FIV 2022

Tractaments, clíniques, medicaments..
Claudia23
:: puça
:: puça
Entrades: 22
Membre des de: ds. set. 24, 2022 3:08 pm

Re: FIV 2022

EntradaAutor: Claudia23 » dl. oct. 03, 2022 3:05 pm

Bona tarda,
Nika ja tens dos assegurats i això son bones notícies. Com tu ben dius et poden donar molt bones notícies!!!! I moltes alegries.
Ara som nosaltres qui estem en aquesta setmana engoixant de laboratori :))).
Avui han fet la desvitrificació del ovocits i dels 18 han sobreviscut 12. Esperava algun més però ja m'han informat que està en la línea dels paràmetres normals. Ara a esperar a demà i a veure quants han sobreviscut a les primeres 24 hores. Quins nervis!!! ☺️
Si tot va bé i arriba algun a blasto farem la transferencia el dissabte i com que és cap de setmana no m'ho podrà fer Dra Castro i m'ho farà la Dra Prada que és qui està de guàrdia dissabte.
Així que a esperar bones notícies per demà!!
I la resta de vosaltres, com aneu? Una forta abraçada a totes!
Piruleta15
:: peixet
:: peixet
Entrades: 296
Membre des de: dl. ago. 23, 2021 3:18 pm

Re: FIV 2022

EntradaAutor: Piruleta15 » dl. oct. 03, 2022 6:01 pm

Nosaltres no vam fer fertile chip perquè la fragmentació sortia bé, simple i doble (alguna cosa que sortia bé jaja).

Nika poc a poc hi ha gent que els hi funciona més de 3 dies que a blasto, qui sap! Et faltava la Dra Prada que dóna sort i és una crack!

Claudia tens moltíssima sort que sigui ella la que et farà la transferència dissabte, jo atribueixo el meu resultat totalment a ella. Crec que em va fer un seguiment i un final de 10! Espero que et doni sort!

Nika la Transfer per quan doncs? Esperes proper mes? O com?

Vinga noies! Per mi Nika ja has passat el pitjor i tu Claudia molta paciència amb les trucades!
Nika_88
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 89
Membre des de: dv. abr. 22, 2022 12:50 pm

Re: FIV 2022

EntradaAutor: Nika_88 » dl. oct. 03, 2022 9:35 pm

Claudia, ja veuràs que la Dra Prada es un amor, transmet molta calma i es súper empatica! Jo amb la Dra Castro també he estat súper bé per aixo... Ja ens aniràs explicant com van aquestes trucades.

Piruleta, doncs suposo que esperarem a aquest proper mes, avui m'ha vingut la regla ja que no m'estava prenent res ja que la idea era d'un principi esperar al següent mes per el risc d'hiperestimulacio...El dimecres amb la visita amb la Dra Prada lo consultarem, i la veritat que tinc moltes ganes d'aquesta transfer i esperar a que vagi tot bé!
Claudia23
:: puça
:: puça
Entrades: 22
Membre des de: ds. set. 24, 2022 3:08 pm

Re: FIV 2022

EntradaAutor: Claudia23 » dt. oct. 04, 2022 12:10 pm

Bon dia,
Que bé que em recomaneu també la Dra Prada, al principi quan em va dir la Dra Castro que ella no hi seria em vaig quedar una mica xof, però ara llegint els vostres comentaris em quedo molt més tranquil.la. A veure si com diu Piruleta15 em donarà sort la Dra Prada :ok:
Nika a veure per quan et programen a tu la transfer, que bé que estiguis tan contenta. La veritat jo també estic molt il.luisonada, i penso només en positiu perquè lo dolent ja m'ho diran ells, jajajajja
De moment la "setmana tràgica" la portem força bé.....acavo de rebre trucada del laboratori i dels 12 que teniem han fecundat 9, així que de moment no ens podem queixar i haurem d'esperar a la trucada de demà per veure com continuen els bitxitos!! Ja us aniré dient si arriben o no fins el dissabte que tenim la transfe....
I la resta com esteu?
Una fprta abraçada a totes!
LidiVidi
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 66
Membre des de: dt. maig 03, 2022 9:14 am

Re: FIV 2022

EntradaAutor: LidiVidi » dt. oct. 04, 2022 4:00 pm

Bona tarda!

