FIV 2020

Tractaments, clíniques, medicaments..
Avatar de l’usuari
Acidilla
:: papallona
:: papallona
Entrades: 146
Membre des de: dg. juny 12, 2016 5:57 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Acidilla » dg. jul. 05, 2020 11:23 am

Bon dia noies.

Qui m'anava a dir, que cap allà el 2016 quan vam iniciar la cerca amb el meu home i corretejant pel fòrum del cercadores amb tota la il·lusió, canviaria tant la cosa. Aquí la meva petita història.

Tinc 37 anys, el meu home 36 i com dic vam iniciar cerca l'octubre de 2016. Em vaig quedar embarassada l'abril de 2017 (ni tan mal), però el vaig perdre a les 8 setmanes. Tornem a la cerca i no ve, no ve....

Li fem probes al meu home. Li troben mala qualitat dels ..::·· i varicocele. S'opera. 2018. Els resultats posteriors son molt bons, així que ens pensem que problema solucionat i tornem a la cerca. Segueix sense venir. Jo em començo a posar nerviosa, la meva edat m'apreta. El meu gine habitual insisteix en que tot va bé i que ja vindrà. La meva ment em diu que alguna cosa no va bé. Massa em vaig esperar, ara m'arrepenteixo.

Febrer 2020. Decidim agafar un pack de diagnòstic a IVI. Amb una ECO 3D i en 1 minut em dona la notícia. Tinc una malformació en el meu úter. "Com?". A més és de les poc comunes. Tinc el que es diu úter unicorne. Bàsicament he nascut amb mig úter, l'altre part no es va formar. Tinc dos ovaris, però l'altre no està connectat al meu úter, així que es inútil (i a sobre es el dominant). Que et diguin això amb 37 anys es un xoc, després de tantes ecografies fetes i amb revisions anuals. M'avisa de que és freqüent, que amb una eco normal no s'aprecia. Em recomana FIV de cap. Aguatar un embaràs també serà complicat pel tamany del meu úter. Seré més propensa a embaràs de risc i a avortaments o naixements prematurs i cessàrea.

Mirem algunes clíniques i em quedo amb la Dexeus. Programem pel març, però apareix la COVID i cancel·lem el cicle. Al maig reiniciem cicle. Tinc AMH pels núvols per la meva edat (6), així que farem cicle diferit amb embrions congelats. Es preveu hiperestimulació. A la punció m'extreuen 17. Només poden congelar i portar a blasto de 5 dies 2 embrions (un altre patacada). Començo amb estrògens i progesterona via vaginal. A la darrera eco i anàlisis de control em troben que la progesterona podria estar un pelet més alta. Em complementen amb injeccions de progesterona "hasta nueva orden". Endometri perfecte. Divendres 3 vaig tenir la transfer. Tot perfecte, molt fàcil, un embrió molt bonic i de molt bona qualitat em diuen. Ara la betaespera. 10 dies. Esperem tot vagi bé...

M'estic posant les piles amb el fòrum i amb totes vosaltres. Sentir-vos les vostres experiències em fa no sentir-me tan sola (us podreu imaginar que tot el meu entorn ja va inclús pel segon fill). No sabeu la companyia que feu encara que no ho sabeu, llegint-vos, des d'el silenci... Espero poder-vos conèixer millor i compartir les nostres experències. Que els embarassos ens acompanyin!
Imatge
Albeta1989
:: puça
:: puça
Entrades: 25
Membre des de: dl. juny 29, 2020 10:13 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Albeta1989 » dg. jul. 05, 2020 4:31 pm

Bona tarda boniques! Com ha anat el cap de setmana? Heu pogut desconnectar? Espero que sí! : lasito : : lasito :

Esperança/Elsa: Com esteu? com us trobeu? Aviat teniu alguna eco, oi? Ja ens anireu explicant! :love:

Rakele: Aquest cap de setmana he pensat molt en tu! Espero que estiguis bé!!

Llunadexocolata/EGO: Com eseus bonica? Com us trobeu? Espero que bé! Va! Que ja queda menys!

Núvol: com estàs? Estàs una mica més animada? Espero que si! Ja ens explicaràs què et diuen a al clínica! Jo hi vaig d'aquí a una setmana, el dia 13 de juliol! A veure què em diuen a mi... ja us explicaré també!

