**_** Cercadores de gener '22 **_**

comparteix les teves il·lusions de ser mare.
Avatar de l’usuari
Terrallum
:: granota
:: granota
Entrades: 249
Membre des de: dc. oct. 28, 2015 1:27 pm
Ubicació: Girona

Re: **_** Cercadores de gener '22 **_**

EntradaAutor: Terrallum » ds. gen. 15, 2022 6:30 pm

Incandable Bonica, no ens coneixem però estic convençuda que la eco de les 12 anirà superbé, passa't a explicar-nos!!!

EriaAquest episodi que expliques té pinta de còlic, tan de bo sigui una bona senyal!!!

Ego Noies jo crec que això d'avui ja és regla...A la tarda he començat a tacar però ara ja no és només a l'eixugar-me he tacat també el salvaslip amb unes gotetes. És sang marró...S'ha avançat 6 dies!!! I jo des de fa 1 any sóc ben regular!!...Tinc molt mal d'ovaris també. Suposo que demà ja baixarà del tot. En fi tocarà anar al febrer!! :ufs:
Imatge

Imatge
Naniei
:: puça
:: puça
Entrades: 30
Membre des de: ds. juny 26, 2021 4:44 pm

Re: **_** Cercadores de gener '22 **_**

EntradaAutor: Naniei » dg. gen. 16, 2022 9:18 am

Bon dia noies!

Benvinguda Eria!! :-()-) Que bé que vagi creixent el grup!
El que comentes del mal de ronyons, mal de panxa com si fos de la regla, etc. a mi el que m'ha passat aquest mes, 2 o 3 dies abans de saber que estava embarassada, és que tenia mal de panxa, similar al de quan ha de venir la regla. I el mateix dia de la DNW em notava molèsties als pits (que encara duren). A veure com avança, cada cop falta menys per la DNW!

Terrallum quin panorama! Déu n'hi do això de la caiguda... Pel que veig, sembla que els dits no estan trencats, oi? En tot cas, espero que no et facin gaire mal. Respecte al tema de la diarrea, havia llegit que com que la zona de la vagina i la dels intestins estan molt a prop, podria ser que quan els intestins estan inflamats (per diarrea, per exemple) també afectés a la zona de la vagina (i per això aquestes petites pèrdues). Tindria certa lògica...
Ja ens posaràs al dia per saber si finalment aquestes pèrdues han estat sagnat d'implantació o si definitivament t'ha vingut la regla.

XèniaAP em sap greu això dels fongs! Espero que sigui lleu... I suposo sí que podria ser que hi hagués alguna relació amb el sagnat, no? O potser és el que comenten les altres, que vas ovular abans! Fins d'aquí a uns dies no ho sabrem! :-o00m
Per cert, jo la temperatura me la prenc a sota de la llengua, deixo el termòmetre uns segons fins que s'aclimata a la mateixa temperatura que la boca i llavors l'engego. Perquè si està molt fred, a vegades fa baixar una miiiica la temperatura real del cos. I pel que tinc entès, és igual on et prenguis la temperatura (a la boca és més còmode) mentre sempre ho facis al mateix lloc (boca, aixella...) i aproximadament a la mateixa hora.

_farfalla_ ja falta menys per la DNW! Me n'alegro que aquest cicle no estiguis amb tants psicosímptomes com el passat. És que sinó és un "sin vivir"! Centra't amb la feina o amb el que et mantingui ocupada i el que hagi de ser, serà! Ànims!

Incansable que bé veure't per aquí! I moltes gràcies! :-()) Com et trobes? Espero que el covid el passessis lleu.
Si a la setmana 9+4 es veia com s'havia de veure, doncs segur que estarà tot bé! Però és cert que és inevitable pensar en embarassos anteriors que no van anar bé... A mi em passa el mateix.
I tampoc hi ha grup pel meu mes, tot i que suposo que encara és una mica d'hora... Sinó, sempre pots crear-lo tu! Segur que s'anirà afegint la gent.

