FIV 2021

Tractaments, clíniques, medicaments..
Melbourne
:: puça
:: puça
Entrades: 42
Membre des de: dc. set. 16, 2020 5:11 pm

Re: FIV 2021

EntradaAutor: Melbourne » dl. maig 03, 2021 4:56 pm

Amb el cicle llarg comences a punxar-te medicació abans de la regla. Jo vaig començar el dia 20-21 del cicle. Després em va baixar la regla quan em tocava (em van dir que de vegades baixa i de vegades no) i llavors segueixes amb la medicació que feies més altres. Ara m'estic punxant 3 coses diferents.

Avui he tingut eco i em diuen que els ovaris segueixen dormint, així que ni idea de fins quin dia m'hauré de punxar o quan tindré punció. En algun moment d'aquest mes entenc xD
blanketa
:: puça
:: puça
Entrades: 32
Membre des de: ds. gen. 02, 2021 9:56 am

Re: FIV 2021

EntradaAutor: blanketa » dl. maig 03, 2021 7:15 pm

Hola!

Lila80: Moltes felicitats pel positiu!! T’estalviaràs tot el tractament!! Jo sempre tenia l’esperança que em passés això i juts abans de començar m’hi quedés, jejeje!

Rakele: L’enhorabona!! Que bé!! M’he alegrat molt de veure que t’ha anat tot tan bé perquè anem a la mateixa clínica, i això sempre anima i dona confiança!

46XX: Com esteu? Ja teniu data per la transfer?

Laieta1986bcn: Com estàs? Això que comentes dels estrògens, també em vaig trobar que no n’hi havia enlloc, però al final vaig decidir fer cicle natural i vaig deixar de buscar-ne. De totes maneres, si et veus molt apurada, a la clínica em van dir que se’n podien aconseguir a El Pertús (a la frontera amb França).

Eucalipto: ¡Mucho ánimo con la betaespera! ¡¡Espero que logres el positivo!!

Meritxell: Ànims també amb la betaespera! Et desitjo el millor!!

Melbourne: No sabia que existís un cicle més llarg del de 15 dies. Molts ànims!! Esperem que creixin forces fol·licles!!

Anna_86: Jo també vaig quedar molt inflada durant l’estimulació. El últims dies em veia un bulto i tot a la part de l’ovari dret perquè és el que em va respondre “millor”. De fet, em “pesava” tant que gairebé no podia ni caminar... Ànims!!

Akasha: Que bé que ja tens data per la transfer! Molta sort!!

Ego: Nosaltres seguim fent controls. No sabem si podrem fer la transfer aquest cicle perquè se m’està retardant força (hauria d’haver ovulat fa dies) i segueixo amb les pèrdues. Demà tornem a tenir control i crec que ja ens diran si ho fem aquest cicle o ho deixem pel següent.

Petons a totes!!
eucalipto
:: puça
:: puça
Entrades: 35
Membre des de: dj. des. 03, 2020 12:55 pm

Re: FIV 2021

EntradaAutor: eucalipto » dc. maig 05, 2021 11:13 am

Hola chicas!
Ya me he realizado dos test de orina de sensibilidad de 10 ml y dan negativo día 12 y 13 post ovulacion. Se me acaban las chances, me queda un solo embrion de calidad C y los anteriores eran mejores, asi que no le tengo mucha fe a este.
Las que han hecho acupuntura, les ha cambiado en algo para mejor? Que lugar recomiendan? Pensando en hacer otro ciclo de fiv...veremos

Exitos!!
Ariro
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 57
Membre des de: dv. nov. 13, 2020 11:07 am

Re: FIV 2021

EntradaAutor: Ariro » dc. maig 05, 2021 7:59 pm

Hola!
M'uneixo aprofitant que hem avançat. Vaig aprendre molt al fil 2020 i espero que en aquest també ens puguem aportar molt també.

Després d'una pausa de 4 mesos per suplementació, per fi hem passat la primera etapa: la punció!! >.-<:
Em van treure 15 òvuls, tots madurs, i van fecundar 11. Tots van arribar a dia 3 i fent cultiu llarg vam aconseguir 7 blastos (6 el dia cinc i 1 l'endemà), benditos F.Xip i cúrcuma piperina!
Ara estem pendents del DGP, que el fem als 6 primers. Un nou patiment fins tenir resultats, però per ara estem molt contents amb els nostres set baby-frozen x*x*x (46XX, guapa, et copio el nom de baby-frozen, que em va encantar).

Estic amb ganes de regla per treure l'hormonació. Si no canvia res deixarem passar dues regles abans de transferir, així descanso de tanta anada i vinguda d'eco (no m'ha caigut res en cap de setmana!!!!), faig net del tot, faig noves analítiques de vitamines i minerals, i em centro un temps en la nova suplementació: algun probiòtic dels que heu mencionat per aquí i el que acupuntora i doctora em recomanin.

