FIV 2020

Tractaments, clíniques, medicaments..
trigos
:: puça
:: puça
Entrades: 22
Membre des de: dj. oct. 15, 2020 8:50 am

Re: FIV 2020

EntradaAutor: trigos » dv. feb. 19, 2021 11:00 am

holaaa! pues acabo d llegar a casa de la punción, menudo pedo me ha dado la anestesia, jajaja! me han sacado 8 huevitos, dicen q es buena cifra, ni idea. supuestamente transfer en fresco, ya me dirán.

suerte y ánimos a todas!!! os leo con amor pero tengo poquillas fuerzas pa contestar jejeje muak
Gretta
:: puça
:: puça
Entrades: 30
Membre des de: dl. nov. 30, 2020 11:21 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Gretta » dv. feb. 19, 2021 3:48 pm

Ambjdejan moltes gràcies!!! Doncs ja estic oficialment en betaespera i finalment estem molt contents amb la informació que ens han donat dels embrions i dels donants, superbona qualitat i de donants molt joves i molt semblants físicament a nosaltres :)

Trigos que bé aquests 8 huevitos! Jo a la punció que vaig fer abans de l’ADE també vaig flipar amb l’anestesia, em va encantar! Jajaja

Petonets a totes boniques
46XX
:: peixet
:: peixet
Entrades: 299
Membre des de: dv. gen. 08, 2021 12:42 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: 46XX » dv. feb. 19, 2021 4:55 pm

Gretta: però no els heu vist als donants, oi??? Us ho han dit així del pal... doncs els ulls els tenien de tal color, la pell de tal color tb, etc??
A nosaltres ens han demanat omplir un qüestionari amb les característiques físiques de cadascuna de nosaltres, i fotos de front i de perfil. Ens fa una mica de mandra i encara no ho hem fet, hem de sortir molt maques a les fotos aquestes, jajajajja!!

Trigos: em fa bastant de pal tb el moment sedació... diuen que és super ràpid i no t’enteres de res, i que et despertes feliç... no se, no em fa gaire gràcia! Ja ens explicaràs què tal pases avui el dia i demà, si tens molesties o algo.
Gretta
:: puça
:: puça
Entrades: 30
Membre des de: dl. nov. 30, 2020 11:21 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Gretta » dv. feb. 19, 2021 9:34 pm

46XX els donants no els hem vist, ens han entregat un document on s’indica qualitat dels embrions i característiques de cada donant: edat, grup sanguini, color d’ulls, color de cabell, pes i alçada. Jo crec que per llei tampoc pots escollir molt més... en el nostre cas he de dir que eren de qualitat 3AB (que és molt bona) i que les característiques eren totalment coincidents excepte alçada/pes del meu home. Nosaltres també tenien les nostres fotos, en aquesta clínica te la fan des de l’inici, crec que per tenir un tracte mes personalitzat. També havien registrat a la nostra fitxa pes, alçada, etc...

Havia tingut molts dubtes amb aquesta opció però estic molt contenta amb la selecció i tant el metge com la infermera i l’embrioleg han estat molt bé a la transfer, ens han agradat molt.

Endavant amb tot boniques! :)
46XX
:: peixet
:: peixet
Entrades: 299
Membre des de: dv. gen. 08, 2021 12:42 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: 46XX » dv. feb. 19, 2021 10:32 pm

Gretta: me n’alegro molt de que el tracte hagi estat tan bo, és super important això!!! Sentir-vos còmodes és indispensable.

Nosaltres per fer el ROPA nomès necessitem donant masculí, i en aquest cas, el trien amb característiques físiques semblant a la gestant. Jo al ser la donant dels òvuls, ja aporto la genètica, així el donant l’han de triar segons la meva dona. El que no ens han dit és que ens entreguin un document amb les característiques del donant.

Cal dir que tot el procès, la genètica és del que menys ens proocupa, sabem que els donants son pràcticament perfectes! I que es paregui a nosaltres, ens és una mica indiferent també...
ambjdejan
:: granota
:: granota
Entrades: 226
Membre des de: dc. nov. 07, 2018 4:45 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: ambjdejan » ds. feb. 20, 2021 7:55 am

Que bé, Gretta!!

