FIV 2022

Tractaments, clíniques, medicaments..
imat
:: puça
:: puça
Entrades: 5
Membre des de: dl. set. 12, 2022 4:04 pm

Re: FIV 2022

EntradaAutor: imat » dl. set. 12, 2022 5:17 pm

Hola noies!

Porto tot el dia llegint el fil, enhorabona les que ho heu aconseguit!!

Bé, us explico per si em podeu "ajudar". Tinc 35 anys, m'he quedat embarassada dos cops, tots dos els he perdut (un a la setmana 9 i l'altre a la setmana 6). L'última pèrdua va ser el 30 d'agost. Després de passar una mala experiència amb la ginecòloga que em portava, vaig començar a informar-me i buscar altres metges i clíniques. La ginecòloga, tot i això, ens va demanar analítiques (cariotips, i un munt que no entenc), encara estem a l'espera dels resultats. No volem tornar a passar el mateix, per això, he estat a la recerca de clíniques, i vaig trobar un ginecòleg a les xarxes socials que treballa al Cirh i em va agradar. La cosa es que soc Adeslas, em va dir que la visita eren 150 euros i que inclou el pressupost. He llegit per aquí que la primera visita al Cirh es gratuïta, ara m'he quedat en dubtes... Que fan normalment a la primera visita? Em va dir que aproximadament es d'1 hora.. Tenim por que per cada visita siguin 150 euros, apart el tractament (sé que tot plegat pujarà bastants calers, pero si després em de pagar per cada resultat de les proves... No ho tinc clar). També us voldria preguntar consell de quan anar, ens esperem millor a tenir els resultats? O resultats i que em vingui la primera regla??

Perdoneu la meva ignorància, tot just acabem de començar aquest camí, i anem super perduts...

Moltes gràcies a totes!
LidiVidi
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 66
Membre des de: dt. maig 03, 2022 9:14 am

Re: FIV 2022

EntradaAutor: LidiVidi » dl. set. 12, 2022 5:36 pm

Benvinguda @imat. En primer lloc, lamento molt tot el que has hagut i estàs passant... Només em puc imaginar el dolor i la rabia que podeu estar patint.

Jo m'he fet el tractament directament al CIRH, i altres companyes d'aquí també. En el meu cas, jo vaig anar com a sòcia de l'associació de mares solteres per elecció i em feien descompte, crec que una cosa semblant a si vas per alguna mútua que pot ser que també hi hagi descompte. Per mi és la primera noticia això de què has de pagar la primera visita. En tot cas, ho hauria d'especificar a la web o quan truques per demanar hora, com pot ser al IVI que es una clínica que sé que sí cobren la primera visita.

En el meu cas, jo vaig portar resultats de cariotip, analítica hormonal, resultats d'histeriscopa que em van fer per la SS i de la histerosalpingo. En definitiva, tots els resultats de les proves que m'havia fet. Com que em faltava la part de coagulació, aquesta me la van demanar fer i els hi vagi enviar els resultats quan els vaig tenir. Jo la visita la vaig fer quan em faltaven 2 setmanes per tindre la regla, perquè fins que no vaig anar, no sabia si ho faria amb ells.
La primera visita va ser aprox d'1h perquè t'expliquen tot el procés, les diferents opcions i també et fan una eco vaginal per veure com està el tema (si hi ha quistes residuals, comptar folicles, etc). Si tot està correcte, i tu convençuda que vols fer el tractament amb ells, hauràs de signar la documentació pertinent i acceptar el pressupost (no ho tens perquè fer al moment, ho pots enviar per correo) . A mi la meva doctora em va demanar veure'm per fer-me una eco de control el primer dia del cicle o un dia abans de que em vingués la regla, i va ser llavors quan em va fer les receptes.
Si portes tots els resultats el dia de la visita i queda molt poquet perquè tinguis la regla, potser això que guanyes, però si faltés alguna analítica important (si t'han demanat tantes coses potser no et falta res) podria ser massa just.