Enhorabona laieta, lila i rakele, pels positius, quina alegria!! Laieta el destí ha volgut que en tinguis dos, espero que finalment tiris endavant!
Ànims a les betaesperants (meritxell, eucalipto...), a les que prepareu punció (anna, melbourne...), a les que ja us veieu la panxeta (xantipa, ambjdejan...) i a les panxes més avançades (gala, ulupika... espero que estigueu gaudint ja). I també ànims a les que esteu preparant transferència, com blanketa, 46XX la teva dona, uma, akasha...), just el nostre següent objectiu a partir d'ara. :love:

En fi, molta sort i ànims a totes en la fase en què estigueu, que qualsevol de les etapes és una lluita i un patiment continu... Xantipa espero que tinguis raó i els astres ens siguin propicis!
Ulupika
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 56
Membre des de: dg. ago. 23, 2020 4:03 pm

Re: FIV 2021

EntradaAutor: Ulupika » dc. maig 05, 2021 9:35 pm

Boniques,

Fa molt que no entro, estic una mica desconnectada, quin goig veure tants positius, aquest any promet!!

Aine, Honey, Xantipa me n'alegro moltíssim per vosaltres, espero que tot estigui anant superbé i que podeu continuar gaudint de les vostres panxus, els símptomes són una m... però és el que hi ha, el peatge que hem de pagar pels nostres petits, ni amb això ho tenim fàcil, jejeje. Jo he estat ben agraïda de tenir-los i això que he estat amb nàusees fins a les 21 setmanes.

Rakele: uoooo!!, nena!! Quin èxit de FIV!!! Enhorabona per aquest embaràs i pels embrionets que us queden a l'espera x*x*x , me n'alegro moltíssim.

Laieta: aiiins, tant de bo aquest embaràs progressi amb èxit, ja aniràs explicant, em sap greu que t'hagis trobat amb aquesta situació. Molts i molts d'ànims! Espero llegir aviat bones notícies.

Blanketa: veig que aneu posant fil a l'agulla, que bé, molta sort!

Ariro: oleee!! Quins bons resultats, quina alegria!!! Amb tota la preparació que portes segur que la transferència va bé, confia!! T'envio molta energia positiva.

Lila, Ambdejan: enhorabona també pels vostres positius :cnena: :cnen: , ambdejan molts i molts d'ànims, espero que aviat tot es posi a lloc i puguis començar a gaudir una miqueta.

Envio molts d'ànims i molta sort també a totes les noves incorporacions, m'és difícil seguir la història de totes, les meves neurones d'embarassada no m'ho permeten, jejeje.

Anna, Gal·la: com van les panxolines? Espero que tot continuï anant bé, molts d'ànims que ja estem a la recta final.

BCN87, Emmins, Tanit: no he llegit res de vosaltres, a veure si traieu cap i expliqueu com aneu. Molta força!!!

Ego: Ariro moltes gràcies per preguntar per la meva panxolina, estic de 26 setmanes i de moment tot va molt bé, esperem un nen :cnen: , encara sembla mentida que estiguem arribant tant lluny, en res començo 3r trimestre.

Una abraçada enorme a totes i molts i molts d'ànims :-()-)
2018 Comencem cerca :-())
2019 3 IA betes :ufs:
Gener- agost 2020 1ra FIV 4 blastos x*x*x 3 transferències: 1ra bioquimic, 2na i 3ra :ufs:
Ell: sembla tot normal ..::··
Jo: problemes immunològics ?-)
Tractament: Dolquine, Heparina, Adiro, Prednisona.
2na FIV oct20 10 blastos x*x*x
Beta 30/11 :ok: :love:
:cnen: DPP: 07/08/21
rakele
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 76
Membre des de: dg. set. 01, 2019 11:19 am

Re: FIV 2021

EntradaAutor: rakele » dc. maig 05, 2021 10:58 pm

hola boniques!

Laieta1986bcn: com va anar la eco? em vaig quedar molt intrigada amb el què explicaves!! estàs bé? va tot bé?

Lila80: llavors estàs embarassada? com et trobes?

46xx: veig que preguntaves perque estem prenent tantes coses, jo ara estic prenent TERRANOVA Prenatal, a etselquemenges ho recomanaven per abans de la transfer i durant embaràs. La veritat és que a la clìnica em van recomanar altres multivitamínics però no tant naturals (yodocefol o gestagyn), el més important és que tinguin àcid fòlic i iode, i aquest multivitamínic té moltes altres coses que van bé, també! I sí, com la Laieta1986bcn també estic prenent Dacortin, progesterona, vitamina E, vitamina D, però això es deu a un tractament perque em van trobar les citoquines alterades i és per assegurar la implantació, crec que hauré de seguir amb això fins la setmana 12. També ASS perque l'acid acetilsalicílic té propietats anticoagulants i així l'endometri està ben irrigat. Moltes pastilles... masses!!

