MARES NOVEMBRE 2022

gener, febrer, març...
núvolblanc
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 83
Membre des de: dt. ago. 03, 2021 10:29 pm

Re: MARES NOVEMBRE 2022

EntradaAutor: núvolblanc » dl. maig 09, 2022 9:25 pm

Hola!!!

Nínive, quina alegria!!! Enhorabona!!!!!! Quin descans, poder deixar enrere el neguit dels temes cromosòmics. Ara sí, a gaudir plenament de l'embaràs!!! Encara que al TS et surti risc, el que mana és la prova genètica, així que crec que pots estar tranquil·la en aquest aspecte. Jo també la tinc dimecres! Em sembla que som unes quantes que sortirem de dubtes aquesta setmana. Al final jo vaig anar a la Quirón, i encara no tenim resultats, crec que arribaran justos o demà o dimecres!

MeiB, que bé que hagis vist la llum amb el Cariban!!! Deus haver-ho passat malament aquestes setmanes, a veure si mica en mica van remetent aquests símptomes i pots anar gaudint també de l'embaràs... Molta sort per dijous!!!!!

Com aneu les altres? Us aneu trobant millor?

Jo després de l'ensurt no he tornat a tacar ni gota, i pel que fa a la resta ja em trobo bastant bé, només em queda el cansament i la son... A banda que em noto molt més sensible, però molt! Estic animada i alhora amb por per dimecres, però com que anem molt atrafegats a casa amb altres temes per sort no hi dono gaires voltes!

En fi boniques, espero que estigueu totes bé. Us envio una forta abraçada!

8/2016 Avortament espontani 6s
1/2018 Naixement de l'A. Embaràs natural
7/2020 Avortament espontani 5s
3/2021 ILE per T13, 14s
7/2021 Avortament diferit 9s
12/2021 1a FIV. 2 blastos a DGP, 1 de sa. Beta -
3/2022 2a FIV. 1 blasto a DGP, 1 de sa. Beta +
Valk
:: puça
:: puça
Entrades: 13
Membre des de: dt. maig 04, 2021 8:15 am

Re: MARES NOVEMBRE 2022

EntradaAutor: Valk » dc. maig 11, 2022 9:28 am

Hola noies,
Fa dies que us llegeixo, no em toca al novembre, sóc més ven dit de finals de desembre, pero em sento una mica desemparada en aquest sentit que encara no hi ha cap grup obert sinó us fa res m'apunto en aquest mes mentrestant no hi ha ningú de desembre

Just avui faig les 8 setmanes, vinc de FiV i demà em fan eco per veure que esta tot ok. Tinc un nen de 10 anys que si demà ens diuen que el bitxito esta be li explicarem, perque pobre, com que em trobo fatal esta preocupat

Tinc moltes nausees i estic super cansada, el metge em va donar la baixa perquè no puc amb mi mateixa, tinc la presió una mica baixa i fa que estigui encara més morta.

Ja us explicaré que em diuen demà!

Ànims a totes!! :-o00m
Nínive
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 54
Membre des de: dt. gen. 25, 2022 1:54 pm

Re: MARES NOVEMBRE 2022

EntradaAutor: Nínive » dj. maig 12, 2022 1:50 pm

12+4
Benvinguda Valk! Cap problema si et vols quedar aquí jeje, de totes formes t'aconsello que obris tu mateixa el grup de desembre i així s'aniran apuntant altres mares del mateix mes, de totes formes al mes de novembre ets benvinguda ^^

Ego: Eco feta, està tot correcte! La nena fa 6'4 cm, os nasal present, plec nucal correcte, etc. I em va felicitar l'ecògrafa per haver fet pel meu compte el test prenatal :P
Ara sí que us passo el meu mòbil :love:
MeiB
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 60
Membre des de: dl. des. 27, 2021 9:30 pm

Re: MARES NOVEMBRE 2022

EntradaAutor: MeiB » dv. maig 13, 2022 3:18 pm

Hola noies!!
NúvolBlanc com vas? Has tingut ja eco? Espero que estigueu bé!

Valk benvinguda!! Com estas? Et vas trobant bé?

Noies, ahir vaig fer eco 12 setmanes. Tot bé, perfecte, la Dra. m’anava dient que tot estava bé, mides, placenta,etc… jo vaig voler demanar més info sobre el risc d’alteracions cromosomiques malgrat em digues q tot estava bé.
Com sabeu, jo seré mare única i per tant hi ha un factor desconegut per part del donant per això me’n vull assegurar més bé.

