Posa’t la gorra” arriba al Poble Espanyol per celebrar la seva 22a edició

Tota l'actualitat a Socpetit i tots els vostres comentaris.
Avatar de l’usuari
Toni
:: dinosaure
Entrades: 6055
Membre des de: dc. abr. 23, 2003 12:23 pm
Ubicació: Bcn
Contacta:

Posa’t la gorra” arriba al Poble Espanyol per celebrar la seva 22a edició

EntradaAutor: Toni » dj. oct. 06, 2022 10:14 am

El diumenge 13 de novembre tindrà lloc al Poble Espanyol la festa del “Posa’t la gorra!”, de 10h a 14:30h, amb música, novetats i activitats especials

Per accedir a la festa és imprescindible comprar la nova gorra que es ven online per 8€. Tota la recaptació anirà destinada a l’AFANOC, una associació que dóna suport i ajuda als infants i adolescents amb càncer i a les seves famílies

L’accés a la festa inclou la visita al Poble Espanyol i a l’exposició "Terra de l'Anell" amb rèpliques, figures i objectes relacionats amb la saga cinematogràfica més fantàstica


La festa del “Posa’t la gorra!” s'avança un mes amb relació a altres anys per ubicar-se el proper 13 de novembre en un espai tan emblemàtic com el Poble Espanyol. Conduïda per l’actor i humorista Peyu, la festa incloules actuacions en directe dels grups infantils Ambauka i Lali Begood. El moment àlgid arribarà amb la lectura del manifest a càrrec de joves i infants que han viscut la realitat de la malaltia, acompanyats de la junta d’AFANOC i de representants institucionals.

Com a novetat, enguany es farà una cursa d’orientació per a totes les edats que recorrerà el perímetre del recinte del Poble Espanyol. Aquest esdeveniment està organitzat per TransPerfect, la multinacional tecnològica de serveis lingüístics, que mitjançant la iniciativa Transperfect Mountain Challenge dona suport a l’AFANOC a través de reptes esportius.

Aquest any l’artífex català Xevi Gallego s’ha encarregat de dissenyar la gorra amb una estètica i un traç característics. Un artista que ha fet dels monstres una font d’inspiració. Gallego explica que “els meus monstres són ferotges, però sobretot són simpàtics i curiosos”. I és que, acceptant allò que ens espanta, s'aprèn a treure i treballar la mateixa fortalesa.


Un missatge profund amb un objectiu solidari

La festa gira al voltant d’un missatge profund que posa en relleu una conducta decidida i benèvola davant l’adversitat. Una actitud que coneixen totes les famílies que travessen el procés oncològic amb un dels seus fills o filles. Ells/es han d’entomar un diagnòstic que els apareix talment com un ‘monstre’, ja que causa espant i el xoc emocional que provoca és extraordinari.

L’objectiu de la campanya és donar a conèixer la realitat al voltant dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. I també recaptar fons amb la finalitat de mantenir els serveis que l’AFANOC ofereix gratuïtament per millorar les seves condicions a l'hospital, donant suport psicosocial, i per mantenir La Casa dels Xuklis, un recurs temporal per a les famílies que s'han de desplaçar perquè els seus fills i filles rebin tractament als hospitals de referència.


Visita a tot el Poble Espanyol, on la història es troba amb la cultura i l’oci

Amb la gorra, a més d'accedir a la festa, els assistents podran aprofitar per fer la visita al Poble, un espai d'arquitectura, art, tradició, artesania i passar tot el dia amb la família. A més, podran accedir a l'exposició "Terra de l'Anell", on hi trobaran rèpliques, figures i objectes propietat de FANS col•leccionistes de la saga més fantàstica, i a l'exposició "Un viatge fotogràfic. La construcció del Poble Espanyol", una mostra imprescindible per descobrir el valor real del Poble Espanyol i tots els secrets sobre el seu peculiar procés de construcció.

El preu de la gorra serà de 8€ (imprescindible per poder accedir a la festa).
Es pot comprar a la botiga de l’AFANOC »
https://afanocbotiga.org/producte/gorra ... lego-2022/

Imatge

Torna a “Actualitat a Socpetit”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 8 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::