Rachel_endo: yo tomé bastante tiempo Fertybiotic. Però después de que me encontraran demasiada cantidad de la bacteria Gardenella, hice antibiótico y después tomé probiótico oral Femibiotic y vaginales Muvagyn y Phisioflor, porque tenía carencias de Lactobacillus crispatus y de Lactobacillus gasseri.

Eucalipto : ostras, lo siento mucho. qué día tienes la beta? sobre la acupuntura, para mi fue un antes y un después. A nivel de preparar el útero para la implantación imagino que me ha ido bien porque de momento estoy embarazada, pero yo lo noté mucho también a nivel anímico, estaba mucho más relajada, no sentía rabia, creo que me ayudó mucho. Vivo en Vic y voy a una acupuntora de aquí. De todas maneras, espero que hagas más pruebas antes de transferir el último embrión. Te has mirado el test endomeTRIO? bueno ya nos contarás qué te recomiendan en la clínica. Muchos, muchos ánimos!!!!!

Blanketa: espero que pogueu començar aviat! jo després del cicle de la punció vaig tenir un cicle molt estrany, vaig ovular molt tard.

Melbourne: ànims amb les punxades, a veure quan tens data per la punció!

Ariro: m'alegro de llegir que la punció ha estat un èxit!!!!! ja ho pots ben dir: bendito fertile chip!!!!!!!

Ulupika: quina ilu llegir-te i que tot segueixi tan bé!!!!!!!!!

meritxell.fernandez-marti: molts ànims amb la betaespera!!

Xantipa: me n'alegro molt que tot segueixi perfecte malgrat les nàusees i vòmits!! molts ànims!

Anna_86: va que ja et queda poc per la punció!!

Akasha: transfer dilluns!!! segur que anirà molt bé!!

Ego: jo demà tinc analítica una altra vegada, a veure com tinc la HCG i la progesterona... La veritat és que hi ha moments que no tinc cap símptoma i no me'n recordo que estic embarassada!! és una sensació ben estranya!! els primers dies tenia molta son però ara ja no tanta.. únicament em noto els mugrons més sensibles i una mica d'inflor al sota ventre. Espero que demà surti tot bé... i que arribi aviat el dia 14, que és quan tenim la primera ECO!!

Una super abraçada a totes
Buscant des de 12/2017
Jo 38 i ell 44
4 IA per SS 09/2019 - 02/2020
1a FIV 06/2020 -> 7 madurs- 6 embr- 2 blastos :ufs:
Ell: COMET: fragm simple 44% doble 80%
2a FIV 2/2021 -> 15 òvuls madurs -> 12 embrions -> 6 blastos!!!
4 passen DGP i 2 es congelen sense analitzar
16/04 transfer 1 embrió! :love:- BETA POSITIVA!
Anna_86
:: puça
:: puça
Entrades: 22
Membre des de: dt. març 16, 2021 2:17 pm

Re: FIV 2021

EntradaAutor: Anna_86 » dj. maig 06, 2021 6:48 pm

Hola nenes!!

Avui he tingut el segon control de l'estimulació. La veritat que tots estem molt sorpresos perquè al contràri del que pensavem responc paulatinament (sense hiperestimular de moment) a la medicació.

Tinc 10 al dret de 14, 13, 12,12, 10 (resta menors) i 11 a l'esquerre 12, 11, 11, 9, 9, 9, així que bé crec, esperem que siguin de bona qualitat junt amb el material del menda jajajaja

D'altra banda em preocupava l'endometri, sempre tinc molt poca regla i podria ser que fos fi, però resulta que ja estic de 7mm i amb bon aspecte, tant és així que algo que es veia impossible com fer transfe en fresc, m'han dit que serà bastant possible.

Que en penseu vosaltres, sóc primeriza total i a més intento no sobreinformar-me i anar al dia a dia, suposo que és una manera de protegir-me...

La transfe en fresc quan triguen a fer-te'la després de la punció a dia 3 o 5?

Lila80 i Laieta1986bcn: espero que estigui tot bé

Rachel_endo: yo tb estoy con Fertybiotic.

Melbourne: espero que siguin anant bé les punxades.

Xantipa, Ulupika i Ariro: >.-<: espero que tot segueixi anant bé.

meritxell.fernandez-marti: molts ànims amb la betaespera!!

Akasha: com ha nat la transfe?

Rakele: espero que hagi anat bé l'analítica. Aixó de no tenir símptomes se'ns fa raro però no té perquè ser negatiu ojala els embarassos fossin així :love: Sort pel 14!!!!!!
blanketa
:: puça
:: puça
Entrades: 32
Membre des de: ds. gen. 02, 2021 9:56 am

Re: FIV 2021

EntradaAutor: blanketa » dj. maig 06, 2021 9:14 pm

Hola noies!