En fi, confirma això del preu per primera visita perquè em resulta extrany, a no ser que és que la Dra que dius sigui una externa al CIRH però que té conveni o algo i visita a les seves instal·lacions...

Molta sort bonica i esperem tornar-te a llegir amb el que decideixis!!
imat
:: puça
:: puça
Entrades: 5
Membre des de: dl. set. 12, 2022 4:04 pm

Re: FIV 2022

EntradaAutor: imat » dl. set. 12, 2022 5:55 pm

Moltes gràcies LidiVidi!! I mil gràcies per tota l'informació!!! Tornaré a trucar i m'informaré bé, potser es el que dius que el doctor té conveni i es per això que es paguen les visites.. De totes maneres com he vist que esteu contentes en general amb Cirh potser no em fa tanta por que em visiti alguna altra doctora.

La veritat que em fa una mica de por tot els que pot passar a partir d'ara, pero bueno, tinguem esperança.

Moltes gràcies:)
Piruleta15
:: peixet
:: peixet
Entrades: 296
Membre des de: dl. ago. 23, 2021 3:18 pm

Re: FIV 2022

EntradaAutor: Piruleta15 » dl. set. 12, 2022 8:53 pm

Hola Imat,

Ostres quin greu el que t'ha passat. Jo no he tingut avorts però he passat 1 any i mig entre proves i procés duret fins arribar on sóc.

T'explico per sobre, jo vaig fer 1a fiv amb resultat 1 blasto a Dexeus que fatal (no em repeteixo perquè ho podràs llegir pel fòrum jaja) i després vaig anar a parar al CIRH per aquest fòrum.

Amb adeslas primera visita gratuïta totalment. Jo recomano la Dra Prada (la trobo molt a faltar jeje) però per aquí he llegit molt la Lattes que molt bé també! Lividividi et dirà la Borràs jaja bé hi ha moltes bones.

Tema proves: histeroscopia (miren quistes i endometritis... Entra amb adeslas) fes-la miraran que hagis quedat neta i no costa res, histerosalpinografia (trompes) entra amb mútua crec recordar (estava a vivaz per això) però vaja si has tingut embarassos i fent histeroscopia...no caldria.

El cariotip diria que el vaig haver de pagar. Et recomano pel tema avorts que et facis la de trombofilies, no és cara 100 i algú i la fan a Synlab mateix per mi aquesta podria donar explicació una mica al que dius i si et surt malament et donarien heparina per evitar avorts.

En el teu cas evitaria fer el test endometrio (et quedes embarazada per tant infecció no tens). I la finestra d'implantació tant és perquè et vas quedant.

Mira jo en el teu cas miraria sobretot cariotip teu i de la parella si vas amb parella (cromosomes estigui tots ok) i trombofilies (provoca avorts). Histeroscopia entra fes-la perquè tot estigui net. La resta havent tingut embarassos ho trobo absurd. Després si vols anar més enllà estan les natural Killers...però això no està ni provat!

Ah recomano també mirar en analítica tiroides i vitamina D que estiguin correctes.

I mm poc més, qualsevol dubte més aquí estem :)
Rider
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 82
Membre des de: dc. set. 09, 2020 3:11 pm

Re: FIV 2022

EntradaAutor: Rider » dl. set. 12, 2022 11:37 pm

Hola a todas , hoy es mi 7 día de betaespera y empiezo a desesperar.
Mi transferencia fue en ciclo natural, solo me pongo progesterona via vaginal y el embrion estaba vitrificado.
Estoy preocupada porque no me duelen los pechos , ni he sangrado, solo pinchazos leves de vez en cuando en los ovarios.El 5 día post transferencia tuve cambios de humor a lo bestia.Ayer día 6 post transferencia me dolía la cabeza .
Los pechos estaban los primeros días un poco doloridos y ahora nada de nada se han desinflado.
Alguna más que haya pasado por algo así?
LidiVidi
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 66
Membre des de: dt. maig 03, 2022 9:14 am

