Mares AGOST 2021

gener, febrer, març...
Ulupika
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 56
Membre des de: dg. ago. 23, 2020 4:03 pm

Re: Mares AGOST 2021

EntradaAutor: Ulupika » dv. abr. 23, 2021 4:14 pm

Hola boniques,

Jo també entro ràpid i us escric des del mòbil, que fa temps que vull entrar des de l'ordinador i contestar bé a totes però van passant els dies i no trobo el moment.

Jo estic ja de 25 setmanes!! Demà comencem la 26, em passen les setmanes volant! De moment tot va molt bé, hem fet la morfològica i tot correcte, el meu petitó continua creixent, aquesta setmana he fet una altra eco i ja pesa 890gr.

Des de fa una parell de setmanes que el noto molt més, m'encanta sentir les patadetes, de moment no fan mal. Per sort ja em trobo bastant millor, no prenc Cariban i ja no tinc nàusees ni vòmits, tret de moments puntuals.

Ja tenim molta cosa enllestida, l'habitació quasi acabada, mobles comprats, cotxet... Només ens falta la cadireta del cotxe i comprar robeta, aquest cap de setmana em posaré a tope amb la costura que li vull fer pantalonets, bodis i més cosetes...

Tema vacances, nosaltres no anirem gaire lluny, al juny uns dies de càmping per Sant Joan i després tirarem de platja, que sortint de comptes a principis d'agost, el juliol serà un mes complicat i estarem més tranquils si estem a prop de casa.

Jo tampoc he fet l'Osullivan, ahir vaig fer analítiques i m'han fet prova de glucosa en sang, a la pública han deixat de fer-la per tema COVID.

La panxolina es nota molt més, ja no puc dissimular gaire, m'he engreixat uns 4-5 quilos i em sento molt pesada i poc àgil.

Bé noietes, que acabeu de passar una bona diada de Sant Jordi, aprofiteu aquest solet tan maco.

Una abraçada :-()-)
2018 Comencem cerca :-())
2019 3 IA betes :ufs:
Gener- agost 2020 1ra FIV 4 blastos x*x*x 3 transferències: 1ra bioquimic, 2na i 3ra :ufs:
Ell: sembla tot normal ..::··
Jo: problemes immunològics ?-)
Tractament: Dolquine, Heparina, Adiro, Prednisona.
2na FIV oct20 10 blastos x*x*x
Beta 30/11 :ok: :love:
:cnen: DPP: 07/08/21
Berteta
Entrades: 1
Membre des de: dl. abr. 26, 2021 4:17 pm

Re: Mares AGOST 2021

EntradaAutor: Berteta » dt. abr. 27, 2021 7:54 am

Bones a totes! Ja sé que poder vaig un pèl tard en adherir-me... però la veritat és que tampoc ho he tingut fàcil, de fet, a partir d'avui començo a gaudir del meu embaràs... i ja estic de 22 setmanes. No vull tampoc trencar el ritme que teniu ni res, però us he llegit i m'he animat a entrar i escriure. Si no us importa us explico una mica el meu cas...

Jo he tingut un embaràs (sóc primerenca) un pèl complicat, en el TS em van sortir alterades les hormones, beta i Papp-a baixes, això va fer que tot i que l'ecografia tot estava bé tingués un risc moderat-alt en cromosopatia, amb el meu marit vam decidir fer el test prenatal no invasiu (Neobona) i va sortir tot bé, sense risc en aneuploidies i ens confirmen que és una nena. A partir d'aquí, respirem i comencem a planejar en comprar habitació, robeta, cotxet.... fins que arribem a la morfològica de la 20 i troben en la ecografia un plec nucal augmentat (6,4mm) o sigui que em realitzen amniocentesis i test array cHG i surt tot bé i sense plec nucal augmentat! I bé, fins aquí arriba la meva peripècia del "no viure tranquila".

Gràcies a totes per escoltar-me!

Berteta
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: Mares AGOST 2021

EntradaAutor: Naneta » dt. abr. 27, 2021 2:56 pm

Bona tarda! Com va la cosa?? Espero que molt bé!!

M’alegro que et trobis millor, Ulupika!! És molt xulo sentir les patadetes. Jo ara també la noto molt. Hi ha dies que està més quietona, però normalment està molt moguda. La majoria de vegades, quan em llevo a la matinada, ja està donant guerra. Jajajajaja!!