Eucalipto: Siento el test negativo... De todas formas, todavía no te has hecho la beta, ¿verdad? Lo que preguntas de la acupuntura, en mi caso hice acupuntura antes de la punción y creo que me fue bien. Te lo aconsejo, la verdad. Seguro que por tu zona hay algún acupuntor que trata temas de fertilidad.

Ariro: Hola!! Que bé veure’t per aquí i quina alegria que ja hàgiu fet la punció i hagi anat tan bé!

Ulupika: Que bé saber de tu! Fantàstic que l’embaràs vagi bé i que ja estiguis a punt d’entrar al 3r trimestre! Quina emoció!!

Rakele: Com ha anat l’analítica? Si no tens símptomes, millor! Més val passar l’embaràs trobant-te bé! El dia 14 és d’aquí a no res!

Anna_86: Sembla que va tot molt bé, oi? Això de fer transferència en fresc o no, no et sé aconsellar perquè en el meu cas ja em van dir que havíem de fer transferència en diferit, però imagino que si a tu t’ofereixen aquesta opció és perquè ho veuen clar. Què t’aconsellen des de la clínica?

Ego: Doncs al final sembla que podrem fer la transferència aquest cicle! La tenim programada per dijous de la setmana que ve, però com que fem cicle natural, el dimecres em faran analítica per controlar que tot està bé, així que fins dimecres no ho tenim assegurat. En tinc moltes ganes!

Molts ànims a totes!! :()()::::
Hellen78
:: puça
:: puça
Entrades: 24
Membre des de: dj. jul. 09, 2020 5:44 pm

Re: FIV 2021

EntradaAutor: Hellen78 » dv. maig 07, 2021 8:43 am

Bon dia noies!!

Estic força desconectada i m'identifico amb Xantipa, ja que no em trobo gens bé! Vomito gairebé cada dia, normalment el sopar i els vespres i matins són terribles. És una sensació de ressaca constant que no desapareix mai. I cero energia, m'estaria tot el dia al llit. Aprofiteu les que no teniu símptomes, és un sort, de debó us ho dic zz:-)

Ahir vaig deixar estrògens i progesterona, ja estic de 10 setmanes. Espero que també m'ajudi a trobar-me millor perque en prenia en gran quantitat. I ahir també vam tenir ecografia i va tot molt bé! Ja fa 32 milímetres i vam veure com es bellugava!! No parava, quina vitalitat!! (la que la mare no té jajajaj). El cor li anava a 174 pulsacions. En dues setmanes tenim la eco del primer trimestre i la triple screening.

Laieta, com va tot? Heu demanat ja segona opinió? Com diuen per aquí, és molt d'hora i us podeu prendre un cert temps a demanar proves i valoracions. La decissió que finalment prengueu serà la correcta, no us deixeu influir i penseu només en vosaltres i la vostra família. Ànims!!! Tot anirà bé!!

A la resta moltes felicitats als positius, ànims i força a les que seguiu o esteu en espera. Eucalipto, una abraçada, no tinc cap dubte que arribarà el moment, de totes maneres espera a la Beta, a vegades poden haver sorpreses (jo sé d'un cas).

Perdoneu que no personalitzi més.

Una abraçada forta a totes!
Laieta1986bcn
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 50
Membre des de: dl. des. 07, 2020 5:32 pm

Re: FIV 2021

EntradaAutor: Laieta1986bcn » dv. maig 07, 2021 6:56 pm

Hola precioses,

Com esteu? Feia molt que no escribia... he necessitat uns dies de desconnexió. Doncs finalment la natura ha sigut sabia, només un embrió ha evolucionat.
A la ultima eco, un feia 1,9cm i l’altre 0,5cm, encara te batec, pero molt fluix. Ara a confiar en que tot anira be amb el que es queda i que no l’influirà negativament el fet de tenir un embrió no evolutiu al costat. De moment continuo sent embaràs de risc, pero estic molt mes tranquila, moltes gràcies a totes per preguntar, sou un gran equip! :)

Hellen i Xantipa, anims amb els simptomes, es un rollu, jo també estic fatal de l’estomac! Acidesa a saco desde fa un parell de setmanes... ara estic de 8, espero que no vagi a mes. Ulupika quines ganes d’agafarte i acabar 1er trimestre!

Eucalipto siento muchísimo el test negativo, pero mientras no hay regla hay esperanza!

Ariro felicitats pels super resultats de la puncio, ha valgut la pena tot el temps i recerca invertits en preparar-te!

Rakele moltissimes felicitats! A mi els simptomes em van començar un mes després del positiu, durant la betaespera i els següents dies res de res, no t’agobiis ;)

Anna moltissima sort, tot pinta genial!