Aixi que ahir mateix em van fer una analitica de sang (sense estar en dejú) es diu Ebascreen o algo aixi, us sona?
És per saber el % de riscs que hi ha, si continua sortint risc baix crec que no faria test prenatal no invasiu. La Dra. em va aconsellar esperar al resultat i després decidir si fer-lo o no ( em va parlar d’uns 550€ D’aquest test prenatal no invasiu). Vosaltres el feu?

Jo vaig quedar tranquil.la ahir perque estava tot bé, i vaig quedar ben impressionada perque vaig veure com movia braços mans i peus!!!!

Una abraçada a totes!!!
Nínive
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 54
Membre des de: dt. gen. 25, 2022 1:54 pm

Re: MARES NOVEMBRE 2022

EntradaAutor: Nínive » dv. maig 13, 2022 4:12 pm

Hola MeiB!
Felicitats pels resultats de l'eco!!!
Acabo de consultar el elbascreen i té un percentatge d'encerts del 90%, si et sents tranquil·la amb aquest no cal fer el prenatal, depèn una mica de tu. Per part meva no l'havia sentit mai ni me l'han ofert, deu ser bastant nou o no el fan a tot arreu.
Sobre el preu jo em vaig fer un per 350 euros, hi ha algunes empreses més cares i altres més econòmiques, jo vaig triar de les segones :P
núvolblanc
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 83
Membre des de: dt. ago. 03, 2021 10:29 pm

Re: MARES NOVEMBRE 2022

EntradaAutor: núvolblanc » ds. maig 14, 2022 2:16 pm

Hola, noies!!!

Nosaltres també hem det l'eco aquesta setmana i tot bé!!! M'he tret un bon pes de sobre, la veritat, ara ja sento que em puc il·lusionar de debò!

MeiB, et va sortir risc baix al triple screening? Si els valors ecogràfics estan bé (plec nucal, os nasal...) ja tranquil·litza molt, i si a més et fan aquest Elbascreen segons com surti pots decidir si fer el TPNI o no. Jo amb el meu primer fill no vaig fer res, no sabia ni que existissin aquests tests... El TS em va donar risc baix en tot i ja no hi vaig donar més voltes, i és un nen saníssim.

Vaaa, animeu-vos les que falteu a entrar al grup de Whats! És més fluïda la comunicació i de moment no saturem, haha :P

Bon cap de setmana a totes!!!!

8/2016 Avortament espontani 6s
1/2018 Naixement de l'A. Embaràs natural
7/2020 Avortament espontani 5s
3/2021 ILE per T13, 14s
7/2021 Avortament diferit 9s
12/2021 1a FIV. 2 blastos a DGP, 1 de sa. Beta -
3/2022 2a FIV. 1 blasto a DGP, 1 de sa. Beta +
Valk
:: puça
:: puça
Entrades: 13
Membre des de: dt. maig 04, 2021 8:15 am

Re: MARES NOVEMBRE 2022

EntradaAutor: Valk » dl. maig 16, 2022 7:14 pm

Moltes gràcies!!
Enorabona per les ecos!!
Jo vaig fer dijous passat una eco al clínic per ja tancar fitxa i derivar-me a l'hospital que tinc més aprop. De moment em van dir que tot esta perfecte a veure la eco del primer Trimestre que tal.
Trobar-me em trobo fatal... Molt cansament, i a més moltes nausees que ara amb el cariban sembla que saturin una mica, pero ja tinc ganes d'acabar aquest trimestre.

Ànims boniques!!
Nínive
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 54
Membre des de: dt. gen. 25, 2022 1:54 pm

Re: MARES NOVEMBRE 2022

EntradaAutor: Nínive » dt. maig 17, 2022 4:09 pm

13+2
Ànims Valk, esperem que el malestar passi quan arribis al 2n trimestre, deu ser molt pesat passar així els dies... sort del Cariban!