Mode ego: tot bé! Segueixo amb els pits sensibles i mooooolt de tant en tant tinc unes petites punxades a la panxa. També estic més cansada del que és habitual i tinc bastanta gana. Però vaja, que em trobo perfecte! El tema de les pèrdues segueixen, tot i que no cada dia i es podria dir que és el flux habitual però un pèl rosadet. De moment no aniré a la gine expressament, considero que el que tinc és normal i potser a vegades li busco el color rosat quan no hi és. Suposo que tinc massa present l'altre embaràs que no va anar bé i busco coses on no hi són. La visita amb la llevadora la tinc a final de mes. És cert que tenint l'antecedent de l'altre embaràs, estic sent molt prudent en el sentit que estic súper feliç però alhora toco molt de peus a terra i sé que hi ha coses que a vegades no van com una desitja. :-o00m

La setmana que ve tenim moltes DNW! Vinga, esperem notícies! :p-)

Una abraçada!!
_farfalla_
:: granota
:: granota
Entrades: 206
Membre des de: ds. nov. 14, 2020 5:15 pm

Re: **_** Cercadores de gener '22 **_**

EntradaAutor: _farfalla_ » dg. gen. 16, 2022 7:44 pm

Hola cercadores! Que tal esteu totes?

1r de tot Marmotes quines novetats tens? Ja va ser la teva DNW

Terrallum deu nidó quin gafe amb la caiguda, que tal vas? et molesten?
I dius que ja tens la W aqui? ooh quin greu, quan s'avança fa una ràbia!! Que tal ho estas portant?

Eria i XeniaAp com van aquests símptomes? Eria tu vas tenir els còlics, has tingut algun més?
XèniaAP i els fongs com van? Espero que ja millorin perquè ha de ser molt incomode

Incansable, que bé saber de tu!! Jolín vas agafar covid i vas haver de fer eparina i tot. Espero que hagi estat lleu.
Sobre lo del grup, perquè no t'animes a obrir-lo tu? Potser hi ha altres mares per les xarxes que pensen igual i com ningú l'obre.
El de cercadores també havia desaparrgut i ara som bona colla. >.-<:

Naniei, entenc la preocupació per aquest tacat rosat. A mi també em fa por pensar que em pugui passar de nou. Mentre no sigui un tacat de sang viva o clarament sang jo també crec que pots estar tranquil·la.

Modo ego: doncs jo començo els últims 5 dies de desespero. Segueixo sense casi símptomes. Just avui m'he sentit cansada i amb alguna punxada d'ovaris, però molt lleu. Així que pot no ser res de res. Està sent un desespero tranquil. Sí que hi penso, tampoc mentiré, però com a mínim no vaig sentint coses i coses que em facin creure que serà un sí segur, després el fiasco és tremendo.
Seguiré amb paciència últims dies i dissabte espero que no em vingui reeees, jejejeje.

Vinga que aquesta setmana serà sonada!!
:p-) :p-) :p-) :p-)
Avatar de l’usuari
Terrallum
:: granota
:: granota
Entrades: 249
Membre des de: dc. oct. 28, 2015 1:27 pm
Ubicació: Girona

Re: **_** Cercadores de gener '22 **_**

EntradaAutor: Terrallum » dl. gen. 17, 2022 8:26 am

Bon inici de setmana cercadores! Aquesta setmana serà una cantada d'èxits!!!

XeniaAp i Eria Com ho porteu??!!! Ja falta molt poquet per la DNW

Naniei Jo no em preocuparia gens per aquest fluxe rosa, pensa que l'úter ara està molt irrigat i és normal que puguin haver petits trencaments de capilars al coll de l'úter que tenyeixin el fluxe. A veure que et diuen a la primera visita >.-<:

_Farfalla_Aiii que bé, a vegades els no-síntomes són els millors síntomes!!! Dissabte ho sabrem!!! Tan de bo cantem una superpanxu!

Ego Aqui ni regla ni res...estic desconcertada no, lo següent. Us explico una mica, porto tacant des del dia 6 dpo...unes vegades res, d'altres fluxe marró, d'altres fluxe clara d'ou amb un filet de sang...El divendres vaig tacar amb una goteta les calcetes i em pensava que ja venia però nops....ahir a vegades res, a vegades una gota de fluxe marró/rosat. No s'assembla a la regla dels primers dies per ara el color... Només taco el paper al eixugar-me...Estic a 3 dies de la DNW... És que amb l'altre embaràs no vaig tacar res de res...El que em desconcerta és que a més és fluxe tacat, no sang, no sé si m'explico.
Per ser sagnat d'implantació són masses dies no? Avui és el 6é. Tema hormonal i coll d'úter no pot ser perquè em vaig fer revisió ginecològica i analítica hormonal al desembre i tot ok. Què en penseu?