Ara que passin ràpid els dies! Jo els dos primers bé, i després ja em van trucar amb el tema de la progesterona i mira que no sóc gens aprensiva.... doncs quasi m'agrada un iuiu quan vaig arribar a casa amb totes aquelles xeringues i agulles... De moment només m'he punxat un dia, i després estava una mica adolorida al lloc de la punxada

Tema donants, ens van dir que només ens podien donar oficialment l'edat i el grup sanguini (per fer el TS). Però tb ens van dir per telèfon que la noia era d'aquí, color de cabells i ulls i alçada. L'alçada vaig haver d'insistir una mica pq em van dir que era menudeta i clar, jo vaig dir i si després em diuen que la criatura és petita i q hi ha un problema de creixement? I m'ho van dir (fa 152, i jo 159).
No els agrada massa dir-ho pq es veu que hi ha parelles que aleshores s'enfaden i no els agrada el que han escollit. A nosaltres ens era bastant igual (sempre que no fes 140, que potser seria massa, ja!) . El meu grup sanguini és AB+, és un grup poc comú i costa més trobar donants.

46XX La foto.... jajajaja jo me'n vaig fer 25 abans de trobar-ne una on m'agradés prou!

Trigos, que tal? T'ha passat el globus? Hahaha
Rousi85
:: puça
:: puça
Entrades: 20
Membre des de: dc. nov. 04, 2020 3:11 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Rousi85 » ds. feb. 20, 2021 8:52 am

Bon dia!

Gustineta gràcies per explicar la teva experiència a la SS, reconforta saber que no ets la única que ha passat pel mateix. Sembla mentida, però la RA es un món on ens sentim tant vulnerables que d'entrada vaig pensar que era jo que estava fent alguna cosa malament: potser preguntava massa, o no era el moment de preguntar, o havia buscat massa informació per Internet... i la veritat és que tenim tot el dret a estar informades.

Elantris com et trobes? de vegades hi ha petites desincronitzacions amb la parella a l'hora de començar amb la RA, és un tema difícil d'assumir. I si li expliques que és només una visita informativa i no us obliga a res?

Valeria0805 gracias por toda la información que compartes en el foro, es valiosisima!

Lila80 em sap greu però no tinc informació de minifivs, pel fòrum no has trobat cap opinió recent? Que bé que les proves vagin sortint bé!

Trigos bienvenida! Vaya sorpresón, de IA a FIV en un abrir y cerrar de ojos! 8 está muy bien!

Emmins, que bé que anés bé la visita amb FIVObradors i quina il·lusió que aneu a transfer ja queda molt poquet per començar la preparació!

46XX jo també estic anant a que em revisin l'endometriosi al clínic, em porta la Meritxell Gracia i és un amor!! La veritat que n'estic molt contenta i pel que he sentit són un departament punter en el tractament de l'endometriosi :)

Laieta1986bcn quina murga això de la possible desincronització! Llavors haureu de fer cicle substituit? Ja tens raó que es fa llarguissim! T'he anat llegint i veig que has posat la directa amb les proves, jo crec que faré el mateix!

Rakele quina passada aquests resultats, enhorabona!! 6 blastos és una passada!

Eucalipto bienvenida! Si puedes encuentra a un equipo médico con el que tengas plena confianza, que te expliquen bien pruebas y probabilidades, yo creo que con eso ya podrás quitarte de encima la sensación de "no va a servir para nada". No es fácil porque puedes llegar a dar muchas vueltas, pero es un trabajo previo que luego da mucha tranquilidad.

Ambjdejan que maco el vídeo amb la tranfe! Nosaltres tenim un parell d'ecos i fa molta ilu! Quin dia teniu la beta? Moolts ànims amb les punxades de proge

Blanketa quan de temps! Nosaltres encara no hem fet la COMET però pel que dius semblen bons resultats oi? Ja heu decidit si anar a la pública o a la privada?