Molta sort noies!!!

@Nika_88, a veure què et diu la Prada, però suposo que sí que podreu fer la transferència en aquest nou cicle si dius que ja t'ha vingut la regla, ja ens diràs!! Quines ganes :p-)

@Claudia23, molta força per aquests dies d'espera de trucades!! Espero que dissabte pogueu transferir-vos un embrionet!! Estaré al quite >.-<:

Pel que veig, realment totes les Dres del CIRH són recomanables, perquè jo vaig tindre la Dra. Borràs i molt bé tmabé i la Dra. López que va ser quie em va fer la transfer i perfecte el tracte, molt empàtica i amable jejeje.


Per la meva part tot continua bé, demà faig ja les 12 setmanes i avui he tingut la eco del primer trimestre i tot correcte!!

Petonets!!
Claudia23
:: puça
:: puça
Entrades: 22
Membre des de: ds. set. 24, 2022 3:08 pm

Re: FIV 2022

EntradaAutor: Claudia23 » dt. oct. 04, 2022 4:50 pm

LidiVidi enhorabona per la eco del primer trimestre :-D !!!!!! Crec que és una de les més importants així que son bones notícies!!
Suposo que tens raó i la Cirh estem en bones mans sigui qui sigui la teva doctora. Encara que Piruleta és molt pro Prada així que espero que em doni sort dissabte :()()::::
Claudia23
:: puça
:: puça
Entrades: 22
Membre des de: ds. set. 24, 2022 3:08 pm

Re: FIV 2022

EntradaAutor: Claudia23 » dc. oct. 05, 2022 10:15 am

Bon dia noies,
Necessito de la vostra experiència perquè m'he quedat molt preocupada amb la trucada del Laboratori.....
Resulta que ahir em van trucar i em van dir que havien fecundat 9. Avui ens truquen i ens diuen que continuen els 9 embrions i que han començat la divisió però que es pot veure fragmentació en tots ells (diferents graus segons l'embrió).
La veritat és que ens ha comentat que creu que és millor portar-los a dia 5 i fer la transferència el dissabte tal i com es va programar però ens ha dit que es preveu una pèrdua important d'embrions...... I si no m'arriba cap??? M'he quedat en shock. També ens ha comentat que pot ser algun embrió caldrà esperar a dia 6. Demà que serà el dia 3 em podran donar més informació....
A alguna de vosaltres li van donar noticies semblants?? Quins nervis fins demà......

Nika avui tens la visita amb la Dra Prada, no? Espero que vagi molt bé. Ja ens aniràs explicant.
Piruleta15
:: peixet
:: peixet
Entrades: 296
Membre des de: dl. ago. 23, 2021 3:18 pm

Re: FIV 2022

EntradaAutor: Piruleta15 » dc. oct. 05, 2022 4:27 pm

Lividividi que guai que tot ok! Mira que les FIV he llegit que la majoria són nens. A veure a veure...

Claudia a veure...jo això de la fragmentació no tinc clar a que es refereix...jo et puc dir que a dir 3 seguien els mateixos que havien fecundant menys 1, però a día 5 només havien arribat 2. Em vaig atabalar molt perquè m'havien dit a molts llocs que a día 6 difícilment arriben, i en van arribar 3 més, o sigui 5 en total. Per tant almenys aquí al CIRH perquè a Lividividi recordo que també li va passar, els hi arriben força a día 6 veig.