De moment hem decidit amb el meu company que ens esperem a la DNW a veure si baixa i si no,farem un test...
Imatge

Imatge
_farfalla_
:: granota
:: granota
Entrades: 206
Membre des de: ds. nov. 14, 2020 5:15 pm

Re: **_** Cercadores de gener '22 **_**

EntradaAutor: _farfalla_ » dl. gen. 17, 2022 9:16 am

Veig que serà una setmana moguda.

Terrallum amb el meu primer positiu vaig estar tacant tota la setmana anterior al TE, així de maneres intermitents. aiaiai... t'espera una setmana llarga :-o00m
Ves fente seguiment!

modo ego: a mi també se'm farà llarga la setmana. Començo amb dolorets de regla a primera hora ja, a 5 dies de la W tan podrien ser avisos de qua baixa com tot el contrari. Opino que el cos humà està mal fet. :r) Que els símptomes de W i d'embaràs siguin gairebé iguals és una broma de mal gust. (faig broma, em cal una mica d'humor)

bon dilluns cercadores!!
XèniaAP
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 87
Membre des de: dj. març 16, 2017 10:31 am

Re: **_** Cercadores de gener '22 **_**

EntradaAutor: XèniaAP » dl. gen. 17, 2022 3:05 pm

Incansable i Naniei ja ens informareu de les respectives ecos :love: i jo també us animo crear un forum del vostre mes. Segur que s'animen més mamis i podreu fer una bona tribu.

Terrallum i farfalla No podem acabar la setmana sense cantar algun panxu eeeeh :-()) aiaiaiiii terrallum que aquests tacadets semblen molt d'implantació!!! i tú farfalla aquesta despreocupació és el millor senyal!!! vinga va que encara cantarem més d'un panxu :b-))) seria genialissim!!!

modo ego: Jo no se si estic prenyada o no (segurament no) però aquest cap de setmana he fet tot el què no ha de fer una embarassada: beure vermuts i acabar tajeta, anar a uns banys termals i menjar a un mexicà molt picant jajajajjajajaj vaja que si portava alguna cosa no se si ho hauré matat.... Però en fi.... no es pot aturar tot perquè si no acabarem boges...
Demà tinc hora per fer-me la foto depilació... algú sap si és nociva en cas d'estar embarassada? m'ho va fer pensar la terrallum amb el tema de la radiografia.

En fi boniques a veure si entre totes ens distraiem i fem que se'ns passi ràpid la setmaneta :-()-)
_farfalla_
:: granota
:: granota
Entrades: 206
Membre des de: ds. nov. 14, 2020 5:15 pm

Re: **_** Cercadores de gener '22 **_**

EntradaAutor: _farfalla_ » dl. gen. 17, 2022 10:01 pm

XèniaAP, que bona. jejeje
Però no pateixis que les coses que has fet no poden acabar amb la vida d'un petit. Òbviament l'alcohol no està aconsellat pel desenvolupament del nadó. Però el tema del picant mai havia sentit que fos dolent, a mi em sona el típic que diuen que te'l preguis a prop del part, hauría de buscar més informació. I els banys termals no estan aconsellats a les embarassades per risc de desmai, pot baixar la tensió. De les setmanes que podries estar dubto que notessis res. Les altes temperatures poden ser un risc pel bebé quan hiha una exposició prollongada i continuada (dies i dies)

Com tu dius, també s'ha de viure. Crec que a vegades ens ho prenem tot massa a rajatabla o ens guiem massa pel que sentim que s'ha dit sempre, sense saber la base científica real i ens anem a l'extrem.
No vull dir que s'hagi de passar de les recomanacioms eh. No em malinterpreteu.