Gretta molts ànims per la betaespera

Lalicat benvinguda! No et puc ajudar amb tema ovo, però pel fòrum hi ha noies que tenen força informació, segur que et donaran un cop de mà amb el que necessitis

Nosaltres dimarts tenim hora a Gràvida, amb la Dra. Galindo :) Del Clínic estic esperant que em truquin per fer una histero ja més quirúrgica per treurem el mioma i paral·lelament em faran anàlisi que crec que seran de coagulació... ja us ho diré quan els tingui. Que tingueu bon cap de setmana!
02-2015 Comencem cerca
06-2017 Abort 6 setmanes
08-2020 Inici 1a FIV
10-2020 Beta negativa
11-2020 Transfer 2 embrions dia 4
12-2020 Beta negativa
02-2021 Proves hematologia
05-2021 Histeroscòpia quirúrgica
07-2021 Inici 2a FIV
08-2021 Beta positiva (bessons!)
46XX
:: peixet
:: peixet
Entrades: 299
Membre des de: dv. gen. 08, 2021 12:42 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: 46XX » ds. feb. 20, 2021 10:21 am

Rousi85: us porta la mateixa doctora, la Meritxell, crec que hi ha pocs especialistes en endometriosis amb infertilitat. I la eco 3D li va fer la Cristina Ros, vam estar buscant info per internet i sembla que és pionera en aquest tipus d’eco. En dues setmenes li operen al Clínic, a veure qui li fa!

Ànims a totes!!
trigos
:: puça
:: puça
Entrades: 22
Membre des de: dj. oct. 15, 2020 8:50 am

Re: FIV 2020

EntradaAutor: trigos » ds. feb. 20, 2021 8:32 pm

hellooo! ya se me ha pasado el colocón del propofol, sí. no tengáis miedo, es guay dormirse y te despiertas como si estuvieras tremendamente borracha, es hasta divertido...! eso sí, la tarde fatal, no por el dolor, que no he tenido apenas, sino porque bebía mucho y no podía hacer pis y tenía ganas todo el rato, tipo cistitis...hoy ya me he despertado estupendamente.

de mis 8 folículos solo había 4 maduros, menudo palo nos hemos llevado... por suerte han fecundado los 4 pero mañana nos dirán cuántos siguen adelante. ni yo ni mi médico nos esperábamos este resultado, teóricamente tenía muchísimos más... bueno, qué sería de todas nosotras sin esperanza no? así que a creer que al menos alguno es el definitivo, aunque cueste.

abrazos a todas.
Gretta
:: puça
:: puça
Entrades: 30
Membre des de: dl. nov. 30, 2020 11:21 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Gretta » ds. feb. 20, 2021 8:54 pm

Hola!

46XX nosaltres tampoc sabíem que ens donarien un document, pensàvem que només ens ho dirien i ja està. Jo he de dir que sí que em preocupava el tema genètic i just mentre esperàvem li vaig dir a la meva parella: “ai marededeu que estem fent! Que no sabem no d’on venen aquests embrionets”. Però un cop ens van donar la informació i ens van fer la transfer em va deixar d’importar, no m’ho esperava. Tens raó que al final que cada persones surti com ella vulgui: alta, baixa, ulls blaus, verds o violeta! Igualment quan es genèticament teu això també es així!

Ambjdejan quin rotllo que t’hagis de punxar, jo aquest cop al ser ADE he agraït que només m’he hagut de punxar 1 dia. Ànims! S’ha de pensar que és per un molt bon motiu.

Rousi85 moltes gràcies pels ànims! Va molt bé saber qur hi ha aquest grup ple de persones que ens recolzem :) A mi també m’ha passat de sentir-me malament per preguntar molt, és injust.

Trigos aquests 4 son uns campions! En aquest procés m’he adonat que estem sempre molt pendents dels números perquè ens hi juguem molt però l’important és la qualitat, així que a creure amb els teus petitons!

Petonets a totes boniques!
Imka
:: puça
:: puça
Entrades: 5
Membre des de: dg. feb. 21, 2021 1:40 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Imka » dg. feb. 21, 2021 2:20 pm

Hola noies,

Estem esperant fer poder fer la primera transferència (la fem en diferit) i estic dels nervis... Sabeu més o menys quants dies es triga en preparar l'endometri??? Espero que em baixi la regla en un parell de dies :D

Ah! i una altra pregunta: si volem posar 2 embrions, ens trobarem amb problemes per part de l'equip mèdic? He llegit que intenten evitar embarassos múltiples...