Jo ahir vaig fer visita amb la ginecòloga per valorar els resultats de l'eco i l'analítica i vaig sortir baixa de vitamina D, així que toca suplementar, almenys el ferro en aquest embaràs el tinc bé, que ja em va tocar suplementar en l'anterior... Em preocupa una mica que la nena no es movia gaire a l'eco i jo portava l'experiència de l'altra que saltava i tot en aquesta fase, esperem que sigui per dormilega! la gine no li va donar cap importància, em va dir que estava tot bé, però la preocupació és inevitable crec, en fi, tocarà esperar una mica a noves ecografies (la següent la tinc d'aquí a 1 mes, es farà llarg...). Tinc una mica de paranoia amb el tub neural, que no hagi tancat bé i no tingui mobilitat a les cames, però fins l'eco de les 20 setmanes no es veu això :-o00m

Bona setmana de caloreta a totes :***:
MeiB
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 60
Membre des de: dl. des. 27, 2021 9:30 pm

Re: MARES NOVEMBRE 2022

EntradaAutor: MeiB » dt. maig 17, 2022 6:00 pm

Hola noies!

Valk, que bé aixi estavem igual! Jo vaig haver de recorrer al Cariban perque els fastics i les nausees em tenien ben amargada. No ho estava difrutant gens.

A la eco de les 12 setmanes la ginecologa em va dir que ara la placenta ja estava formada i que el nivell hormonal (que es el q ens provoca nausees) anava disminuït. Jo de moment no les he deixat, tampoc estic tant bé com per deixar-les!

Ninive, no et preocupis si et va dir que tot estava bé això vol dir que no cal preocupar-se! A mi la ginecóloga em va dir que es movia molt i va insistir-hi??? Això vol dir que serà una criatura molt moguda??? Bueno jo no es que faci gaire repòs, sóc molt activa suposo que el bebé ja ho deu notar!

Noies com havia de fer per afegir-me al grup de whats?

Pel que fa a la proba que us deia, avui m’havien de penjar els resultat des de l’app de QuironSalud, però de moment no hi és…

Gracies noies una abraçada!
Lluna[34
:: puça
:: puça
Entrades: 30
Membre des de: dt. des. 14, 2021 10:35 am

Re: MARES NOVEMBRE 2022

EntradaAutor: Lluna[34 » dc. maig 18, 2022 10:17 am

Bon diaaa :***: :***: :***:

He estat desapareguda, vaig de bòlit a la feina i quan arribo a casa impossible! Havia passat unes setmanes força tranquil·les, però porto uns quants dies d'autèntica bogeria!

Veig noves incorporacions! Benvinguda Valk! Com vas? El 1r trim. és una mica "durillo", però com diuen, tot passa! Me n'alegro que tot estigui perfecte, a esperar a la següent eco ;) Quan la tens? I les nàusees, amb el cariban, milloren? Jo vaig trobar la solució en menjar cada 2h, també segueixo amb nàusees, més lleugeres però hi són (estic de 12+5) i tenir l'estómac entretingut per no arribar a tenir la sensació de buit m'ha ajudat a que les pugui tolerar, menjar poc i sovint fruita+iogurt+cereals integrals, fruits secs, batuts de fruita,...si ve de gust clar, aquest és l'inconvenient, que si no ve de gust res...! :(

MeiB veig que també amb les ditxoses nàusees, et recomano el mateix que he comentat. Ja t'han penjat els resultats de la prova que esperaves? Per afegir-te al grup de whatsapp envia'm un privat amb el teu número i t'hi afegiré :ok:

Nínive a prendre molt el :***: ara ho tindràs fàcil, amb aquests dies espectaculars! No et preocupis pels moviments, si la ginecòloga va dir que tot ok, a vegades depèn del moment que s'està fent l'eco, no tot el dia es mouen per igual.

A la resta, vaig llegint bones notícies de les ecos! I resultats de proves correctes, quina il·lusió! :p-)

Vam fer eco el dilluns, i tot genial! Feia molta gràcia perquè es movia molt i es posava la mà a la cara, jeje! Els resultats d'anàlisis tot perfecte, només em va remarcar que tenia poca immunitat contra la rubèola, que m'hauria de tornar a vacunar després del part, ja seria mala sort que l'enganxés ara :-()) Em van fer el carnet d'embarassada i pautat totes les visites, la pròxima el dilluns que ve pels resultats del TS. Ja ho he dit a la feina, quin pes de sobre m'he tret!!! >.-<: va anar més bé del que em pensava! És que ja es va notant la panxu i no sé com coi vestir-me per amagar-ho més, a més, que estic farta d'amagar-ho!

