Embaraçada de 18+6 i positiu covid

Salut, dubtes i preparatius.
Fénix
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 67
Membre des de: dv. gen. 04, 2019 1:06 am

Embaraçada de 18+6 i positiu covid

EntradaAutor: Fénix » dg. gen. 16, 2022 2:44 pm

Bona tarda,

Potser ja hi ha algun post però no l'he vist. Estic força preocupada perque desprès de molts anys de lluita estic de 18+6 i fins ara tot anava molt bé però dijous vaig tenir febre, malestar etc i la PCR divendres va sortir positiva.
Tinc por per la meva nena. Alguna positiva més? Els vostres bebés estant bé?

Gràcies.
09.2015 Miomas. Esmya.
09.2017 Oligozoospermia severa.
06.2018 1ª FIV . B-
07.2018 2ª FIV.
08.2018 B -
09.2018 Bioquímico
12.2018 B -
01.2019 B+
03.2019 Aborto diferido 10 semanas.
08.2019 Ovo + DGP ( 3 embriones euploides )
10.2019 Bioquímico
11.2019 B-
12.2019 Histeroscopia.OK.
06.2020 B - ( inmunologia )
10.2020 Bioquímico
Avatar de l’usuari
Vannion
:: gosset
:: gosset
Entrades: 407
Membre des de: dj. gen. 14, 2016 9:52 am

Re: Embaraçada de 18+6 i positiu covid

EntradaAutor: Vannion » dl. gen. 17, 2022 10:02 am

Bon dia! Enhorabona per la teva nena.
Em sap greu perquè no és el meu cas. Però he conegut embarassades que en qualsevol dels 3 trimestres han donat + en COVID i ha anat tot molt bé igualment :)
Crec que actualment aconsellen punxar heparina durant X dies. Però el millor que pots fer per la teva tranquil·litat és posar-te en contacte amb el teu ginecòleg/ginecóloga.

Ja ens vas explicant!
gigdi
Entrades: 1
Membre des de: dj. jul. 08, 2021 12:16 pm

Re: Embaraçada de 18+6 i positiu covid

EntradaAutor: gigdi » dl. gen. 17, 2022 11:33 am

Bon dia,

He llegit molt en aquest fòrum per resoldre dubtes i llegir experiències. Fins ara no havia escrit cap post, però a l'Agost em vaig trobar en la teva situació.

El dia 30 de Juliol vaig donar positiu en Covid, sense vacunar, ja que no havien obert la meva franja d'edat.
D'un dia per l'altre em vaig despertar com si m'haguéssin atropellat 3 camions, mai a la meva vida m'havia trobat tant malament

Va ser un gerro d'aigua freda i la veritat és que ho vaig passar bastant malament, en aquell moment predominava la variant DELTA.
A nivell de símptomes de la malaltia, excepte la pèrdua d'olfacte i de gust, els vaig tenir tots (mal d'ossos, muscular, mocs, tos, febre, diarreas... etc). En 10 dies confinada, vaig perdre 6 kg.

Però com ho vaig passar pitjor va ser mentalment ( veniem d'un cribatge de primer trimestre alterat, amb risc alt de síndrome de down per unes hormones alterades i en aquell moment estàvem a la espera dels resultats de la analítica d'ADN, que finalment van sortir bé)

Ja et pots imaginar la muntanya russa que tenia entre el covid i la angoixa dels resultats de la nena. Ara ho recordo en perspectiva, i se'm posa la pell de gallina.
De fet ens hem passat tots els nadals tancats a casa, sense tenir contacte social amb ningú, per evitar una reinfecció. Només de pensar-ho m'agafa ansietat i angoixa

En aquell moment estàvem portant l'embaràs tant per la mútua com per la SS a Sant Joan de Deu. La atenció de la mútua, va ser nefasta, només preocupats per anar fent ecos, facturar i zero interès per el fet d'haver-me contagiat amb covid estant embarassada, i totes les preocupacions que tenia.

T'he de dir que la atenció per part de la SS, va ser un 10! Ens queixem de com estan, del poc personal, i com funcionen, però la veritat és que un OLE per la preocupació que van demostrar tots aquests professionals per mi, per com em van atendre tot i la situació que hi ha actualment.
Em van trucar cada dia varis cops durant els 10 dies de confinament, trucades del CATsalut, les del CAP, les del servei de Ginecologia i les de la meva doctora de capçalera.

Des del primer dia i durant 15 dies més, em vaig haver de punxar heparina per evitar trombos (en embarassades s'ha vist que la Covid pot provocar trombos i si hi ha algun trombo, pot afectar al bebe).
Vaig sortir del confinament amb falta d'aire i disnea, de fet encara estic de baixa (surto de comptes aquest 31 de gener) per el covid, que va provocar una inflamació als pulmons, amb dipòsits de mocs que encara no han drenat, i que l'embaràs ha fet agreujar.
El canvi en 10 dies va ser bestial, vaig passar d'anar cada dia a nedar i fer esport, a no poder pujar unes escales.
Això els va fer considerar-ho embaràs d'alt risc, i a partir de llavors totes les visites directament a Sant Joan de Deu, on també van demostrar interès, preocupació i sobretot empatia per el meu cas.

Respecte a la nena, l'únic que li van donar importància va ser el fet de que em punxés la heparina per evitar que algun trombo la afectés, i també em van fer ecografies extres de control de creixement.
Per la resta el Covid sembla que no els hi afecta en res.

El que em van dir és que si et contagies a finals de l'embaràs, pot ser que totes les complicacions que jo vaig tenir, puguin afectar més (pel fet de la panxa gran, els òrgans apretats.. etc) i provocar parts prematurs.

Ara estic de 38 setmanes, i la veritat és que la nena pesa el que ha de pesar (percentil 63), es mou i s'ha mogut molt durant tot l'embaràs, i la resta d'analítiques i proves han sortit super bé! A la espera de poder-la conèixer ben aviat


Espero que la meva experiència t'hagi servit per tranquilitzar-te. De tot ens en sortim!

Torna a “Estic embarassada”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 5 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::