Realment, estic tant cansada d'esperar, de veure nens i embarassos pel meu voltant, que ara comença a fer-se molt difícil el camí (tot i que sé que ja estem a la fase final... O això espero!).

Gràcies per llegir-me! :D ànims per a totes!
ambjdejan
:: granota
:: granota
Entrades: 226
Membre des de: dc. nov. 07, 2018 4:45 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: ambjdejan » dg. feb. 21, 2021 3:23 pm

Hola Imka
En el meu cas, la regla el dia 1, estradiol des del primer dia, progesterona des del dia 12 i transferència de blasto dia 5 el dia 17... o sigui, 17 dies
Sobre posar-les un o dos, Jo crec que en podeu posar 2 si voleu, però no sé a quina clínica esteu...
Imka
:: puça
:: puça
Entrades: 5
Membre des de: dg. feb. 21, 2021 1:40 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Imka » dg. feb. 21, 2021 10:26 pm

Hola ambjdejan!

Moltes gràcies! Així ja em faig una idea més o menys!!!
Ho estem fent a la Quirón! A veure què tal va la transfer...quins nervis...!

Gràcies!!
Laieta1986bcn
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 50
Membre des de: dl. des. 07, 2020 5:32 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Laieta1986bcn » dl. feb. 22, 2021 8:26 pm

Hola noies!

Trigos - que tal? Cuando te hacen la transferencia? Debes estar apuntito ya!

Gretta, Ambjdejan - com va la betaespera? Teniu algun sintoma?

Imka - jo estic igual que tu, demà em punxo el decapeptyl per parar el cicle, i quan em vingui la regla progynova, i als 14 dies començo amb uteogestan 5 dies (transfe de blasto, la 2a).

Rousie i 46xx, paciencia amb l’endometrosi... millor resoldre tot abans de començar, així aneu amb més garanties.

Perdoneu que no personalitzi més, estic escribint desde el mbl i no puc anar més enrere ;)

Ego: com us vaig dir, he aprofitat aquests dies per fer-me proves. M’he fet histeroscopia (tot be) i proves de coagulacio (tambe tot be). M’han mirat tb les natural killers i em surten a 13%, crec que està una mica al límit. Algú sap com es baixen?

Noies amb això tinc tot mirat! Només em faltaria aixo del KIR HLA i els anticossos antipaternals, pero es car fer aquests analisis i a mes no hi ha molt evidencia cientifica.

Així que... espero que la proxima transfe sigui la definitiva! Petons a totes
ambjdejan
:: granota
:: granota
Entrades: 226
Membre des de: dc. nov. 07, 2018 4:45 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: ambjdejan » dt. feb. 23, 2021 10:29 am

hola Laieta
Aquí estem, esperant que sigui divendres... jo no tinc símptomes i això que vaig de progesterona fins dalt (5 òvuls i una punxada al dia). Sí que tinc una sensació una mica rara per dins, però crec que són més les punxades que una altra cosa. I aquesta matinada he tingut mitja nàusea, però estava tan adormida que no sé si ho he somiat
La veritat és que em costa concentrar-me en la feina i m'estic passant una mica de coses dolces, però és que ho porto bé, ho porto bé, fins que m'agafa un atac de ganes de menjar nocilla... jajaja
Em passo de coses dolces i.... em passo de consultar aquest fòrum! ja veieu que no paro de posar coses... si em faig pesada m'ho dieu! jajajaja em passo hores mirant si algú ha dit alguna cosa, si algú ha penjat coses... en fi... com que no podem sortir de la comarca i a Bcn fa aquesta kk de temps, tampoc puc anar a que em toqui l'aire i el solet, que m'aniria tan bé, ara mateix un dia de primavera!!

Laieta Que bé que les proves que has anat fent et surtin bé! aviat la transfe i creuar els dits! :)
Imka, ja t'ha baixat la regla? a vegades es fa esperar, quan menys voldries! va, que ja ho tens aquí!
Trigos, ja t'han fet la transfe?
Rakele quan sabreu alguna cosa del DGP?
Elantris, com estàs? has pogut avançar en l'avortament? una abraçada, espero que sí

La resta, espero que les proves i operacions vagin ràpid i aviat pugueu reprendre tot el procés!