Ones: Aquesta setmana ha comences amb les punxades oi? o vaig equivocada? Ja diràs! Molts sort! Esperem que vagi molt bé!!!

Acidilla: Benvinguda bonica! Jo també estic anant a la Dexeus i també em va enganxar el COVID pel mig, just quan ens van confinar estava a mig tractament d'estimulació i el vaig haver d'acabar. Van congelar els embrions, i fins que no van donar l'ordre de tornar a engegar amb les invitro, res! Jo estic molt contenta del tracta amb la Dexeus!

Una abraçada per totes!
ONES
:: puça
:: puça
Entrades: 44
Membre des de: dj. març 05, 2020 4:00 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: ONES » dg. jul. 05, 2020 6:39 pm

Hola noies!!!

Acidilla, benvinguda!!! Com dius, aquí ens fem companyia i ens entenem. Va molt bé poder sentir que no estás sola! El meu entorn també va pel segon i tercer fill...
Jo d'edat més o menys com tu, tinc 36 i portem des de tardor de 2017 cercant.

Rakele, jo també penso en tu i espero que estiguis bé!!
Petitsuis, espero que també estiguis millor!

Llunadexocolata, com et trobes?

Albeta i Nuvol, mitjans juliol ja casi és a tocar!

Ego: si, aquesta setmana comencem si ho veuen tot bé a la visita de demà. Estic amb ganes i por a la vegada. Aniré amb més mediació. Espero que tot vagi bé!!!

Una abraçada a totes i que acabeu de passar bon diumenge!!
Petitsuis
:: puça
:: puça
Entrades: 37
Membre des de: dj. juny 04, 2020 7:49 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Petitsuis » dg. jul. 05, 2020 7:20 pm

Bona tarda noies, com esteu?

Rakele, espero que estiguis bé! Molts ànims guapa!

Lluna, com et trobes? Va, ànims que els dies passen volant!

Albeta, k tal?

Ones, que bé! Demà visita, a veure que us diuen!
Si, es típic anar amb por i ganes a la vegada, però tot és posar-shi!!! JIJIJI... Un cop hi estàs posada s'agafa el toro per les banyes....

Acidilla, benvinguda! Deunido la teva història també! Aixi doncs a esperar la betaespera, que hi hagi moltíssima sort! Nosaltres essent de Lleida també penso que potser seria bona opció Dexeus, l'únic que em frena es km i viatges! Com dius, va molt bé veure que hi ha gent que també està com tu, que no estem soles i poder compartir experiències...

I tu, núvol? Que tal vas?


EGO: Nosaltres em passa't un finde bo, malgrat el confinament que tornem a tenir. Portem uns dies que estem molt Units, estem relaxats malgrat tot el que ha passa't. Estic acabant la regla ja, i l'he passa't fatal... Amb molta inflamació d'estómac i molt dolor tipus colic. Encara en tinc però ara ja menys! Ara hauré de trucar a clínica per concertar cita per veure que tot bé, em fa mandra perquè hauré de decidir què faig... M'hauria de fer proves per saber què falla però no sé pas si sabran cap on he de tirar. L'altra opció és buscar una altra clínica, com Ivi que també me n'han donat bones referències.

Bé noies, anem parlant i acabeu de passar molt bon diumenge!
rakele
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 76
Membre des de: dg. set. 01, 2019 11:19 am

Re: FIV 2020

EntradaAutor: rakele » dg. jul. 05, 2020 10:27 pm

hola boniques,

moltes gràcies a totes per preguntar com estic.. fins avui no he tingut forces per contestar-vos.

Petitsuis: però realment ja desistiu d’utilitzar els embrions que teniu congelats? no voleu provar de descongelar i transferir-los? de fet ja et van canviar la medicació per evitar els aborts, no? jo potser abans d’anar a una altra clinica i tornar a començar, esgotaria totes les opcions aqui on ets.. no se, és una opinió. t’envio molta, molta força!!!!!
Llunadexocolta: com portes l’espera?? espero que estiguis molt bé!
Albeta: gràcies per donar-me tants ànims.. jo tb ho he vist tot negre després de la negativa.. però poc a poc torna a sortir la llum, eh?
Núvol: què tal amb l’acupuntura, ho recomanes? estic pensant de fer alguna cosa extra per estar més relaxada i no obsessionar-me tant amb el tema.. jo faig ioga i natació, però a vegades sembla que no n'hi hagi prou.. he llegit que la tècnica metamòrfica va bé també.. algu n’ha fet?
Ones: molts ànims per demà!! no tinguis por!
Juliet: ja no queda res per la teva transfer!!
Acidilla: benvinguda!! aquest fòrum va molt bé per sentir-te més acompanyada, sí. Ah, al meu marit també el van operar de varicoceles, ara fa una mica més d’un any.. i també va millorar bastant, tot i que ell és més gran que el teu (43). Jo tinc 37 anys (casi 38) i com bé deies, la majoria de les meves amigues també van pel segon o ja el tenen. Al final acabem fent plans amb amics més joves que no tenen fills.. molts ànims amb la teva betaespera!!!

