meu i em van posar en llista de esepera ell molt amable em va comentar q hi habia 18 mesos de espera, i que m’ha enviarian una carta a casa conforme estaba en llista de espera, la meva sorpresa que encara no ha arribat, i es molt difícil posar-se en contacte amb ells ja q només pos trucar de 10-11 de dilluns a divendres, seguire intentant avera si em contesten jejeje des-de la visita que et derivin fins que arriba la carta quant us ha pasat de temps? I després podríeu dir las que heu conseguit el gran positiu quina reserva ovàrica i teniu? I quants intents entren de Fiv? Moltes gracias doneu molta força amb aquest positius!!! Molta sort a totes!!!!
sic18
:: puça
:: puça
Entrades: 12
Membre des de: dv. nov. 09, 2018 9:41 pm

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

EntradaAutor: sic18 » ds. ago. 03, 2019 1:02 pm

Hola noies,

Xúlia2019: No se a quina primera visita et refereixes, a mi em van derivar del ginecoleg de la ss de la meva ciutat a la puigvert (i va tardar 18 mesos) i al juny 1a visita a puigvert em deriven per fiv a st pau (i em va dir el doctor que uns 18 mesos mes) tot i que crec q es va liar, perque vaig trucar a st pau i em van dir que uns 6 mesos com a molt... aixi que creuem dits.

Barcelona32: A la puigvert (1a visita) nomes em va preguntar si era regular amb les res regles, si havia tingut embaras previ o abort i poca cosa mes i em va fer la derivació a st pau. Vam estar molta estona esperant la visita (de les 10:00 que teniem hora vam entrar a les 12:30h) i despres a dins 20 minuts. Pero el metge molt atent i tot be.

També us dire que en el meu cas som dos noies, ens van dir que hi havia dos llistes, una de lesbianes i mares solteres i l’altra de heteros, les dos llistes van a fiv pero la de heteros està bastant mes plena i l’espera es una mica més.
Barcelona32
:: puça
:: puça
Entrades: 25
Membre des de: dc. maig 15, 2019 2:45 pm

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

EntradaAutor: Barcelona32 » ds. ago. 03, 2019 2:03 pm

Hola nosaltres la meva ginecolga de la ss ens van derivar a Sant pau i Sant pau vam trigar gairebé un any en que ens cridiesin per prienra visita, y van anar a Sant pau em van fer analítica, i a la mateixa consulta una eco, i a llavors ara ens derivan a la puigvert i ens van comentar això que tenim que esperar any i mig i que ens enviraina una carta en la cual posa que estem en llista d espera a la puigvert
sic18
:: puça
:: puça
Entrades: 12
Membre des de: dv. nov. 09, 2018 9:41 pm

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

EntradaAutor: sic18 » ds. ago. 10, 2019 3:16 pm

Hola noies,

Aquesta setmana he rebut la carta del st pau dient que estem en llista d’espera i que no trigaran mes d’un any en visitar-nos.

Alguna em pot dir quan van tardar desde que vau rebre la carta fins a la primera visita de fiv? Mes que res perque jo tinc endometriosis i ara estic sense quistes, pero en qualsevol moment se’m poden tornar a fer.

Gràcies.
Colibri82
:: puça
:: puça
Entrades: 38
Membre des de: dg. maig 27, 2018 8:13 am

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

EntradaAutor: Colibri82 » dj. ago. 22, 2019 11:23 am

Hola noies que tal tot??

Jo encara a l'espera de la segona FIV, que per unes i altres m'ho han anul·lat ja tres vegades, a veure si ja arriba la definitiva.

Xúlia2019: Amb el recorregut que porto d'un any i mig realitzant-me tractaments, he passat per tots els metges de l'equip, i dir que tots són encantadors, però per a mi els millors són el Dr. Dosouto i la Dra. Pares, potser són els dos que més s'han centrat en el meu cas, a respòs a tots els meus dubtes i m'han donat consells i alternatives al nostre problema.