A veure ja et dic que això de fragmentació no tinc clar a que es refereix però vols dir que de 9 ni un arribarà a blasto? Home...jo crec que almenys 1-2 si no? Si tens dubtes pregunta a laboratori justament això, si creuen que almenys 1 arribarà segur. A mi em van ajudar bastant amb les preguntes. De totes maneres quan ho proposen és perquè creuen que algun arribarà, sinó no crec que s'arrisquin.

Nika a veure com va avui la visita!! Quines ganes que et facin la transfer jaja tinc ganes de + jaja
Nika_88
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 89
Membre des de: dv. abr. 22, 2022 12:50 pm

Re: FIV 2022

EntradaAutor: Nika_88 » dc. oct. 05, 2022 10:08 pm

Bona nit noies!!

Avui he tingut la visita amb la Prada, m'ha fet eco i analítica per la progesterona, i depen de com surti tot doncs visita a la següent setmana i possible transfer en 2 setmanes...aiii que ja arriba el día! Aixo si, m'ha comentat que segons com esta el nostre cas ens recomana transferir els 2 en el mateix cop.
Aixi que espero que no els dos valents no tinguin problemes en el moment de la descongelació, creuarem dits, cames, i tot el que faci falta!

Claudia, Jo no entenc de fragmentació, hem sap molt de greu no poder ajudar-te.

LidiVidi, que bé que aquesta eco hago sortit bé i aquesta panxeta i aquest bebé vagi creixent!!! I Piruleta igual!!!
Claudia23
:: puça
:: puça
Entrades: 22
Membre des de: ds. set. 24, 2022 3:08 pm

Re: FIV 2022

EntradaAutor: Claudia23 » dv. oct. 07, 2022 4:47 pm

Bona tarda a totes,
Nika.......ja estàs molt a prop del gran moment de la transfer!!!! La transferència de dos embrions nosaltres també ho estem valorant malgrat que la Dra. Castro a prioir ens va dir que millor d'un en un.
La transfe és demà, no se si arribarà algun o si arribarà més d'un....quina setmana més rara només esperant a que truquin del laboratori :)))
Ahir em van deixar una mica més tranquil.la i em van dir que continuaven els 9 i que els portaven tots a dia 5, que era el que ells recomanaven. Així que vam dir que ok i a veure demà què noticies tenen per nosaltres....Es veu que això de la fragmentació te a veure amb lo ràpid i no que evolucionen, però ahir em van dir que no em preocupés que evolucionen segons la normalitat. No sé, jo crec que el dimecres no ho vaig entendre bé i em vaig preocupar de més...
Segons lo que ens diguin demà parlarem amb la Dra Prada i si ella ens recomana fer transfer de dos embrions ho farem, però si recomana només 1 doncs perfecte. És a dir, que farem lo que ens digui la Dra Prada que per això ella és la experta.
Avui he passat un bon dia i espero estar a tope per demà que és un gran dia!! Ja us explicaré com ha anat finalment.

Gràcies a totes per les vostres respostes!!!
Piruleta15
:: peixet
:: peixet
Entrades: 296
Membre des de: dl. ago. 23, 2021 3:18 pm

Re: FIV 2022

EntradaAutor: Piruleta15 » dv. oct. 07, 2022 5:04 pm

Que poquet Nika ja!

Veus Claudia, jo al final tot i que crec que estaria com tu...vaig aprendre que cal esperar al final, el que passa que jo necessito tenir-ho tot controlat i estava com tu agoviada amb les trucades i que diran.

Pel que dius de posar 1 o 2, jo el que dius, sóc pro Prada jaja i menys en una ocasió que em va dir que no gastes diners en la prova de Natural Killers (jo la vaig fer i pèrdua de temps...no em va servir de re) li vaig fer cas en tot. I si li hagués fet cas en això també, ara tindria més diners jaja.