EGO: Doncs bé, finalment la beta va sortir negativa. Divendres em vaig enfonsar.. vaig sentir molta rabia i estava molt enfadada. Que fort que jo tenia un presentiment de que no m’havia quedat embarassada des de 3 dies després de la transfer.. però clar, no perds mai l’esperança, i com que tot estava bé i tinc 2 amigues que s’hi van quedar a la primera transfer, doncs pensava que jo també, i m’ha fotut molt que no fos així.
Ara tenim un altre embrió congelat. El metge ens ha dit que li sap molt greu i que realment ell estava convençut que m’hi quedaria a la primera... Ens ha proposat de fer un estudi per veure si hi pogués haver algun fallo en la implantació (biopsia i cultiu d' endometri i un analisis de sang molt complet).. això normalment ho proposen després de dos transferències fallides, però en el nostre cas, al tenir només un altre embrió, ens ha proposat de fer-ho ara. Llavors hem decidit fer aquestes proves ara al juliol, agost descans i vacances, i al setembre l’altra transfer.
El fet de tenir una infertilitat d’origen desconegut és fotut perque no saps realment què passa i quin és el fallo.. ara estic esperant que em baixi la regla, que per cert, no noto cap sintoma premenstrual i és estrany..

bé boniques, gràcies de nou a totes per preguntar com estic.. avui ja millor!!!
sempre amunt, ens en sortirem!!!!!!!!!!!
Buscant des de 12/2017
Jo 38 i ell 44
4 IA per SS 09/2019 - 02/2020
1a FIV 06/2020 -> 7 madurs- 6 embr- 2 blastos :ufs:
Ell: COMET: fragm simple 44% doble 80%
2a FIV 2/2021 -> 15 òvuls madurs -> 12 embrions -> 6 blastos!!!
4 passen DGP i 2 es congelen sense analitzar
16/04 transfer 1 embrió! :love:- BETA POSITIVA!
Petitsuis
:: puça
:: puça
Entrades: 37
Membre des de: dj. juny 04, 2020 7:49 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Petitsuis » dg. jul. 05, 2020 10:43 pm

Hola noies!!!

Rakele, com me n'alegro de llegir-te! Quin greu que no anés bé, la veritat és que quan et diuen negatiu sembla que s'enfonsa el món... Com molt bé dius, sempre queda una esperança que no es perd per molt que una mateixa ja se sent que no està embarassada.
Doncs Ara toca descansar fins que vingui regla, passar regla i fer estudi pertinent per veure si veieu on hi ha el problema. Tan de bo mb l'estudi pugueu veure que passa...
Fent referència a lo meu, no es que desisteixi als meus embrions... Vull veure que em diu el Gine quan vagi a la propera visita, però ja em van dir a la transfer que els embrions que quedaven congelats no eren massa de bona qualitat i que quan desvitrificariem perdrien encara més.... Això em fa moltíssima por... I em fa por perdre el temps en una altra transfwr de 2 embrions de baixa qualitat... Preferiria que em fessin proves per saber del cert qui és el problema... Si el problema és l'úter, si es L endometri, si hi ha algun problema immunològic.... Que és exactament el que hi ha...

Bé guapes!!! Bona niiiit
Albeta1989
:: puça
:: puça
Entrades: 25
Membre des de: dl. juny 29, 2020 10:13 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Albeta1989 » dl. jul. 06, 2020 9:52 am

Bon dia noies!!