Re: FIV 2022

EntradaAutor: LidiVidi » dt. set. 13, 2022 8:04 am

Buenos días @Rider. Yo te diría que no te desanimes, yo estuve toda mi betaespera con los mismos pensamientos porque tampoco tenía ningún tipo de sintomatología más allá de los pinchazos y molestias en la zona del útero parecidas a cuando te ha de venir la regla... Toda sintomatología que pudieras percibir en realidad vendría provocada por la progesterona, por lo que ni siquiera esta es indicativo de positivo. Incluso en mi caso, te diré que yo tampoco tuve ningún tipo de sangrado que se pudiera considerar de implantación... nada de nada y después me hice la Beta por la tarde del día que tocaba (sí, encima por la tarde jajaja) y a las 2h cuando miramos el resultado era positivo de más de 200... Yo los síntomas tipo nauseas no los he tenido hasta la semana 7 de gestación (y @Piruleta15 creo que ni nauseas está teniendo durante su primer trimestre), por lo que no te desanimes, ya que el no tener sintomatología no significa que no puedas estar embarazada.

Ya te queda poquito para poder salir de dudas, yo no me hice ni pipitest porque me daba cosita, pero es que al final lo fiable es el resultado de la Beta, así que ya nos contarás bonica!!

Petonets!
imat
:: puça
:: puça
Entrades: 5
Membre des de: dl. set. 12, 2022 4:04 pm

Re: FIV 2022

EntradaAutor: imat » dt. set. 13, 2022 8:19 am

Ostres Piruleta!! Moltísimes gràcies per la masterclas! La veritat que no tenia massa idea pero m'has ajudat molt en tema proves! Estem a l'espera del resultat de cariotips (en el nostre cas si que ens ha entrat per mutua), i preguntaré aquestes que em comentes, trombofilies i histeroscopia (a més soc 0 negatiu, potser hi ha alguna cosa que té a veure també). Jo vaig demanar hora amb el Dr. Dosouto, haig de trucar aquest matí per preguntar si entra amb Adeslas. I si haig de pagar les visites potser faig la primera (Em sap greu dir-li ara que no.. Encara que es pasta!) i després que em passin a les doctores que treballen allà, que pel que dieu son molt bones també.

Amb el que em comentes de la Dexeus.. No la trepitxaré pas!! Sembla mentida que amb tot el que em de passar ens tractin com a números!! Crec que totes les que sou aquí sou molt valentes!!
Piruleta15
:: peixet
:: peixet
Entrades: 296
Membre des de: dl. ago. 23, 2021 3:18 pm

Re: FIV 2022

EntradaAutor: Piruleta15 » dt. set. 13, 2022 3:21 pm

Rider he respòs a l'altre post on has escrit. Però com diu Lividividi jo així com a símptoma que pugui dir és un símptoma clar (son i mal d'ovaris) la resta res, com diu Lividividi jo ni nàusees la veritat que ho estic passant molt bé. Treballant normal i fent ritme bé.

Imat això de la sang és molt important! Tinc entès que la gent que és negativa depèn la sang del fetus s'ha de vacunar, sinó passa això dels avorts (alguna cosa així em sona d'algun cas proper). Han de ser com compatibles.

Per cert la Nika deu estar ja amb el procés de FIV no? Fa temps que no escriu!

Ja ens anireu explicant :)
Nika_88
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 89
Membre des de: dv. abr. 22, 2022 12:50 pm

Re: FIV 2022

EntradaAutor: Nika_88 » dc. set. 14, 2022 12:08 pm

Hola noies!!!

@Piruleta, sii, avui tenim eco de control ha que diumenge vaig acabar amb les anticonceptives i si està tot descansat començar en dies (?) l'estimulació, aiii estem amb tantes ganes de començar!!!

Avui no hi es la Prada que està de vacances i hem toca visita amb la Dra. Castro, la coneixeu? Igualment la Dra. Prada ja hem va dir que per la punció si estaría, i aixo també m'agrada per tota la tranquilitat que dona.