Barcelona32: Personalment mai vaig rebre cap carta on m'indiquessin que ja estava a la llista d'espera. M'enrecordo que vaig trucar al passar 6 mesos perquè no tenia notícies de cap tipus, i per fí em van comunicar que estava a la llista i que hi havia una demora de 18 mesos per parelles heterosexuals des del moment que reben la sol·licitud fins la "primera visita". En el meu cas van passar 17 mesos quan vaig rebre la trucada, i 3 mesos més per visitar-me a St. Pau, després em van indicar que anès a demanar hora per la visita a Puigvert, per l'analítica i amb anestèsia pel preoperatori. Aquí ja ve tot rodat.

Doncs aviam si l'espera és rápida i aviat podem cantar totes un positiu!! Que vagi molt bé bones vacacnces.
Noelia1012
Entrades: 1
Membre des de: dj. set. 05, 2019 12:51 pm

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

EntradaAutor: Noelia1012 » dj. set. 05, 2019 1:00 pm

Hola noies! M'han ver 3 IA per SS totes negatives,al maig em van derivar a Sant Pau per començar FIV i al mes d'agost m'ha arribat una carta dient-me que estic en llista d'espera i que no trigaràn més d'un any en visitar-me.
Algú que em pogui dir més o menys que triguen en donar-te la primera visita? Té algo a veure l'edat?? Tinc 26 anys i tinc entès que segons l'edat que tinguis triguen més o menys en trucar-te...Bueno en fi l'espera desespera...
Lenalena33
:: puça
:: puça
Entrades: 10
Membre des de: dl. març 26, 2018 9:24 pm

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

EntradaAutor: Lenalena33 » dc. set. 11, 2019 8:22 am

Hola a todas!! Hace mucho tiempo que no entraba en el foro y entro a daros mucho ánimos.
Desde hospital Tauli me derivaron a San Pau y me llamaron en un año justo. Hice mi primera fiv y me quedó 1 embrion que ahora esta apunto de nacer pues estoy de casi 37 semanas. A las que empecéis con esto, no desanimarnos pues tenemos nuestros 2 intentos y a por ello chicas.
Tengo una pregunta y es si alguien sabe si teniendo ya un bebé, en un futuro puedo volver a intentarlo por la ss en San Pau. Me queda un intento pero nose si me dejarían. Alguna lo sabría? Muchas gracias y ánimo a todas que os leo. :--/)
Mnk12
:: puça
:: puça
Entrades: 5
Membre des de: dc. set. 11, 2019 9:43 am

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

EntradaAutor: Mnk12 » dc. set. 11, 2019 9:55 am

Hola a todas, me acabo de registrar.

He estado leyendo un poco por encima, y os explico el caso a ver si alguien puede ayudarme y a alguien le sirve de ayuda.

Nosotros nos apuntamos en Agosto de 2017 y nos enviaron carta de citación en Diciembre 2018, que por error en la dirección, nos llego a finales de Febrero. Nuestro caso es algo diferente, ya que tenemos que hacer FIV por enfermedad hereditaria de mi marido.

Des de entonces empezamos con analíticas de actuación de reserva ovarica, de semen...

En Junio empecé con los anticonceptivos y el 22 Junio con los inyectables hasta el miércoles 3 de Julio. El día 5 me hicieron la punción sacando 16 óvulos (hiperestimulación ovarica). De estos 16, han quedado 5 embriones que en un principio no tienen la enfermedad.

Ya nos indicaron que mínimo necesitaban 6, por lo que ahora en Octubre repetimos proceso en busca de ese embrión que falta.

Mi pregunta: alguien me sabría decir si lo que hemos pasado hasta ahora cuenta como 1 de los 2 intentos? No han llegado a transferirmelos debido a este que falta para poder continuar. Los 5 los tienen congelados.