Ones: Si!! ja queda només una setmana per anar a la Dexeus! A veure què em diuen! Avui visita oi? Ja ens diràs! :-o00m :-o00m

Rakele: Bonica... som aquí pel que necessitis... Sí, mica en mica aniràs veient la llum al final del túnel negre que sembla que ens perseguexi! Molts i molts ànims! Qualsevol cosa ho dius. Ara agafa't uns dies per tu, per estar malament perquè el cos també ho necessita i a partir d'aquí, endavant! Allà on vaig anar a fer acupuntura vaig veure que fan la teràpia metamòrfica! Li vaig demanar a veure què tal i em va dir que estava molt bé! Potser algun dia ho provaré i ja us diré! :ok:

Petitsuis: Jo bé! Ara millor! Després de passar una setmana una mica dolenta pel negatiu de dilluns, ara ja ho veig amb més perspectiva! Mica en mica i bona lletra.

EGO: Jo la regla ja l'he acabat també! Va ser més forta però de cop va anar afluixant el mal i la quantitat! Deu ser tema hormonal! :()()::::

Arcidilla: Com estàs? Com portes la betaespera? Agafa-t'ho en calma i intenta fer coses per distreure't! Ja ens aniràs explicant! ;)

Núvol: Com vas? Quin dia vas dir que anaves al metge? No ho sé trobar! <:-)

Una abraçada per a totes, boniques!! Que tingueu una bona setmana i anem parlant! Què això és molt sa! Des de que parlo amb totes vosaltres em sento més tranquil·la! Per tant, GRÀCIES!
gemju
Entrades: 1
Membre des de: dt. oct. 27, 2015 1:42 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: gemju » dl. jul. 06, 2020 5:37 pm

Hola a totes!
gemju l’ha editat per darrera vegada el dia: dl. jul. 06, 2020 5:46 pm, en total s’ha editat 1 vegada.
Núvol20
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 84
Membre des de: ds. gen. 04, 2020 4:47 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Núvol20 » dl. jul. 06, 2020 5:45 pm

Bones!

Acidilla: Benvinguda! i ànims amb la "betaespera" :miko: (consell: ni cas als símptomes a no ser que et trobis malament i/o tinguis sagnats, etc...estem súper estimulades i els símptomes es poden confondre amb que ha de venir la regla, etc., un rotllo! però com diuen per aquí, un cop feta la transferència, estem embarassades fins que no es demostri el contrari)

Rakele: em sap súper greu. Però un aplaudiment pel teu metge, hi ha vegades que a algun@s els costa fer-nos proves fins, com bé dius, no hi ha més de dos transferències fallides. Ànims amb aquestes proves i, sobretot, a descansar a les vacances. I mai se sap! aprofiteu també el cicle i/o cicles natural que tingueu abans de la proper intent. Més d'una s'ha quedat just abans de començar o tornar-ho a intentar.

Pel que fa a l'acupuntura, ni ho recomano ni no ho recomano. No hi ha cap estudi científic que ho avali però tampoc que ho descarti. Jo no em sento ni més ni menys relaxada. Em porta un especialista amb temes de fertilitat, es diu Joachim Fouret. Em van passar el contacte espontàniament, sense buscar-ho, la mare del meu company que coneix dues parelles més que van passar per FIV fallides i els va anar bé. L'únic que et puc dir que el trobo molt correcte, que en el seu moment em va demanar analítiques (d'ell també), els informes de la FIV, embaràs ectòpic, etc. Entre altres coses, l'objectiu final és que la implantació vagi bé i, sobretot, que no torni a ser un ectòpic. Segons diuen, l'acupuntura pot anar bé per aquestes contraccions espontànies que es produeixen després de la transferència ,etc. Bé, en resum, jo sóc més de ciència occidental. En tot cas, se'm va presentar això i vaig pensar, ostres, a per totes, que ara no sigui pas per això. Aixxxx no sé si m'explico!!! En fi, descansa aquestes vacances i una abraçada ben forta!

Petisuis: trobo que fas bé a demanar segones opinions, a banda, de no descartar els dos embrions que teniu. Poquet a poquet, jo també les demanaria si estigués en el teu cas.

Llunadexocolata: com portes la betaespera? Estàs bé?

Ones: aixxx, molts ànims!!!!!! :p-) contagies optimisme! que bé! ;-)

Esperança/Elsa: com us trobeu?

Albeta: aviam que et diuen el dia 13! Començaràs l'estimulació aquell dia?