A nosaltres també ens falta comprar la cadireta pel cotxe. Ho veig una mica complicat. Jajajaja!! Hi ha tanta història.... quan entres en el món del nadó és tot un univers.
Dissabte ens van portar l’armari i ara almenys ja ho tenim més organitzadet. Vaig tenir moment estrès, però ja està passat.... jeje!! Jo si que he comprat robeta!! No m’hi puc estar... i les iaies tampoc!! No en tinc molta perquè aviat es farà petita i no val la pena comprar a tort i a dret, però pel començament ja està!! :ok:

Benvinguda, Berteta!! Pots explicar tot el què necessitis!! Totes hem passat les nostres històries. Això segur!! Jo no he tingut un embaràs mogut. Gràcies!! Però per arribar-hi no ha estat fàcil. Així que en certa manera totes t’enténem, segur!!
Ara tot anirà genial!! Ja veuràs!! De vegades surten alteracions que t’angoixen i al final no és res. Com és el teu cas. Pensa que ara la tens ben remirada!! :) :) felicitats per la nena forta i valenta!!

Bé, jo avui ja estic a les 23+3. Van passant les setmanes i aviat veurem la <:-< Passa el temps volant!!

Que passeu bona tarda!!
Una abraçada!! :--/)
MaD_17
:: puça
:: puça
Entrades: 14
Membre des de: dc. des. 16, 2020 3:39 pm

Re: Mares AGOST 2021

EntradaAutor: MaD_17 » dj. abr. 29, 2021 8:25 pm

Hola noies!!!!

Benvinguda Berta i ara a disfrutar tot el q puguis d'aquest embaràs. Es ben cert q quan ets primerenca qualsevol cosa et fa preocupar.

Doncs Vannion jo vaig fent... Tinc dies de tot... De tan en tan algun dia amb nausees o vomits tot i q molt més residual... El q si q em passa es ls marejos a vegadea i ara començo a notar molt l'esquena... Moltes hores assentada per l feina i buf.... Fatal.... Acabo bastant agotada els dies.... Sort en tinc que faig pilates.. Entrenament personal... I així em moc i em va be per l'esquena i per mantenir-me en forma que sempre he set de fer bastant esport.

Naneta aixi he llegit q ja estas d baixa? Espero q no vagi a mes el mal d'esquena i a l cama...

Nosatres tenim molta sort i moltes coses ens ho ha donat una amiga i les poquetes coses q faltaven entre familia i amics ens ho agafen (hem fet llista a una botiga am lo q necessitavem) .. Ah i tema habitacio l tenim demanada pro ens tarda 2 mesos aixi q fins finals d juny principi d juliol n l tindrem..

Jo ja vaig fer l'analitica del 2t la setmana passada i em van fer l'osullivan.. Tot perfecte per ara! Aquest dimarts teniem hora al ginee i vam tornar a veure la peque :) bueno veure... L tia estava posada mirant com d cara l'esquena... Jejej aixi q poquet l vam poder veure pero tot esta be i ja pesa uns 930gr! Aquest diss ja entro a la 27.

Aquesta setmana li vaig comentar a l gine el tema d l feina.. L'estrés q pateixo perque estic fent moltes mes hores del a tocaria i assumint moltes responsabilitats.. Quan el q hauria d fer es ana afluixant... Ella em va comentar q parlés amb l mutua d l'empresa pel tema d saber a partir d quina setmana puc agafar baixa x risc... Pero aixo crec q a l meva feina ho tinc dificil i fins l semana 37 crec que.... Llavors l'altre opcio em va dir q seria anar al metge capçalera i q em faci baixa comuna.... Nose si alguna shi troba o com ho heu fet o fareu vosatres? Jo esq cada dia em noto mes pesada... I tantes hores sentada... L'estres... Buff..

Cuideu-vos molt noietes!!! Fins aviaat!
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: Mares AGOST 2021

EntradaAutor: Naneta » dj. abr. 29, 2021 10:47 pm

Mad_17, si ja et notes pesada i et comença a fer mal l’esquena. A part, estrès... La meva humil opinió és que vagis al metge de capçalera i li expliquis que tens mal d’esquena i no et trobes bé. És la pura veritat. I agafa la baixa per aquesta raó. Oi que com a molt màxim estaràs embarassada dues vegades més? Si no és que voleu tenir un equip de futbol... jejeje!! Si no et cuides tu... És el que penso. He après a pensar una miqueta més en mi i, ara, en la nena. Si pots, prioritza. Cadascú se sap el seu cas. :ok:

I jo sí! Estic de baixa. No tirava... entre les nàusees, els vòmits, els marejos, el mal d’esquena i la irradiació a la cama... (la pitjor part que ja és dir...) No podia aguantar el ritme dels petits. Impossible! I segueix igual o pitjor.... Crec que fins que no la tingui en braços, ho tindré.