@Imat, Jo soc d'Adeslas i en el CIRH fa preu del tractament per conveni amb la mutua, només has d'ensenyar la tarjeta. I la primera visita gratuita jo no hi vaig pagar res. I pel tema de les proves, a mi per la mutua, el cariotip, la histerosalpingografia i demés analítiques m'entraven, si que hi havia de demanar autorització pero res mes.

@Piruleta de quan estás ja? I tu @LidiVidi?

Molts anims a totes!!!!
LidiVidi
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 66
Membre des de: dt. maig 03, 2022 9:14 am

Re: FIV 2022

EntradaAutor: LidiVidi » dc. set. 14, 2022 1:31 pm

Qué bé Nika_88! Doncs ja queda poquet per començar!!! Jo quan finalment vaig deixar anticonceptius (jo vaig fer 17 dies perquè els quistes no marxaven) em van dir que havia d'esperar 5 dies i llavors començar a punxar-me. La Dra. Castro no l'he tractada, jo he tingut la Borràs, la López que em va fer la transferència a l'agost i després per telèfon, la Mariana i la Prada per les consultes jejeje. I la veritat que totes molt bé, així que imagino que la Castro deu anar amb la línia.

Jo ja estic de 9 setmanes i només em crec que tinc un bitxillo amb mi quan em fan ecos i ho veig... Sinó encara no en sóc conscient jajaja

Petonets i us anem llegint!!
Piruleta15
:: peixet
:: peixet
Entrades: 296
Membre des de: dl. ago. 23, 2021 3:18 pm

Re: FIV 2022

EntradaAutor: Piruleta15 » dc. set. 14, 2022 3:21 pm

Que guai Nika quina emoció!!! A mi la Castro només em va atendre per un control de la prova endometrio toooooota la resta tot tot la Prada. I que vols que et digui...a mi se'm va ofendre una mica per demanar per la Prada jaja però bueno...a part d'això...

Ja ens aniràs explicant eh!

Doncs jo ja estic diria que casi de 12 setmanes por por ai no m'aclaro massa jaja. Setmana que ve tinc triple screening tot i que dilluns ja em vaig fer test prenatal a l'espera dels resultats.

Jo com Lividivi només les ecos em recorden el tema, per la resta no em crec massa la història... És estrany... Suposo que en breu m'ho creure per la panxeta que es va notant una micona encara que quan la veig penso...m'he engreixat i després dic que va! Peso igual és l'embaràs que no em crec! Jaja

Una abraçada :)
Nika_88
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 89
Membre des de: dv. abr. 22, 2022 12:50 pm

Re: FIV 2022

EntradaAutor: Nika_88 » dj. set. 15, 2022 2:11 pm

Hola noies!!!

Ahir vam fer la visita amb la Dra. Castro i demà començem amb l'estimulació!!! :b-)))

Em mediquen Rekovelle + Orgalutran per començar, i a més surt al llistat Decaceptyl... Les coneixeu totes aquestes?? Jo soc super paranoica i tema agulles...hem fan por, la veritat .... Espero que no siguin molts dies...

Ja tinc dues dades marcades per anar als controls i hem faltarà la tercera visita d'abans de la punció que no hem va saber dir bé quin día sería per els festius...

La segona visita la tinc amb la Dra. Prat, la coneixeu? La Castro estava només de matins i no podía anar per horarios de feina. Tinc ganes de que torni la Prada de vacances i que sigui ella la que hem pugui portar de nou!
LidiVidi
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 66
Membre des de: dt. maig 03, 2022 9:14 am

Re: FIV 2022

EntradaAutor: LidiVidi » dj. set. 15, 2022 2:30 pm

Hola bonica!!
Doncs mira, jo només em vaig haver de punxar durant 10 dies, perquè l'últim és l'ovitrell que et marquen molt bé a l'últim control a quina hora te l'has de punxar i quin dia. Dels medicaments que dius jo només he fet servir l'orgalutran, en el meu cas va ser en conjunt amb Menopur. I a mi em van dir de fer servir en la primera estimulació que no vaig tenir gens de resposta, Gonal y Menopur, i a la segona va ser el Bemfola i Menopur + Orgalutran. Però hi ha moltíssimes opcions clarament, i està bé perquè al menys saps que hi ha varietat per si un no et va bé poder provar amb d'altres.