Ego: avui he anat a fer-me un control i m'han dit que he ovulat ok (i també hem fet els deures, que encara ningú ens ha dit que naturalment no puguem! :-) ) Començo demà amb els estrogens i m'ha de venir la regla entre el 17-20 de juliol aprox., que serà, si la doctora considera que és un bon cicle, quan comenci l'estimulació. I res més, pors les que volgueu, sobretot a un altre ectòpic, estar embarassada durant setmanes i setmanes sabent que no anirà enlloc i que a sobre estàs en risc, bffff, no ho vull ni pensar. Por també a què l'estimulació no vagi bé (l'altre cop no vaig acabar de respondre bé, només vaig aconseguir 5, dels quals 3 madurs i al final el blasto que se'n va anar a fer un passeig on no havia d'anar) Així que tinc por a una cancel·lació de cicle; por a només a tenir un altre cop només un embrió; por a què no siguin de qualitat; por a què l'embrió no implanti i/o implanti on l'hi peti, jajajaja. Un show!

Però va, malgrat tot, ara torno a sentir-me bé. Demà marxem de vacances i al tornar, som-hi amb les punxades! :p-)

Abraçades a totes! Seguim!
ocaterina
:: puça
:: puça
Entrades: 17
Membre des de: dl. jul. 06, 2020 5:47 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: ocaterina » dl. jul. 06, 2020 5:50 pm

Hola a totes!

Avui he tingut la meva primera visita a IVI Barcelona per a començar una FIV. Ja portàvem totes les proves fetes així que esperem que vagi tot de pressa.
Tinc 40 anys i una filla de 5 anys, portem buscant un segon fill des de fa una mica més de dos anys però imagino que de manera natural és complicat per la meva edat :(
Molta sort a totes i anem parlant! Espero poder compartir pors i il·lusions per aquí.

:-()-)
Avatar de l’usuari
LlunadeXocolata
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 316
Membre des de: dg. ago. 27, 2017 8:35 am

Re: FIV 2020

EntradaAutor: LlunadeXocolata » dt. jul. 07, 2020 6:57 am

Bon dia boniques!!

Acidilla Hola!!!!!! Benvinguda al post!!! No sé si ho recordes...però vam compartir un temps al post de cercadores!! Veig que hem tingut el mateix èxit.... Quin greu veure't en aquest camí... però quina alegria retrobar-te i veure que totes dues estem en beta espera!!! Tan de bo en uns dies poguem celebrar els nostres positius!!! Molta sort!!! :globus:

Petitsuis Ànims amb aquesta tornada al confinament... Quin pal... Espero que en poc temps pogueu reprendre de nou la normalitat.... Em fa mitja por que això vagi tornant a tot arreu... :-o00m Que bé que amb el teu home torneu a connectar.... És que els tractaments cremen molt.... Ja ens diràs què fas al final... Si truques i que et diuen a la clínica... Molts ànims bonica!! :-()-)

Rakele Ostres...quin greu!!! T'envio una forta abraçada ... imagino que us debieu emportar un bon pal... :ufs: Ara com bé dius a enfocar-vos en un nou cicle... Al final hem de pensar que és qüestió de temps :-o00m i mira, qui sap si amb aquestes proves acaben endevinant què falla i hi poden posar solució.... Ja ens aniràs explicant! Molts ànims!!

Núvol Entenc les teves pors... molts ànims!! Us anirà bé aquest temps de vacances abans de començar de nou!! I aquest cop esperem que tot vagi rodat!!! :globus:

[color=#008080]ocaterina/color] Benvinguda al grup!!! :content:


EGO: Doncs bé... massa res a explicar... queda una setmaneta justa!! I re... he estat des de dissabte nit i fins ahir trobant-me malament... diumenge al matí era com tenir ressaca... malestar...calfreds...panxa regirada...i mal de cap.... llavors ja només va quedar el mal de cap.... que va durar fins ahir ...(espero que avui no torni!) crec que pot ser una mica de psinusitis :-o00m i això sumat a la medicació ... doncs suposo que és un còctel...
A part d'això ...lo típic... mal als pits... alguna punxada d'ovaris ... i de vegades mal com de regla ... Tot això ja m'ho conec d'altres vegades que he pres la progesterona... Miro de no estar molt pendent dels símptomes perquè realment no se'n pot fer massa cas... :-o00m i tinc moments de tot... moments en què penso que si, que per fi ho haurem aconseguit i moments en què penso que potser tampoc serà aquesta vegada... Tan sols queda esperar :oset:


Una abraçada ben grossa a totes! Que tingueu un bon dia flors!!!! :-()-)
Imatge
La paciència és un arbre d'arrel amarga, però de fruits molt dolços.