Muchas gracias por avanzado, y cualquier cosa que pueda ayudar no dudéis en preguntarme. Es un trance difícil, ya que vas sin experiencia.

Saludos a tod@s,
Damaris01
:: puça
:: puça
Entrades: 29
Membre des de: dl. set. 30, 2019 1:22 pm

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

EntradaAutor: Damaris01 » dl. set. 30, 2019 9:16 pm

hola noies :--/) ! sóc nova en el fòrum, encara que us segueixo des de fa mesos. Us explico una mica el meu cas ... Tinc una malaltia hereditària i quan vam decidir que ens agradaria ser pares ens van derivar a sant pau. Des que em van derivar del meu hospitl fins que ens van donar visita a sant pau , va pas un any aprox .... Quan vam anar a la primera visita (ja data oficial de llista de d'espera) ens van enviar analiticas, eco i semiograma, que sí que va ser ràpid. ja amb totes les proves ens van enviar a la genetista i ens va comentar que la llista d'espera era mes de 24 mesos que de 18 .... aixi que a esperar! nosaltres som de juliol del 18 així que ja no queda tant .... alguna que estigui en llista d'espera sobre aquesta data ???
Mnk12
:: puça
:: puça
Entrades: 5
Membre des de: dc. set. 11, 2019 9:43 am

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

EntradaAutor: Mnk12 » dl. set. 30, 2019 9:24 pm

Damaris01 ha escrit:hola noies :--/) ! sóc nova en el fòrum, encara que us segueixo des de fa mesos. Us explico una mica el meu cas ... Tinc una malaltia hereditària i quan vam decidir que ens agradaria ser pares ens van derivar a sant pau. Des que em van derivar del meu hospitl fins que ens van donar visita a sant pau , va pas un any aprox .... Quan vam anar a la primera visita (ja data oficial de llista de d'espera) ens van enviar analiticas, eco i semiograma, que sí que va ser ràpid. ja amb totes les proves ens van enviar a la genetista i ens va comentar que la llista d'espera era mes de 24 mesos que de 18 .... aixi que a esperar! nosaltres som de juliol del 18 així que ja no queda tant .... alguna que estigui en llista d'espera sobre aquesta data ???


Hola Damaris,

El meu cas es molt semblant, nosaltres ens vam apuntar a l'Agost de 2017 i ens van enviar carta al Desembre, que finalment va ser al febrer del 2019 pero motius de l'adreça que era erronea.
Espero que et serveixi d'ajuda per fer-t'he una idea. Ánims!!
Damaris01
:: puça
:: puça
Entrades: 29
Membre des de: dl. set. 30, 2019 1:22 pm

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

EntradaAutor: Damaris01 » dt. oct. 01, 2019 1:35 pm

Mnk12 ha escrit:Hola a todas, me acabo de registrar.

He estado leyendo un poco por encima, y os explico el caso a ver si alguien puede ayudarme y a alguien le sirve de ayuda.

Nosotros nos apuntamos en Agosto de 2017 y nos enviaron carta de citación en Diciembre 2018, que por error en la dirección, nos llego a finales de Febrero. Nuestro caso es algo diferente, ya que tenemos que hacer FIV por enfermedad hereditaria de mi marido.

Des de entonces empezamos con analíticas de actuación de reserva ovarica, de semen...

En Junio empecé con los anticonceptivos y el 22 Junio con los inyectables hasta el miércoles 3 de Julio. El día 5 me hicieron la punción sacando 16 óvulos (hiperestimulación ovarica). De estos 16, han quedado 5 embriones que en un principio no tienen la enfermedad.

Ya nos indicaron que mínimo necesitaban 6, por lo que ahora en Octubre repetimos proceso en busca de ese embrión que falta.

Mi pregunta: alguien me sabría decir si lo que hemos pasado hasta ahora cuenta como 1 de los 2 intentos? No han llegado a transferirmelos debido a este que falta para poder continuar. Los 5 los tienen congelados.