A la resta una abraçada molt gran, i anims en aquest llarg cami!
Rider
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 82
Membre des de: dc. set. 09, 2020 3:11 pm

Re: FIV 2021

EntradaAutor: Rider » ds. maig 08, 2021 4:37 pm

Buenas tardes,
Os comento mi experiencia a ver que opinais.
Hice mi primera fiv en enero de 2021 en Dexeus, tengo 40 años recien cumplidos y la reserva ovarica super alta.
Me comentan que tengo muy buen pronostico y que lo conseguiremos seguramente a la primera.
Iniciamos el tratamiento y emiezo a tener náuseas ,vómitos , dolores grandes en la barriga , no podia casi ni caminar del dolor que sentia a cada paso.Lo comenté a los doctores ( cada vez que tenia visita veia un dr nuevo).
Me vieron 25 foliculos , el dia de la punción sacaron 14 ,de los 14 seleccionaron 10 y los fecundaron , de ellos solo fecundaron 4 .LLegaron a blastocisto 2 y los dos tenian trisomias por lo que no hay transferencia.(esto me lo comento en del laboratorio)
Unos dias despues me llama el dr. y me dice que no sabe que a pasado pero reconoce que pusieron mucha mas medicacion por mi peso , 86 kg.
El dr. insistia en ovodonación , pero le dejé claro que o era con mis ovulos o no habria segunda vez.
El dr. me habló de una fiv suave que a veces se mejora la calidad ovocitaria pero a Dexeus yo no vuelvo.
Pero yo pensaba que la calidad que se ve en las ecos, no?
Alguna de vosotras sabe si s e mejora la calidad ovocitaria con fiv suave con poca medicación?
Por suerte el tengo visita con el Clinic el dia 14 y empezaré otro tratamiento y esta vez gratis porque no me puedo permitir mas gastos como el otro....
Decidme si sabeis algo de la fiv suave y si efectivamente se mejoran la calidad de los ovocitos .
patripuntok
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 82
Membre des de: dg. nov. 15, 2020 9:55 pm

Re: FIV 2021

EntradaAutor: patripuntok » ds. maig 08, 2021 6:57 pm

Ostras Rider...vaya tela!! Por lo que yo tengo entendido, si. Cuando haces fiv suave o mini fiv al haber menos medicación, consigues menos ovocitos pero de mejor calidad. Suerte!!
Rachel_endo
:: puça
:: puça
Entrades: 36
Membre des de: ds. abr. 10, 2021 10:03 pm

Re: FIV 2021

EntradaAutor: Rachel_endo » ds. maig 08, 2021 9:21 pm

Hola Rider!

Yo también tuve malas experiencias en Dexeus, tanto que opté por no ir a puncion con ellos, porque era un cachondeo.
El hecho de que cada vez te viera uno distinto, no me gustaba y si te dan el Ok para iniciar el tratamiento es que tú estas OK... luego no me vale que me digas ostras es que tienes una Endometriosis enorme y el ovario lo tienes escondido detras del utero... em.... si me hubiese hecho la misma la eco primera sabría que es un ovario movil y que se mueve!!... y me metió un miedo en el cuerpo que flipas... vamos que pasé del tema.

Y he escuchado muchas cosas de dexeus, creo que son un poco fábrica y el trato es poco personalizado, es el problema.

Seguro que en el clinic va mejor, yo estoy en lista de esperas!
Avatar de l’usuari
Elantris
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1031
Membre des de: dl. oct. 05, 2015 9:38 pm

Re: FIV 2021

EntradaAutor: Elantris » dg. maig 09, 2021 2:09 pm

Hola!!
Com esteu!? Fa moltíssim que no escric, se'm va complicar molt l'avortament, dos legarats, empitjorament de l'esofagitis que ja tenia, en fi, tot un cristo.

Rider: No en tenia ni idea que amb la medicació la qualitat dels ovuls canviava. Pensava que només era per a fer-ne més o menys. Aixxxx! A veure si al Clínic us va millor! Molts ànims!!

Laieta: Ostres em sap molt greu això de l'embrió :( Conec vàrie persones que els ha passat quelcom i no han tingut problemes amb l'embrió que es para. De fet el cos els sol reabsorvir. Un petonaarruu molt fort!