Cercant des de Agost '17
Amb un petit estel al cel Imatge
Albeta1989
:: puça
:: puça
Entrades: 25
Membre des de: dl. juny 29, 2020 10:13 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Albeta1989 » dt. jul. 07, 2020 8:42 am

Bon dia noies!! Com esteu?

Núvol: El dia 13 de juliol no començaré pas amb l'estimulació perquè suposo que em diran què ha pogut fallar, cap on tirem, quines opcions tenim... etc. A veure què diuen!
I tu? Ben fet! Tu ves fent els deures, que si ningú no t'ha dit el contrari, ho pots aconseguir de manera natural! A veure si pots començar ben aviat amb l'estimulació! ;) Ànims bonica!

Esperença/Elsa: Com esteu? Espero que tot segueixi anant genial! ;)

Rakele: Bonica. Com estàs d'ànims? Espero que mica en mica vagis estant millor! Intenta desconnectar i descansar durant l'estiu. Molts petonets!

Acidilla: Com va la betaespera? Espero que bé! I estic d'acord amb el què et diuen, no facis cas dels símptomes perquè es poden confondre amb la medicació i encara atabala més! Tu... DESCONNECTAR! ;) Ja ens diràs!

Ocaterina: Espero que tinguis molta i molta sort! Ja explicaràs com t'ha anat a IVI! ;) Sempre va bé tenir referències d'altres clíniques.

Llunadexocolata: Com ho portes bonica? Ostres deunido! Espero que et trobis molt millor! Tal com diu, tan sols queda esperar i pensar en positiu! ;) Molts ànims! Som aquí!

Una abraçada per totes! Precioses!
Albeta1989
:: puça
:: puça
Entrades: 25
Membre des de: dl. juny 29, 2020 10:13 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Albeta1989 » dt. jul. 07, 2020 8:48 am

Boniques! M'he oblidat de fer-vos una pregunta.

Les que us heu estimulat més d'una vegada, quan heu hagut d'esperar de l'última transfer fins a l'estimulació? Perquè jo no tinc embrions congelats i he de tornar a estimular-me i m'agradaria saber quants temps ha de passar.

Mil gràcies boniques! ;)
ocaterina
:: puça
:: puça
Entrades: 17
Membre des de: dl. jul. 06, 2020 5:47 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: ocaterina » dt. jul. 07, 2020 5:23 pm

Moltes gràcies!
I tant, ja us aniré explicant com va tot. Dimecres vinent hi torno a fer-me una eco, aviam com va tot!
mooolts nervis, la veritat.

Anem parlant!
ONES
:: puça
:: puça
Entrades: 44
Membre des de: dj. març 05, 2020 4:00 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: ONES » dt. jul. 07, 2020 10:16 pm

Bona nit noies!!!

Ocaterina, benvinguda!!!!

Albeta, jo he esperat de febrer que va ser la primera fins ara perquè ens va enganxar tot el confinament i també perquè emocionalment ens ha anat bé aquest temps, però tinc entés que es pot fer al següent cicle.

Acidilla i llunadexocolata com seguiu? Ja queda menys pel dia de la beta!!

Rakele, que bé que et facin més proves. Penso que millor mirar i veure si es pot tenir més informació per controlar el màxim que es pugui.

Petitsuis, m'alegro que hagiu pogut desconnectar una mica per després agafar-ho tot amb més força!!
A vegades els embrions de menys qualitat tiren endavant quan altres que són més bons no ho fan, així que aviam.

Nuvol, quan tu comencis, si tot va bé, just hauré fet la punció. Tornarem a quasi coincidir en aquesta segona fiv!! Espero que sigui un molt bon cicle per les dues!!!

Ego: avui primer dia de punxades i medicació de la immunoòloga. Divendres primer control. Ja estem iniciant el camí!!!
Gràcies pels ànims a totes!!!
Albeta1989
:: puça
:: puça
Entrades: 25
Membre des de: dl. juny 29, 2020 10:13 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Albeta1989 » dj. jul. 09, 2020 8:35 am

Bon dia noies! Com esteu?

Ones: Perfecte! Em pensava que havia d'esperar més! A veure què diuen el dilluns que ve!! Aquest cop no em penso posar nerviosa!! Aquesta segona fiv serà la nostra.