Muchas gracias por avanzado, y cualquier cosa que pueda ayudar no dudéis en preguntarme. Es un trance difícil, ya que vas sin experiencia.

Saludos a tod@s,




mchas gracias! así puedo orientarme. Si fuera así, me tocaría para noviembre ... Ojala! aunque soy conciente quepuede variar en cada caso ...

sobre tus dudas de los intentos, creo recordar que me comentaron, que hay 3 intentos para extracción de óvulos, pero no interfiere en los siguientes 3 intentos por fecundación, siempre que te queden embriones congelados ... creo que era algo así....
Damaris01
:: puça
:: puça
Entrades: 29
Membre des de: dl. set. 30, 2019 1:22 pm

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

EntradaAutor: Damaris01 » dc. oct. 02, 2019 1:31 pm

Barcelona : holaaaa! Pues crec que ami emva tardar com 6 mesos o així... Dientes que trigaran en trucar...
Després em van trucar al maig y en van donar visita al juliol per la primera visita a Santa pau.

Alguna que em faciliti el número al qual puc trucar per informar-me de l llista? Vaig cambiar de telèfon i ja no el tinc ...

gràcies!
sic18
:: puça
:: puça
Entrades: 12
Membre des de: dv. nov. 09, 2018 9:41 pm

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

EntradaAutor: sic18 » dg. oct. 06, 2019 6:25 pm

Hola,

El telf es 935565737

Que be que en 6 mesos et truquin jo vaig anar al juny a la 1a visita a la puigvert i em va posar en llista per fiv a st pau, a l’agost vaig rebre la carta de que estava en llista i que en menys d’un any em donaran cita, pero quan truco hi ha dies que em diuen que uns 6 mesos i d’altres que em diuen que tinc molta gent davant i que en un any, aixi que no se a qui fer cas... tant de bo siguin 6 mesos la veritat per que porto en llista des del 2017.

En fi... que llarga es fa la espera.
Barcelona32
:: puça
:: puça
Entrades: 25
Membre des de: dc. maig 15, 2019 2:45 pm

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

EntradaAutor: Barcelona32 » dt. oct. 08, 2019 9:53 am

Hola a totes!!!!
Acabo de trucar a Puigvert per preguntar com anaven les llistas, m’ han comentat, que están trucant a las de final d’octubre que ara já começaren a trucar a las de novembre 2018 en fiv!!!!! Que están anant bastant depresa...!!!!! Quina ilusio sembla q poc a poc tot arriba!!! Anims a totes la espera es fa llarga xo Estem en bonés mans!!!! Un petoooo bem gran!!!!
Damaris01
:: puça
:: puça
Entrades: 29
Membre des de: dl. set. 30, 2019 1:22 pm

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

EntradaAutor: Damaris01 » dt. oct. 08, 2019 11:48 am

Barcelona: hola guapa,! Estoy alucinando . Yo soy de julio del 18 ... Y también e llamado esta mañana y la chica me dice : pero tu ya estas visitando te con nosotros no?? Y le dicho que no que no me han llamado ni nada, solo quería saber cómo iba la lista y la chica me a pedido mi número para que la doctora me llame....
Me e quedado Prada y ahora al leer esto me e quedado en shock. A ver si me llaman hoy y os cuento.
Menos mal de tu comentario!!
Un abrazo
Nhuria
:: puça
:: puça
Entrades: 17
Membre des de: dc. ago. 22, 2018 9:39 pm

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

EntradaAutor: Nhuria » ds. oct. 12, 2019 9:50 am

Barcelona32 ha escrit:Hola a totes!!!!
Acabo de trucar a Puigvert per preguntar com anaven les llistas, m’ han comentat, que están trucant a las de final d’octubre que ara já começaren a trucar a las de novembre 2018 en fiv!!!!! Que están anant bastant depresa...!!!!! Quina ilusio sembla q poc a poc tot arriba!!! Anims a totes la espera es fa llarga xo Estem en bonés mans!!!! Un petoooo bem gran!!!!