Cal cuidar-se. I sort! Pk hi hagut brot de gastro i després covid.... Bé, n’hi ha encara. Som de risc. I en el meu cas, no ha estat cosa de pim pam quedar-me i cal mimar-se i cuidar la salut física i, sobretot, mental.

Bé, cuida’t!! Rollo que he escrit... jajajaja!

Bona nit!!
Una abraçada!! :--/)
MaD_17
:: puça
:: puça
Entrades: 14
Membre des de: dc. des. 16, 2020 3:39 pm

Re: Mares AGOST 2021

EntradaAutor: MaD_17 » dv. maig 07, 2021 7:54 am

Bon dia!!!

Moltes gràcies per la resposta Naneta! això és ben veritat.. ens hem de cuidar i el que dius... passarà una dues vegades a la vida (no tinc intenció d tenir equip de futbol com dius jajajja).

Ahir vaig començar un curset d'embarassades a la piscina i la veritat que em va anar molt bé pel tema esquena, i per tenir moment per mi! no sé si alguna ho fa, però si teniu ocasió us ho recomano apuntar-vos-hi!

De moment vaig trempejant i fent, a veure com vaig però a la que no pugui més que ara cada dia ja ho veig més aprop... aniré metge de capçalera.

Espero que estigueu totes molt bé i que les panxones vagin creixent!!! :-())
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: Mares AGOST 2021

EntradaAutor: Naneta » dj. maig 13, 2021 4:05 pm

De res, MaD_17!! ;-)))

Has de fer el què a tu et convingui. Si et veus bé, vés fent. Jo faig ioga i també em va bé per estirar. Certes postures ja no les puc fer, però la profe ja em diu d’altres opcions i vaig fent. Jeje!! A part, vaig caminant tot el què puc o em deixa la cama. Jejeje!!

Ahir vam anar a visita i la nena està perfecte! La patufeta no hi ha manera que es deixi veure la careta. O té una maneta o una cama. Li encanta fer la croqueta!! L’important és que està bé i està creixent! Ja fa 837 grams i 31,5 cm.

La que es veu que no estic tan bé sóc jo! I això que jo sense immutar-me. Estic anèmica i, per tant, ara a prendre ferro. I tinc la tiroides justeta ja i també m’ha donat medicació i d’aquí tres setmanes analítica de nou. A sobre m’ha sortit el test O’Sullivan més altet i demà em toca fer l’altra prova; la corba de glucèmia. Ole ole!! Sucre per un tub! I tres hores allà esperant.... Tot es veurà.

Per la resta, com una rosa. Jo no noto que tingui anèmia, la veritat. Menjo bé i equilibrat. La nena s’ho queda tot, es veu...

I ja tenim l’habitació més avançada!! Fa il.lusió!!
Passen els mesos i ja aviat ens plantem al tercer trimestre!!

Que passeu bona tarda!!!

Salut!! :-()-)
Una abraçada!! :--/)
montsenc
:: puça
:: puça
Entrades: 26
Membre des de: ds. juny 11, 2016 9:07 am

Re: Mares AGOST 2021

EntradaAutor: montsenc » dl. maig 17, 2021 1:37 pm

Hola boniques,
Entre una cosa i l'altre feia dies que no entrava al fòrum. Algú va comentar fer un grup de Whats; per mi bé, crec que és més àgil i senzill. A veure si algú més s'anima.
Benvinguda Bertreta. Quants ensurts! L'important és que ja ens la confirmació de que tot va bé i et pots focalitzar en disfrutar de l'embaràs.
Yuka com va allò de la banda amniòtica? Espero que el petit hagi anat fent lloc i no hi hagis de pensar més.
Naneta com van la teva esquena i la cama? Vas comentar que ja havies agafat la baixa. Ben fet!!
MaD_17 al final has anat al de capçelera per agafar la baixa? Jo últimament em trobo molt cansada però amb ganes de fer mil coses al mateix temps. Com treballo a casa quasi tots els dies ho porto força bé i de moemnt no tinc intenció d'agafar la baixa. Potser de cara a l'agost però encara no ho tinc clar. I com va anar la corba llarga del sucre? Jo tinc anèmia de sempre i ara amb l'embaràs prenc el doble de ferro per compensar una mica.
Al final no faig l'Osullivan, mesura de sucre en sang després d'un bon dinar i llestos. Més ràpid i còmode...jejeje. Ahir vaig fer neteja de la roba que tenia guardada de les nenes i vaig omplir 3 bosses. He guardat molt bodies, pantalons... però tenia un munt de vestits que, tot i que no soc de blaus ni roses, potser per un nen eren un pèl massa :()()::::
Un petonàs
Avatar de l’usuari
NinaDina
:: papallona
:: papallona
Entrades: 133
Membre des de: dg. juny 09, 2019 7:09 pm