Hellen: Has provat el Cariban? Va super bé per les nausees i els vòmits, però sí que és cert que deixa força xafat. Quina il·lusió veure'l moure's tant <3

Blanketa: Que bé que ja feu la transfer!! a veure si les analítiques surten totes bé, creuarem dits!! :):):):)

Anna_86: Crec que la punció en fresc es fa a dia 3, però no ho sé segur. Quin problema hi hauria de fer-la a dia 5? Així potser creix més l'endometri no? A veure si algú en sap quelcom. Ai quina il·lusió!!

rakele: Quan te'n adonis estaras fent ja la eco del primer trimestre ja ho veuras jejeje!! Tu no estiguis nerviosa, que segur que va tot bé. Que fàcil és dir-ho des de fora oi? jajaja! En fi, que vagi molt bé la primera que fa molta il·lusió coi :)

Ulupika: Ja al 3r trimestre!!?? picarols com passa el temps jajaja! Que bé guapa! Me'n alegro molt que estigueu tots bé, petonarrus!

Ariro: Feu 6 DGP? nosaltres no sabem quants fer-ne. La gine em deia de biopsiar-los tots i fer DGP només a alguns i si així després no surten bé ja tenim les biòpsies fetes, però tot va sumant i no sabem quants fer-ne. I això de la suplementació abans de la trasferencia què és? Probiotics i ja està? ni idea tampoc del que cal i el que no...

Eucalipto: Ostres noia em sap molt greu el negatiu :( Però podríeu provar fer un altre cicle d'estimulació a algun altre centre, potser us va millor. Com estas tu? Una abraçada molt i molt forta!!

Melbourne: Com vas tu? Ja t'han dit quan t'has de punxar? S'han despertat els dormilegues?

Akasha: Demà et fan la transfer??!! Com estas? aixxx quina il·luuuu!!! Que vagi moooolt bé!!!

Meritxell: Què tal? T'han fet beta ja o alguna cosa? Simptomes??

EGO:
Doncs res, jo després dels legrats i tot plegat estic una mica millor. Vam anar a Gravida amb la Dra. Rojas i molt bé, la dona és molt propera i domina moltíssim. Ens ha fet analítiques i seminograma i tota la pesca i ja estem en plena estimulació. De moment una mica acollonida perquè em va dir que estic una mica hiperestimulada, que vigili què faig que se'm podria torçar l'ovari i que mengi moltes proteïnes i begui molt acuarius. Demà anem a revisió i si tot va bé ja em punxo l'Ovitrelle per a fer la punció el dimecres al matí. Ja en tinc ganes! Primer perquè em treguin el pes aquest que porto a dins, que mare meva sembla que tingui dos globus, i després per tenir saber una ica com va tot. La Dra. ens ha dit des del principi que li sembla que el problema és la meva mala qualitat d'òvuls, que tot i tenir una AM de 9 (molt alta), i fer molts folicles amb l'estimulació que creu que la qualitat d'aquests no serà molt alta. En la última revisió ella en va contar més de 20, però només va anotar la mida d'uns 6 i 6, i va donar una mica per suposat que en treuriem sobre 15 i que ja veuríem d'aquets quants arriben a blasto. Farem FIV+ICSI+FertilXip, i després DGP per veure de tots els fecundats quins són bons i quins no. Aixxxx deu ni do tot plegat.
I per altre banda el tema de la esofagitis se'm va complicar moltíssim, de cop i volta no podia empassar menjar i aigua en prou feienes. El metge diu que no em preocupi que no em moriré pas d'això, però amb la meva hipocondria jo ja em posava en el pitjor. La setmana que ve em faran proves i a veure què surt.
En fi, que he decidit ser positiva amb tot, tant amb la punció com amb lo de l'esofag i ja està jajajaja!
28/9/15 Inici
18/1/16 TE+ 12DPO-8/2/16 Cor a 118 bpm, 5'1 mm, 6+5set. 2/3/16 Retingut de 9+4 al dia 10+1
1/12/16 TE+ 19/12/16 2mm a 105bpm .14/1/17 Retingut de 9+3 al dia 9+6
14/5/17 TE+ 9DPO
24/1/18 :love:
1/6/20 nova cerca!
03/01/2021- TE+ a 12DPO. 4/01/2021-8+1 Retingut de 7+2, avort 16/02 a les 10setm
07/21 FIV -
4/11/21 FIV + blasto 5dies
Rider
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 82
Membre des de: dc. set. 09, 2020 3:11 pm

Re: FIV 2021

EntradaAutor: Rider » dg. maig 09, 2021 7:56 pm

patripuntok ha escrit:Ostras Rider...vaya tela!! Por lo que yo tengo entendido, si. Cuando haces fiv suave o mini fiv al haber menos medicación, consigues menos ovocitos pero de mejor calidad. Suerte!!

Gracies guapa
Ariro
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 57
Membre des de: dv. nov. 13, 2020 11:07 am

Re: FIV 2021

EntradaAutor: Ariro » dg. maig 09, 2021 9:01 pm

Hola!
Ulupika!!! que bé saber de tu!!! M'alegro molt de que tot estigui anant bé, gaudeix del tercer trimestre!! :-())

Rakele, quina gràcia això de que se t'oblida que estàs embarassada! Espero que les analítiques tot bé i que l'espera fins l'eco passi ràpid.