Així que jo al final anava amb ulls tancats jaja qué propones? Esto pues esto. Jo li proposava proves i ella em deia esto si esto no vale la pena. I amb els dubtes igual. Fins i tot a vegades en coses moooolt complicades li demanava que es mulles perquè ho necessitava, necessitava la seva opinió. Total que jo tot el que deia a misa. I ara ho tornaria a fer sense pensar-m'ho. De fet ja em va dir si ens veuríem amb el 2n jaja i tinc clar que si tot va bé i pel que sigui he de tornar a FIV jo vaig amb ella si o si.

Ànims noies! I Clàudia digues com va eh que et segueixo jaja
LidiVidi
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 66
Membre des de: dt. maig 03, 2022 9:14 am

Re: FIV 2022

EntradaAutor: LidiVidi » ds. oct. 08, 2022 6:54 am

Bon dia!!

Jo sóc una mica com la Piruleta, em deixo guiar pel que em diguin els metges perquè entenc que ells són els que saben i tenen més experiència, evidentment després ho has de valorar per tu mateixa el fet de que posar-te dos pot suposar que tot vaig com una flor i tacabin enganxant dos, però probablement en el cas de la nika al ser de día 3 està molt més justificat posar dos, veurem què li diuen a la Clàudia, que si no vaig errada avui pot ser dia de Transferència!!!!

Aixx quina il·lusió i ganes de saber de vosaltres!!

Nika, què ràpid, només 2 setmanetes i transferència també!!! Es que a vegades et diuen que has d'esperar al següent cicle i sembla que t'hagis d'esperar un mes sencer o per l'estil i després resulta que són 2 setmanes!!!

Aixx quedem a l'espera de saber de vosaltres!!
Nika_88
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 89
Membre des de: dv. abr. 22, 2022 12:50 pm

Re: FIV 2022

EntradaAutor: Nika_88 » ds. oct. 08, 2022 8:32 pm

Claudia, estic pensant amb tu, has tingut la transfer avui? Com ha anat? Espero que súper bé i ens donis bones noticies !!!

LidiVidi, siii un moment comences va tot super ràpid, ara tinc visites de control i esperant a veure quin serà el día pero fer la transfer, ja que hem va dir que la analítica de l'altre día va anar bé.
Claudia23
:: puça
:: puça
Entrades: 22
Membre des de: ds. set. 24, 2022 3:08 pm

Re: FIV 2022

EntradaAutor: Claudia23 » dg. oct. 09, 2022 10:00 am

Bon dia noies!!
Doncs ja tenim la transfe feta >.-<:
Ahir ens van infomar abans de fer la transfe que 5 embrions continuaven, però d'aquests 5 només 2 havien arribat a blasto i la resta (3) quedaria en culitu fins avui a veure si evolucionaven o no....
Dels 2 que teníem ahir 1 d'ells anava més endarrerit que l'altre. La Dra Prada ens va recomanar transferir aquests dos perquè hi ha poques possibilitats d'embaràs múltiple a la meva edat, així que li vam dir que endavant, que de dos en dos com els petit suisse :)
Ens acaven de trucar del laboratori i ens han dit que els 3 que van quedar en cultiu no han arribat a fer una bona evolució, per tant no els han congelat. Ens hem quedat una mica tristos però bueno, ara toca pensar que en positiu.

Bueno jo estic fent una miqueta de repòs per si ajuda una mica, i ahir amb la pluja em va anar molt bé, vam fer una marató de Netflix amb manteta al sofà!! És curiós però ara em sento molt més tranquil.la que la setmana passada, jo crec que em passa com a Piruleta que si no ho tinc controlat m'atabalo una mica...
Per una altre banda, la Dra Prada em va encantar!!! El moment de la transferència és BRUTAL ho pots veure tot a les pantalles i ella ens ho anava explicant tot. Va ser un moment molt bonic, es veia tot perfectament i quan van treure els dos embrions la Dra Prada va dir: ahí están vuestros chavales!! i ens vam fer un fart de riure entre alegria i emoció. Aixxx és un moment preciós malgrat no saps si arribirà a bon port. Una bona experiència per nosaltres!!