Apali, us deixo a veure si em concentro una mica...
Laieta1986bcn
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 50
Membre des de: dl. des. 07, 2020 5:32 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Laieta1986bcn » dt. feb. 23, 2021 12:19 pm

Ambjdejan t’entenc tant!!!! A la meva betaespera vaig estar igual, cada 5 minuts al forum. La meva ment no es podia focalitzar en res més que no fos embaràs, símptomes, opinions d’altres betaesperes, etc.

És horrorós, va ser la setmana més improductiva de la meva vida! Jajajaja

No et fas gens pesada, són molts nervis els que passem i és normal que ho necessitem verbalitzar i treure d’alguna forma. Les meves amigues i familia no saben res de que estic en fiv, i el meu marit està fart de sentir-me, així que el forum és tot el que ens queda! Jajaja. Muak!
Gretta
:: puça
:: puça
Entrades: 30
Membre des de: dl. nov. 30, 2020 11:21 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Gretta » dt. feb. 23, 2021 2:09 pm

Ambjdejan t’entenc perfectament! Jo estic com tu, zero símptomes i això que a les altres betaesperes els vaig tenir tots, però van ser negatives així que ves a saber, potser es bo i tot. L’únic que noto és com si estigues la panxa plena tota l’estona, però això crec que no es cap símptoma d’embaràs ni de la progesterona, penso que deuen ser els nervis.

Jo tan aviat penso que no ha funcionat com m’acollono pensant que poden ser 2!!!! Tinc la beta d’aquí 1 setmana, el dia 3 i aquest cop estic pensant seriosament de fer-me un test abans. A les altres betaesperes no em vaig atrevir mai i no se si es positiu fer-ho o es pitjor...

Per cert a tu quants embrions t’han posat?

Molts petonets bonica! A veure si ho podem celebrar aviat les dues! :)
Xantipa2
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 80
Membre des de: dv. ago. 07, 2020 10:03 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Xantipa2 » dt. feb. 23, 2021 6:30 pm

Noies hoolaaa!!

Perdoneu-me!!! Porto mooolts dies sense entrar, he estat molt atabalada, molt nerviosa per coses alienes al món de la RA i alhora per la RA.

Portava dies amb heparina, viog estar amb les Anticonceptives per sapiguer quan vindria "la regla" i ja havia començat amb els estrogens, a part de les meves vitamines, heparina i demés.
Vam tenir algun ensurt envers al tractament i estavem a l'espera, pero seguía amb la medicacio i ens van trucar un dia què si voliem seguir on ho haviem deixat, ho vam parlar a casa i aixi vem fer, endevant!! Tantes punxades i pastilletes tenien que servir per algo.
Total, què estic ja en betaespera.
Em vaig fer una analitica 2 dies abans de la transfer, estava tot perfecte. Així què vaig anar "tranquil·la" en aquest aspecte, i la qualitat dels embrionets era súper!

No he entrat abans perquè estic cagada, que voleu que us digui... No volia tampoc estar obsessionada ni estar pendent tot el dia amb el tema, em fa tanta por tornar a començar... I pagar... I punxar-me mes....
Que us he de dir què no sapigueu ja.

Símptomes? Moltíssims, però es què la progesterona els fa.
Tinc molta son, molt de pipi, cansanci, dolors de regla (aquest cap de setmana van ser brutals de doblegar-me de dolor), pits inflats i amb dolor, i alguna que altre nausea (això el que menys), i molta gana (jo menjo super poc)

Pero la gine ja m'ho va dir, ni cas als símptomes en cas què els tingués perquè la progesterona els fa igual que un embaràs, així què no puc descartar ni donar per fet res...

Amb el meu fill vaig tenir sagnat d'implantació, aquí no he sagnat cap dia, ni el dia de la transfer ni res de res...

En fi, què pensava que estaria tranquil·la però ahir a casa estavem super neguitosos, i no nos queda na...
Fins la setmana que ve no sortirem de dubtes.

GRETTA, AMBJDEJAN us envio molta energia positiva!!!
Anem les tres juntetes de la mà, tant de bo què poguem tenir les 3 uns super positius!

Per cert, AMBJDEJAN que parlaves de la medicació. Jo estic amb progesterona 800gr al día (analitica va sortir correctissima gràcies a deu) i amb estrogens.
A part vitamines, eutirox i heparina.