Re: Mares AGOST 2021

EntradaAutor: NinaDina » dt. maig 18, 2021 8:48 am

Bon dia nenes!!! feia molt que no entrava!
com esteu? He llegit per sobre que hi han ja baixes, i alguna ciàtica (jo estic igual :-o00m , si no fos per això ni m'enteraria que estic embarassada, però aquestes punxades deunidó...)
Ja teniu cosetes comprades no? JO ara començo a muntar alguna cosa. Tenim pensat fer collit, i de moment només tindrem un llitet al costat del nostre i he preparat una habitació amb el cambiador i armariet, de moment sense llit, quan ens faci falta ja el comprarem.

Jo estic de 27 setmanes ara, soc autònoma i no em plantejava agafar baixa abans de parir, però vist el ritme que porto l'he de baixar. Ja ha començat la meva substituta i funciona genial, això em dona una tranquilitat.... faré unes setmanetes més i crec que el juliol el descansaré.. Com ho porteu vosaltres?

Crec que feia molt que no informava, totes les ECOs han anat sortint bé, he llegit que les vostres també..

Algú havia parlat de grup de watts, i potser seria més àgil, no sé us faria gràcia, però crec que ens pot anar bé, tant per ara com per fer un xic de xarxa en el postpart... com ho veieu? amigues meves m'han dit que els va anar molt bé poder parlar amb altres mares que estàven com elles.
Bé, si us animeu, no sé qui ho va proposar però jo també m'ofereixo per obrir.

i res, molts petonets.
Que passeu un bon dia! >.-<: :--/)
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: Mares AGOST 2021

EntradaAutor: Naneta » dt. maig 18, 2021 12:33 pm

Hola noies!

Fa un temps ho va dir la Ulupika de fer un grup de telegram, crec. Però vaig tant despistada que no sé si va ser ella o va ser en un altre lloc ;-)))

Així que si voleu endavant! El podem fer amb telegram mateix o sinó whats.

M’alegro que estigueu bé!
Jo també vaig fent. Noto que la cama va millor. I suposo que serà que la nena està més gran i jo estic més equilibrada... Ni idea del motiu.

El què si em noto que tinc més marejos... Ara m’estic prenent l’euritox per controlar la tiroides i no sé si serà això. Jo crec que serà l’anèmia...

I la segona prova de la glucosa no va sortir tant malament!! Només el paràmetre de la primera hora una mica més alt. I diu que si passa això s’ha de fer una altra vegada al cap de tres o 4 setmanes per saber si ets intolerant a la glucosa, però res de diabetis. Ja li he pregat a la meva gine que no me la faci tornar a fer!! És un suplici i no ho vaig passar massa bé... ja faré bondat tot i que ja en faig de sempre. Però bé... històries d’estar embarassada!

Bé, ja estaré a l’aguait per aquí per si l’obriu!

Petons a totes!!!
Una abraçada!! :--/)
montsenc
:: puça
:: puça
Entrades: 26
Membre des de: ds. juny 11, 2016 9:07 am

Re: Mares AGOST 2021

EntradaAutor: montsenc » dc. maig 26, 2021 12:29 pm

Hola!!
Com esteu? Naneta espero que això dels marejos vagi de baixada.
La setmana passada vaig estar un parell de dies fora per feina i vaig tornar esgotada. I ara a més tinc un encostipat de campionat: em moqueja el nas, em ploren els ulls, mal de cap... Porto 2 dies així i l'únic que vull és dormir i descansar.
Si us animeu amb el grup de whats podeu enviar-me un privat i l'obro jo. A mi em va anar molt bé en els altres embarassos/postpart/criança. Encara mantenim el contacte.
Una abraçada
montsenc
:: puça
:: puça
Entrades: 26
Membre des de: ds. juny 11, 2016 9:07 am

Re: Mares AGOST 2021

EntradaAutor: montsenc » dj. maig 27, 2021 10:07 am

Ja he obert el grup al whats. De moment estem jo i la Naneta. Apa, animeu-vos!!
Avatar de l’usuari
NinaDina
:: papallona
:: papallona
Entrades: 133
Membre des de: dg. juny 09, 2019 7:09 pm

Re: Mares AGOST 2021

EntradaAutor: NinaDina » dt. juny 01, 2021 7:11 pm

Montsenc, no sé com enviar-te missatge privat, soc un desastre....
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: Mares AGOST 2021

EntradaAutor: Naneta » dc. juny 02, 2021 7:29 am

NinaDina, bon dia!