Així que aneu-vos prepatant Nika perquè ja no queda res!!!! i sobre tot ves amb moltes ganes de fer pipi el dia de la transfe perquè així ho veureu tot super bé a les pantalles.

LidiVidi i Piruleta, gràcies perquè com vosaltres ja heu passat per tot això doncs m'ajudeu molt amb les preguntes que vaig fent : lasito :

Jo sóc de les impacients, així que abans del dia de l'analítica jo em faré els tests d'orina perquè quan em vaig quedar embarassada em va surtir el positiu abans del dia que em tocava la regla, potser seria el dia 12 dpo. Així que jo a finals de la setmana vinent ja començaré a fer-me els tests que tinc de Premom i a veure què surt.

Gràcies a totes per preguntar i espero que tingueu un bon diumenge!!!
LidiVidi
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 66
Membre des de: dt. maig 03, 2022 9:14 am

Re: FIV 2022

EntradaAutor: LidiVidi » dg. oct. 09, 2022 11:21 am

Que guai Claudia!!! Llàstima aquests últims que no han pogut arribar, però ara toca ser positius amb aquests dos que tens amb tu ara mateix jejejeje. Et van donar la carpeta amb l'informe de la transferència i la fotico dels dos embrions???? Això mola mooolt perquè és bàsicament la primera foto!!! I ara potser us pujaran al web els vídeos des de la fecundació jejeje

I sisi, tu fes-te els test que necessitis, jo reconec que estava cagada perquè jo no vaig tenir cap símptoma durant la betaespera, només molèsties als ovaris com quan t'ha de venir la regla i poc més, així que no em vaig atrevir a fer cap test i la beta la vaig fer a la tarda després de plegar del treball jajaja.

En fi, molta sort i espero que pugueu passar una beta tranquil·la tot i que sé que és difícil.

@Nika! Tu ets la pròxima!!! Jejeje

Petonets!!!!
Nika_88
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 89
Membre des de: dv. abr. 22, 2022 12:50 pm

Re: FIV 2022

EntradaAutor: Nika_88 » dg. oct. 09, 2022 7:19 pm

Claudia, que bé, ara els tens els 2 amb tú i espero que segueixin aixi, tu fes tot el repos que puguis i a ser tot lo més positiu possible!!!

Que guai aixo de poder veure com fan la transfer, espero que quan hem toqui estigui la Prada també!!!

LidiVidi, aiii si si...va arribant el meu moment!! Quines ganes!!! >.-<:
Claudia23
:: puça
:: puça
Entrades: 22
Membre des de: ds. set. 24, 2022 3:08 pm

Re: FIV 2022

EntradaAutor: Claudia23 » dt. oct. 11, 2022 10:11 am

Bon dia a totes,
Estic buscant un lloc on poder fer-me la prova (beta) al migdia però no trobo cap, tots els que truco és horari de matins (de 7 a 9h aprox).
Alguna de vosaltres coneix algun lloc que la pugui fer a una altre hora i que donin el resultat el mateix dia?

Jo de moment no us puc dir res perquè no noto res.....dissabte i diumenge si que vaig notar alguna punxada d'ovaris i una mica de mal de cap. Però això pot ser per la transferència i pels nervis que es passen els dies previs i també la progesterona.

Espero que estigueu totes molt bé!!
LidiVidi
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 66
Membre des de: dt. maig 03, 2022 9:14 am

Re: FIV 2022

EntradaAutor: LidiVidi » dt. oct. 11, 2022 10:30 am

Hola Claudia, jo me la vaig fer al Synlab que hi ha allà al costat del CIRH i la Corachan, el que és a la Av. Sarrià si no recordo malament el nom. Jo me la vaig fer el dia que em van dir que tocava fer la beta per la tarda. Vaig demanar cita prèvia per si de cas, però en principi no és ni necessari. Jo vaig tindre el resultat penjat al seu web a les 2h i si ho fan bé pot ser que els hi enviïn també directament al CIRH (a vegades ho fan i altres no... Son nous i tenen el sistema una mica... Tot i que jo els hi vaig dir que venia del CIRH i en teoria ho van anotar, la primera vegada que em van fer analítica de coagulació sí ho van enviar i per la beta no).