Blanketa, m'alegro que ja tinguis data de transfer. Et van deixar triar si fer-la en cicle natural o artificial? En què es basen?

Laieta, ostres que sàbia la natura doncs! Endavant amb l'embrió, ja ens aniràs explicant!

Anna, que bé tants folis!
Ostres som oposades, jo he llegit fins a la sacietat! Em fa sentir que puc controlar una part del procés, i involucrar-me més en la presa de decisions, però cada persona és un món!
Nosaltres com que fem dgp la transferència serà en diferit, i ara ho agraeixo perquè m'he inflat bastant i em feien mal els mugrons de tanta hormona. De fet l'acupuntora em va dir que vol que vagi a fer-me eco per saber com tinc de dilatats els ovaris abans de "creure'ns" que ja estic desinflada (no li val amb que em trobo bé), i m'ha receptat coses detox. Poca broma, no hem d'oblidar que ens xutem hormona per valor de 1.000€ o més i que no és nadabueno palcuerpo.
El que preguntes de dia 3 o dia 5, dependrà del número d'embrions que aconseguiu. Si a dia 3 en teniu bastants val molt la pena portar-los a 5. Se'n perden pel camí, però els de 5 tenen més probabilitats d'implantar-se. Però si a dia 3 n'hi ha molt pocs, llavors millor parar.
Disculpa el rollaco...

Hellen, enhorabona!! I molts ànims en la lluita contra les nàusees!!!

Rider quin greu tot això, i que malament van pautar-te, amb vòmits i tot... ja els val.
Pel que sembla, els òvuls triguen 100 dies en madurar així que per millorar la qualitat el millor deu ser estar 3 mesos suplementant amb antioxidants i similars, pel que jo no crec que amb minifiv s'aconsegueixi millors qualitats, l'ovul és el mateix.
El problema és que no hi ha més manera de mirar la qualitat dels òvuls que quan es fa punció i es veu l'evolució de la fecundació i dels embrions. Potser pots intentar investigar cosetes: dels quatre fecundats, quants estaven encara a dia 3? (de dia 1 a dia 3 mana l'òvul, del 3 al 5 mana l'esperma). O què us diuen sobre perquè només van fecundar 4 de 10?
No sé si em poso on no em demanen, però no parles de la teva parella i la seva qualitat també és important (i sí que es pot avaluar amb proves, no com a nosaltres), tot i que pel que tinc apuntat la trisomia sembla efectivament defecte de l'òvul. Està genial que tinguis hora al Clínic per començar en breu gratis, espero que tinguis bons resultats!!

Elantris, m'alegro que ja estiguis estimulant! Tema dgp, justament teníem decidit que el faríem a partir de 2 i fins a 6, si els aconseguíem. El setè hem fet el que dius: biòpsiar-lo i si mai fa falta no caldrà descongelar-lo per fer-li també, sinó que aniran a buscar la minimostra. Aneu pas a pas, fins que no siguin blastos no cal decidir!! Tema suplementació, per aquí parlaven de probiòtics tipus Donacillus o Physiflor. Jo encara no ho sé, l'acupuntura em fa fer primer detox i veure que ja he buidat tot, abans de dir-me noves coses.

Akasha, sort demà a la transfer! Quin tipus de cicle has fet?

Eucalipto, em sap greu el negatiu, faràs molt bé en fer una pausa i acupuntura abans de tornar-te a posar amb l'últim embrionet. Jo també vaig a una acupuntora de la meva zona... d'on ets? Què et diuen a la clínica de què pot haver fallat?

Ego: Bendita regla, mai l'havia desitjat tant.
Estic pensant fer transferència en cicle artificial... l'acupuntora és molt pro-natural però em diu que pel meu perfil, millor artificial, que amb els nervis de tanta eco no ovularé :ufs: Ha vist mil casos així. Què us han dit que és millor o què heu fet vosaltres? Natural o artificial?

Un petonet i bona setmana!
Melbourne
:: puça
:: puça
Entrades: 42
Membre des de: dc. set. 16, 2020 5:11 pm

Re: FIV 2021

EntradaAutor: Melbourne » dl. maig 10, 2021 4:29 am

Hola, reines!

@blanketa, que vagi molt bé la transfe dijous!!

@ariro, quins bons resultats, espero que la DGP surti bé! Què triguen els resultats?

@laieta, m'alegro que la natura hagi jugat bé aquí, en la majoria de casos quan és tan petit crec que es reabsorbeix, així que totes les energies posades en el bo!

A la resta d'embarassades, que segueixi tot bé! @ulupika, @lila, @ambjdejan, @rakele i les altres que em deixo, que maco que en sigueu ja tantes!