Arcidilla i Llunadexocolata: Com esteu?? Molts i molts ànims que ja s'acaba aquesta espera!

Rakele: Com estàs? Espero que millor! Està molt bé que et facin proves! A veure què em diuen el dilluns! Espero que em facin alguna prova més!

Petitsuis: Estic contenta que estiguis més bé! Mica en mica!! Estic d'acord amb ONES, a vegades els embrions de menys qualitat tiren endavant!

Núvol: saps alguna cosa de quan comences? Tal com he dit a ONES, aquesta segona FIV serà la nostra.

Espero que estigueu totes bé!!!

Una abraçada precioses!!
Petitsuis
:: puça
:: puça
Entrades: 37
Membre des de: dj. juny 04, 2020 7:49 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Petitsuis » dj. jul. 09, 2020 6:31 pm

Hola noies!!!
Que tal esteu?

Arcidilla i Llunadexocolata que tal esteu? Ànims, que això passa ràpid i en breu tindreu resultat! Llunadexocolata, espero que recuperada! Si que es veritat que només que tinguis algo i sumant la medicació sembla que s'agreuja tot més... Però després quan ha passa't ja està!

Ones, que tal? Has començat a puntxarte lo de la Immunologa oi? Crec que no estic posada en el teu tema i no se exactament el teu cas. Em fas pensar que jo segurament també hauré de tirar per aquí.

Núvol, com estàs! La setmana que ve regla oi? Les pors són lo normal, al final tenim por a tot i es lo normal però si ho penses fredament s'ha de fer un exercici de ment i pensar que vingui el que vingui s'ha d'afrontar i el cos es molt savi i estar tranquiles també ajuda a tenir el cos i la ment preparats. Almenys aquest és el meu pensament! T'envio molts ànims!

Rakele, que tal et trobes? Espero que estiguis més animada! Penso força amb tu, vaig empatitzar amb la teva situació perquè ens vam portar un negatiu en poques hores i la. Situació no és gens fàcil! Espero que estigueu bé, t'envio molts petons!

Ocaterina, que tal a IVI? Jo m'estic plantejant fer primera visita allà! Me n'han parlat bastant bé, i seria la meva segona opinió!

Albeta, i tu que tal? Espero que tot bé!

EGO: bé doncs us explico, ahir vaig trucar a la clínica i mi van fer anar ahir mateix per dos raons, una perquè ja havia acabat la regla i l'altra perquè si ens confinen a domicili havíem de deixar tema tancat. Doncs vaig sortir molt disgustada, no em va fer ni una simple eco per veure que tot estava bé! El metge que només el conec de la transfer perquè és nou (crec recordar que ho havia explicat al principi) em va preguntar quina intenció tenir ja que encara em quedaven dos embrions més. No em podia creure el que em preguntava!!!! Ni una simple proba després de 3 aborts???? Li vaig comentar que no estava conforme i que m'hauria de fer alguna proba, que potser tinc algú problema immunològic o fisiològic... Em va comentar que potser si que es tractaria d'algun problema immunològic, però que si es tractava d'això hauria de fer un tractament d'un medicament punxat que són 4 injectables que valen 1500 euros... NO EM PODIA CREURE QUÈ M'ESTAVA DIENT! al final en veure que no connectàvem de cap manera li vaig dir que de moment res de res i que ho deixava estar. Em va acompanyar a la porta la infermera i vaig parlar molt sensatament amb ella i em va recomanar que no em rendís, que jo era jove, que em podia quedar embarassada si o si i que em busqués una segona opinió. Em va donar algun nom de dr de la Dexeus i algun d'una clínica de Sant Cugat que treballa al Clínic també. Ara amb el Covid estic una mica parada i m'estic esperant a veure com evoluciona el confinament però la setmana que ve havia pensat trucar a Ivi Lleida i parlar amb ells per si em donen primera visita i portar tota la documentació. Potser sí que tinc un problema immunològic, la veritat és que m'encantaria saber que passa dins al meu cos per tenir problema d'implantació!

Bé noies, sento escriureus el rollo però volia explicar-vos fil per randa!

Molts petons a totes i molts ànims valentes!
ONES
:: puça
:: puça
Entrades: 44
Membre des de: dj. març 05, 2020 4:00 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: ONES » dj. jul. 09, 2020 8:47 pm

Bona nit!!!