A mi els dolors de regla em van seguint, realmemt sento que demà mateix em podria baixar. Serà un final de setmana durillo...
Avatar de l’usuari
Terrallum
:: granota
:: granota
Entrades: 249
Membre des de: dc. oct. 28, 2015 1:27 pm
Ubicació: Girona

Re: **_** Cercadores de gener '22 **_**

EntradaAutor: Terrallum » dt. gen. 18, 2022 6:31 am

XeniaAP Clar que si! A gaudir de la vida!!! Jajaja mira l'alcohol en realitat no passa res a mi em va dir el Giné en el primer embaràs que el fetus fins la setmana 8 o 9 ara n recordo...no s alimenta directament de nosaltres per la placenta, sinó que aquestes primeres setmanes ho fa amb el sac vitelici, així que endavant en gaudir del menjar a tope!!! >.-<:


_Farfalla_ M'has fet riure molt...jo tb trobo que és una putada que els símptomes de regla i embaràs siguin els mateixos...a qui se lo va acudir? :content:

Ego A mí se m'està fent etern...a estones no taco res, a estones marró i a vegades quan vaig de ventre fins i tot em surten filets de sang vermella....però Porto 7 dies tacant cada dia...que llarg! Tinc la sensació que en qualsevol momemt em baixarà a lo bestia però de moment res...aiiii que llarg
Imatge

Imatge
Eria
:: puça
:: puça
Entrades: 47
Membre des de: dt. gen. 11, 2022 4:50 pm

Re: **_** Cercadores de gener '22 **_**

EntradaAutor: Eria » dc. gen. 19, 2022 9:56 am

Bon dimecres boniques!!!

Incansable: Aquesta setmana tens la eco, oi? Quina emoció, esperem que si, que tot surti com ha de sortir, ja ens diràs!

Terrallum: Com estàs? No pot pas ser regla això que comentes, ai quins nervis, a veure si aquesta setmana no et baixa i pots cantar panxu! Pel que expliques que és rosadet i alguna goteta sembla ben bé implantació. Va que ja va quedant poc!

Naniei: que bé que et vagis trobant bé, ja va quedant menys per la visita amb la llevadora. Entenc que amb el precedent que tens et preocupis, però esperem que tot estigui anant bé i que t’ho confirmin aviadet!

Farfalla: vinga que ja va quedant menys per el dia de la NW, que bé veure que ho portes amb tanta serenor, heheh i tens tota la raó, está mal pensat això que els símptomes de la regla i de possible embaràs siguin tant semblants, com fan ballar el paraigües!

XeniaAP: hahaa quina gràcia, doncs clar que sí, ben fet! No has fet pas res mal fet, i ja va bé una mica de vidilla de tant en tant, hihi i mira així mentrestant l’espera pasa més amena. Respecte a lo de la fotodepilació, ostres no ho sé pas.. i si ho demanes directament al centre abans d’anar-hi? Ja ens diràs.

Marmotes: i tu? com estàs? alguna novetat??

Ego: jo no he tingut cap més còlic, és que aquell va ser molt bèstia, qui sap potser no em va sentar bé alguna cosa.. no sé pas. I res porto un parell de dies mosquis perquè tinc la sensació que em baixarà la regla en qualsevol moment. Fa dos dies que em va baixar força la temperatura i vaig pensar, goita ja está aquí i a sobre abans, però avui justament m’ha tornat a pujar i força.. Bé, ja veurem com va aquesta setmana!


Molts ànims a totes i que tinguem bones notícies ben aviadet!!! :love:
_farfalla_
:: granota
:: granota
Entrades: 206
Membre des de: ds. nov. 14, 2020 5:15 pm

Re: **_** Cercadores de gener '22 **_**

EntradaAutor: _farfalla_ » dc. gen. 19, 2022 3:12 pm

Doncs la serenor se m'està anat al traste a marxes forçades. No paro de tenir sensacions de regla i fa una pinta a que sí que baixarà que no veas. Estic en megadesespero!! Saltaria a dissabte jaaa!! :p-) He de confesar que vaig fer un TE ultrasensible ahir a 4dies de la W. Falten dies però els de 10mlu ja hauria de sortir alguna ombra i que va... blanco total. Això de tenir-ne de tires que saps que costen poc al final cagada perque no me'n puc estar. Quan se m'acabin no compro cap més.