Hola noies!! Llevo varios meses siguiendo el foro, sin atreverme a escribir.
Nosotros estamos en lista para fiv con dgp por una enfermedad hereditaria. En octubre de 2018 entramos en lista de espera y me llamaron a principios de octubre para confirmarnos que ya empezabamos y que nos llegaría las cartas para las pruebas >.-<:
En la primera visita nos dijeron lista de espera de 18-24 meses, pero han pasado justo 12, ha ido rapidísimo!!! Ánimo a todas, que aunque parece que se vaya a hacer largo, al final todo llega!!!
Ya os iré explicando ahora el tiempo que se necesitan para todas las pruebas hasta que de verdad empecemos con el tratamiento.

Un abrazo a todas!!
Damaris01
:: puça
:: puça
Entrades: 29
Membre des de: dl. set. 30, 2019 1:22 pm

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

EntradaAutor: Damaris01 » ds. oct. 12, 2019 2:15 pm

Hola Nuria! Me alegro mucho por vosotros, que alegría ! >.-<:
Pues yo no entiendo nda... Me llamaron y me dijeron que tenía que esperar, que ya me llamarian... Y yo soy de julio. En fin, un poco de bajón la verdad, pero bueno nos tocará esperar.
Ya nos irás contando, mucha suerte y espero que vaya todo genial
Nhuria
:: puça
:: puça
Entrades: 17
Membre des de: dc. ago. 22, 2018 9:39 pm

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

EntradaAutor: Nhuria » ds. oct. 12, 2019 3:06 pm

Damaris01 ha escrit:Hola Nuria! Me alegro mucho por vosotros, que alegría ! >.-<:
Pues yo no entiendo nda... Me llamaron y me dijeron que tenía que esperar, que ya me llamarian... Y yo soy de julio. En fin, un poco de bajón la verdad, pero bueno nos tocará esperar.
Ya nos irás contando, mucha suerte y espero que vaya todo genial


Gracias Damaris!
La verdad es que es raro, vosotros estais en lista desde antes que nosotros... por lógica ya os tendrían que haber llamado.
Habéis tenido que esperar respuesta del tribunal médico? Nosotros por el tipo de enfermedad si que hemos tenido que esperar la aprobación, quizás si vosotros no, puede que por ahí venga la diferencia (por intentar buscar algún motivo).
Tienes el email de la genetista que os lleva? Quizás si le escribes irás más rápido que si esperas que te llame (a mi por email me responde en 24horas)
Barcelona32
:: puça
:: puça
Entrades: 25
Membre des de: dc. maig 15, 2019 2:45 pm

Re: FIV a Sant Pau, compartim experiències??

EntradaAutor: Barcelona32 » ds. oct. 12, 2019 5:58 pm

Hola noies!!!!
Nhuria me alegro muxo de que ya os hayan llamado... ahora hacer las pruebas que os toquen y a empezar vuestro sueño!!! Una pregunta si nos ponen en lista de espera se supone que ya nos cogen no? Ho hay que esperar una aprobación? Pk nosotros en la visita con el ginecólogo de sant Pau q nos derivó a Puigverd nos dijo q ahora toca esperar y disfrutar de nosotros hasta q nos avisen para empezar tratamiento... en ningún momento nos comento nada de que tenían que aprobar el
Tratamiento (supongo que te refieres a los casos que este de por medio la genetista??) gracias
Damaris yo cuando llame me acorde de ti, yo de ti me acercaría una mañana con toda la documetacion que tengas y haver si ahí puedes aclarar algo más... que seguro que os llaman en breve ya verás!!!! Gracias x ir compartiendo vuestras experiencias, así al menos vamos poniendo mas luz jejeje gracias y animos a todas!!! :-())

Torna a “Reproducció assistida”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 6 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::