Anem parlant :cabra:
Valk
:: puça
:: puça
Entrades: 13
Membre des de: dt. maig 04, 2021 8:15 am

Re: MARES NOVEMBRE 2022

EntradaAutor: Valk » dg. maig 22, 2022 9:31 pm

Hola Noies,
Amb el Cariban be notat millora però me les estic graduant, es que 20€, cada setmana... :ufs:
El meu home diu que m'ho prengui pero aquest mes amb l'altre peque hem tingut gastos de més i no tinc ganes de sentir-me malament.... Deu ser les hormones perquè prefereixo trobar-me malament que anem més justets...
Moltes gràcies noies pels ànims.
Lluna[34 la primera eco va ser perquè com que vinc de FiV em van fer el control, i m'han derivat a l'hospital que em toca, vaja em van dir que demanés hora... I vaig dimecres a la llevadora per ja obrir l'historial. O sigui que no se quan tinc res de res.. estic bastant sola a més la presió arterial també la tinc molt baixa i em paso el dia dormint.

Jo a la feina ja ho vaig dir per tot el tema del tractament, primer em va dir que podia teletreballar pero al cap d'uns dies em va dir agafa la baixa, i ara dubto que el meu metge em dongui l'alta perque estic passant un primer trimestre de pena la veritat... Entre nausees, marejos, la presió baixa, i molt cansament, no se si es per lhipotiroidisme que tinc que poder m'ha variat o que però estic esgotada...

Bueno noies, bon inici de setmana!! I a per totes!! :--/)
Nínive
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 54
Membre des de: dt. gen. 25, 2022 1:54 pm

Re: MARES NOVEMBRE 2022

EntradaAutor: Nínive » dl. maig 23, 2022 2:15 pm

14+1
Ostres Valk, sí que sóna dur tema nàusees, vòmits, cansament... aquest últim jo també el tenia jeje, però ha desaparegut per sort a l'entrar al 2n trimestre, ànims que ja queda menys!
Molta sort a la visita del dimecres, et pautaran segurament tot el 1r trimestre i així ja podreu planificar-vos :-())

Lluna[34, jo quan buscava el 1r embaràs tampoc em van trobar anticossos de la rubèola, no se què deu passar amb aquesta vacuna XD Jo com vaig anar amb temps em van vacunar abans de començar la cerca, et fan inclús signar un paper confirmant que no et quedaràs embarassada durant 2 mesos crec que eren (vacuna, revacuna 1 mes després i 1 mes de marge). A que sí és genial dir-ho a la feina i quedar-te tranquil·la? jejeje a mi també s'ho van prendre super, així que genial :)

MeiB, com van les nàusees? espero que millor!

La resta com esteu? Sort que passarem l'estiu abans del 3r trimestre que és el més dur, jo el vaig passar a l'altre i ufff, turmells d'hipopòtam, feia por!
Valk
:: puça
:: puça
Entrades: 13
Membre des de: dt. maig 04, 2021 8:15 am

Re: MARES NOVEMBRE 2022

EntradaAutor: Valk » dc. maig 25, 2022 8:02 pm

Ja he tingut la visita a la llevadora, m'ha programat la eco i l'analítica.
M'ha bdit que tinc risc alt d'embaràs, que realment no se massa be que vol dir, i m'ha deixat una mica preocupada...
Segueixo amb les nàusees, i gràcies a la pluja d'aquests dos dies amb una mica més d'energia.


Com aneu vosaltres?
Nínive
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 54
Membre des de: dt. gen. 25, 2022 1:54 pm

Re: MARES NOVEMBRE 2022

EntradaAutor: Nínive » dj. maig 26, 2022 1:30 pm

14+4

Ostres Valk, què vol dir risc alt d'embaràs? No ho entenc... és un embaràs d'alt risc per alguna raó concreta? o vol dir risc per altres coses? Jo li enviaria mail amb la pregunta per treure'm el neguit fins l'eco.
Per quan tens l'eco per cert?
Valk
:: puça
:: puça
Entrades: 13
Membre des de: dt. maig 04, 2021 8:15 am

Re: MARES NOVEMBRE 2022

EntradaAutor: Valk » dj. maig 26, 2022 2:25 pm

Hola,
nínive doncs tinc la eco entre el dia 8 i 14 de juny no m'han donat hora encara... Això de la SS es una mica rotllo.
Doncs res diu que es per la hipotiroidisme que tinc, m'han dit que seràn poder més controls... Però clar estic amb el neguit de si pasa alguna cosa....
A veure demà em fan l'analítica i d'aquí 7 dies tindré el resultat a veure quan em truqui li diré, perque tampoc puc parlar amb ella per la econsluta de la "meva salut" es una merda la veritat...