Xenia de la fotodepilació pregunta sí. A mi amb la làser em van dir que si em feia aixelles caldria esperar 6 mesos per començar la lactància. Però en aquell moment ni buscava ni res.

Eria a veure aquestes temperatures, jo tambe estic mirant si em baixa o se'm manté alta. M'agafo al que pugui ja.

Terrallum fareu TE demà o aguantareu!! Quins nervis

abraçades recadores. anem a pel final del mes
vingaaa!
Sayuri
:: puça
:: puça
Entrades: 47
Membre des de: dt. ago. 11, 2020 6:35 pm

Re: **_** Cercadores de gener '22 **_**

EntradaAutor: Sayuri » dc. gen. 19, 2022 4:44 pm

Hola cercadores!
Com s'ha animat el grup mare meva! Ja he perdut el compte de tot plegat, però el que sí sé és que de tot això n'ha de sortir alguna panxu!
Fa molt bona pinta tant de rebombori...

Veig sagnats d'implantació, dolorets de regla.... Ànims amb la recta final del desespero maques!

Jo com que m'he quedat sola amb les dates, pq la naniei ja té la seva panxu.... Doncs vaig al revés que vosaltres. Ara just començo sw. I ja vaig pensant en el grup de febrer.
Intentarem aprofitar els dies al màxim. Mètode margarita que dèieu jeje o el que surti tu... Ja no em vull ratllar més.

Espero les vostres notícies!

Petonets!
Avatar de l’usuari
Terrallum
:: granota
:: granota
Entrades: 249
Membre des de: dc. oct. 28, 2015 1:27 pm
Ubicació: Girona

Re: **_** Cercadores de gener '22 **_**

EntradaAutor: Terrallum » dc. gen. 19, 2022 5:26 pm

Bona tarda cercadores!!!!!

EriaQuina bona senyal que torni a pujar la tempe! Vinga que ja tenim la DNW aquí!!!

_Farfalla_ Aiiixxx els últims dies de desespero són els pitjors. Un test fins la DNW no és del tot fiable així que mantenim esperança i que no baixi la W el dissabte!

SayuriCeeert anem totes a finals de mes!!! A tope amb aquesta SW

EgoSegueixo igual....a estones no taco, a estones marró, a estones rosadet....sempre al eixugar-me.i ja van 8 dies!!! Demà és la DNW a veureeee...hem decidit fer un test el finde per poder-lo fer amb calma (els matins anem de bòlid!!!) Estic mooolt nerviosa ja la veritat!
Imatge

Imatge
_farfalla_
:: granota
:: granota
Entrades: 206
Membre des de: ds. nov. 14, 2020 5:15 pm

Re: **_** Cercadores de gener '22 **_**

EntradaAutor: _farfalla_ » dj. gen. 20, 2022 7:50 pm

Terrallum com vaas? :p-) Espero que segueixis igual i dissabte feu el test! >.-<:

Sayuri, ben bé que estas en una fase diferent, però sort també perquè sinó totes en desespero seria això un estrés. Algú ha de mantenir la calma :r) Sort a la SW i ha gaudirla!!

Xènia AP, Eria que tal els desesperos finals?

A mi no em passen les hores, a estones estic segura que em baixarà i que res de res i a estones penso que no és segur i que les sensacions encara poden ser de tot el contrari. L'esperança és l'últim que es perd :()()::::
Mira que anava bé aquest més i en una setmana au al pou del desespero.

:-o00m :-o00m :-o00m :-o00m


vinga cercadores que per fi arriben les DNW finals

abraçades
Eria
:: puça
:: puça
Entrades: 47
Membre des de: dt. gen. 11, 2022 4:50 pm

Re: **_** Cercadores de gener '22 **_**

EntradaAutor: Eria » dv. gen. 21, 2022 10:42 am

Bon dia boniques!!

Farfalla: com va el desespero? Demà ja és dissabte, per fi! Faràs test o t’esperaràs a diumenge? Hahah quina emoció, això ja está aquí!! Vinga molts ànims! La temperatura com la tens?

Xenia AP, i tu com ho portes? Per quin dia no l’esperes? Com van els símptomes?

Terrallum, tu també ja ho tens aquí!! Demà ja és el dia que fareu el test? Aii ja ens diràs, estic ben emocionada per totes vosaltres!