Perdoneu que no contesti a les demés. Feia molts dies que no entrava i he llegit molt per sobre.
A veure si puc llegir una mica més detingudament, de totes maneres, benvigudes a les noves i a totes en general molta força i ànims.

Petons a totes!!!
Gretta
:: puça
:: puça
Entrades: 30
Membre des de: dl. nov. 30, 2020 11:21 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: Gretta » dc. feb. 24, 2021 7:40 am

Bon dia!

Xantipa que ve que ja estàs en betaespera o betadesespera! Que lents passen els dies... jo fins ahir cap símptoma però aquesta matinada m’he despertar amb dolors de regla i ara em trobo bastant malament, com si hagués pujat al Dragon Kan o hagués viatjat amb cotxe per una carretera plena de corbes! Així que ara ja comença la menjada d’olla total entre efectes de la progesterona o possible positiu... no se com ho faré per aguantar fins dimecres...

Ambjdejan tu que tal? Com ho portes? Tu si que ho tens apropet ja, només 2 dies.

Petonets a totes!
ambjdejan
:: granota
:: granota
Entrades: 226
Membre des de: dc. nov. 07, 2018 4:45 pm

Re: FIV 2020

EntradaAutor: ambjdejan » dc. feb. 24, 2021 8:18 am

Hola, doncs vaig fent... és que no tinc cap símptoma, però si tot va bé aquest serà el meu 5è embaràs i no he tingut mai símptomes... sí noies, 5 embarassos i un fill, quina estadística... (un va ser un bioquímic i 2 avortaments)
La beta és molt relativa... l'embaràs d'aquest estiu (natural) em vaig fer 2 betes per privat i eren precioses i es va parar a la setmana 6 per problemes cromosòmics...
Vull pensar que no tinc problemes d'implantació sinó de qualitat d'òvuls i que per tant, amb òvuls donats la cosa tindrà més bon pronòstic... a alguna cosa ens hem d'agafar...

Ahir a la tarda em va agafar un moment de pàjara, però és veritat que havia dinat poc i havia fet una mica d'exercici, però semblava que estigués prenyada i tot...

Tinc 5 tests d'embaràs ultra sensibles a casa. Sé que si la beta és positiva, segurament avui ja sortiria positiu el test, però el pensament és: si em faig el test i surt negatiu, em moro fins divendres. Si ara sóc improductiva, amb un negatiu ja ni us ho explico! Així que... aguanto! A veure si demà també aguanto i el què sé segur és que abans d'anar a la beta me'n faré un. Si la beta és positiva el test també, perquè és d'aquests de 10...

Tema medicació, ahir vaig descobrir que la progesterona de 100 val la meitat de la meitat que la de 200!! és a dir, que si compro la de 100 enlloc de la de 200 (i em poso el doble d'òvuls) valdrà la meitat... Tindré una col·lecció d'òvuls allà baix, però és que hi ha molta diferència! La de 100 és la que entra per la seguretat social i per això és més barata... és tan fort!!!! Divendres també em miraran la proges, a veure si me la poden baixar una mica...

Ostres Gretta, quin pal!! fas teletreball? pots descansar una mica? a veure si passen ràpid els dies per tu, també!! 2 és molt xulo!! És una feinada, és clar, però després està bé! Els meus nebots són bessons i es porten super bé
Nosaltres només n'hem posat un perquè només teníem 2 blastos i així tindrem una altra oportunitat inclosa en el preu si aquest cop no va bé.

Xantipa, una pregunta... com fas el tema estradiol i eutirox? a mi em té ratllada... a les 6h45 eutirox en dejú i a les 7h15 estradiol i després esmorzo... però clar, no sempre són 8 hores exactes... igual des de l'estradiol de la nit han passat més de 8 hores (8h30 potser, o 9). L'eutirox i l'estradiol es poden prendre junts? a vegades si em desperto a les 4 o les 5 ja em prenc l'eutirox i tot això que tinc guanyat
On fas el tractament, tu? et prens l'heparina pel teu compte? i els estrògens també? no et fa por?

Que sigui lleu per tu també, ja ens diràs la setmana que ve :)

Va, a pel dia!! Abraçades per totes!!

Torna a “Reproducció assistida”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 9 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::