Per les punxades el que dèiem, tu tira de la teva parella i tanca els ulls si no vols mirar, jejeje veuràs com quasi no és nota l'agulla perquè són molt finetes i petites.

De les Dres no les conec. Jo en un cap de setmana quan no estava la Borràs em va visitar la Mariana (no recordo el cognom, crec que és Miguens o algo així) i un divendres va ser amb un Dr. Que no és el director del CIRH, sino l'altre (que bé se'm dóna això de recordar noms...).

Però estigues tranquil·la que tots són molt bons professionals i sabran tractarte molt bé (jo vaig pensar el mateix que tú quan sabia que no em visitaría la Borràs pq estava de vacances), però va anar tot molt bé.

Ja ens vas explicant quan comencis jejeje
Petonets!!
Piruleta15
:: peixet
:: peixet
Entrades: 296
Membre des de: dl. ago. 23, 2021 3:18 pm

Re: FIV 2022

EntradaAutor: Piruleta15 » dj. set. 15, 2022 3:14 pm

La Prat n'idea...jo ja us dic que vaig ser Prada total jaja

Estimulació 1a vaig fer Gonal - Orgalutran i la 2a Menopur - Orgalutran (dos dies un altre que era semblant Orgalutran, no recordo nom i va ser perquè venien dosis sueltes).

Jo diria que també vaig fer uns 10-11 dies estimulació, passen ràpid ja veuràs :)

Molts ànims!!!!
Nika_88
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 89
Membre des de: dv. abr. 22, 2022 12:50 pm

Re: FIV 2022

EntradaAutor: Nika_88 » ds. set. 24, 2022 9:31 am

Bon día noies,
Demà ja tinc l'ultim control i hem diràn data exacta per la punció (entre dimarts i dimecres). Ahir hem van fer un recompte d'ovuls i van veure 6 grans i bonics a l'ovari dret i a l'esquerre uns 5 grans i d'altres mes petits.
Tinc ja moltes ganes del día de punció i veure com van evolucionant els óvuls/embrions...i creuant dits per quan arribi el día de la transfer (que serà segurament al proper mes).
Espero que totes esteu molt bé amb les vostres panxetes!!!
Claudia23
:: puça
:: puça
Entrades: 22
Membre des de: ds. set. 24, 2022 3:08 pm

Re: FIV 2022

EntradaAutor: Claudia23 » ds. set. 24, 2022 3:26 pm

Bona tarda :--/) ,
Primer de tot em presento que és el que toca....tinc 44 anys, la meva parella també i des d'ahir comencem oficialment el tractament de FIV a la clinica CIRH. Fa 5 anys em vaig fer una vitrificació d'òvuls i en tinc congelats 18 òvuls madurs (a la clínica IVI).
Teníem tot preparat per començar el mes de juny però em vaig quedar embarassada al mes d'abril. Si estic un altre cop a la clínica és perquè ho vaig perdre a les 7 setmanes (tot just el dia de la mare ...).
Però ara després d'uns mesos tornem a estar prepararats per començar.
Estic al meu segon dia de cicle i em faran la transfe aprofitant el meu cicle natural d'ovulació (aproximadament el dia 10 si arriben a blastos).
Estic llegint tots els missatges anteriors i m'he animat a escriure per poder viure amb tots vosaltres aquesta experiència i per si puc ser d'ajuda en qualsevol cosa.
Bon cap de setmana!
Nika_88
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 89
Membre des de: dv. abr. 22, 2022 12:50 pm

Re: FIV 2022

EntradaAutor: Nika_88 » ds. set. 24, 2022 9:53 pm

Benvinguda Claudia,
Primer de tot, dir-te que hem sap molt de greu la Teva pèrdua...no ha d'estar res fàcil...

Jo també estic al CIRH i la veritat que el tracte sempre ha estat super bé!