Sayuri, molta sort en la vostra SW!!! A passar-ho bé i a veure si teniu sort amb el mètode margarita, hehehe

Ego: Doncs jo segueixo igual, constantment pensant que em baixarà, però van passant els dies, en principi no l’espero per demà.. a estones estic emocionada i d’altres penso que res. Les temperaturas de la fase lútea aquest mes estant siguent ultra estranyes, tinc pujades i baixades com mai… així que cada dia em penso que avui baixa però llavors puja o al revés… curiós perquè no m’habia passat mai.


Bé guapes aquest cap de setmana estarà ple d’emocions, us desitjo molta sort a totes, tant a les que esteu pendents dels TE com les que esteu en la vostra SW!

Un petó gegant! :love:
_farfalla_
:: granota
:: granota
Entrades: 206
Membre des de: ds. nov. 14, 2020 5:15 pm

Re: **_** Cercadores de gener '22 **_**

EntradaAutor: _farfalla_ » dv. gen. 21, 2022 4:35 pm

Hola noies, doncs aquí una que s'avança, surt de dubtes i salta de mes. :ufs: Ha baixat la W un dia abans del que esperava. Confirmem que eren símptomes de W.
Sobre la temperatura sí que va baixar ahir, just 4 dècimes. El dia abans estava altíssima, una temperatura res normal en mi. Molt curiós això de les temperatures. Ho hauré d'investigar més, ono sé ja veurem, perquè m'obsessiono molt fàcilment :r)

Estic en dia frustrant i baix i penso molt en l'anterior embaràs. M'enfada molt perquè penso que nosaltres ja vam encertar i és tan injust haver de tornar a passar pel mateix..... Auu a buscar, a esperar, a estar pendent de les fases, hem encertat, no... un rollo.

Avui es un dia dolentot, però segur que demà ja torno a estar de millor humor.


Espero que tingueu més sort la resta, de tot cor :love:
Avatar de l’usuari
Terrallum
:: granota
:: granota
Entrades: 249
Membre des de: dc. oct. 28, 2015 1:27 pm
Ubicació: Girona

Re: **_** Cercadores de gener '22 **_**

EntradaAutor: Terrallum » dv. gen. 21, 2022 5:13 pm

Bona tarda boniques!

Deixeu-me començar amb l'Ego avui....

Ahir era la meva DNW i vaig continuar amb els tacadets però van anar una mica a més, un parell de vegades vaig treure sang color marró/vermell fosc. Total ahir a mitja nit no podia dormir i em vaig fer un test de 10ml/ul per tant si hi havia positiu havia de ser molt evident i....va sortir una segona ratlleta supertenue, era una ombra tenue. Em vaig fer un segon d una altra marca i mateix resultat i avui ja he començat a tacar la compresa amb sang color marronós/vermell fosc i entenc que em comença a baixar.

És una cosa que no m'havia passat mai tacar pràcticament tota la fase lútea i em fa pensar que ha estat un bioquímic...però bueno estic baixeta d'ànims i molt i molt cansada...masses emocions...a més aquest diumenge la meva filla fa 4 anys i recordar el seu part em remou molt sempre...així que ho agafarem amb calma i anirem a pel febrer!!!!

_Farfalla_ Bonica t'envio una abraçada gegant. Es fa dur, pesat i llarg...però arribarà!!! Ens farem costat al febrer, jo també aquest mes vull fer tempes més regulars.... i saps que et dic? Jo aquest diumenge em penso fotre un bon sopar de sushi i una ampolla de vi blanc perquè ja li he dit al univers que el mes que ve vull una panxu com una casa :-()) t'animo a fer el mateix!!!

Sayuri Com va la SW esteu fent molt deures???!!! >.-<:

Eria, Xènia Ap Com ho porteu?!!!! Volem fer pleno de final de mes i cantar les vostres panxus!!!!! :-())

Una abraçada ben dolça per totes!!
Imatge

Imatge
_farfalla_
:: granota
:: granota
Entrades: 206
Membre des de: ds. nov. 14, 2020 5:15 pm

Re: **_** Cercadores de gener '22 **_**

EntradaAutor: _farfalla_ » dv. gen. 21, 2022 5:32 pm

Ostres, una forta abraçada. T'entenc perfectament. Ha de ser dur veure-ho al test i alhora veure que no està podent ser. És un moment molt trist. Avui et mereixes el sopar, el vi i tot! :love:
Jo avui també tinc plans. :()():::: Comença a ser una tradició a casa, si hi ha W demanem menjar que intentem evitar i treiem uns xupitos a la nit. A la nostra salut! És una manera de veure el costat bo, oi??