Al Synlab diria que no tanquen al migdia així que pots anar quan millor et vagi, si demanes la cita doncs et quedes més tranquil·la, però jo vaig anar sobre les 17h i no vaig trobar gent fent cua, així que al migdia imagino que tampoc.

Jo com et vaig dir, vaig passar una beta sense símptomes, només el primer o segon dia de la transferència vaig notar punxades més fortes, però ni vaig tindre pèrdues Jajaja després tenia les molèsties típiques d'ovaris i no sempre tampoc.

Petonets!
Claudia23
:: puça
:: puça
Entrades: 22
Membre des de: ds. set. 24, 2022 3:08 pm

Re: FIV 2022

EntradaAutor: Claudia23 » dt. oct. 11, 2022 11:07 am

Moltíssimes gràcies LidiVidi!!!! >.-<:
He pogut trucar i reservar pel migdia!!! Així que una cosa menys jajajajajaj
Ja m'agradaria que em passés com a tu, res de símptomes i després beta positiva!!!
No tinc gaires esperances perquè els blasto no eren de molt bona qualitat, eren "blasto temprano" és a dir, que anaven una mica lents. Per això he de ser conscient que les probabilitas disminueixen però això no vol dir que sigui impossible.... així que fins el dia de la beta intentaré no pensar gaire.

Gràcies de nou i un petó a totes =0-0-)
LidiVidi
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 66
Membre des de: dt. maig 03, 2022 9:14 am

Re: FIV 2022

EntradaAutor: LidiVidi » dt. oct. 11, 2022 1:48 pm

Genial!! Ara ja tens una cosa menys en la qual pensar jajaja

Pensa que Piruleta també va ser com jo, sense símptomes i després sorpresón, així que mai se sap. Això del blasto temprano, com dius, potser és més difícil i per això t'han recomanat posar els dos, però no impossible com bé dius. Jo anava bastant convençuda de què això no era a la primera i ale, perquè tinc la meva germana que han fet bastants intents de FIV, la DGP, etc, i no hi ha hagut manera, i a sobre jo vaig tenir el "problema" que la primera estimulació ni vaig tenir resposta, el que em va fer pensar que bufff seria complicat. Al final també em va passar que només 1 va arribar a blasto a dia 5, la resta van arribar a dia 6, que també ja hi ha veus que diuen que llavors tenen menys possibilitats d'implantar, però és que al final també dependrà molt del teu endometri i tot això, perquè podries tenir un blasto preciós de dia 5, qualitat suprema, que li fas la DGP i està perfecte, però que no se t'enganxa..., i segurament passa al revés també, un blasto que el classifiquen com que potser tindrà més dificultats i tens un niu bonic i atractiu per ell i allà que s'hi queda...

Aixx tot un món això de la reproducció i cada cos realment diferent... però t'entenc, jo puc dir tot això, però jo vaig ser la primera que deia a la meva família: ah, no, a mi se'm passarà que ni fu ni fa la betaespera, no hi pensaré gaire.... I al final estava quasi constantment buscant en fòrums quan era més fiable fer-te un pipitest (ni me'l vaig fer per por), si era normal no tenir símptomes... en fi, paranoia total jajaja i evidentment perquè sempre em passa encara que vulgui ser positiva, em vaig mentalitzar del negatiu perquè si fos el cas no m'agafés per sorpresa... aixxx

En fi, aprofita aquest fórum per desfogar-te, a mi em va ajudar a passar la betaespera millor perquè realment del que tenia ganes era de poder parlar del tema jajajaja

Petonets!!

Torna a “Reproducció assistida”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 8 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::