Si et fixes, a la part superior dreta hi ha el teu nom de perfil i la teva foto i al costat tens una icona d’un sobre. Només has de clicar allà. A partir d’aquí pots escriure un missatge privat a qui vulguis. Poses el nom i ja està. O més fàcil encara! Si cliques a sobre del nom de Montsenc (bé, la imatge. A ella li surten les dues primeres lletres del nom en verd) se’t obra una pàgina i li pots enviar directament.

Espero haver-te ajudat!!!

Fins aviat!!!

I espero que la resta estigueu molt bé i us animeu a estar al grup.

Avui tinc de nou control!! M’ha baixat la tiroides... Tanta pastilleta era de suposar... I a veure la pitufi!! >.-<: >.-<:
Una abraçada!! :--/)
MaD_17
:: puça
:: puça
Entrades: 14
Membre des de: dc. des. 16, 2020 3:39 pm

Re: Mares AGOST 2021

EntradaAutor: MaD_17 » dv. juny 04, 2021 10:02 am

Hola de nou!!!
Doncs finalment l divendres passat em van donar la baixa... de fet a la vistia del dijous la ginecologa m'ho va recomanar, la setmana passada va ser molt dolenta... sobretot animicament.... bé, en tot cas, ara estic bastant millor.
Jo les analítiques del 2n trimestre super bé, tan el sucre com el ferro.. així que genial :)

Com esteu la resta?

Ja he vsit que heu creat grup de whatsap, ja he enviat missatge privat a la montsenc, quan pugui ja m'hi afegiré; així per parlar i compartir anirà molt millor!!!

Per altra banda, ja he començat les classes de prepart , online això si jeje però bueno, ara mateix no hi ha més... el que si que veig que molta informació... a vegades penso no sé si és millor anar sobre la marxa i ja ens ho trobarem o saber i tenir informació jiji no sé si us passa a vosaltres.. jejej (sobretot les que sou primerizas com jo... la resta ja ho deveu tenir per mà! jjeje)

Fins aviatt :globus: :-())
montsenc
:: puça
:: puça
Entrades: 26
Membre des de: ds. juny 11, 2016 9:07 am

Re: Mares AGOST 2021

EntradaAutor: montsenc » ds. juny 26, 2021 8:00 pm

Hola, com aneu? Fa dies que el xat està molt silenciós. Recordeu que tenim el grup de whats per les que us volgueu afegir ;)
Jo passant la calor com bonament puc. Els últims dies havia afluixat però ara sembla que tornarà altre cop :***: Em consolo pensant que és qüestió de setmanes....jejeje
Una abraçada
Avatar de l’usuari
Vannion
:: gosset
:: gosset
Entrades: 407
Membre des de: dj. gen. 14, 2016 9:52 am

Re: Mares AGOST 2021

EntradaAutor: Vannion » dl. juny 28, 2021 9:43 am

Uiiiii pensava que havia enviat el privat!

Doncs sí que van passant les setmanes. Jo ja he fet les 34 i des de fa uns dies, de baixa, i s'agraeix. Es cert que la caloreta comença a ser feixuga! Ànims noies! Jo ja vaig fer l'última eco, i no es va gairebé ni deixar veure. Quina peneta!

Ara recta final mamis/papis!
SCORVI7
Entrades: 1
Membre des de: dj. jul. 08, 2021 3:59 pm

Re: Mares AGOST 2021

EntradaAutor: SCORVI7 » dj. jul. 08, 2021 4:03 pm

Hola noies!
Sóc nova per aqui i he vist que hi ha un grup de whatsapp. Com m'hi puc afegir?

Gràcies!
Sonia
Avatar de l’usuari
Vannion
:: gosset
:: gosset
Entrades: 407
Membre des de: dj. gen. 14, 2016 9:52 am

Re: Mares AGOST 2021

EntradaAutor: Vannion » dj. jul. 08, 2021 6:42 pm

Benvinguda!

Envia-li un missatge privat a la montsenc i t'afegirà :)
Bertins
Entrades: 1
Membre des de: dl. jul. 12, 2021 9:01 pm

Re: Mares AGOST 2021

EntradaAutor: Bertins » dl. jul. 12, 2021 9:10 pm

Hola noies! :)

Sóc nova i arribo bastant justa, que ja casi casi tenim l'agost aquí!

Com porteu la calor??

He vist el tema del grup de WhatsApp, ara enviaré un privat per afegir-me

Una abraçada a totes! :)

Torna a “Per mesos”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::