Petitsuis, penso que fas molt bé de demanar segona opinió si la visita va anar així. Després de 3 aborts si o si crec que haurien de mirar.
En el meu cas només amb una vegada que no ha anat bé la fiv ja ens han fet més proves. Estic a ivi.
Ho vam demanar i la doctora va estar d'acord perquè realment el cicle va anar malament com no s'esperaven per la meva reserva ovàrica, l'edat etc... i només ens va quedar un blasto. La majoria van ser òvuls immadurs. Si haguessim tingut més embrions crec que no ens les haurien fet amb un primer negatiu.

Finalment sembla que pot ser que el tipus de medicació no anés del tot bé en el meu cas per madurar els òvuls i per això ara me l'han canviat. Les proves (immunològiques i biopsia endometrial) no van informar-nos d'una causa com a tal (que és el que m'agradaria que hagués passat per saber del cert), però si hem vist petites aletracions que es poden controlar amb una mica de medicació per ajudar i fer "l'entorn més confortable" per la implantació. I al menys no et quedes amb el dubte de no haver-les fet.

A veure si funciona...
Estic al tercer dia. Demà control. En principi ens han dit que tinc 7 folicles al dret i 8 a l'esquerre. Com l'altre vegada són molts, però l'important és que madurin....Fa una mica de por que torni a passar el mateix.

Guapes, ens anem explicant!! Una abraçada!!!
Avatar de l’usuari
LlunadeXocolata
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 316
Membre des de: dg. ago. 27, 2017 8:35 am

Re: FIV 2020

EntradaAutor: LlunadeXocolata » dj. jul. 09, 2020 10:06 pm

Hola a totes!!! Entro en modo soso des del mòbil jeje

Petitsuis Ja veus! Al final t’ho ham posat ‘fàcil’ a buscar una segona opinió i segur que així tindreu més sort!!! És molt important notar bon feeling amb el teu doctor.... i pel que expliques .... deu ni do!!!! Ara doncs a buscar una nova clínica!!!

Ones A veure què tal al proper control doncs!!!
Ànims amb les punxades valenta!!!!

Ego: Doncs jo millor del mal de cap!! Jaja
Per la resta... res... fa un parell d dies que ja n em fan mal els pits.... de tan en tan tinc alguna punxadeta o algun mal de regla... però com que tampoc podem fer massa cas als símptomes miro d no estar massa atenta... Però vulguis o no hi penses .... Hi ha moments q em sento positiva però d’altres en que penso que no ho haurem aconseguit... que no pot ser tan ‘fàcil’ .... Així que res... l’espera em comença a pesar però poca cosa més es pot fer... Dimarts sortirem de dubtes ....


Una abraçada a totes boniques!!!
Imatge
La paciència és un arbre d'arrel amarga, però de fruits molt dolços.

Cercant des de Agost '17
Amb un petit estel al cel Imatge
Petitsuis
:: puça
:: puça
Entrades: 37
Membre des de: dj. juny 04, 2020 7:49 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Petitsuis » dj. jul. 09, 2020 10:23 pm

Hola!!!

Ones, jo també tinc reserva ovàrica baixa tot i que sóc relativament jove. El fet és aquest que després de 3 aborts potser ja toca fer alguna cosa. Si que del 2on al 3er abort vam fer analítica coagulació i va sortir la mutació del gen però ara resulta que no n'hi ha prou... I no saben que dir-me...quines proves són les immunologiques? La biopsia endometrial es la famosa histeroscopia? Es qu la veritat penso que m'hauré de fer tota la bateria de proves per descartar tot...
T'envio molts ànims i segur que aquest cop va bé amb la nova medicació! Molts ànims!

Lluna, si que es veritat que s'ha de tenir un molt bon feeling amb el doctor. Jo amb el primer doctor hi tenia bastant Bon feeling tot i que penso que els importa molt el tema econòmic i se n'aprofiten. Amb aquest segon i últim doctor, amb tan bones crítiques que tenia, i encara es molt pitjor que el primer. Amb lo que em va dir del tractament immunològic dinjectables que val 1500 euros i que havia d'anar a Andorra a buscar-lo jo... És que no m'ho acaboooo!

Bé noies, ja us explicaré si setmana que ve m'animo i truco a Ivi Lleida o no se si anar directe a Barcelona.

Molts petons a totes!

Torna a “Reproducció assistida”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 9 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::