Mercii!! Tu com estas?
Nínive
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 54
Membre des de: dt. gen. 25, 2022 1:54 pm

Re: MARES NOVEMBRE 2022

EntradaAutor: Nínive » dj. maig 26, 2022 2:49 pm

Ah, ok, amb hipotiroidisme el deuen tractar com d'alt risc però no té per què passar res, et visitaran més o et faran més ecos, a mi em van dir que si em detectaven risc de preeclampsia (amb la 1a vaig tenir-ne al final de l'embaràs) em farien un seguiment més estricte i 2 ecos més (genial), no et preocupis, estaràs més vigilada i prou!
Jo força bé, no tinc malestar de cap tipus i m'ha marxat una mica l'esgotament del principi (tot i que tenint una peque a casa estic igualment esgotada jajaja), però bé, esperant al dia 13 de junt a que em facin nova eco de control a la mútua, fins llavors res de res, només anar passant els dies :)
Valk
:: puça
:: puça
Entrades: 13
Membre des de: dt. maig 04, 2021 8:15 am

Re: MARES NOVEMBRE 2022

EntradaAutor: Valk » ds. maig 28, 2022 7:28 pm

Hem deixes més tranquila nínive ara ja tinc hora per la eco que sera just quan faci les 12 setmanes.

Moltes gràcies i bon cap de setmana :()()::::
MeiB
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 60
Membre des de: dl. des. 27, 2021 9:30 pm

Re: MARES NOVEMBRE 2022

EntradaAutor: MeiB » dg. maig 29, 2022 11:00 am

Hola noies!!!

Pel que fa els resultats del Elbascreen em va tornar a sortir risc baix, tant de trisomies com de la translucemia nucal. Pel que la doctora em va dir que estava tot bé i que era risc baix, per tant he descartat fer-me cap altra proba mes.

Dilluns estare ja de 15 setmanes pero ja veig que el malestar el tindré per la resta d’embaràs, ara em passa que als veapres qualsevol cosa que sopi no se’m posa bé he d’estar llarga estona assentada i anar païnt… he canviat els horaris i intento sopar mès d’hora a les 21h com a molt tard i sopar lleuger; llesca de pa amb pernil dolç i formatge i un iogut, i amb això vaighaver de seure al sofà i païr durant una llarga hora…. En fi i prenent Cariban encara. Paciencia la sort es que tot està bé i això em tranquil.litza..

I la resta? Noies com esteu? Valk et trobes ja algo millor?

Una abraçada
Valk
:: puça
:: puça
Entrades: 13
Membre des de: dt. maig 04, 2021 8:15 am

Re: MARES NOVEMBRE 2022

EntradaAutor: Valk » dl. maig 30, 2022 11:47 am

Hola!!
Doncs la veritat es que ni fu ni fa... Estic bastant desanimada, i fluixeta, suposo que quan em facin la eco ja estaré més tranquila.

Mercii!
I valtros com esteu? Ja encarant 2 trimestre?
Nínive
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 54
Membre des de: dt. gen. 25, 2022 1:54 pm

Re: MARES NOVEMBRE 2022

EntradaAutor: Nínive » dl. maig 30, 2022 2:36 pm

15+1

MeiB ànims amb aquestes digestions, és per tema embaràs o ja et passava abans? A mi de moment no em passa i no recordo haver tingut problemes d'aquest tipus tampoc a l'altre embaràs, quin rotllo, tocarà menjar abans i descansar després tot el que puguis, sí...

Valk, desanimada per què? fluixeta imagino que per les nàusees, amunt els ànims que aviat passaran, en res ja et plantes tu també al 2n trimestre, a veure si li pots dir adéu al caribban jeje i començar a gaudir de la panxa.

Jo continuo igual, desitjant que arribi l'eco (encara em falten 2 setmanes!) per comprovar que tot va bé... no tenir símptomes està genial per una banda però no saber si tot avança correctament i no poder notar res és desesperant també, a veure si em tornen l'Angel Sounds que el vaig prestar després del 1r embaràs i no sé on para ara mateix, això almenys tranquil·litza una mica, encara que fins la setmana 20 és una expectació constant.

Torna a “Per mesos”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 0 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::