Que bé que puguis fer transfer ja de seguida, ja ens aniràs explicant a veure que tal va!!
LidiVidi
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 66
Membre des de: dt. maig 03, 2022 9:14 am

Re: FIV 2022

EntradaAutor: LidiVidi » dg. set. 25, 2022 8:27 am

Bon dia!

@Nika_88 veig que el tema de les punxades està superat, no??? jajajaja qué bé, quina quantitat de fol·licles!! Això vol dir que t'han encertat bastant amb la medicació. La punció pots estar ben tranquil·la, com et seden ni t'enteres i jo realment ni vaig tenir molestes posteriors ni pèrdues (que ja et diuen que son normals). Nomès vaig estar amb son tot el dia, però per sort estava de vacances i vaig fer una bona migdiada jajaja. Desprès ve el moment guay d'esperar cada dia la trucada del laboratori per dir-te com està anant tot jejeje mola molt. Els vídeos de l'Embryoscope te'ls pujaran tots seguits al final i podràs veure-ho, i una cosa molt maca que fan al CIRH i que per exemple no fan a altres clíniques, és que el dia de la transferència et donen l'informe juntament amb la foto del blasto o l'embrió que t'han posat jajaja en plan: aquesta és la seva primera foto!!
Aixxx ja ens aniràs contant que volem fer el seguiment per donar recolzament jejeje. Jo continuo bé, ja estic de 10+4 i a l'espera de la meva eco de les 12 a principis d'octubre :p-)

@Claudia23 benvinguda! Sento molt el que heu patit, però veig que sou una parella molt forta i aneu a pel vostre desig!! >.-<: Estaré atenta de com et va aquesta futura transfer!!

Petonets!!
Piruleta15
:: peixet
:: peixet
Entrades: 296
Membre des de: dl. ago. 23, 2021 3:18 pm

Re: FIV 2022

EntradaAutor: Piruleta15 » dg. set. 25, 2022 10:19 am

Nika a tope!! Vas amb bons números. Lividividi t'ha fet un bon resum de tot, per mi punció igual molt bé i el posterior també. Ara...jo això de les trucades d'evolució dels embrions no les vaig viure guais, més aviat amb ansietat. La 1a a Dexeus va ser tant frustrant que al Cirh vaig demanar a la meva parella que fos ell qui agafes toooooootes les trucades, em va anar millor però jo ho vivia malament. Et seguim eh :)

Claudia benvinguda!! Ara el fòrum aquest està bastant parat i en actiu només hi ha la Nika sembla, a veure si s'anima, l'any passat estava a tope la cosa!! A veure si Imat s'anima!

Per la meva part tot molt bé, estic de 13 setmanes i tot ha sortit bé al test prenatal i ecos. Porto un nen i estic contenta i em trobo molt bé, bé just ara sóc al metge perquè desde dijous que tinc faringitis i no acabo de revifar, però res a veure amb embaràs tret que el meu sistema immune deu estar més debilitat i per això he pillat ara faringitis i com no em prenc res perquè amb embaràs em fa cosa... De moment estic contenta de com ho porto, encara que em sento malament de dir que encara no en sóc molt conscient i que penso que no ho acabo de gaudir...però tampoc em vull forçar.

Una abraçada noies :)
Claudia23
:: puça
:: puça
Entrades: 22
Membre des de: ds. set. 24, 2022 3:08 pm

Re: FIV 2022

EntradaAutor: Claudia23 » dt. set. 27, 2022 10:38 pm

Hola de nou!!!
Lodividi i Piruleta15.....enhorabona!!! Em fa molta il.lusió que tot vagi tant bé. Com van aquests cigronets? ☺️
Piruleta com va la faringitis?
Llegir-vos em dona més forces encara per continuar amb il.lusió, que és com sempre he volgut disfrutar aquest moment de la transfer.
Nika ja queda menys per la punció però tot pinta molt bé!!! Em sembla que coincidirem en dates per la transfe.....quines ganes tenim ja!!
Jo ja us aniré informant però encara em queden uns dies per ovular.
Un abaraçada per totes,

Claudia

Torna a “Reproducció assistida”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 15 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::