Espero que gaudiu de l'aniversari de la gran, segur que us torna a animar un cop hagin passat un parell de dies.

**--o-)
Sayuri
:: puça
:: puça
Entrades: 47
Membre des de: dt. ago. 11, 2020 6:35 pm

Re: **_** Cercadores de gener '22 **_**

EntradaAutor: Sayuri » ds. gen. 22, 2022 8:50 am

Maques... Quin greu per totes dues.

Farfalla: tens tota la raó. Jo de vegades també recordo el meu altre embaràs i ploro i penso el mateix que tu. Que ja vam encertar. I és injust haver de tornar a passar per aquí.
Només et puc dir que hem de tenir paciència i no tirar la tovallola. Tard o d'hora arribarà. Ara desconnecta.

Terrallum: quin greu tu també... I més si has vist la ratlleta... Però això vol dir que has estat molt a prop. Ànims maca. Jo també tinc un nen de 4 anys i quan el veig tant gran també em poso trista. Perquè voldria que ja pogués tenir un germanet/a i em sento culpable per no poder fer-ho.

La part bona és que veniu amb mi al febrer... Jeje que ja començava a pensar que em quedaria sola jejeje

Us espero allà. Jo ahir ja vaig començar a fer els deures però m'acabo de fer to i encara no he ovulat.

Erià, Xènia, esperem les vostres panxus.

Un petó molt gran a totes!
Naniei
:: puça
:: puça
Entrades: 30
Membre des de: ds. juny 26, 2021 4:44 pm

Re: **_** Cercadores de gener '22 **_**

EntradaAutor: Naniei » ds. gen. 22, 2022 6:42 pm

Bona tarda noies!

Primer de tot: una abraçada molt molt gran _farfalla_ i Terrallum! Em sap molt greu... Us anava llegint aquests dies i de debò que pensava que tindríem alguna alegria. :-o00m Totes les que som aquí sabem que aquests moments són durs, molt durs, però s'ha de tirar endavant, no podem fer altra cosa. Així que molts ànims i molta força, noies!

Per aquests dies només queden la XèniaAP i l'Eria, oi? Ja ens anireu informant.

Estic totalment d'acord amb tu, _farfalla_, això dels símptomes de la worry i de l'embaràs, està mal ideat! I el fet que algunes ja ens quedéssim embarassades una vegada i no anés bé, i haguem de tornar a la cerca, també és una tocada d'ovaris! Però vaja, no s'hi pot fer res, sempre podrem queixar-nos, això sí! ;)

Eria, a mi les temperatures des de l'ovulació fins que vaig saber que estava embarassada, també van ser força estranyes... És cert que aquells dies estava de vacances i les rutines canvien, però no sabia com interpretar-ho!

Terrallum espero que vagi molt bé l'aniversari de la teva filla i que gaudiu del dia amb família! :p-)

Mode ego: jo tot bé! Porto uns dies que als matins quan em llevo no em ve de gust res, com a molt una mica de fruita. Però al cap d'unes hores menjo com sempre, malgrat que en general noto que em costa més pair. Tot sigui això!

Abraçades! :-()-)
_farfalla_
:: granota
:: granota
Entrades: 206
Membre des de: ds. nov. 14, 2020 5:15 pm

Re: **_** Cercadores de gener '22 **_**

EntradaAutor: _farfalla_ » dg. gen. 23, 2022 4:21 pm

:--/) Hola cercadores!
Què tal Eria i Xenia??? :p-) Estem ben expectants! >.-<:

Ara que la W va marxant em van tornant els ànims, alguna s'anima a obrir febrer? Va que al gener li va portar mooolt bona sort a la Naniei ser jefa, a veure si repetim. :ok:

x*x*x x*x*x x*x*x x*x*x

Torna a “Buscant un embaràs”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 2 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::