@anna_86, quins bons resultats! La transfe en fresc la poden fer a dia 3 si veuen els embrions bé, o esperar a dia 5 si volen donar un parell més de dies de marge. Així que sobre la marxa es veurà. Jo si hagués de triar, sempre a dia 5. En molts casos, quan no hi ha embaràs, el problema és de l'embrió, així que si esperes a dia 5 tens més garanties que l'embrió sigui fort.

@rider, ni idea això de la qualitat amb més o menys medicació, però em sembla lògic que si vas hiperestimular et rebaixin les dosis i feu una pauta més suau. Anirà bé! Jo estic al Clínic ara també, segon intent amb ells.

@elantris, Déu n'hi doret... Però que bé que ja tornis estar encarrilada. Espero que aquesta vegada vagi millor, molta sort amb la punció dimecres!

Ego: segueixo punxant-me, avui un altre control, a veure si la cosa està avançada i em porten a punció aviat. No tinc gaires folicles, però mentre no me'n trobi de buits altra vegada ja estaré contenta.
Anna_86
:: puça
:: puça
Entrades: 22
Membre des de: dt. març 16, 2021 2:17 pm

Re: FIV 2021

EntradaAutor: Anna_86 » dt. maig 11, 2021 6:05 pm

Hola!

Ja em van fer la punció 16 i avui m’han dit que fecundats 13, però transfe serà en diferit. Millor perquè m’he quedat tocada de la punció... així que yoga, acupuntura i a preparar el temple.

Em preocupa la qualitat amb tants que han sortit i a més endometriosi però anirà bé.

D’altra banda, en quan a Dexeus, jo estic molt contenta, suposo també perquè tot ha anat bé de moment. Crec que és important remarcar-ho. Diuen q no sempre t’atent el mateix doctor, penso q és díficil per exemple en plena estimulació, en el meu cas amb risc d’hiperestimular havia d’anar al final cada dia...és impossible que m’atengui el neu doctor sempre. Les enfermeres són un amor, el dr. barri (el meu) tb, i la resta igual.
Volia dir-ho per si entra gent nova i esta a la dexeus q no sespanti.

Petons (en un altre post personalitzo) i abraçades a totes
eucalipto
:: puça
:: puça
Entrades: 35
Membre des de: dj. des. 03, 2020 12:55 pm

Re: FIV 2021

EntradaAutor: eucalipto » dt. maig 11, 2021 6:09 pm

Hola chicas!
La beta como era de esperarse salió negativa. Gracias a todas por sus animos!
Antes de transferir el embrión voy a hacer todas las ultimas pruebas posibles para transferir de forma mas segura este, aunque ya he hablado de esto y apuntan a la calidad de mis ovulos por la edad. Estoy en BCN ciudad, así que estoy averiguando lugares de acupuntura. Esta semana hablaré con mi medico como seguir, pruebas etc...

Ariro: 7 blastos es un excelente numero. Suerte con la transfer!
Rakele: ya falta poco para la Eco!
Anna_86: por lo general en fresco lo hacen a dia 3, pero teniendo tantos embriones tal vez los lleven a blasto y transfieran ahi. Al final que van a hacer?
Blanket: mucha suerte con la transfer y luego la betaespera :-o00m
Hellen 78: el segundo trimestre dicen que es mejor, ojala sea así no falta tanto :)
Laieta1986bcn: como tu dices la naturaleza ha sido sabia. Esperemos que evolucione bien!
rider: muy feo haber pasado la estimulacion así. Hay dos posturas contrapuestas con la minifiv. Unos sostienen que mejora, otros que no. Cuentanos a ver que te dicen. Deberían bajar la medicacion en tu caso para la proxima. Si tu pides minifiv la hacen, mas viendo tu antecedente.
Elantra: suerte con lo que te queda de estimulacion. 6 y 6 es un buen numero!
Ariro: a mi las transfers fueron en ciclo natural porque no hay estrogenos en las farmacias. A lo sumo te inyectaras el ovitrelle para que ellos controlen la ovulacion y programar la transfer. Luego si, los ovulos de progesterona eso creo que siempre. Que te propusieron de hacer en la clinica?
Melbourne: Exitos en la puncion, ojala saquen varios maduros!

Muchas suerte a todas! :--/)
Anna_86
:: puça
:: puça
Entrades: 22
Membre des de: dt. març 16, 2021 2:17 pm

Re: FIV 2021

EntradaAutor: Anna_86 » dt. maig 11, 2021 6:14 pm

Eucalipto entro rápido para lo de la acupuntura, yo voy a Durga Terrel, a mi en gusta. Esta especializada en infertilidad, pero yo no tengo ni idea de acunpuntura, ni si realmente sirve o sino. Pero yo en todo soy “a todo o nada” hago yoga, como ecológico, medito, no bebo, no fumo...

Torna a “Reproducció assistida”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 2 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::